Khristoshin
Member
|
|
sadim torrents.ru вам допоможе)
|
|
2009-11-23 13:35:01 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
sadim ещё есть матчи тут torrents.net.ua tracker.0day.kiev.ua
|
|
2009-11-23 15:24:09 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Khristoshin написал:
sadim torrents.ru вам допоможе) |
Там є всі 8 випусків "Ліберо", тому поповнюйте свою колекцію!
|
|
2009-11-23 16:37:43 |
|
Mixail
Member
|
|
Ребят извините что не в тему Просто не знаю у кого еще спросить Кто знает какой телеканал нашей страны будет показывать Чемпионат мира 2010 года в ЮАР Очень прошу ответте кто знает Заранее благодарю
|
|
2009-11-23 18:47:00 |
|
July
Администратор
|
|
aqvafreska написал:
как вы думаете, Дунга возмёт на ЧМ Халка в случае успешного сезона для бразильца в Порту? |
Думаю, що ні.
|
|
2009-11-23 19:02:24 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
tarzan написал:
Вітаю, Дмитре! Подививсь матч плей-офф між збірними "Боснією і Герцеговиною" і "Португалією". Здалось, що після домашнього тріумфу з рахунком 1-0 у повторному матчі португальці на чолі з Карлушем Кейрушем без проблем "поклали на лопатки" боснійців попри те, що вони намагались "відгризнутись", а після голу лівого півзахисника Рауля Мейрелеша команда взагалі склала зброю і було видно лише обурення вболівальників "Боснії і Герцеговини ". В результаті португальці отримали путівку на мундіаль. А ви дивились цей двобій? Які враження? Пам"ятаю, що колись (десь рік тому) бачив матч "Боснії і Герцеговини" з "Туреччиною" здається (2-1 рахунок якшо не помиляюсь) і хтось з коментаторів Спорт 1 казав про те, що команда "Боснія і Герцеговина" на той момент була у стані будування, що команда дуже перспективна. І ось вона добралась і вилетіла з плей-офф. Чи це не досягнення для цієї команди? |
Ні, не дивився. Мені шкода, що вони грали саме з португальцями. Хотілося побачити цю команду на чемпіонаті світу.
|
|
2009-11-23 19:03:52 |
|
|
July
Администратор
|
|
solomon написал:
Здравствуйте ,Дмитрий! Вот пересмотрел матчи сборной и в очередной раз разочаровался игрой команды в атаке ,а именно количеством неточных передач.Я вот внимательно понаблюдал за игрой команды и обратил внимание что все атаки начинали Хачериди ,Тимощук или Кобин,и в основном все попытки отдать длинный пас на игроков нападения ,которые вариантов зацепиться за мяч не имели,и все время были закрыты плотной обороной греков.На мой взгляд изза этого и получались такие ситуации когда,Тимощук или Хачериди ,не зная кому отдавать пас ,или отдавали его вникуда ,или просто теряли мяч.Я, конечно не аналитик и не специалист:),вы уж меня подправьте где мое мнение ошибочно. Мне вообще показалось что наша команда играла в такой же оборонительный футбол как и в Греции,только в условиях когда ей нужно атаковать,но так как Греция в обеих матчах не атаковала,то атаковать приходилось нашей команде,от чего и пас такой ужасный.Собственно вопрос,вот такая игра команды,это есть так называемый прямой пас? И еще один вопрос.Чего не хватает нашей команде что б играть в короткий пас и более агрессивный футбол в атаке? |
Відповідного виховання не вистачає.
|
|
2009-11-23 19:05:08 |
|
|
July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
Khristoshin написал:
Там є всі 8 випусків "Ліберо", тому поповнюйте свою колекцію! |
Пірати 
|
|
2009-11-23 19:05:58 |
|
|
July
Администратор
|
|
Mixail написал:
Ребят извините что не в тему Просто не знаю у кого еще спросить Кто знает какой телеканал нашей страны будет показывать Чемпионат мира 2010 года в ЮАР Очень прошу ответте кто знает Заранее благодарю |
УТ-1
|
|
2009-11-23 19:06:26 |
|
|
Mixail
Member
|
|
July написал:
Mixail написал:
Ребят извините что не в тему Просто не знаю у кого еще спросить Кто знает какой телеканал нашей страны будет показывать Чемпионат мира 2010 года в ЮАР Очень прошу ответте кто знает Заранее благодарю |
УТ-1 |
У меня просто нет слов И что они покажут все матчи или продадут кому-то сублицензию Есть ли вероятность что вы тоже покажете хоть какието игры
|
|
2009-11-23 19:15:04 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
July написал:
BuTbKa написал:
Khristoshin написал:
Пірати  |
А Поверхность разве продаёт двд диски с записями передач? 
