Dimon
Member
|
|
Побачив на наступному тижні у програмі Спорт 1 матч 98 року Юве - Динамо. Дуже хочеться дізнатися, а хто його коментуватиме. І ще дуже хотілося щоб це були Ви з Франковим. Бо цікаво дивитися матчі кубка Англії минулих років і дізнаватися багато чого нового.
|
|
2007-06-23 22:20:38 |
|
Yari
New member
|
|
1.Пожалуйста, посмотрите почту - письмо от fiesta86@mail.ru 2. Cпорт 1, 2 планирует показывать Сommunity Shield, матчи кубка Англии (хотя бы с 5го раунда, напр)?
|
|
2007-06-27 12:22:40 |
|
|
В якому виданні( чи журналі) буде надрукований ваш матеріал про Депор?.Хотілобся шоб там було трохи історії.Бо я прошу Франкова а він не хоче.
|
|
2007-06-27 17:01:36 |
|
fabio
Member
|
|
Добрый день Дима. Выскажите пожалуйста Ваше мнение о возможном новичке Динамо полузащитнике Палмейраса Майкле? Если можно сравните с кем нибудь из более известных игроков.
|
|
2007-06-29 13:03:02 |
|
July
Администратор
|
|
Vicente Rodriguez Guillen написал:
В якому виданні( чи журналі) буде надрукований ваш матеріал про Депор?.Хотілобся шоб там було трохи історії.Бо я прошу Франкова а він не хоче. |
Якщо і напишу, то розмістити треба буде на цьому сайті.
|
|
2007-07-01 01:22:59 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Добрый день Дима. Выскажите пожалуйста Ваше мнение о возможном новичке Динамо полузащитнике Палмейраса Майкле? Если можно сравните с кем нибудь из более известных игроков. |
Майкл непогано працює з м’ячем на швидкості, діє з акцентом на лівий фланг, але може опинитися в центрі чи навіть на протилежному фланзі. Не сказав би, що він визначає гру нинішнього "Палмейраса", бо для цього у них є Вальдівья. Тому є певні сумніви, що він одразу заграє в "Динамо" з максимальною користю. Майкл не з тих, від чиєї гри перехоплює подих. Порівнювати з кимось відомим - ображати відомого Будемо сподіватися, що він сам стане відомим. Майкл один з багатьох бразильців, яких треба привезти до Європи аби перевірити чи зможуть вони тут прижитися. Ризик, звичайно, є ледь не завжди, та все ж є клуби (наприклад "Севілья"), що демонструють останнім часом дуже ефективну роботу на бразильському ринку. Але селекція "Динамо", це ж не селекція "Севільї", тож нічого більшого мабуть чекати і не доводиться.
|
|
2007-07-01 01:37:05 |
|
|
July
Администратор
|
|
Dimon написал:
Побачив на наступному тижні у програмі Спорт 1 матч 98 року Юве - Динамо. Дуже хочеться дізнатися, а хто його коментуватиме. І ще дуже хотілося щоб це були Ви з Франковим. Бо цікаво дивитися матчі кубка Англії минулих років і дізнаватися багато чого нового. |
Матчі, коментар яких зберігся, йтимуть в ефір з цим коментарем. Деякі мабуть доведеться відкоментувати знову.
|
|
2007-07-01 01:38:34 |
|
|
July
Администратор
|
|
Yari написал:
1.Пожалуйста, посмотрите почту - письмо от fiesta86@mail.ru 2. Cпорт 1, 2 планирует показывать Сommunity Shield, матчи кубка Англии (хотя бы с 5го раунда, напр)? |
1. Дякую. Попрошу адміна, щоб розмістив ближче до старту сезону. 2. Я зараз у відпустці. Повернуся і обов’язково відповім
|
|
2007-07-01 01:40:12 |
|
|
F-SIDE
Member
|
|
Щастя-здоров'я!
Вибач, що відриваю від відпочинку 
Хотів би спитати чи дивишся тестові матчі і якщо так, то яке враження від нoвачків Ліверпуля? Буде щось там з того ?
