Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Босянку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 79
Viktorian
Member

DEN
величезне дякою!

Отредактированно Viktorian (2009-08-29 11:52:53)

2009-08-28 09:53:23

Pasha18
Member

Таки покажуть МЮ Арсенал :) шкода що Рома Юве на Спорт2

2009-08-29 18:25:04

Christoff
Member

Денис привет!!! Посмотерл 1 тайм я так понял Милан не тот как при Анчелотти. Интер в 100 раз сильнее и Леонардо - не тренер!!! А как Вы думаете??? Что не хватает Россонери???

2009-08-29 22:59:49

tarzan
Member

Доброго дня!!!:) Які у Вас враження   від міланського дербі?

2009-08-30 18:04:57
http://rkg.blox.ua/html  
Gwynbleidd
Member

Добрый день Денис! Поговаривают что в раздевалке у Милана всё плохо, плохие отношения между игроками и тренером. Если это действительно так , как вы думаете, это сильно скажется на будущих выступлениях команды? Может быть Леонардо нужно запустить кое в кого бутсой и показать кто здесь хозяин? Или это только усугубит ситуацию?

2009-09-02 14:15:12

BuTbKa
Администратор

Денисе, вітаю! Сподіваюсь, Грузію - Італію нікому не віддасте :)

Давно хотів запитати стосовно оглядів Серії "А". Там, наскільки я зрозумів дві телекомпанії працюють залежно від матчів. Так ось бачу, що левова частка оглядів матчів (що правда, як правило, не команд-грандів) іде в доволі низький якості картинки. Особливо погана якість картинки матчів із "Фріулі".

Розумію, що й не від вас це залежить, але чому так стається?

Питання третє: "Динамо" в Лізі Чемпіонів, поки що невідомо на якому з ефірних каналів буде транслюватись?.. І хто буде коментувати ці матчі?

Дякую за відпоіді та за вашу роботу!

2009-09-03 21:00:08
Pasha18
Member

Денисе, вітаю! Що ти думаєш про відставку Спалетті і призначеня Римлянина Раньєрі, я вболіваю за Рому 10 років, я пережив декількох тренерів але відставка Спалетті важко переживав, він був більше ніж тренер і дуже шкода що він пішов, є тільки одна людина яка б мала вже б нарешті піти можливо грубо скажу не ганьбити ім'я свого батька, слова Раньєрі дуже насторожують про прагматизм в грі майбутньої Роми, скільки памятаю Рома грала завжди красиво, і не хотілось би щоб Рома втратила свій почерк, що ти думаєш про всі ці події, наперед дякую за відповідь :)

Отредактированно Pasha18 (2009-09-04 17:06:25)

2009-09-04 17:00:21

BuTbKa
Администратор

Денисе, знову радий вас вітати!

Щось мені підказує, що саме в 16:00 в неділю на "Спорт 1" буде матч "Серії А", а не в 19:00, як написано в програмі. Адже в 19:00 ніхто ж не грає.

Чи так це? Сподіваюсь на матч "Інтер" - "Парма"...

