July
Администратор
|
|
aqvafreska написал:
Дмитрий, какже класно смотреть такие матчи как Барса - Интер после таких как Рубин - Динамо, нетакли?  как вам Педриньё? а Анри пора уже освободить место в барсе более реактивному игроку, томуже Педро, согласны?
а что касается динамо, то непонимаю который раз почему газаев ставит в основу ярмоленка, он порит кучу моментов и играет весь матч, может это меня он только чучуть напрягает или может в динамо нет другого атакуещего флангового игрока, способного заменить Ярмоленка? а может он просто любимчик Газаева, как вы думаете? и ещё, только честно! вам некажется что он высокого о себе мнения? |
Анрі, я думаю, ще пограє Я теж не розумію, чому Ярмоленко постійно в "основі". Як і те, чому він відіграв у двох останніх матчах ЛЧ усі 90 хвилин.
|
|
2009-11-25 14:54:40 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
Каталонець написал:
Доброго дня Дмитре!!!Я дуже зрадів коли почув що саме ви будете коментувати матч Барса-Інтер(чомусь я вважаю вас фартовим коментом для моєі улюбленоі команди,ви класно коментуєте саме ісп команди і це треакторне ГООООООООООООЛ,мабуть сумуєте за ісп футболом,тому коли в ЛЧ грають ісп команди ви відриваєтесь поповній,чи не так?Ледь не забув,я звісно фан Барси і знаю як вона може грати...по матчу склалось враження що це "Договорняк",ну не може Інтер настільки безхребетно грати,я чув ще що Лапорта і Моратті приятелі,хотілося б помилятися,що ви на це скажите??? |
Мене чомусь не дивує, що про "договірний" матч говорять саме в Україні. Так, сумую.
|
|
2009-11-25 14:57:27 |
|
|
ivlivlivl
Member
|
|
А що там договорного сталося? Барса просто показала як треба реалізовувати свої моменти. Аналогічні провали Інтера ми бачили і в іграх з Динамо. До сих пір не розумію - чого ми не вивезли 3 очки з Мілану. Як на мене гра в Мілані була набагто краща ніж в Києві.
|
|
2009-11-25 17:22:00 |
|
sadim
Member
|
|
Дмитре, чи вірите у виграш у Барси в 3 м'ячі, щоб не від кого не залежати?
|
|
2009-11-25 17:31:43 |
|
July
Администратор
|
|
ivlivlivl написал:
А що там договорного сталося? Барса просто показала як треба реалізовувати свої моменти. Аналогічні провали Інтера ми бачили і в іграх з Динамо. До сих пір не розумію - чого ми не вивезли 3 очки з Мілану. Як на мене гра в Мілані була набагто краща ніж в Києві. |
Нічого. Але у деяких країнах будь-який матч договірним назвуть. "Менталітет" такий.
|
|
2009-11-25 18:05:34 |
|
|
July
Администратор
|
|
sadim написал:
Дмитре, чи вірите у виграш у Барси в 3 м'ячі, щоб не від кого не залежати? |
Важливіше, щоб вони самі вірили. А уболівальникам нічого іншого не залишається.
|
|
2009-11-25 18:07:27 |
|
|
sadim
Member
|
|
повністю згода
"Нічого. Але у деяких країнах будь-який матч договірним назвуть. "Менталітет" такий."
Наприклад, мене переконував один колишній футболіст Ігросервіса, що в нашій Першій Лізі всі команди проходять через договірники. Я, звичайно, незгоден!
|
|
2009-11-25 20:05:03 |
|
July
Администратор
|
|
sadim написал:
повністю згода
"Нічого. Але у деяких країнах будь-який матч договірним назвуть. "Менталітет" такий."
Наприклад, мене переконував один колишній футболіст Ігросервіса, що в нашій Першій Лізі всі команди проходять через договірники. Я, звичайно, незгоден! |
Ну якщо про нашу першу лігу говорити, до таких слів варто прислухатися Саме тому, що у нас це є, багато хто готовий інших у цьому підозрювати. Бо, міркують вони, якщо є у нас, то, у таких саме масштабах, є всюди.
|
|
2009-11-25 20:11:18 |
|
|
|
А Планюс карточку не получил все-таки...Чистая у Бордо команда, не очень типичная для грандов Лиги чемпионов, готовых на все ради результата. Играющая команда...
В групповом турнире они мне едва ли не больше всех понравились. Приятно смотреть. Ювентус , Бавария...
Пусть даже в Турине они и забили из вне игры Вот и у Баварии шанс выйти на второе место.
|
|
2009-11-25 23:49:21 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
July написал:
BuTbKa написал:
July написал:
Пірати  |
Піратять, значить люблять 
На рахунок трансляцій ЧС-2010 також приєднуюсь - при всій повазі до Полотая та Гливинського, коли людина раз за разом згадує як приклад камбеку фінал 99-го року, від цього починає нудити - невже більш свіжих прикладів нема . Перший взагалі нагадує мені молодого Сергія Дерепу...
