Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 ... 69
July
Администратор

tarzan написал:

Доброго здоров"я, Дмитре!:)
Питання не по футболу...
Я дуже шаную Вашу працю, дуже люблю Вас як коментатора, з величезним бажанням читаю все, що Ви публікуєте і з нетерпінням чекаю чогось нового (статтю написану Вами чи ще щось цікаве). З задоволенням прочитав Ваші статті ("Герої України", "Дряхлая Фирма"), читаю постійно Ваш блог і конференцію, інтерв"ю...все, що можна знайти в мережі Інтернет. Звісно дивлюсь матчі з Вашими коментарями, "Libero" і інше. Чи не плануєте у майбутньому написати книгу (про себе, роботу коментатора чи можливо про, ще якусь цікаву тему)???:) Мабуть часу у Вас вільного не багато, бо матчів багато і треба готуватись і викладатись у певні дні на всі 100 % але може буде час...я чекаю і вірю в це...
Я як Ви ,думаю, знаєте маю свій блог також який досить нещодавно з"явивсь на світ...роблю перші кроки...там лише дві статті і планую написати про гру  Арсенала з Лондона , точніше про підсумки гри Арсенала у першій половині сезона...сподіваюсь, що Ви загляните туди і  дасте якісь побажання. Про статю як тільки опублікую я повідомлю... Це маленьке прохання до Вас...Мені буде надзвичайно приємно почути коментарі у мою сторону від Великого журналіста.
Величезне, від щирого серця дякую!:)
Дай Боже, щоб усі працювали так як працюєте Ви (Віддано і з гарячим серцем):)

Справа навіть не у вільному часі. Книжка - це робота фундаментальна. Треба відчути необхідність її написати...

2009-12-24 18:32:30
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
tarzan
Member

July написал:

tarzan написал:

Питання не по футболу...
Я дуже шаную Вашу працю, дуже люблю Вас як коментатора, з величезним бажанням читаю все, що Ви публікуєте і з нетерпінням чекаю чогось нового (статтю написану Вами чи ще щось цікаве). З задоволенням прочитав Ваші статті ("Герої України", "Дряхлая Фирма"), читаю постійно Ваш блог і конференцію, інтерв"ю...все, що можна знайти в мережі Інтернет. Звісно дивлюсь матчі з Вашими коментарями, "Libero" і інше. Чи не плануєте у майбутньому написати книгу (про себе, роботу коментатора чи можливо про, ще якусь цікаву тему)???:) Мабуть часу у Вас вільного не багато, бо матчів багато і треба готуватись і викладатись у певні дні на всі 100 % але може буде час...я чекаю і вірю в це...
Я як Ви ,думаю, знаєте маю свій блог також який досить нещодавно з"явивсь на світ...роблю перші кроки...там лише дві статті і планую написати про гру  Арсенала з Лондона , точніше про підсумки гри Арсенала у першій половині сезона...сподіваюсь, що Ви загляните туди і  дасте якісь побажання. Про статю як тільки опублікую я повідомлю... Це маленьке прохання до Вас...Мені буде надзвичайно приємно почути коментарі у мою сторону від Великого журналіста.

Справа навіть не у вільному часі. Книжка - це робота фундаментальна. Треба відчути необхідність її написати...

Почекайте...Якщо, наприклад, брати журналістику, то хіба не Ви говорили про проблеми журналістики, про те, що у журналістиці багато "зайвих" людей?Хіба не варто написати про журналістику (можливо роботу коментатора) та її проблеми і як їх вирішити?
А як  щодо прохання?  Ви згодні? пор фавор! :) Можливо написати на мило?

Отредактированно tarzan (2009-12-24 19:10:08)

2009-12-24 18:42:47
http://rkg.blox.ua/html  
July
Администратор

tarzan написал:

July написал:

tarzan написал:

Питання не по футболу...

Почекайте...Якщо, наприклад, брати журналістику, то хіба не Ви говорили про проблеми журналістики, про те, що у журналістиці багато "зайвих" людей?Хіба не варто написати про журналістику (можливо роботу коментатора) та її проблеми і як їх вирішити?

Вибачте, але Ви або дуже наївний, або жартуєте :) Ви справді думаєте, що варто написати "як вирішити проблеми" і всі у чергу стануть їх вирішувати?
Так, краще на e-mail.

2009-12-24 22:34:30
tarzan
Member

July написал:

tarzan написал:

July написал:

Вибачте, але Ви або дуже наївний, або жартуєте :) Ви справді думаєте, що варто написати "як вирішити проблеми" і всі у чергу стануть їх вирішувати?
Так, краще на e-mail.

