Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Босянку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 79
Дмитрий А.
Member

Здравствуйте, Денис. Подскажите, на этой неделе будут прямые трансляции матчей НХЛ? Или в компании решили, что в связи с ЧМ и так хоккея на каналах очень много?

2009-04-27 22:31:08

amor
Member

Денисе, вітаю!
Упс, ну чому "Лаціо" ще тайм не протримався? Кручу в голові усі можливі варіанти, але алгоритм нашого чемпіонства ніяк не виходить. Звичайно, треба припустити, що "Мілан" виграє залишкові чотири матчі, можна сподіватися, що "Інтер" втратить по два очки на "Бентегоді" і "Сан Еліа", але не второпаю як лідер може позбутися трьох пунктів із "Сієною" та "Аталантою" вдома, тим більше прагнучи реваншуватися з бергамасками?
Денисе, можна анонс 35 туру?
P. S Дякую за коментар першого матчу Вашингтон - Піттсбург. Давно не дивився НХЛ, пройняло.

2009-05-04 11:58:54

Дмитрий А.
Member

Денис, здравствуйте.
1. Ну предпочтения Д. Марковского в паре Вашингтон-Питтсбург мы уже знаем :)  А за кого лично Вы болеете в этой паре? А во всем ПО?
2. Как вам 2-я игра Детройта? По ходу игры у меня возник вопрос - за что Хоссе 7,5 млн. платят? Да и Зетт с Дацюком не далеко от него ушли в этой игре. Вообщем, или лидерам нужно просыпаться, или может всё закончиться также бесславно (для Детройта) как и пару лет назад.

2009-05-04 12:23:34

Pasha18
Member

Доброго дня Денисе, в мене питання знову щодо Роми, як на твою думку що сталося з Ромою невже після вильоту з Ліги Чемпіонів команда зламалася, мені як фанату вовків дуже боляче дивитись на цю безпорадну Рому, коли її громлять усі гранди, та як на мене у цьому році явно видно що у Роми грають гравці які ррегресують з кожним днем, Таддеї, Перротта, Кассетті, Тонетто не знайдено гідної заміни Амантіно Мансіні, і зараз команда за крок щоб не потрапити до Ліги Європи, бахато чуток йдуть що Спалетті влітку піде, можливо це правильно не впевнений, може замінити гідно Карлето Анчелотті, Раньєрі як на мене Ромі не допоможе, що ти про це все думаєш? Дякую за відповідь :)

Отредактированно Pasha18 (2009-05-04 16:27:00)

2009-05-04 16:22:10

Иван (Ювентуса фан).
Member

Поздравляю с окончанием чемпионата Мира:) Спасибо за показ. Надеемся на это же и в следующем году. И чтобы со вторым дивизионом показывали. Сенкс:)

2009-05-11 00:10:34

amor
Member

Денисе, вітаю!
1) На вашу думку, хто б міг замінити Анчелотті на посаді головного тренера "Мілана" - неважливо, цього літа, чи, що імовірніше, у майбутньому? Як би ви поставилися до кандидатури Леонардо? А Райкаард?
2) Денисе, відомо, що ви з Дмитром плануєте працювати у Римі на фіналі Ліги чемпіонів. Кому належать ваші симпатії - "МЮ" чи, мабуть, "Барсі", враховуючи антагонізм "МЮ" та "Червоних"?
3) ну як "Пінгвінз"? Мене порадували - хоча, звичайно, все у спорті лише додаток. Головне - "Мілан"!
4) чи планує "Поверхность" транслювати матчі Кубку Конфедерацій?
5) величезна подяка за коментар цих проти "Сієни"! От як, виявляється,  вони "Про Верчеллі" обіграли! Денисе, по Манчіні - ви мали на увазі, прослухав, що ніхто з тренерів "черв'яків" не вигравав скудетто тричі поспіль чи взагалі? Тому що дон Фабіо 1991/92, 1992/93, 1993/94, наприклад, точно вигравав з "Міланом".
Дуже болісний матч, звичайно, "Інтер" - "Сієна". Але коментар - супер!
Forza, MILAN!

