цика
New member
|
|
Кілька слів про мій улюблений Мілан. Мені здається, що оці всі розмови про те, що Ронні має замінити Кака і т.д. сильно мотивували Зеедорфа.Адже перед стартом сезону, було таке враження, що про Кларенса, як про КРЕАТИВНОГО гравця основи забули або, навіть, списали на пенсію(хоча це не типово для Мілану).Звісно, по величині таланту з Ріккі дуже важко зрівнятися.І, навідміну від Ронні, якого, в його найкращі часи, можна поставити в один ряд з Кака, голанцю важко змагатися в цьому аспекті з бразиляцями. Але, з іншого боку, чи в багатьох ТОП- клубах є такі ГРАВЦІ як Кака.В Інтері, наприклад, я, навіть, не памятаю, коли був яскраво виражений фантазіста такого рівня. Снайдер? Кларенс не чім не гірше(єдиний мінус -його вік).Я вже не говорю, про те, що в Мілані є Пірло. Ювентус.Як на мене, то після продажу Зізу, в Турині не було футболіста такого рівня. Дієго?Можливо, але, як на мене він ніколи не дотяниться до рівня Кака чи Ронні. Челсі. Ситуація дуже схожа на Інтер.Деку просто ніякий, а інших не має. Ліверпуль. Джерард?Футболіст , як і Недвед в Юве, дуже класний, але не ТАКИЙ, яу Ріккі. Арсенал. Сеск?Так як і Росіцкі, футболіст класний, але не більше.Можливо, поки що. МЮ. Жодної підходящої кандидатури.Баварія. Аналогічно. Барселона. Мабудь, єдина команда, яка може похвастатись цілою плеядою зірок в півзахисті. Реал.... Звичайно, наприклад, в МЮ багато геніальних футболістів, але не можна сказати, що хтось може зіграти роль фантазсти. Тому вони грають в інший футбол.Мілан просто звик, що в них на позиції 10-о номера грали геніальні футболісти:Рівера, Бобан, Руй Кошта...Можливо потрібно трішки змінити гру. Памятаю, як Мілан довго не міг показувати результату в часи, коли Бобан і Леонардо вже не показували тієїї гри, до якої всі звикли.Потім в серця прихильників червоно-чорної надії зажевріла надія після купівлі Редондо...Але результати прийшли лише після приходу Руя Кошти.Мені здається, що потрібна змінити схему гри. Так як це часто робив і робить Фергюсон пічля продажі своїх лідерів і, неможливості, знайти відповідної заміни. Цікава ваша думка на мої слова. P.S.Дуже чекав сьогодні на Ліберо. Швидкого видужання.
|
|