Ви праві! Я погарячкував щодо "як вирішити проблеми". Наврядче всі стануть вирішувати їх. Perdon!

Отредактированно tarzan (2009-12-24 23:06:14)

2009-12-24 23:03:08
Oblako
Member

Здраствуйте, Дмитрий! У меня к вам просьба/вопрос: Вы не подскажите, где можно найти ролики, которые показывают на Спорт 1 во время рекламы. Например: про финал кубка УЕФА Вердер - Шахтёр, или помню в прошлом году показывали ролик про финал ЛЧ 2006-2007 и 2007-2008. Буду очень признателен =)

Отредактированно Oblako (2009-12-26 21:26:05)

2009-12-26 21:25:08

tarzan
Member

Доброго дня! Можна дізнатись Ваш  e-mail?:)
Дякую!

2009-12-27 18:28:19
Анатолій
Member

Дмитре, ви щойно коментували матч АПЛ міжАрсеналом та Астон Віллою. У з"язкуз цим запитання: якими Ви бачите шанси канонінірів на чемпіонство в цьому сезоні. Як на мене,вони досить непогані,принаймні нині за ГРОЮ Арсенал видається кращим у лізі.Дякую.

2009-12-27 19:17:49

July
Администратор

Oblako написал:

Здраствуйте, Дмитрий! У меня к вам просьба/вопрос: Вы не подскажите, где можно найти ролики, которые показывают на Спорт 1 во время рекламы. Например: про финал кубка УЕФА Вердер - Шахтёр, или помню в прошлом году показывали ролик про финал ЛЧ 2006-2007 и 2007-2008. Буду очень признателен =)

Ні, не підкажу. Я не займаюся роликами.

2009-12-28 13:19:56
July
Администратор

Анатолій написал:

Дмитре, ви щойно коментували матч АПЛ міжАрсеналом та Астон Віллою. У з"язкуз цим запитання: якими Ви бачите шанси канонінірів на чемпіонство в цьому сезоні. Як на мене,вони досить непогані,принаймні нині за ГРОЮ Арсенал видається кращим у лізі.Дякую.

Цікаво, що такі запитаня вже не перший рік ставлять саме після вдалих матчів "Арсеналу", хоча логічніше було їх ставити після зовсім інших поєдинків.
Про шанси "Арсеналу" на чемпіонство я зможу відповісти лише після останнього туру.

2009-12-28 13:21:37
tarzan
Member

Я написав Вам на e-mail!

2009-12-28 17:52:17
mozart
Member

З наступаючим Новим Роком, Вас!
Дмитре, скажіть будь-ласка:
1) чи знаєте ви якісь ще мови окрім укр.,рос.,іспанської, португальскої,англійської? І якщо вам не важко, приблизно можете сказати на скільки у відсотковому варіанті кожною мовою володієте?
Дякую :)

2009-12-28 21:26:17

Lintes
Member

Доброго дня, Дмитре! З наступаючим Новим Роком!
Як Вам не соромно так приколюватись зі славетних та яскравих команд шановних панів Аллардайса та Брюса! :-)
---
Нещодавно в огляді одного з турів АПЛ Михайлюк тричі обізвав Івана Класніча Ніколою Калінічем, вчора Ви Калініча спочатку назвали Класнічем, потім все ж Калінічем, але Іваном! Що за містичний вплив цих прізвищ на наших коментаторів? :-)
---
А загалом Дякую за відмінну роботу на вчорашніх (і не тільки) матчах!!!
---
А ще класно Ви про Манчіні та солярії і салони краси сказали, він справді на дівчину вже схожий, залишилося тільки оченята підмалювати :-)

2009-12-29 11:32:56

Lintes
Member

І ще одне питання.
От матчі плй-офф ЛЧ розведені по два в день на два тижні, зрозуміло, що це зроблено для глядачів, ну і щоб рейтинг кожного матчу збільшити.
Але, я так розумію, з матчами ЛЄ такого не буде, так?
Чи не логічніше було б і з ЛЄ таке вчинити, все ж таки саме цей турнір потребує підвищення інтересу та престижу?

2009-12-29 11:38:21

Lintes
Member

І останнє на сьогодні.
Чи буде Поверхность транслювати матчі Кубка Англії та півфінали Кубка Ліги цього сезону?
Дуже хотілося б подивитися!!!

