Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Босянку Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 79
Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день!

Ну как вам Колорадо?:) Удивились? Я, честно говоря, тоже. Не думал, что способны победить Вашингтон и надежно закрыть тех, кого следовало закрыть. Отдельное спасибо Теодору и его 4 миллионам в Вашингтоне:) У нас Будай и Рэйкрофт и 2 миллионов в год не берут...

Атака у Эвеланш хорошая, нам бы защитников и вратаря сильного...Спасибо за трансляцию! Это, кажется, только 4 показ Колорадо в сезоне. Хотел еще с Оттавой посмотреть на этой неделе, но в это время у вас были профилактические работы, поэтому пришлось пользоваться интернетом.

P.S Жду новых матчей Avs:)

Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2009-02-21 07:06:20)

2009-02-21 07:06:04

Rony
Забанен

Привіт Денисе! :)
Приємно, що Ви все-таки знаходите час тут для нас, за що Вам превелике СПАСИБІ!
Є кілька думок і запитань. Ітак:
1) Що коїться з нинішнім "Наполі"? Останнім часом гра команди Рехи є чи ненайбільшим розчаруванням в Кальчо, по крайній мірі особисто для мене. Куди поділась та симпатична команда, яка своєю феєричною грою на протязі півтора сезону після виходу в Серію А не залишала байдужим жодного вболівальника? Раніше просто з нетерпінням чекав чергового матчу за їх участі, адже навіть коли неаполітанці програвали вони всеодно видавали справжній футбольний спектакль (як тут не згадати феєричний матч першого кола в Генуї). Як гадаєте у команди просто закінчився кураж чи справа просто в "фізиці", адже "Наполі" першим розпочав сезон ще в липні і, якщо глянути на той склад, то він майже нічим не відрізняється від нинішнього, і вся справа в майже неіснуючій "лавці"?! Особливо якшо судити по "парі" лідерів Лавецці-Гамсік, які зараз виглядають наче вичавлений лимон.
А так хотілось, щоб "Наполі" поборовся за зону ЛЧ. Всі умови для цього є і, думається, Де Лаурентіс не пожалів би фінансів в міжсезоння для підсилення, попади клуб в ЛЧ. Витрачені 70 млн.євро за ці півтора сезону чи не найголовніше підтвердження цьому.
2) Подібне запитання і по "Удінезе". Що сталося з тією суперкомандою після поразки від "Інтера"? Можна тільки позаздрити витримці президента "Удінезе", який витримав таке падіння команди. Зараз ніби уже все гаразд, але що чекає на удінців? Максимум - боротьба за зону УЄФА (точніше Ліги Європи чи як там) якщо пощастить. А такі надії були тоді, в середині першого кола - думалось, що команди Маріно і Рехи будуть головними сенсаціями цього сезону і тут на тобі... :(
До речі, як гадаєте, куди піде Квальярелла по закінченню сезону (а те, що він піде, думаю, сумнівів майже немає)? Чи не в "Наполі"? :)
3) "Дженоа" чекає таж участь, що і двох вищеназваних команд? Взагалі, хто Ваш фаворит в боротьбі за четверту путівку в ЛЧ? Лиш не кажіть, що "Мілан" ;) .
4) "Кальярі". Прогресс цієї команди теж не можу не обминути увагою. Дивовижно просто як таке можливо взагалі, але до зони ЛЧ наразі 5 очок! І це чи не з найбіднішим складом взагалі в чемпіонаті. Баллардіні дивовижно просто врятував команду від Серії Б, а зараз Аллергі може взагалі вивести в Європу (хоча в це відверто не віриться) після такого ганебного початку. Ваша думка - в чому секрет "Кальярі"?
5) Щодо ваших симпатій в парі "МЮ" - "Інтер". Скажіть відверто - це в першу чергу симпатії вболівальника Кальчо чи "Ліверпуля"? ;)
Особисто я поділяю думку Амора. Ох, цей "Інтер"...в ЛЧ італійських суддів то не буде, прийдеться САМИМ хоч раз за сезон :) .

Наперед дякую за відповідь.