2009-09-07 13:01:50
Rony
Забанен

Привіт Денисе!
1. Хочеться привітати вас та й взагалі усіх з дебютом "Ліберо". Досить цікава програма, з радістю продивився, хотілося б побільше такого продукту. :)
А вінцем мрій є, напевно, окрема передача про Кальчо ;) , ох як хотілося б, хоча б раз на місяць...
2. Трохи вас не зрозумів - в чому Карлетто став сміливішим після Афін? Як на мене, навпаки після тієї перемоги Карло ніби застопорився - одні й тіж гравці, одна й таж схема, що в останньому сезоні вже не витримувала ніякої критики, по крайній мірі у вболівальників. Я маю на увазі його улюблену "ялинку", Зеєдорфа, який уже ледь ходив по полю і звичайно ж Гуркюфа, якому Карло такі не дав змоги хоча б щось показати.
3. Дмитро в кінці передачі сказав, що окрім теми "Сіті" в наступній передачі буде ще тема про Кальчо :) . Очевидно, що ви ще не обрали, тому наберусь нахабності сказати ;) , що мені особисто хотілося б послухати ваші думки стосовно перспектив досить суперечливої тренерської фігури в Серії А, а саме - Роберто Донадоні та й взагалі всього "Наполі". "Дженоа" Гасперіні - теж, думаю, те, що варте уваги. Тим більше, вони зустрінуться в наступному турі...
4. Ніби наврочив я перед першим туром, говорячи про 3 матчі на Спорт-1 :( . Зрозуміло, що не одним Кальчо живе футбол, але хотілося б такі матчі як "Рома" - "Юве" спостерігати всеж на першому каналі, бо дивитись такі ігри з китайським коментарем ворогу не побажаєш. От в наступному турі, скажімо, в попередній програмі в вечірній час в неділю у вас стоїть "Витория" - "Палмейрас". Ну при всій повазі до прихильників Бразилії генуезький матч куди цікавішим видається. Тим більше в світлі того, що ви втратили Прімеру (спочатку навіть трохи цинічно зрадів, мовляв, буде ефіру для Серії А, але не тут то було - з'явився новий "конкурент" :( ). Рятуйте!
До речі, проанонсуйте, які саме матчі покажете на Спорт-1.
Наперед дякую.

З повагою, Сергій.

2009-09-07 23:35:16
Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день!

Скажите, а как там с КХЛ? Кажется, 10 числа начало, но в программке пока нет:) У вас есть сведения, когда можно ждать первой игры на Спортах?

И насчет НХЛ - будут показаны матчи открытия в других странах?

Спасибо.

2009-09-08 11:54:28

Eddie
Member

Вітаю Вас Денис.

Хочу Вам подякувати за те що привили мені любов до кальчо та до Італії. Це сталося ще у ті роки коли я тільки став цікавитися футболом (в доволі пізньому віці як для юнака), Ви тоді коментували на каналі СТБ. Це були незабутні враження. Кожні субота та неділя для мене були святом. Після довгої розлуки с кальчо, та з вашими неперевершеними комантарями я знов насолоджуюсь цим грандіозним явищем як кальчо. Дякую ще раз.

Я трохи цікавлюсь історією футболу, та деякий час назад почув про Норберта Хоффлінга. Першого представника України в Серії А. Нажаль погано розуміюсь на іноземних мовах, але деяку інформацію знайшов та виклав це у статті на сайті Вікіпедії. З Вашого дозволу надам посилання на статтю, можливо Вам чи цінувачам історії італійського та українського футболу буде щось цікаво:

http://ru.wikipedia.org/wiki/Хеффлинг,_Норберт

Не знаю, можливо Ви Денисе знаєте більше про нього. Тому буде цікаво узнати щось нове про представників України в цьому найвеличнішому чемпіонаті світу. :)

2009-09-11 21:48:53

Eddie
Member

Мої вітання Денис.

Дякую за приємні відгуки. Особливо приємно чути це від глибоко шанованої мною людини. Я намагався зробити так щоб як умого більше людей знали про українських футболістів, та про кальчо. Нажаль читати Вашу статтю про Верховода не мав нагоди. Нажаль в інтернеті нічого нема. Це звичайно втрата для всього українського людства. :) Було б чудово якось виправити цю грандіозну несправедливість.
Щодо "Ліберо": не повірите, але декілька місяців тому я подумав що було б непогано зробити передачу де своїми думками ділилися б, я не побоюсь цого слова, мастодонти українського футболу - Босянок, Джулай і Вацко. :) І ось приємна несподіванка, я бачу всіх вас разом. Так, мабуть є поки що недоліки, передача ще трошки "сира". Але зрозуміло що з часом ви знайдете свій формат. І так, було б чудово в цих передачах пізнавати щось нове, наприклад про існування таких футболістів як Верховод та Хофлінг. Адже я впевнений що 90% юних вболівальників думає що в Италії грав тільки Шевченко. :) Хоча можна поговорити про Заварова, Михайличенко. Доречі, наскільки мені відомо Михайличенко був на матчі Сампдорії та Металіста у Генуї, та італійці зустріли його дуже тепло. Значить пам"ятають? А в нас на дуже. На жаль. Сподіваюсь з допомогою цього нового та необхідного проекту як "Ліберо" Ви та ваші колеги виправлять цей недолік.