2009-12-29 11:49:29

July
Администратор

mozart написал:

З наступаючим Новим Роком, Вас!
Дмитре, скажіть будь-ласка:
1) чи знаєте ви якісь ще мови окрім укр.,рос.,іспанської, португальскої,англійської? І якщо вам не важко, приблизно можете сказати на скільки у відсотковому варіанті кожною мовою володієте?
Дякую :)

Я можу приблизно зрозуміти написане деякими мовами (італійською, сербською), але я не можу назвати це знанням мови, тож тут недоречно говорити про якісь відсотки.

2009-12-29 15:46:52
July
Администратор

Lintes написал:

Доброго дня, Дмитре! З наступаючим Новим Роком!
Як Вам не соромно так приколюватись зі славетних та яскравих команд шановних панів Аллардайса та Брюса! :-)
---
Нещодавно в огляді одного з турів АПЛ Михайлюк тричі обізвав Івана Класніча Ніколою Калінічем, вчора Ви Калініча спочатку назвали Класнічем, потім все ж Калінічем, але Іваном! Що за містичний вплив цих прізвищ на наших коментаторів? :-)
---
А загалом Дякую за відмінну роботу на вчорашніх (і не тільки) матчах!!!
---
А ще класно Ви про Манчіні та солярії і салони краси сказали, він справді на дівчину вже схожий, залишилося тільки оченята підмалювати :-)

Буває так, що глузд за розум завертає, тоді й стає Калініч Класнічем :)

2009-12-29 15:47:58
July
Администратор

Lintes написал:

І ще одне питання.
От матчі плй-офф ЛЧ розведені по два в день на два тижні, зрозуміло, що це зроблено для глядачів, ну і щоб рейтинг кожного матчу збільшити.
Але, я так розумію, з матчами ЛЄ такого не буде, так?
Чи не логічніше було б і з ЛЄ таке вчинити, все ж таки саме цей турнір потребує підвищення інтересу та престижу?

Там команд удвічі більше. Якщо це робити, а робити слід так, щобз ЛЧ матчі здебільшого не перетиналися, могло дат не вистачити вільних.

2009-12-29 15:53:36
July
Администратор

Lintes написал:

І останнє на сьогодні.
Чи буде Поверхность транслювати матчі Кубка Англії та півфінали Кубка Ліги цього сезону?
Дуже хотілося б подивитися!!!

Ні.

2009-12-29 15:54:46
tarzan
Member

Вітаю, Дмитре! З Новим роком!
Бажаю Вам перемоги в "Old Firm Derby", щастя, здоров"я, натхнення!

2009-12-31 20:05:39
Dneprgol
Member

С новым годом Дима! Так держать! Ты лучший !

2009-12-31 21:02:44

forostiu
New member

Вітаю, Дмитре! З Новим роком!

2009-12-31 21:27:09

BuTbKa
Администратор

Дмитре, вітаю Вас!

Дякую за успішно заміну Дениса на грі Серії "А. Хотів запитати, чи все гаразд з ним, та коли Ден повернеться до коментування ігор?

2010-01-06 17:23:30
July
Администратор

BuTbKa написал:

Дмитре, вітаю Вас!

Дякую за успішно заміну Дениса на грі Серії "А. Хотів запитати, чи все гаразд з ним, та коли Ден повернеться до коментування ігор?

О двадцять першій сорок п’ять.

2010-01-06 18:41:11
Анатолій
Member

Дмитре,вітаю з минулими та наступаючими святами. Як Ви  вважаєте,чи за нинішнього покоління гравців з іншим,адекватним тренером Аргентина могла б бути на ЧС-2010 РЕАЛЬНИМ претендентом на золото, чи основнапроблема не в Марадоні? Кого б Ви бачили найкращою кандидатурою на його заміну?

2010-01-12 00:44:10

July
Администратор

Анатолій написал:

Дмитре,вітаю з минулими та наступаючими святами. Як Ви  вважаєте,чи за нинішнього покоління гравців з іншим,адекватним тренером Аргентина могла б бути на ЧС-2010 РЕАЛЬНИМ претендентом на золото, чи основнапроблема не в Марадоні? Кого б Ви бачили найкращою кандидатурою на його заміну?

З її потенціалом Аргентина має бути реальним претендентом на кожному чемпіонаті світу.
Моя кандидатура - Анхель Каппа.

2010-01-15 15:13:41
Страниц: 1 ... 59 60 61 62 63 64 65 ... 69   Тема закрыта
Перейти