P.S.:

2009-02-21 14:24:24
amor
Member

Денисе, вітаю і дякую за попередню відповідь!
Пригадую на цьому форумі ви писали, що у "Європі давно уболіваю за "Ліверпуль". У Стамбулі-2005 та Атенах-2007 - також? Взагалі коментуєте ви настільки професійно та зважено, що ніяк не запідозриш вас у необ'єктивності. Belissimo, Ден!
1) Чому згадав про "Ліверпуль": на вашу думку, чи варто "Мілану" залучити Даніеля Аггера? Він може посилити захисні дії "червоно-чорних"? Чи варто відмовитися від трансферу, бо данець схильний до травматизму?
2) "золотий" матч в серії "А" торік був скасований тільки на сезон чи віднині ЗАВЖДИ за рівної кількості очок враховуватимуться показники в очних зустрічах? І ніяких "золотих" матчів...
3) можна  попросити вас назвати найкращого тренера світу на цей момент? І в історії взагалі?
Може, кількох назвете, не знаю. Чим навіяно запитання: 20 лютого  минулого 20 років зі часу смерті великого Патрона - Нерео Рокко.
P. S Це уже занадто! Спочатку Розетті, потім Айрольді! А якщо ще згадати витвори Гервасоні у торішньому матчі "Інтер" - "Парма"... Згодні, гол Камбіассо був "лівим"?

Отредактированно amor (2009-02-21 20:36:07)

2009-02-21 16:12:47

Christoff
Member

Den Здраствуй!!! А где еще одна звезда Болоньи - Пепе Синьори???

Отредактированно Christoff (2009-02-21 20:15:24)

2009-02-21 20:15:05

Дмитрий А.
Member

Денис, здравствуйте. Вопрос не Ваш, но задать его на форуме больше некому, поэтому задаю Вам :) Несколько месяцев назад было сказано, что в пакете появится еще один североамериканский спортивный канал. И будто бы даже в качестве HD. Вы не владеете информации по этому вопросу?

2009-02-23 10:01:33

amor
Member

Денисе, вітаю і дякую, звістка справді приємна!
1) Денисе, як ви гадаєте, наскільки довго "Мілан" та інша команда міста ділитимуть муніципальний "Сан-Сіро"? Власник іншої команди похвалявся побудувати стадіон до 2014 року - утопічно, враховуючи кризу, чи все може бути? Що пише з цього приводу італійська преса? До речі, чи доводилося вам спостерігати за міланським "дербі" безпосередньо на Віа Пікколоміні,5? Якщо так - можна в кількох словах про атмосферу в місті та на трибунах в день такого матчу?
2) так, "Наполі" підніметься, як піднялася "Рома" - і як завжди, "Мілан" ігрову кризу не застане. Хоч би Реха не встиг "запалити" Гамшика і Лавессі до вечора 22 березня. Нам вистачить уже матчу в Неаполі 11 травня минулого року, блін.
3) треба було відчути біль Стамбулу, щоб дочекатися через два роки Атен. Ну, це я зі своєї точки зору, звичайно, не ображайтеся.
4) щодо Каннаво. Взагалі ГДС - "червоно-чорна" чи "чорно-синя"? Сам Каннаво, земля йому пухом, за кого уболівав невідомо? За "Катанію", можливо?
Гм, Розетті судитиме "Реал" - "Ліверпуль"...

Отредактированно amor (2009-02-24 12:20:13)

2009-02-23 10:47:59

Christoff
Member

DEN здраствуй!!! Вам не кажеться что Милан на удаче играет 3 матч у себя дома??? Это 3 раза 1 - 0 с Кьево с Наполи и вот с Кальяри. И когда Зеедорф забивал то Инзаги толкнул локтем в спину защитника Кальяри. И сколько раз ошибок было судейских в сторону Милана на оффсайды.

Отредактированно Christoff (2009-02-23 13:40:57)

2009-02-23 13:40:39

amor
Member

Денисе, мої вітання!
Зрозуміло, ви - не Ліппі. І все таки, яких голкіперів ви б викликали до "Скуадрри Адзурри"? Ну, з першим номером зрозуміло, а два -- інших? Маркетті, на вашу думку, дійсно заслуговує на виклик? Аббіаті? Ясно, йому довіряв Трапаттоні, взяв на Кубок світу-2002, навіть на початку сезону 2002/03 викликав, хоча тоді Діда відвоював собі місце і почав свій трирічний злет. А нині Аббіаті можна спробувати у Адзуррі?
І нарешті: хто найсильніший воротар серії "А" на цей момент? Буффон, який багато пропустив чи все таки Жуліо Сезар? Визнаю, що "Інтер" має класного голкіпера.
Дякую за попередню відповідь!