З великою повагою, Едуард.

2009-09-13 13:17:31

sadim
Member

Вітаю, Дене)

Теж хочу вам подякувати за неперевершений коментар) Я також почав з вами знайомитися ще з Серії А, що була на СТБ) ... почув як Діма Джулай кричить: "Гоооооооооол" та згадав, що хотів спитатися. Скажіть, Динамо у Чемпіонській Лізі ви будете (з Джулаєм) знов коментувати по черзі? Та чи хтось з вас двох буде коментувати "Шахтар" в ЛЄ?

Дякую за увагу, Дмитро з Севастополя)

2009-09-20 22:15:33

BuTbKa
Администратор

Вітаю, Денисе!

Що сталося, чому не було "Ліберо"?

Яку гру будете коментувати в середу?

2009-09-21 21:51:43
BuTbKa
Администратор

DEN написал:

МОЇ ВІТАННЯ, BuTbkA!
НІЧОГО НЕЗВИЧАЙНОГО, ОКРІМ БАНАЛЬНОЇ ЗАСТУДИ 2 ГОЛІВ "ДРАКОНА"(ДІМА І Я) "   :)  :(
       ІНТЕР - НАПОЛІ

Я і сам такий (застуджений)  :(

Швидшого одужання вам побажаю! Бо без вас футбол не футбол

2009-09-21 23:57:57
цика
New member

Вітаю
Недільний матч о 21:45 до кінця чемпіонату Бразилії буде live на спорт2, чи можна очікувати хоча б на чергування?Дуже незручно дивитись матч в запису або по інтернету(в мене є доступ лише до Спорт1)

2009-09-22 00:15:46

цика
New member

Кілька слів про мій улюблений Мілан. Мені здається, що оці  всі розмови про те, що Ронні має замінити Кака і т.д. сильно мотивували Зеедорфа.Адже перед стартом сезону, було таке враження, що про Кларенса, як про КРЕАТИВНОГО гравця основи забули або, навіть, списали на пенсію(хоча це не типово для Мілану).Звісно, по величині таланту з Ріккі дуже важко зрівнятися.І, навідміну від Ронні, якого, в його найкращі часи, можна поставити в один ряд з Кака, голанцю важко змагатися в цьому аспекті з бразиляцями. Але, з іншого боку, чи в багатьох ТОП- клубах є такі ГРАВЦІ як Кака.В Інтері, наприклад, я, навіть, не памятаю, коли був яскраво виражений фантазіста такого рівня. Снайдер? Кларенс не чім не гірше(єдиний мінус -його вік).Я вже не говорю, про те, що в Мілані є Пірло. Ювентус.Як на мене, то після продажу Зізу, в Турині не було футболіста такого рівня. Дієго?Можливо, але, як на мене він ніколи не дотяниться до рівня Кака чи Ронні. Челсі. Ситуація дуже схожа на Інтер.Деку просто ніякий, а інших не має. Ліверпуль. Джерард?Футболіст , як і Недвед в Юве, дуже класний, але не ТАКИЙ, яу Ріккі. Арсенал. Сеск?Так як і Росіцкі, футболіст класний, але не більше.Можливо, поки що. МЮ. Жодної підходящої кандидатури.Баварія. Аналогічно. Барселона. Мабудь, єдина команда, яка може похвастатись цілою плеядою зірок в півзахисті. Реал....
Звичайно, наприклад, в МЮ багато геніальних футболістів, але не можна сказати, що хтось може зіграти роль фантазсти. Тому вони грають в інший футбол.Мілан просто звик, що в них на позиції 10-о номера грали геніальні футболісти:Рівера, Бобан, Руй Кошта...Можливо потрібно трішки змінити гру. Памятаю, як Мілан довго не міг показувати результату в часи, коли Бобан і Леонардо вже не показували тієїї гри, до якої всі звикли.Потім в серця прихильників червоно-чорної надії зажевріла надія після купівлі Редондо...Але результати прийшли лише після приходу Руя Кошти.Мені здається, що потрібна змінити схему гри. Так як це часто робив і  робить Фергюсон пічля продажі своїх лідерів і, неможливості, знайти відповідної заміни. Цікава ваша думка на мої слова.
P.S.Дуже чекав сьогодні на Ліберо. Швидкого видужання.