Отредактированно F-SIDE (2007-07-19 00:46:12)
_______________________________________ "Іде восьма хвилина ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕКУНДА матчу: - рахунок нуль-нуль!"
|
|
2007-07-19 00:45:45 |
|
July
Администратор
|
|
F-SIDE написал:
Щастя-здоров'я!
Вибач, що відриваю від відпочинку 
Хотів би спитати чи дивишся тестові матчі і якщо так, то яке враження від нoвачків Ліверпуля? Буде щось там з того ? |
Відпустка вже закінчилася Товариських матчів ще не бачив. А щодо того, що там буде з "Ліверпулем", то почнемо розбиратися вже у бойових умовах, 11 серпня під час трансляції його матчу з "Астон Віллою".
|
|
2007-07-19 13:33:20 |
|
|
Dimon
Member
|
|
День добрий Дмитрре. Тут таке питання: Динамо накупило новачків. Ну добре нехай Бангура і Діакате. З цими придбаннями я згоден. А навіщо нам інші. Постійно говорять про те що у нас класна молодь. І що ж далі та молодь грає за Д2 і дубль. Алієв забиває і за Д2 і за дубль, а йому навідь ніяких шансів не дають. Той же Чернат у минулому сезоні як мінімум на лавці сидів, а Алієв ні. Ваша думка з цього приводу.
|
|
2007-07-21 12:46:50 |
|
July
Администратор
|
|
Dimon написал:
День добрий Дмитрре. Тут таке питання: Динамо накупило новачків. Ну добре нехай Бангура і Діакате. З цими придбаннями я згоден. А навіщо нам інші. Постійно говорять про те що у нас класна молодь. І що ж далі та молодь грає за Д2 і дубль. Алієв забиває і за Д2 і за дубль, а йому навідь ніяких шансів не дають. Той же Чернат у минулому сезоні як мінімум на лавці сидів, а Алієв ні. Ваша думка з цього приводу. |
Ви мабуть самі розумієте, що такими категоріями, як "згоден" - "не згоден" придбання оцінювати не варто, бо наша з Вами згода мало кого цікавить Поява Бангура та Діакате - несподіваний, якщо чесно, крок у напрямку, який здається правильним. Хороші виконавці,яких взяли з хорошого ринку, на конкретні, проблемні позиції. З четвірки новачків за принципом "аби було" взяли лише Бушича, перші враження від гри якого не надто приємні. Якби ще зробити інше придбання, тренерське... Велика, як на мене, проблема трансферної політики "Динамо" у тому, що клуб не вміє продавати. Продавати вчасно, продавати вигідно. Розумієте, що сидів у запасі Чернат, що сидів би там Алієв, немає різниці. Обох, особливо Алієва, потрібно було продати давно. Розвиток неможливий без оновлення, без руху футболістів в обох напрямках. Інакше футболіст, яким би він не був обдарованим, втрачає мотивацію і перестає прогресувати.
|
|
2007-07-23 15:09:09 |
|
|
Dimon
Member
|
|
Ну думаю вчорашній матч ще раз показав, що тренерське придбання дуже необхідне... Динамо виграло все "вдома" чи Шахтар програв. Просто гра Динамо в захисті навідь на 2 бали не тягне, навідь "вдома". Якщо по тренерам, то на вашу думку який тренер потрібен Динамо, я не питаю конкретне прізвище, просто які якості повинен мати цей фахівець, щоб Динамо при ньому вийшло на якісно новий рівень гри. І ще чому немає оглядів чемпіонату Бразилії? Вчорашній другий гол Сан - Пауло хочеться дивитися ще і ще.