Отредактированно amor (2009-02-24 19:05:45)

2009-02-24 19:01:47

sori
Member

Денис оцените плиз выступлния итальянцев  на международной аренеинтер невыразителен как всегда  юве приграл первую игру челси милан и сампа вылетели.Это кризис в итальянском клубном футболе сила соперников или просто итальянцы  отказались по крайней мере от кубка уефа в его нынешнем виде в отказ от лиги чемпионов не верю либо же предложите свой вариант ответа на этот вопрос зарание благодарен

2009-02-27 14:53:03

Pasha18
Member

Доброго дня Денисе, в мене є два запитання. Одне я розумію що це не до тебе, але можливо ти володієш інформацією. чи буде Поверхность транслювати теніс мастерси, якщо так то перважно на яких каналах. І друге питання стосується матчу Інтер Рома, на твою думку помилки арбітра це випадковість, чи це сплановано все було і як розуміти, Ніколу Ріццолі відсторонили від судійства, але  Лучіано Спальєтті дискваліфікували на 1 матч, я тут логіки не бачу

2009-03-04 13:59:35

amor
Member

Денисе, вітаю!
Ваша думка: три найкращі, найвидовищніші матчі серії "А" 2008/09 на цей момент?

2009-03-04 15:21:13

sori
Member

DEN написал:

SORI,КУБОК UEFA УСЕ ЖИТТЯ ПИХАТО ІГНОРУЮТЬ, БО "ТУРНІРОМ НЕВДАХ" ВВАЖАЮТЬ, А В ПЕРШИХ МАТЧАХ 1\8 КЧ ІТАЛІЯ  НЕ ЗАБИЛА ЖОДНОГО М"ЯЧА - НАЙГІРШИЙ РЕЗУЛЬТАТ СЕРЕД УСІХ
и что с єтим делать пути преодоления КРМЗИСА ЧЕМ ОН ОБУСЛОВЛЕН И ЧТО СЭТИМ ДЕЛАТЬ ПО ВАШЕМУ

2009-03-04 16:10:43

Christoff
Member

Den привет!!! Как ты думаеш скандал быстро закончиться между Рицоли и Интером???

2009-03-05 07:53:09

Pasha18
Member

Щиро дякую Денисе за відповідь. А тема про Риццоли в мене виникла, я прочитав інтервью Карло Лонги, де він розповідав що на матч Інтер Рома був поставлений найкращий судья який є зараз в Кальчо, впринципі згоден в інших матчах він досить пристойно судив, але от коли він судить матч Роми на нього щось находить, на моїй памяті він працював на обох матчах Роми з Інтерои і ще Юве Рома, на Стадіо Олімпіко проти Інтера там теж була помилка Ібрахімовіч забивав з офсайду, це тех вплинуло на результат тоді Рома була в жахливому психологічному стані і той гол впринципі команду добив, просто на той матч звичайно ніхто не звернув увагу, було смішно щось говорити коли Рома була просто розбита Інтером, а питання в мене таке чи не здається тобі що допомога суддів тільки шкодить команді Моуріньо, але шкодить на євро арені, тим що в Європі матчі обслуговуються не Італійцями, і там и судійство інше і футболісти Інтера дуже часто нервують, просто дуже важко зрозуміти в Італії Інтер уже 3 рік найкраща команда, а в Європі нічого зовсім не виходить.

2009-03-05 14:46:21

Дмитрий А.
Member

Денис, как думаете, что творится с Детройтом? 0:8 с Нешвилом, 2:8 с Коламбусом... Конечно, вратарская линия в команде, мягко говоря, не самая сильная в лиге, но где же защита? Тем более с такими контрактами?!

