РТП
New member
|
|
Ваше ставлення до букмекерства? Договірні матчі,чи можна хоч якось помітити що гра на полі не відповідає дійсності,чи помічали ці "не понима" у вашій практиці?
|
|
2009-12-13 21:51:44 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Дмитрий, как вы думаете, какую команду Порту будет по силам пройти в 1/8 ЛЧ?
|
|
2009-12-13 23:49:44 |
|
sadim
Member
|
|
Доброго часу доби! Підніміть будь ласка в сьогоднішньому ЛІБЕРО тему статусу Динамо Київ в українській прем'єр-лізі, вчора знову став свідком підсуджування О. Шмегельським за принципом: для Таврії - одні правила, для Динамо в едентичних епізодах - інші (це я про розігрування штрафних не з того місця).
|
|
2009-12-14 03:10:11 |
|
repz
Member
|
|
Дммитре, а може краще зачепите іншу важливу тему: тут коментатор матчу "Таврія" - "Динамо" сказав: "а ось Васил Гігіадзе намагався проскочити під піхвою Аїли Юсуфа". Пропоную обговорити, чи є у Юсуфа піхва )))
|
|
2009-12-14 03:18:32 |
|
July
Администратор
|
|
РТП написал:
Ваше ставлення до букмекерства? Договірні матчі,чи можна хоч якось помітити що гра на полі не відповідає дійсності,чи помічали ці "не понима" у вашій практиці? |
1. Мене це не цікавить. 2. Я не коментую чемпіонат України.
|
|
2009-12-14 03:33:06 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
aqvafreska написал:
Дмитрий, как вы думаете, какую команду Порту будет по силам пройти в 1/8 ЛЧ? |
У "Порту" можуть бути шанси проти будь-кого з переможців груп, за винятком "Барселони".
|
|
2009-12-14 03:34:10 |
|
|
July
Администратор
|
|
sadim написал:
Доброго часу доби! Підніміть будь ласка в сьогоднішньому ЛІБЕРО тему статусу Динамо Київ в українській прем'єр-лізі, вчора знову став свідком підсуджування О. Шмегельським за принципом: для Таврії - одні правила, для Динамо в едентичних епізодах - інші (це я про розігрування штрафних не з того місця). |
Поясніть тоді нам темним, чому за значно гірші фоли, аніж ті, за які жовті отримували динамівці, він іноді не показував жовті гравцям "Таврії". Статус такий самий, як у МЮ в Англії, у "Барси" та "Реала" у Іспанії, "Баварії" у Німеччині, "Юве", "Інтера" та "Мілана" у Італії.
|
|
2009-12-14 03:37:25 |
|
|
July
Администратор
|
|
repz написал:
Дммитре, а може краще зачепите іншу важливу тему: тут коментатор матчу "Таврія" - "Динамо" сказав: "а ось Васил Гігіадзе намагався проскочити під піхвою Аїли Юсуфа". Пропоную обговорити, чи є у Юсуфа піхва ))) |
Про те, що вік у Африці "змінюють" футболістам чув. А от щоб стать 
|
|
2009-12-14 03:43:02 |
|
|
Pawell
New member
|
|
Дмитре, може питання і заїджене, але ось вже дргий рік поспіль Барса майже безальтернативно вважається кращою командою в Європі та Світі. Мене цікавить ваша думка, як такому молодому і чисто по-каталонськи гарячому Гвардіолі вдалося поставити таку досконалу гру (підбір виконавців навмисно не згадую, тому що на прикладі Реалу вже доведено, що не завжди це дає користь), окрім роботи с молодіжним складом в нього ж й досвіду тренерського як такого не було (можливо помиляюсь), яким чином він зконструював такий досконалий механізм? Чесно кажучи для мене, це залишається феноменом, не можу пояснити ні сам собі, ні друзям ))
|
|
2009-12-14 13:21:54 |
|
sadim
Member
|
|
July написал:
sadim написал:
Доброго часу доби! Підніміть будь ласка в сьогоднішньому ЛІБЕРО тему статусу Динамо Київ в українській прем'єр-лізі, вчора знову став свідком підсуджування О. Шмегельським за принципом: для Таврії - одні правила, для Динамо в едентичних епізодах - інші (це я про розігрування штрафних не з того місця). |
Поясніть тоді нам темним, чому за значно гірші фоли, аніж ті, за які жовті отримували динамівці, він іноді не показував жовті гравцям "Таврії". Статус такий самий, як у МЮ в Англії, у "Барси" та "Реала" у Іспанії, "Баварії" у Німеччині, "Юве", "Інтера" та "Мілана" у Італії. |
Не згоден, Дмитре) Динамо грало досить жорстко в окремих епізодах, там навіть штрафних не було, тим паче жовтих.