|
|
2007-07-23 20:56:58 |
|
July
Администратор
|
|
Dimon написал:
Ну думаю вчорашній матч ще раз показав, що тренерське придбання дуже необхідне... Динамо виграло все "вдома" чи Шахтар програв. Просто гра Динамо в захисті навідь на 2 бали не тягне, навідь "вдома". Якщо по тренерам, то на вашу думку який тренер потрібен Динамо, я не питаю конкретне прізвище, просто які якості повинен мати цей фахівець, щоб Динамо при ньому вийшло на якісно новий рівень гри. І ще чому немає оглядів чемпіонату Бразилії? Вчорашній другий гол Сан - Пауло хочеться дивитися ще і ще. |
Перша думка - тренер має бути таким, як Морінью, коли він очолив "Порту". Талановитий, з певним досвідом, а головне з бажанням довести свій тренерський хист. Одразу ж питання: "Як такого знайти, як визначити, що це той, хто потрібен?" У такому випадку є, звичайно, ризик, але це хоч ризик того, хто хоч щось робить. Також можна спробувати орієнтуватися на тих, хто вміє ставити гру і вже здобував титули. Як приклад, можу назвати Мурісі Рамальйо та Мігеля Анхеля Руссо. 2. Огляди першості Бразилії, на жаль, не передбачені контрактом.
|
|
2007-07-25 17:33:39 |
|
|
F-SIDE
Member
|
|
Привіт Дмитре!!!
З задоволенням переглядаю ретроспективні матчі ліги.. Хотів спитати чи є можливість показати щось з середини 90-их? Або,наприклад, якийсь фінал.. (Манчестер-Баварія) ))? Дякую
_______________________________________ "Іде восьма хвилина ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕКУНДА матчу: - рахунок нуль-нуль!"
|
|
2007-07-26 20:33:25 |
|
dee
Member
|
|
Доброго дня, Дмитре. У мене є до Вас два запитання.
1 Чого Ви очікуєте від „Ньюкасла” Сема Аллардайса цього року? На мій погляд, Біг Сем дуже кваліфікований спеціаліст, та й у команди дуже непоганий склад цього сезону – подивитися тільки на їхню лінію нападу, в якій присутні такі відомі гравці, як Майкл Оуен та Марк Відука. Чи зможуть „сороки” повернутися до когорти лідерів англійського чемпіонату, якщо ще й зважувати той факт, що, наприклад, для „Арсенала” усі вже прогнозують важкі часи(але я з цим повністю не згоден). ? 2) Друге запитання технічного плану. Скільки матчів АПЛ показуватимуть ваші канали у першому турі, та й найголовніше – які саме? З повагою, Іван
Отредактированно dee (2007-07-30 13:51:16)
|
|
2007-07-30 13:50:29 |
http://www.britishfootball.com.ua/ |
|
|
July
Администратор
|
|
F-SIDE написал:
Привіт Дмитре!!!
З задоволенням переглядаю ретроспективні матчі ліги.. Хотів спитати чи є можливість показати щось з середини 90-их? Або,наприклад, якийсь фінал.. (Манчестер-Баварія) ))? Дякую |
Ми ж ще й половини із запланованого не показали. Настане черга і цього фіналу 
|
|
2007-07-30 16:30:10 |
|
|
July
Администратор
|
|
dee написал:
Доброго дня, Дмитре. У мене є до Вас два запитання.
1 Чого Ви очікуєте від „Ньюкасла” Сема Аллардайса цього року? На мій погляд, Біг Сем дуже кваліфікований спеціаліст, та й у команди дуже непоганий склад цього сезону – подивитися тільки на їхню лінію нападу, в якій присутні такі відомі гравці, як Майкл Оуен та Марк Відука. Чи зможуть „сороки” повернутися до когорти лідерів англійського чемпіонату, якщо ще й зважувати той факт, що, наприклад, для „Арсенала” усі вже прогнозують важкі часи(але я з цим повністю не згоден). ? 2) Друге запитання технічного плану. Скільки матчів АПЛ показуватимуть ваші канали у першому турі, та й найголовніше – які саме? З повагою, Іван |
1."Когорта лідерів" у ПЛ визначена, на жаль, на роки вперед. Якщо Аллардайс витягне "Ньюкасл" до четвірки, це буде найбльше його тренерське досягнення. Очікую від "Ньюкасла" насаперед ознак того, що методи Аллардайса спрацьовують і справді лікують заражений недолугістю керівництва клуб. 2. Точно буде 5 матчів. Сандерленд - Тоттнем, Ньюкасл - Болтон, Вілла - Ліверпуль, Челсі - Бірмінгем, МЮ - Редінг. Усі в прямому ефірі чи на Спорт1, чи на Спорт2. P.S. Також буде матч Арсенал - Фулем
|
|
2007-07-30 16:39:15 |
|
|
kaka
Member
|
|
Дима вопрос о вашых планах на будущее.... Юра Нестеренко говорил что планируется открытие канала Спорт4 который будет посвящен боксу.... соответсвенно логично что будет канал Спорт3 - чему будет посвящен он? И когда приблизительно планы станут реальностью? Спасибо большое....