2009-03-09 11:58:01

sori
Member

скажите  ден нхл совсем ушла на спорт 2

2009-03-10 09:58:22

amor
Member

Денисе, вітаю! Чому "понівечили" трансляції останнього туру серії "А"? Ситуація схожа на ту, яка склалася наприкінця березня-початку квітня минулого року. Далі все буде гаразд?
P. S Вітаю з виходом "Ліверпуля". Не дуже люблю "Червоних", але "Реал" має 9 КЧ/ЛЧ, ми - 7, тому був за виліт "Реалу". Ще раз відзначу ваш професіоналізм, Денисе, визнали, що пенальті не було. Але хлопці Бенітеса відіграли так, що будь-які жести мадридіців у бік арбітра виглядатимуть смішно за такого рахунку. Добре, що "Юве" вилетів, зосередяться на боротьбі за скудетто! Навіть якщо "Інтер" пройде, буде маленький плюс - боротьба Моуріньйо на два фронти.

Отредактированно amor (2009-03-10 23:40:58)

2009-03-10 11:38:10

amor
Member

1) Денисе, дякую за відповідь! Прохання одне: повідомляти як розгортатиметься ситуація - не подробиці конфлікту, звичайно, вони "не для третіх вух", розумію, а просто анонсувати трансляції, якщо вони будуть. Думаю, не тільки у мене плани на вихідні залежать від "телесітки" серії "А" на "Поверхності".
Наперед вдячний.
2) Донадоні в "Наполі". Це теж добре, бо не бачу, чим Роберто заслужив місце на посаді алленаторе "Мілана", а про це говорили. По Євро-2008 швидше навпаки - як можна було не взяти Індзагі.
Матч на "Сан Паоло" 22 березня ввечері буде спекотним у прямому і переносному розумінні. Був у Неаполі і переконався як у столиці Кампанії обожнюють свій "Наполі".
Денисе, що скажете про перспективи Донадоні на новому місці роботи? Розумію поспішність питання і все таки...
Forza, Fiorentina!
3) прекрасна, як завжди, спільна робота з ДД на матчі "МЮ" і цих, як їх там? По-моєму, чемпіон Англії  суперника і не помітив. А ваша думка? Додатково пошкодував, що не "Мілан" грав, у дуету Джулай-Босянок  особливий колорит.

Отредактированно amor (2009-03-12 14:47:16)

2009-03-11 10:56:24

Pasha18
Member

Денисе, вчорашній матч Ліверпуль Реал показав що проблема з судьями є не тільки в Україні чи Італії, такий авторитетний арбітр як на мене вчора за перших 20 хвилин відправив Ліверпуль в 1/4, без сумнівів Ліверпуль й так виграв би, вони були на голову сильніше Королівського клубу, але все одно перший гол Торрес поклав руку на Пепе а як на мене це є фол. ну і пенальти видуманий, не хотілось би щоб повторювались такі ситуації. І питання щодо одного з головних матчів Рома Арсенал, у Римлян дуже сильні проблеми з складом, як на тебе було б доцільно випускати 3 форвардів и розмістити декого в півзахисті, чи наситити півзахист за рахунок дублерів таких як Філіпе наприклад, я так помітив у Роми залишилось 2 здорових півзахисника це Брігі та Таддеі, ну можливо ще Аквілані зможе зіграти і ще потрапив в заявку Давіде Піссарро(але впевнений він зіграти не зможе), чого ти чекаєш від цього матчу, яскравого атакуючого футболу, чи тактичного футболу накшталт чій тренерский талант спрацює Венгера чи Спаллеті. Дякую

2009-03-11 13:58:49

sori
Member

скажите  честно ден есть ли угроза того что италия уйд'т с поверхности?7 и наконец последнее  не хочется даже думать о такомчто нас жд'т в том случае если переговоры повалятся опять просмотр старых итальянских игр или возможна замена на лайв с другого первенства или на запись игры например манчестер ливер. просто поймите правельно спорт один есть у огромной я бы сказал основной массы ваших зрителей именно поэтому хотелось   бы больше лайва именно там . впрочем я надеюсь что конфликт будет улажен

2009-03-12 17:01:39

Pasha18
Member

Дякую Денисе, вчора дивився після матчів програму на СПОРТ1 де Віктор Вацко сказав типу що Рома не заслуговувала пройти далі, я з цим не згоден вчора як на мене Спалетті переграв Венгера, по великому рахунку Арсенал нічого не зміг зробити, але це футбол і Арсенал пройшов. Що мене вчора вразило це те що Рома показала характер, коли майже весь основний склад був травмований вони були близкі до виходу в 1/4, дуже сподобався Діамутен думаю потрібно все таки найшвидше викупити його контракт у Лечче ну і комусь віддати Лорію :D. Я нічого не маю проти англійських команд, але ж не хочется что б Кубок Чемпіонів перетворився в Кубок Англії. А таке питання наскільки швидко на твою думку Рома зможе оговтатись від такої болючої поразки, чи зможе після цього зайняти місце яке дає право зіграти в Лігі Чемпіонів?