Ну не коментатори це рівня вирішальних стадій ЧС - плюс у "Повєрхності" є інша перевага, можливість трансляцій у фоматі HD... |
Краще б південноамериканський футбол "піратили"  |
А я подивився. І він там також є, що правда, можливо і краще (в плані більше) могли б піратити, але до південноамериканського футболу треба нас ще привчати. Доки не було "Спорт 1", для мене особисто була завіса між Європою та Південною Америкою, мабуть лише завдяки цим клубним чемпіонатам світу, міжконтинентальним кубкам і бачив, як грають "Бока", "Сан-Паулу"... А зараз вмикаєш, дивишся, стільки нового усього...
Дуже шкода, що нема трансляцій з Бразилії на фініші сезону - вирішальна мить прийшла, а тут така біда... Звісно, і в Інтернеті можна дивитись, але коли ти не розбираєшся досконало в цьому футболі, цікаво не лише дивитись, але й слухати. Ех... 
Отредактированно BuTbKa (2009-11-26 00:19:50)
|
|
2009-11-26 00:16:36 |
|
July
Администратор
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
А Планюс карточку не получил все-таки...Чистая у Бордо команда, не очень типичная для грандов Лиги чемпионов, готовых на все ради результата. Играющая команда...
В групповом турнире они мне едва ли не больше всех понравились. Приятно смотреть. Ювентус , Бавария...
Пусть даже в Турине они и забили из вне игры Вот и у Баварии шанс выйти на второе место. |
Думаєте у Турині відпустять "Баварію"?
|
|
2009-11-26 02:56:23 |
|
|
July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
July написал:
BuTbKa написал:
Піратять, значить люблять 
На рахунок трансляцій ЧС-2010 також приєднуюсь - при всій повазі до Полотая та Гливинського, коли людина раз за разом згадує як приклад камбеку фінал 99-го року, від цього починає нудити - невже більш свіжих прикладів нема . Перший взагалі нагадує мені молодого Сергія Дерепу...
Ну не коментатори це рівня вирішальних стадій ЧС - плюс у "Повєрхності" є інша перевага, можливість трансляцій у фоматі HD... |
Краще б південноамериканський футбол "піратили"  |
А я подивився. І він там також є, що правда, можливо і краще (в плані більше) могли б піратити, але до південноамериканського футболу треба нас ще привчати. Доки не було "Спорт 1", для мене особисто була завіса між Європою та Південною Америкою, мабуть лише завдяки цим клубним чемпіонатам світу, міжконтинентальним кубкам і бачив, як грають "Бока", "Сан-Паулу"... А зараз вмикаєш, дивишся, стільки нового усього...
Дуже шкода, що нема трансляцій з Бразилії на фініші сезону - вирішальна мить прийшла, а тут така біда... Звісно, і в Інтернеті можна дивитись, але коли ти не розбираєшся досконало в цьому футболі, цікаво не лише дивитись, але й слухати. Ех...  |
Так, шкода, але це не перше розчарування за останні місяці... Чи останнє?
|
|
2009-11-26 02:57:48 |
|
|
|
July написал:
Иван (Ювентуса фан). написал:
Пусть даже в Турине они и забили из вне игры Вот и у Баварии шанс выйти на второе место. |
Думаєте у Турині відпустять "Баварію"? |
А черт их знает с такой игрой...Конечно, и ничейки хватит, но сам уровень выступления команды оптимизма не добавляет. Вот старт был классный, а сейчас что-то у Феррары не идет. Разбили Сампдорию, а потом отпустили Наполи, могли отпустить Аталанту, крайне убогая победа с Удинезе.
Хотя, конечно, не стоит и травмы ведущих игроков атаки забывать. С Яквинтой и Трезеге могло быть иначе. Плюс Каморанези, мне кажется, надо в себя прийти - вчера совсем безумный полтора тайме бегал, на красную, наверное, наиграл. Мело, на мой взгляд, бесполезен был - интересно было раньше Маркизио увидеть как раз вместо него. Оба фланговых защитника слабенько отыграли.
Одна у нас радость - Кьеллини:) Ну и Буффон, конечно. В общем, с такой игрой пусть Ювентус и Бавария сами решают, кто из них чуть больше достоин занять место за спиной Бордо.
Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2009-11-26 09:56:58)
|
|
2009-11-26 06:57:01 |
|
sadim
Member
|
|
July написал:
sadim написал:
повністю згода
Наприклад, мене переконував один колишній футболіст Ігросервіса, що в нашій Першій Лізі всі команди проходять через договірники. Я, звичайно, незгоден! |
Ну якщо про нашу першу лігу говорити, до таких слів варто прислухатися Саме тому, що у нас це є, багато хто готовий інших у цьому підозрювати. Бо, міркують вони, якщо є у нас, то, у таких саме масштабах, є всюди. |
так, звичайно варто прислуховуватися, просто він казав, що всі клуби в цьому беруть участь) ... то в і прем'єрці є нажаль.