|
|
2007-07-31 08:12:38 |
|
July
Администратор
|
|
kaka написал:
Дима вопрос о вашых планах на будущее.... Юра Нестеренко говорил что планируется открытие канала Спорт4 который будет посвящен боксу.... соответсвенно логично что будет канал Спорт3 - чему будет посвящен он? И когда приблизительно планы станут реальностью? Спасибо большое.... |
Про спеціалізацію перших трьох каналів каналів поки що не йдеться. Можливо, це питання стане актуальнішим після початку продажу карток. Сподіваємося на появу третього каналу наступного місяця.
|
|
2007-08-02 13:26:48 |
|
|
hronos
Member
|
|
Здраствуйте, вот пишу статью про Реал Сосьэдад и не могу вспмонить когда он последний раз до 2006-2007 вылетал в сегунду. Подскажите ,пожайлуйста. Я уже заходил и на marca, и на donbalon и еще несколько сайтов... но из-за неважного знания ипанского не нашел.
|
|
2007-08-02 14:26:47 |
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
Здраствуйте, вот пишу статью про Реал Сосьэдад и не могу вспмонить когда он последний раз до 2006-2007 вылетал в сегунду. Подскажите ,пожайлуйста. Я уже заходил и на marca, и на donbalon и еще несколько сайтов... но из-за неважного знания ипанского не нашел. |
Вилетіли у сезоні 1961/62, повернулися після сезону 1966/67.
|
|
2007-08-02 14:53:45 |
|
|
SteveY
Забанен
|
|
Здравствуйте Дмитрий!
1. Чуть ниже вы упомянули про продажу карточек в разговоре про Спорт3 и Спорт4. Можно немного конкретнее, что за карточки и надо ли их будет приобретать тем кто и так подписан на пакет "Спорт"? 2. Также вы сказали про появление Спорт3 в СЛЕДУЮЩЕМ месяце. В связи с тем, что сейчас только начало месяца не совсем ясно это будет в августе или речь шла уже о сентябре? 3. Продвинулись ли как-то переговоры по НБА? (извините что часто спрашиваю об этом).
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2007-08-02 18:14:26 |
|
July
Администратор
|
|
SteveY написал:
Здравствуйте Дмитрий!
1. Чуть ниже вы упомянули про продажу карточек в разговоре про Спорт3 и Спорт4. Можно немного конкретнее, что за карточки и надо ли их будет приобретать тем кто и так подписан на пакет "Спорт"? 2. Также вы сказали про появление Спорт3 в СЛЕДУЮЩЕМ месяце. В связи с тем, что сейчас только начало месяца не совсем ясно это будет в августе или речь шла уже о сентябре? 3. Продвинулись ли как-то переговоры по НБА? (извините что часто спрашиваю об этом). |
1.Я мав на увазі ті наші картки для абонентів, що колись таки з’являться в продажу, на кшталт карток НТВ+. 2. Йшлося про вересень. 3. Новин поки що немає.
|
|
2007-08-03 12:48:54 |
|
|
Zabe;
Member
|
|
Дмитре, доброго дня/вечора.
Просте питання. Адмін у відпустці? 
З повагою, Денис
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2007-08-03 23:08:34 |
|