Отредактированно amor (2009-05-21 10:35:00)

2009-05-14 16:05:08

Andrey 19
New member

Доброго  Вечора, Денис Хто на Вашу думку зараз є фаворитом у Кубку Стенлі. Дякую за відповідь

2009-05-15 20:07:22

R.Baggio
Member

Здравствуйте Денис!!! Как Ваши дела? Я Вам на почту письмо отослал, будет время ответьте пожалуйста...

Вчера смотрел Милан-Рома - это что то!!!! Жалко было смотреть как уходит последний Великий итальянский футболист. (кстати почему в дневном режиме показвали матч Кьево-Болонья, я понимаю конечно что там битва за выживание, но и милановский матч тоже довольно важный, да еще и С мальдини прощание было). Денис я мовой не владею, но вот одного не могу понять почему Курва Суд так обидела Мальдини? Как я понимаю Курва Суд - это групировка Ромы??? Или в каждом клубе есть групировка с таким названием??? За что они на него так вьелись? Ведь у любимца Италии, как я помню никогда конфликтов с болельщиками небыло... И что значит: "Sono molto arrabbiato, come i miei compagni. Dopo tutto quello che abbiamo dato, fatto e vinto, meritiamo un trattamento diverso. Quest’atteggiamento и iniziato nel derby di ritorno dell’anno scorso. Con un aiuto da parte della nostra curva, non avremmo perso quella partita. I motivi? Ci sono motivazioni economiche, giochi di potere. Ma se sono queste le ragioni per andare allo stadio, non so piщ che cosa pensare. Comunque non и solo la curva a non sostenerci: anche i tifosi degli altri settori se ne stanno zitti. Io credo che quando si canta 'Abbiamo il Milan nel cuore', poi bisogna dimostrarlo. Ormai noi giochiamo in trasferta o in campo neutro: mai davvero in casa. Non mi sembra logico, e la squadra non ci sta piщ. I fischi a Dida e Gilardino?

Заранее спасибо!!! Как всегда получил удовольствие от матча с Вами во главе!!!

P.S. Если возможно про Пауло расскажите по подробнее!!!! До встречи!!!

2009-05-25 16:20:04

milan881
New member

R.Baggio написал:

Здравствуйте Денис!!! Как Ваши дела? Я Вам на почту письмо отослал, будет время ответьте пожалуйста...

Вчера смотрел Милан-Рома - это что то!!!! Жалко было смотреть как уходит последний Великий итальянский футболист. (кстати почему в дневном режиме показвали матч Кьево-Болонья, я понимаю конечно что там битва за выживание, но и милановский матч тоже довольно важный, да еще и С мальдини прощание было). Денис я мовой не владею, но вот одного не могу понять почему Курва Суд так обидела Мальдини? Как я понимаю Курва Суд - это групировка Ромы??? Или в каждом клубе есть групировка с таким названием??? За что они на него так вьелись? Ведь у любимца Италии, как я помню никогда конфликтов с болельщиками небыло... И что значит: "Sono molto arrabbiato, come i miei compagni. Dopo tutto quello che abbiamo dato, fatto e vinto, meritiamo un trattamento diverso. Quest’atteggiamento и iniziato nel derby di ritorno dell’anno scorso. Con un aiuto da parte della nostra curva, non avremmo perso quella partita. I motivi? Ci sono motivazioni economiche, giochi di potere. Ma se sono queste le ragioni per andare allo stadio, non so piщ che cosa pensare. Comunque non и solo la curva a non sostenerci: anche i tifosi degli altri settori se ne stanno zitti. Io credo che quando si canta 'Abbiamo il Milan nel cuore', poi bisogna dimostrarlo. Ormai noi giochiamo in trasferta o in campo neutro: mai davvero in casa. Non mi sembra logico, e la squadra non ci sta piщ. I fischi a Dida e Gilardino?

Заранее спасибо!!! Как всегда получил удовольствие от матча с Вами во главе!!!