2009-03-12 17:05:27

amor
Member

Денисе, вітаю!
Як з трансляціями туру на ваших екранах - мабуть, картина уже відома?
Перепрошую за набридливість.
P. S Ага, бачу "Сампа" - "Рома" (16.00), "Сієна" - "Мілан" (21.00) на "Спорт-1". Денисе, все так, уточню, на всякий випадок?

Отредактированно amor (2009-03-13 18:33:40)

2009-03-13 16:22:13

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день.

Как вам Вольски?:) Буллиты кладет - дай Боже. Складывается ощущение, он всю жизнь только этим и занимается. Насколько я высчитал, 9 из 9 в этом сезоне! Сам по себе неплохой игрок, но буллиты...

Вот видео, на ютубе кто-то посвятил ролик его таланту - http://www.youtube.com/watch?v=GjsFEmQiZj4

Рекомендуется к просмотру. Вольски - едва ли единственное светлое пятно в сезоне для команде. Спасибо за трансляцию, Go Avs!

Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2009-03-13 16:27:33)

2009-03-13 16:26:01

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый вечер:)

Насколько я сумел запомнить в сегодняшней трансляции, у Колорадо 8-1 по буллитам в сезоне. У Вольски было 8 голов. Значит, один действительно не забил. Порывшись в статистике, нашел, что еще в третьем туре Avs обыграли Кингс по буллитам, и единственный гол забил Хенсик. Судя по всему, тогда Вольски и промахнулся. Ну ничего - старт чемпионата все-таки, можно:)

Что касается чемпионата Мира, то лично мне хотелось бы видеть там и Войтека - все-таки стал едва ли не любимым моим игроком в сезоне. А матчи в Лиге, на мой взгляд, уже не особо нужны:( Команда если и сможет убраться с последнего места, то всего на одну-две позиции вверх.

У Вольски непростой характер. Номинальный левый крайний из-за травм Сакика и Счастны был переведен в центр нападения первого звена. Там он играл неплохо, а вот раньше, когда ему приходилось быть во втором-третьем звене, то Вольски не был столь заряжен на борьбу, ибо ему казалось, что в него не верят. По крайней мере, именно такие выводы я сделал из стабильно получаемой информации;)

Суммируя:), сказал бы, что я на месте руководста Avs отпустил бы Войтека. В чемпионате никаких заданий нет (ну, кроме улучшения буллит-статистики:) ), поэтому можно отпустить, тем самым подняв уровень доверия Вольски к клубу. Конечно, если он сам хочет играть в сборной.

Оп-па! Вот это я все расписал, а потому залез почитать о карьере Вольски, увидев, что он уже принял канадское гражданство. И даже выступал за сборную Канады U-18!

Точную информацию насчет Вольски и сборной Польши я что-то не нашел. Вы уверены, что он может быть заявлен за поляков даже с учетом двойного гражданства?

Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2009-03-13 23:59:05)

2009-03-13 23:54:10

Pasha18
Member

Денисе, ось в мене є 2 запитання. На твою думку єдиний представник Італії в Єврокубках зможе таки пройти Зеніт чи чинний володар зможе переламати хід двобою, по першому матчу команда з Удіне мені дуже сподобалася. А друге запитання це що стосується Антоніо Кассано, ходят багато чуток що він перейде влітку до Юве а можливо і до Інтера, чи не буде це помилкою Тоніно, в Сампі здається він знайшов свою команду, наврятчи Клаудіо Раньєрі буде терпіти мягко скажу не ідеальний характер Кассано. Дякую

Отредактированно Pasha18 (2009-03-14 12:55:04)

2009-03-14 12:54:35

Страниц: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 79   Тема закрыта
Перейти