|
|
2009-12-14 15:36:33 |
|
July
Администратор
|
|
sadim написал:
July написал:
sadim написал:
Поясніть тоді нам темним, чому за значно гірші фоли, аніж ті, за які жовті отримували динамівці, він іноді не показував жовті гравцям "Таврії". Статус такий самий, як у МЮ в Англії, у "Барси" та "Реала" у Іспанії, "Баварії" у Німеччині, "Юве", "Інтера" та "Мілана" у Італії. |
Не згоден, Дмитре) Динамо грало досить жорстко в окремих епізодах, там навіть штрафних не було, тим паче жовтих. |
Я,здається, Вас попросив дещо пояснити, а не цікавився згодні Ви чи ні. (Маєте повне право не погоджуватися, в Україні поки що живемо, а не в уркаїні). Якщо захочеш, у кожному повороті голови судді побачиш "натяки". Для таких параноїків є спеціалізована програма з добре видресированим ведучим.
|
|
2009-12-14 15:43:48 |
|
|
sadim
Member
|
|
July написал:
sadim написал:
July написал:
Не згоден, Дмитре) Динамо грало досить жорстко в окремих епізодах, там навіть штрафних не було, тим паче жовтих. |
Я,здається, Вас попросив дещо пояснити, а не цікавився згодні Ви чи ні. (Маєте повне право не погоджуватися, в Україні поки що живемо, а не в уркаїні). Якщо захочеш, у кожному повороті голови судді побачиш "натяки". Для таких параноїків є спеціалізована програма з добре видресированим ведучим. |
Я ж і кажу, що не згоден, що "за значно гірші фоли, аніж ті, за які жовті отримували динамівці, він іноді не показував жовті гравцям "Таврії". Був фол на Михалику - була і жовта Корнєву (він доречі в нашій розмові погодився зі мною, що 3-й м'яч був забитий в ворота кримчан з розіграшу штрафного не з того місця; ще сказав, що фолу там не було - але це я особисто не стверджую, бо не бачив повтору), ще був на Юссуфі - але там не було, ваша правда, але в першому таймі було десь 3-4 моменти, коли була жорстка гра проти гравців Таврії - там, повторюся, не було навіть штрафних.
На рахунок "натяків", то я не намагаюся їх шукати там, де їх в принципі нема. Що це за програма? Незрозуміло, що таке уркаїна!
|
|
2009-12-14 17:42:16 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
|
2009-12-14 18:04:24 |
|
July
Администратор
|
|
sadim написал:
July написал:
sadim написал:
Я,здається, Вас попросив дещо пояснити, а не цікавився згодні Ви чи ні. (Маєте повне право не погоджуватися, в Україні поки що живемо, а не в уркаїні). Якщо захочеш, у кожному повороті голови судді побачиш "натяки". Для таких параноїків є спеціалізована програма з добре видресированим ведучим. |
Я ж і кажу, що не згоден, що "за значно гірші фоли, аніж ті, за які жовті отримували динамівці, він іноді не показував жовті гравцям "Таврії". Був фол на Михалику - була і жовта Корнєву (він доречі в нашій розмові погодився зі мною, що 3-й м'яч був забитий в ворота кримчан з розіграшу штрафного не з того місця; ще сказав, що фолу там не було - але це я особисто не стверджую, бо не бачив повтору), ще був на Юссуфі - але там не було, ваша правда, але в першому таймі було десь 3-4 моменти, коли була жорстка гра проти гравців Таврії - там, повторюся, не було навіть штрафних.
На рахунок "натяків", то я не намагаюся їх шукати там, де їх в принципі нема. Що це за програма? Незрозуміло, що таке уркаїна! |
А я не згоден, що суддя будь-кому "свідомо" допомагав. Сказав, що фолу не було? Звичайно, це тільки їм по-звірячому ноги відривали біднесеньким. Пам'ятаю якось на матчі дублерів сиділи гравці основи "Чорноморця". І один з них, після свистка арбітра заявив: "Завтра нас судейка душить будет". І так мені цікавило стало, як же цей "майстер" гратиме наступного дня. Спеціально за ним стежив. У восьми випадках з десяти м'яч відбирав з порушенням. Чи руками хапав, чи по ногах бив і щоразу ліз до судді. Ще б пак, його ж "душили". Звичайно, простіше замість того, щоб навчитися чисто забирати м'яч, розказувати про злих суддів, про те, що є "різні" правила.
|
|
2009-12-14 19:23:57 |
|
|
July
Администратор
|
|
Pawell написал:
Дмитре, може питання і заїджене, але ось вже дргий рік поспіль Барса майже безальтернативно вважається кращою командою в Європі та Світі. Мене цікавить ваша думка, як такому молодому і чисто по-каталонськи гарячому Гвардіолі вдалося поставити таку досконалу гру (підбір виконавців навмисно не згадую, тому що на прикладі Реалу вже доведено, що не завжди це дає користь), окрім роботи с молодіжним складом в нього ж й досвіду тренерського як такого не було (можливо помиляюсь), яким чином він зконструював такий досконалий механізм? Чесно кажучи для мене, це залишається феноменом, не можу пояснити ні сам собі, ні друзям )) |
Якби все можна було пояснити Принципи гри "Барси" за великим рахунком суттєво не змінюються ще з часів Dream Team. Пеп дуже вдало психологічно налаштовує команду, не дає їм спочивати на лаврах. На тренуванні "Барси" у Києві було помітно наскільки легка у колективі атмосфера, наскільки розкуто усі почуваються. Вони усе роблять з радістю і водночас професіонально.