2009-09-22 01:05:00

Gwynbleidd
Member

Пирло комплексует на поле с Роналдиньо. Когда они оба на поле то Пирло показывает очень слабую игру.. это уже я не раз замечал. Тут вот на днях Лео говорил что Рони может играть с Зеедорфом... а про Пирло ни слова не сказал, неужели он не видит этой проблемы.

2009-09-23 12:42:02

sadim
Member

Дене, а в чому саме ваша принциповість з Дмитром?)

2009-09-23 16:52:15

anf66
Member

Здравствуйте, Денис!
Купил программку  на неделю до 04.10. и не обнаружил евростарта НХЛ :(
Что мешает показу матчей 02.10., например ? Особо ценного футбола в этот день вроде бы нет...
Какой объём показов матчей НХЛ в неделю планируется в этом сезоне на Cпорт-1?

2009-09-24 12:27:04

shakhtar08
New member

Sadim, МОЯ ПРИНЦИПОВІСТЬ У ТОМУ, ШО Я НАМАГАЮСЬ НЕ РОБИТИ ТОГО В ЖИТТІ, ЩО МЕНІ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ. НЕ КОМЕНТУЮ МАТЧІВ "КРОТІВ", БО НЕ ЛЮБЛЮ ЇХ, І ПРИХОВУВАТИ ЦЬОГО ТАКОЖ НЕ ВМІЮ І НЕ ХОЧУ

Тогда хотя б не говорите во время трансляций "Наша улюблена команда" и "Ми пройшли Металлист". Eсть еще болельщики Металлиста и Шахтера

2009-09-24 20:17:28

Pasha18
Member

shakhtar08
Ну тоді Ігор Циганик не мав права говорити в фіналі Кубку Уєфа, що за Шахтар переживає вся Україна бо це було не так

2009-09-24 20:50:10

Pasha18
Member

Денисе, в мене питання щодо Мілану і містера Спаллеті, як на твою думку довго будуть чекати боси Мілана щоб Мілан нарешті заграв, і чи має право Спалетті тренувати в цьому сезоні команди Серії А, як на мене містер Спалетті ідеальна кандитатура для Мілана

2009-09-24 20:52:41

anf66
Member

DEN написал:

ДОБРОГО ЗДОРОВ"Я, ОЛЕГУ!
ПОКИ ШО ЗАВАЖАЄ ТІЛЬКИ ВІДСУТНІСТЬ ТЕХНІЧНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ ВІД NHL PRODUCTION, ЯКУ МИ ЩЕ НЕ ОТРИМАЛИ. ОБ"ЄМ ПЛАНУЄТЬСЯ  МИНУЛОРІЧНИЙ - 4 МАТЧІ ЗА ТИЖДЕНЬ - БІЛЬШЕ НЕ МАЄМО ПРАВА ЗА КОНТРАКТОМ  ;)

Будем надеяться, Гари-свет- наш-Беттман-Покоритель пустынь и субтропиков  будет предлагать к просмотру хорошие матчи.
А также на вечный мир между С-1 и кабельщиками уповаю :)    Устал смотреть глючные трансляции в интернете :)

2009-09-25 15:12:49

sadim
Member

Доброго дня, Дене)
А за кого ви вболівали в фіналі Кубку УЄФА?

Дякую.

2009-09-28 11:31:23

Страниц: 1 ... 23 24 25 26 27 28 29 ... 79   Тема закрыта
Перейти