Спасибо Вам, Дэну и Вите за Либеро, но я попрежнему не согласен с Вами про "нормальные цены" на билеты. Как оказалось было не продано много билетов по 200грн. Ну да ладно.. сколько можно уже эту тему мусолить. И присоединяюсь к вопросу о трансляции ЧМ 2010. Могут быть хоть какие-то шансы что вы будете показывать некоторые матчи? Комментаторы первого - тихий кошмар... я бы сказал так.. они соответсвуют качеству картинки
Отредактированно Gwynbleidd (2009-11-23 21:16:54)
|
|
2009-11-23 21:12:45 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
July написал:
BuTbKa написал:
Khristoshin написал:
Пірати  |
Піратять, значить люблять 
На рахунок трансляцій ЧС-2010 також приєднуюсь - при всій повазі до Полотая та Гливинського, коли людина раз за разом згадує як приклад камбеку фінал 99-го року, від цього починає нудити - невже більш свіжих прикладів нема . Перший взагалі нагадує мені молодого Сергія Дерепу...
Ну не коментатори це рівня вирішальних стадій ЧС - плюс у "Повєрхності" є інша перевага, можливість трансляцій у фоматі HD...
Отредактированно BuTbKa (2009-11-24 09:42:09)
|
|
2009-11-24 09:35:59 |
|
sadim
Member
|
|
Спасибі всім за допомогу, з торрентами не дружу, тому спробую скачати з трекера) Gwynbleidd, не говорив би так категорично про коментаторів Першого, наприклад, мені імпонує В. Тимошенко, той же Гливинський, а особливо, коли вони з Франковим (але то вже трішки інша історія, бо то на ТЕТі).
|
|
2009-11-24 15:07:58 |
|
sadim
Member
|
|
Вітаю, Дмитре! Які матчі коментуєте сьогодні-завтра? (казанський, я так розумію, коментує Ден) Дякую за вчорашній випуск Ліберо!
|
|
2009-11-24 15:11:13 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Скільки років вже вболіваю за команду, за гру якої в Лізі Чемпіонів всій Італії соромно, і чим далі продовжую мучитись, тим більше схиляюсь до шизофренічної думки, що це ПРОКЛЯТТЯ. Я на жаль не бачив, як "Інтер" вигравав КЄЧ 1965 року, але мабуть тоді і пролунало "Вік вам так ще грати, і стільки ж не вигравати"... Це про "Катеначо"...
"Барсі" програти - раз плюнути, але ж чомусь здається, що навіть "Динамо" на "Камп Ноу" менш перелякано виглядало. Вже хоч Моуріньйо постав, хоч кращого тренера Всесвіту - "Інтер" все одно БОЇТЬСЯ грати в Лізі Чемпіонів. Цю хворобу не викоренити з клубу просто ніяк - гравці різні, керівництво ніби також вже скільки разів мінялось, але... ну я просто не згадаю коли гру "Інтера" в ЛЧ можна було відзначити як гарну, красиву, змістовну та ту, що хочеться вік пам'ятати.
Ось казали про збірну України нещодавно - таке ж саме відчуття, якщо абстрагуватись від національного чемпіонату. І кінця цьому не видно - Жозе вже на всяк випадок каже про те, що Англія - його стихія...
Я в розпачі, мені справді соромно за те, що моя команда так грає, за те що цікаві на перший погляд матчі перетворюються в нудьгу...
P.S. Картина матчу - у самому кінці.Дені Алвес із найбільш щирою посмішкою, яку я колись бачив, намагається наздогнати Майкона, що поспішає сховатись у роздягальні, щоб подякувати за гру . Оце "рожа" у Майкона 
Отредактированно BuTbKa (2009-11-25 00:12:45)
|
|
2009-11-25 00:11:02 |
|
Dneprgol
Member
|
|
BuTbKa написал:
Скільки років вже вболіваю за команду, за гру якої в Лізі Чемпіонів всій Італії соромно, і чим далі продовжую мучитись, тим більше схиляюсь до шизофренічної думки, що це ПРОКЛЯТТЯ. Я на жаль не бачив, як "Інтер" вигравав КЄЧ 1965 року, але мабуть тоді і пролунало "Вік вам так ще грати, і стільки ж не вигравати"... Це про "Катеначо"...
"Барсі" програти - раз плюнути, але ж чомусь здається, що навіть "Динамо" на "Камп Ноу" менш перелякано виглядало. Вже хоч Моуріньйо постав, хоч кращого тренера Всесвіту - "Інтер" все одно БОЇТЬСЯ грати в Лізі Чемпіонів. Цю хворобу не викоренити з клубу просто ніяк - гравці різні, керівництво ніби також вже скільки разів мінялось, але... ну я просто не згадаю коли гру "Інтера" в ЛЧ можна було відзначити як гарну, красиву, змістовну та ту, що хочеться вік пам'ятати.
Ось казали про збірну України нещодавно - таке ж саме відчуття, якщо абстрагуватись від національного чемпіонату. І кінця цьому не видно - Жозе вже на всяк випадок каже про те, що Англія - його стихія...
Я в розпачі, мені справді соромно за те, що моя команда так грає, за те що цікаві на перший погляд матчі перетворюються в нудьгу...