|
|
2009-12-14 19:37:27 |
|
|
Каталонець
Забанен
|
|
Доброго вечора Дмитре!!!Дякую за програму вам та вашим колегам.Остання програма в цьому році?!?! Чому?
|
|
2009-12-14 21:11:18 |
|
Dante
New member
|
|
Дмитрий, доброго Вам время суток. Notts County...с Эрикссоном, Кэмпбеллом (благо уже ретировался), Каспером Шмейхелем. С непонятными амбициями и целями. И это в Coca-Cola League 2. Романтика, да и только. Ваше мнение о подобном проекте?
|
|
2009-12-14 21:43:00 |
|
July
Администратор
|
|
Каталонець написал:
Доброго вечора Дмитре!!!Дякую за програму вам та вашим колегам.Остання програма в цьому році?!?! Чому? |
Кортить процитувати Олексія Іванова і сказати: "Це така наша примха" Насправді ж звичайні новорічно-різдвяні канікули.
|
|
2009-12-14 21:46:10 |
|
|
July
Администратор
|
|
Dante написал:
Дмитрий, доброго Вам время суток. Notts County...с Эрикссоном, Кэмпбеллом (благо уже ретировался), Каспером Шмейхелем. С непонятными амбициями и целями. И это в Coca-Cola League 2. Романтика, да и только. Ваше мнение о подобном проекте? |
Коли інвестори з Близького Сходу обіцяють золоті гори клубу рівня НК, то у це важкувато повірити, тому я з самого початку скептично ставився до цього проекту. Останні події лише переконують у тому, що ніякої казки не буде. Принаймні, від "шейхів".
|
|
2009-12-14 21:49:43 |
|
|
Pawell
New member
|
|
Цікава також ваша думка з приводу ще одного питання, це стосується Севильи. Яким чином керівництву цього клубу вдається стільки років тримати таких майстрів, як Фабіано, Кануте та Наваса в складі? (полювання на них кожного міжсезоння дуже наполегливе) Зрозуміло, що Севилья - клуб в Європі боєздатний, але з нми всеодно гравці такого класу наврядче зможуть досягти хоча б фіналу ЛЧ. Невже в ним нема мотивації до переходу у більш титуловану та сильнішу команду? Бо мотивація виграти ЛЧ думаю, є в кожного классного футболіста. Чи це все таки колоніальна політика керівництва? (одразу згадав як довго вони не відпускали Дані Алвеса)
|
|
2009-12-15 12:25:29 |
|
July
Администратор
|
|
Pawell написал:
Цікава також ваша думка з приводу ще одного питання, це стосується Севильи. Яким чином керівництву цього клубу вдається стільки років тримати таких майстрів, як Фабіано, Кануте та Наваса в складі? (полювання на них кожного міжсезоння дуже наполегливе) Зрозуміло, що Севилья - клуб в Європі боєздатний, але з нми всеодно гравці такого класу наврядче зможуть досягти хоча б фіналу ЛЧ. Невже в ним нема мотивації до переходу у більш титуловану та сильнішу команду? Бо мотивація виграти ЛЧ думаю, є в кожного классного футболіста. Чи це все таки колоніальна політика керівництва? (одразу згадав як довго вони не відпускали Дані Алвеса) |
Подивимося наступного року як "Севілья" у плей-офф зіграє. За певних обставин, на фінал ця команда може розраховувати з таким саме успіхом, як на виліт у 1/8. Алвеса відпустили, коли отримали за нього хороші гроші. У питаннях купівлі та продажу гравців "Севілья" може бути прикладом для багатьох клубів. Нічого "колоніального" у кадровій політиці "Севільї", як на мене, немає.
|
|
2009-12-15 12:59:33 |
|
|
aqvafreska
Member
|
|
Дмитрий, за кого будете в ЛЧ болеть?
|
|
2009-12-15 18:58:44 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Звісно ж за Барсу,чи не так Дмитре
|
|
2009-12-15 19:07:22 |
|
July
Администратор
|
|
aqvafreska написал:
Дмитрий, за кого будете в ЛЧ болеть? |
Вже ні за кого.
|
|
2009-12-15 19:17:19 |
|
|
Dante
New member
|
|
http://www.historicalkits.co.uk Любопытный ресурс. Дикие зеленые тона MU, завидное постоянство "синих" Челси, рябь в глазах от Ньюкасла, не "красный" период в истории Ливерпуля.
|
|
2009-12-17 13:54:40 |
|