P.S. Если возможно про Пауло расскажите по подробнее!!!! До встречи!!!

И о Роби Баджо тоже, БОЖЕСТВЕННЫЙ ХВОСТИК.

2009-05-25 17:33:59
Wiggum
Member

Доброго дня..

Скажіть будь ласка, хто коментував сьогодні  4 матч Піттсбурга з Кароліною?
Ви чи Вадим?

Отредактированно Wiggum (2009-05-30 20:39:25)

2009-05-27 20:46:17
amor
Member

Денисе, вітаю!
1) Леонардо. Що скажете?
2) Хто, на вашу думку, буде головним об'єктом полювання Флорентіно Переса? І кого він поставить тренером?
3) Детройт- Пінгвіни - яким вам бачиться це протистояння?
Дякую за коментар з Риму. З доном Сільвіо Берлусконі ніяк там не перетнулися? А в Атенах позаторік?

Отредактированно amor (2009-05-30 18:08:31)

2009-05-30 18:08:17

milan881
New member

Ден если Вы коментируете 38 тур, роскажите про Анчелотти и Леонардо

2009-05-31 15:16:48
Фанат Динамо
Member

Денис, в следующем сезоне Серия А, надеюсь, у вас остается?

Отредактированно Фанат Динамо (2009-05-31 19:53:44)

2009-05-31 19:53:25

Дмитрий А.
Member

Денис, Вы будете еще комментировать матчи этого ПО НХЛ? А то уже просто невыносимо слушать Плачинду, открыто болеющего против Детройта. Непрофессионально это.

2009-06-07 10:16:57

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день! Поддерживаю Дмитрия. Я понимаю, что Вадим - ваш коллега и прочее, и обсуждать его вы не будете, однако хотелось бы именно вас и Марковского слушать в последних матчах сезона.

Вадим неплох, но когда комментирует он, то я чаще всего переключаюсь на ЕСПН и заокеанских комментаторов...

2009-06-07 17:05:55

amor
Member

Денисе, вітаю!
Ваша думка - він пішов сам чи його продали?
На клуб я не сподівався, була надія на самого футболіста. Він обіцяв...
Піттсбург, Лейкерс. Усе це непогано, але біль не компенсує - сИньйор Кака став сЕНьйором.
Перепрошую за емоції, Денисе.

Отредактированно amor (2009-06-15 11:54:58)

2009-06-11 14:10:05

Rony
Забанен

Привіт Денисе!
1. Якщо всеж-таки прочитаєте, то хотілось подякувати за трофео Больцано (всеж "малим" командам дуже мало приділяється уваги) і насамперед за Трофео ТІМ. Чесно кажучи, під час трансляції з Больцано хотілось запитати чи не плануєте ви Трофео ТІМ, але після фінального свистка і ваших слів "До зустрічі в 1-му турі Серії А" таке бажання зникло. Але ось зараз глянув і аж настрій підняло... :)
2. Матч за Кубок Берлусконі і/чи Бернабеу не плануєте? ;)
3. Як гадаєте Серія А багато в тратила з уходом Кака, Ібри і Аквілані?

2009-08-07 20:45:42
acmilanfan
New member

Доброго дня, Денисе!

1. Скажіть, будь ласка, чи буде в цьому сезоні Серія А в якості HD?
2. Скільки загалом матчів Серії А ланується до показу?

Дякую заздалегідь.

Сергій.