P.S. Картина матчу - у самому кінці.Дені Алвес із найбільш щирою посмішкою, яку я колись бачив, намагається наздогнати Майкона, що поспішає сховатись у роздягальні, щоб подякувати за гру . Оце "рожа" у Майкона  |
Я вообще не понимаю как за такую команду можно болеть.... Не в обиду, лучше за Катанью ( и то веселее ))) )
|
|
2009-11-25 00:27:11 |
|
aqvafreska
Member
|
|
Дмитрий, какже класно смотреть такие матчи как Барса - Интер после таких как Рубин - Динамо, нетакли?  как вам Педриньё? а Анри пора уже освободить место в барсе более реактивному игроку, томуже Педро, согласны?
а что касается динамо, то непонимаю который раз почему газаев ставит в основу ярмоленка, он порит кучу моментов и играет весь матч, может это меня он только чучуть напрягает или может в динамо нет другого атакуещего флангового игрока, способного заменить Ярмоленка? а может он просто любимчик Газаева, как вы думаете? и ещё, только честно! вам некажется что он высокого о себе мнения?
|
|
2009-11-25 10:03:46 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Dneprgol написал:
Я вообще не понимаю как за такую команду можно болеть.... Не в обиду, лучше за Катанью ( и то веселее ))) ) |
Правы вы, чёрт возьми! Но уже поздно...
|
|
2009-11-25 11:46:35 |
|
Gwynbleidd
Member
|
|
Да Интеру нужно хоть одного коренного итальнца в команду и не будут так позорить Италию в Лиге, а то у них один итальянец и тот негр
|
|
2009-11-25 13:42:12 |
|
Каталонець
Забанен
|
|
Доброго дня Дмитре!!!Я дуже зрадів коли почув що саме ви будете коментувати матч Барса-Інтер(чомусь я вважаю вас фартовим коментом для моєі улюбленоі команди,ви класно коментуєте саме ісп команди і це треакторне ГООООООООООООЛ,мабуть сумуєте за ісп футболом,тому коли в ЛЧ грають ісп команди ви відриваєтесь поповній,чи не так?Ледь не забув,я звісно фан Барси і знаю як вона може грати...по матчу склалось враження що це "Договорняк",ну не може Інтер настільки безхребетно грати,я чув ще що Лапорта і Моратті приятелі,хотілося б помилятися,що ви на це скажите???
|
|
2009-11-25 13:44:02 |
|
July
Администратор
|
|
Mixail написал:
July написал:
Mixail написал:
УТ-1 |
У меня просто нет слов И что они покажут все матчи или продадут кому-то сублицензию Есть ли вероятность что вы тоже покажете хоть какието игры |
Не знаю.
|
|
2009-11-25 14:41:56 |
|
|
July
Администратор
|
|
Gwynbleidd написал:
July написал:
BuTbKa написал:
Пірати  |
А Поверхность разве продаёт двд диски с записями передач? 
Спасибо Вам, Дэну и Вите за Либеро, но я попрежнему не согласен с Вами про "нормальные цены" на билеты. Как оказалось было не продано много билетов по 200грн. Ну да ладно.. сколько можно уже эту тему мусолить. И присоединяюсь к вопросу о трансляции ЧМ 2010. Могут быть хоть какие-то шансы что вы будете показывать некоторые матчи? Комментаторы первого - тихий кошмар... я бы сказал так.. они соответсвуют качеству картинки |
Поверхность тюнери нормально продавати не може, а Ви про DVD говорите  До знаменитої "заяви" продавали нормальними темпами. І якби її не було, продавали б і далі.
|
|
2009-11-25 14:45:03 |
|
|
July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
July написал:
BuTbKa написал:
Пірати  |
Піратять, значить люблять 
На рахунок трансляцій ЧС-2010 також приєднуюсь - при всій повазі до Полотая та Гливинського, коли людина раз за разом згадує як приклад камбеку фінал 99-го року, від цього починає нудити - невже більш свіжих прикладів нема . Перший взагалі нагадує мені молодого Сергія Дерепу...
Ну не коментатори це рівня вирішальних стадій ЧС - плюс у "Повєрхності" є інша перевага, можливість трансляцій у фоматі HD... |
Краще б південноамериканський футбол "піратили" 
|
|
2009-11-25 14:46:59 |
|
|
July
Администратор
|
|
sadim написал:
Вітаю, Дмитре! Які матчі коментуєте сьогодні-завтра? (казанський, я так розумію, коментує Ден) Дякую за вчорашній випуск Ліберо! |
Сьогодні Бордо - Юве і перший фінал Копа Судамерикана.
|
|
2009-11-25 14:48:47 |
|
|
July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
P.S. Картина матчу - у самому кінці.Дені Алвес із найбільш щирою посмішкою, яку я колись бачив, намагається наздогнати Майкона, що поспішає сховатись у роздягальні, щоб подякувати за гру . Оце "рожа" у Майкона  |
А мені шкода, що Газзаєв так боявся цієї команди у Києві... 
|
|
2009-11-25 14:49:51 |
|
|