Отредактированно sadim (2009-11-27 02:02:02)
|
|
2009-11-26 17:25:30 |
|
Pasha18
Member
|
|
sadim написал:
Дмитре, чи вірите у виграш у Барси в 3 м'ячі, щоб не від кого не залежати? |
достатньо виграти 2-0, але найголовнiше просто вирвати перемогу у Барси, навіть якщо інтер або рубін виграє, тоді у Динамо хочаб буде Ліга Європи, в мене є сумніви що Барса буде дуже сильно рвати напрягатись, впринципі каталонців влаштує і нічія і мінімальна поразка, залежить все від того як будуть грати наші хлопці
|
|
2009-11-26 17:58:23 |
|
Der_Schuft
Member
|
|
Добрый день, Дмитрий! Этот вопрос я задаю каждому комментатору: Что можешь сказать о нынешнем Милане?. Вот я считаю,что коллектив СЕЙЧАС весьма убогий и держится в серии А на второй строчке не потому,что силен, а в силу того,что сама серия А в последние годы заметно ослабела.. Согласен?..
|
|
2009-11-30 14:22:40 |
|
Фифер
New member
|
|
Здравствуйте,Дмитрий! Я понимаю что такие вопросы не к вам,но тем кому они предназначаются просто их игнорируют(я видел посты с походими вопросами на втором сайте Пвплюс.тв)
Первый вопрос
Так что там все же с матчами чемпа Бразилии?? Я так понимаю их уже с концами потеряли(((
Второй вопрос
Вы не знаете как там дела с тендером по Англии и Италии?? Я только ради этих чемпов поставил тарелку(и очень не дешевую тарелку прошу заметить)и очень не хотелось бы что бы они ушли на какой-нибудь ТК Футбол
И третий вопрос
А тендеров по Испании не будет? А то очень хотелось бы их посмотреть!
Очень жду ответа! И еще раз прошу прощения что к вам с этими вопросами обратился!
|
|
2009-12-02 19:58:19 |
|
Dneprgol
Member
|
|
Дмитрий! И я готов повторить этот же вопрос заданный Фифером. Кроме Вас ребята нам походу не кому отвечать..... Спасибо
|
|
2009-12-02 23:15:37 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Ех... Шкода "Флу" . Але ж і еквадорці заслужили на цю перемогу. Скільки Домінгес тягнув...
Цікавий фінал. Обидва матчі. Дякую за трансляції та коментар!
|
|
2009-12-03 04:24:46 |
|
July
Администратор
|
|
Фифер написал:
Здравствуйте,Дмитрий! Я понимаю что такие вопросы не к вам,но тем кому они предназначаются просто их игнорируют(я видел посты с походими вопросами на втором сайте Пвплюс.тв)
Первый вопрос
Так что там все же с матчами чемпа Бразилии?? Я так понимаю их уже с концами потеряли(((
Второй вопрос
Вы не знаете как там дела с тендером по Англии и Италии?? Я только ради этих чемпов поставил тарелку(и очень не дешевую тарелку прошу заметить)и очень не хотелось бы что бы они ушли на какой-нибудь ТК Футбол
И третий вопрос
А тендеров по Испании не будет? А то очень хотелось бы их посмотреть!
Очень жду ответа! И еще раз прошу прощения что к вам с этими вопросами обратился! |
1. Боюся, що Бразилії у "Поверхности" більше не буде 2. Ні, не знаю. Дізнаюся майже одночасно з усіма вами, після оголошення результатів. 3. За три роки.
|
|
2009-12-03 13:37:02 |
|
|
July
Администратор
|
|
Dneprgol написал:
Дмитрий! И я готов повторить этот же вопрос заданный Фифером. Кроме Вас ребята нам походу не кому отвечать..... Спасибо |
На жаль, не відповідають не лише вам... Але коли ми щось знатимемо - повідомлятимемо вам.
|
|
2009-12-03 13:38:51 |
|
|
Der_Schuft
Member
|
|
Дмитрий, назвите символическую сборную серии А на Ваш взгляд? Благодарю заранее)
Отредактированно Der_Schuft (2009-12-03 14:46:49)
|
|
2009-12-03 14:46:20 |
|
Дмитрий А.
Member
|
|
July написал:
На жаль, не відповідають не лише вам... Але коли ми щось знатимемо - повідомлятимемо вам. |
Дмитрий, ну тогда если что-то узнаете о судьбе канала "ESPN America" может тоже здесь черкнете чего-нибудь...
|
|
2009-12-03 14:55:39 |
|
July
Администратор
|
|
Der_Schuft написал:
Дмитрий, назвите символическую сборную серии А на Ваш взгляд? Благодарю заранее) |
Ви тут нещодавно, тому повторю, що не цікавлюся "хіт-парадами" та "символічними" збірними.
|
|
2009-12-03 16:53:23 |
|
|
July
Администратор
|
|
Дмитрий А. написал:
July написал:
На жаль, не відповідають не лише вам... Але коли ми щось знатимемо - повідомлятимемо вам. |
Дмитрий, ну тогда если что-то узнаете о судьбе канала "ESPN America" может тоже здесь черкнете чего-нибудь... |
Утром деньги - вечером стулья. Зрозумілий натяк? 
|
|
2009-12-03 16:54:44 |
|
|