2009-08-14 16:25:08

Rony
Забанен

Доброго дня, Денисе!
1. Одразу три матчі першого туру на Спорт-1! Величезне спасибі. От би так кожного туру і ціни б вашій телекомпанії не було :) .
2. До речі про розклад матчів. Наскільки я розумію, тепер більшість матчів будуть проходити не в денний час неділі, а в вечірній, та ще й з 15 хвилинним зсувом, і виноситись будуть лише два суботніх і один недільний на теж досить незвичний час. Це нововведення уже на постійній основі? Як вам таке?! Чесно кажучи, побачивши, дуже розчарувався :( . Не один рік кувалась звичка до матчів Серії А саме в, не побоюсь цих слів, майже святі 16:00, а тепер таке...Та ще більше "конфліктів" з Прімерою за місце під сонцем Спорт-1 будуть виникати. Поки одні тільки мінуси...
3. Напевне дивились Кубок Берлусконі. Що скажете насамперед про "Мілан"? Таке враження, що з 10 "товарняків" команді треба було зробити 10 оцих кубків Берлусконі, бо на всіх інших команда просто валяла дурня. Як вам взагалі трансферне літо "Мілана" чи, вірніше, його відсутність?
4. Ви так і не відповіли про Ібру :) . Ваша думка - зможе "Інтер" взяти Скудетто уже без нього, зважаючи на свою іброзалежність останніх років?! Хоча ніби й взяли і Міліто і головне ЕтоО, але, погодьтесь, півзахист їхній в рази гірший від каталонського та ще без Камбіассо.
До речі цікавий факт - останньою командою, яка вигравала чемпіонат без Златана, був саме "Мілан" ;) .
5. Ваш прогноз - хто буде головною несподіванкою чемпіонату?

Я напевне вже не дочекаюсь суботи ;)

Дякую.

2009-08-18 18:10:11
Pasha18
Member

Доброго дня Денисе, як вам старт Італійських команд в Еврокубках, чесно кажучи не очікував що Рома може втратити перевагу в 2 мячі з Кошіце, перед стартом чемпіонату все таки моторошно з таким захистом їхати одразу в гості до Дженоа, а потім грати дома з Юве, так от моє питання хто на твою думку буде боротись за скудетто, окрім Юве, Інтера і Мілана, і чи взагалі комусь буде під силу це?

2009-08-21 12:10:35

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день!

Поздравляю с началом чемпионата Италии и, раз уж вы вернулись, тут же перехожу на хоккей:)

Уже не могу дождаться начала сезона! Как вам межсезонье? Был для вас какой-то удивительный трансфер? Колорадо меня не радует совсем (отдали Смита:( ), но это прогнозируемо. Пока среди всех команд, кажется, весьма недурно усиливается Монреаль. А как вам переходы и обмены, если в двух словах?

Спасибо.

2009-08-22 23:50:49

BuTbKa
Администратор

Денисе, підкажіть, "Рома" - "Юве" невже пролітає? Щось я не знайшов у програмі... Невже "Астон Вілла" - "Фулхем" котується вище?

Зі святом усіх!

Отредактированно BuTbKa (2009-08-24 12:58:24)

2009-08-24 12:54:15
Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день.

Да, победа Ювентуса - это хорошо:) Правда, игра оставила кучу вопросов. Диего отлично себя показал. Впрочем, на мой взгляд, его легко убрать с поля. Достаточно много видел его матчей за Вердер, и если бразильца методично бить по ногам, то он легко выходит из себя, и никакой помощи, а скорее наоборот, команде не принесет. Но будем посмотреть, как говорится!:)

Что касается КХЛ, то и это весьма интересно! Я в прошлом сезоне по возможности смотрел некоторые встречи. Довольно классный хоккей! Правда, как мне кажется, для дальнейшего развития КХЛ неплохо бы сделать площадки поменьше - слишком много свободного места. А если площадка станет меньше, придется и решения принимать быстрее, и в целом матч должен стать динамичнее. Ну, "я так думаю":)

Спасибо за хорошие новости.

Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2009-08-25 17:35:06)

2009-08-25 15:21:15

Viktorian
Member

DEN
Де можна побачити нову програму?
Скажіть які матчі в лайві покаже спорт 1  (не тільки Італія)

2009-08-27 00:37:01

BuTbKa
Администратор

Сьогодні анонс крутили. Суббота 19:15 МЮ - Арсенал на Спорт 1 :). Хоча мені і Баварія - Вольфсбург до вподоби.

Отредактированно BuTbKa (2009-08-27 23:22:34)

2009-08-27 23:21:59
Страниц: 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 ... 79   Тема закрыта
Перейти