July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
July написал:
BuTbKa написал:
Дмитре, вибачте за невеличкий спам, але ж запитують... До речі, парний коментар ігор такого ґатунку ЛЧ, як на мене - саме те, що треба. Давно вже вас вдвох не чув, та ви й самі, напевно, трошки відвикли . Навіть шкода тих, хто по УТ дивився вчорашню гру "Юве" та "Баварії"...
Каталонцю, ось тут: http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1893747 |
А що Вам не подобається на УТ? Хіба Ви не за те, щоб випускати в ефір без освіти, підготовки, аби були "бажання" і "талант" ?  |
Ви зараз мене образили. Тим що перефразували, і зганьбили мою думку. Зараз я ніхто, щоб вам на неї взагалі зважати, але все у світі міняється, ви ж занаєте...
Я ніколи не казав за те, щоб ставити на ігри без підготовки і без освіти. Я просив подивитись, послухати людину, яка має вищу освіту, певний досвід роботи, має, як я вважаю, талант... Він коментує дуже непогано, в нього дуже непогані відгуки, ви просто, мабуть, не чули. Але ви не забажали навіть слухати, і я не сперечаюсь із вами, бо поважаю ваше рішення, навіщо мене ЗНИЩУВАТИ фразами, які я навіть не казав?
Чому УТ не подобається? Якби туди брали тих, хто хоча б має бажання і талант, а не лише тих, хто має квартиру в Києві і "підмазав"... Життя несправедливе, чи не так, і я не борець за справедливість, просто констатую факти. Якщо той, про кого я вам писав, справді талановитий, наступить день, коли ви почуєте про нього, і тоді я вам обов'язково пришлю e-mail.
Я глибоко переконаний, що якби на перший план ставились талант та бажання, а не інші фактори, гарних коментаторів в нас було би більше.
Не хочеться повертатись до негативу, але ви зіпсували мені настрій... Важка ви людина...
Але ж намагаюсь завжди залишатись толерантним... |
Так само, як Ви образили мене, своїм ставленням до моєї професії. Але попри те, що я про це писав, Ви закопилили губи, бо хтось не оцінив чиєїсь геніальності. Тому те, що я написав, жартома, зазначте, написав, уїдливо, але без наміру прицвяхувати, це не перекручення, це те, що випливає з Вашої позиції. Бо геніями у 20 з гаком себе вважають усі і всі готові вимагати витанцьовувати навколо них... Знаю, бо сам таким був. Якось на другому курсі Степан Павлович Колесник, Великий журналіст, якого я вважаю одним зі своїх вчителів, розкритикував те, що я писав під час літньої практики. І я, немов дурне теля, спочатку образився. Вже потім, коли розібрався що і як, просто зробив висновки і наступного року було страшенно приємно чути похвалу з його вуст. Нездатні чути від інших, особливо, якщо просять про щось самі, не лише те, що вони хочуть почути у цій професії нічого не досягнуть. P.S. На УТ працював Вацко. Теж когось "підмазував"? Я міг би там опинитися, якби людина, котра хотіла мене взяти, не пішла і відпустку і не "переправила" мене до компанії "Поверхность". Хто і кого "підмазував" у цьому випадку? P.P.S. Чому Ви вирішили, що у тих, хто зараз працює на УТ немає "бажання", яке повинно бути"на першому плані"?
|
|