Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 69
Монтеливио
Member

Вітаю Дмитре ! У мене такі запитання: чого не вистачає у грі Атлетико М ( да,вже читав вашу відповідь,що Ви б не назвали те,що показує Атлетико  М, грою)? Чи підходить новий тренер К.Флорес і чи він здатній щос поміняти у грі мадридців (судячи по двом матчам) ? І що на Вашу думку треба поміняти в цій команді ? Буду вдячний за відповіді:)

Всім серцем вболіваємо за перемогу нашої країни!!!!!!!!!!!!!!!! :)

2009-11-18 03:06:07

Silvan
New member

July написал:

Krin написал:

July написал:

Будуть тендери по правах на Англію та Італію. Наша компанія братиме у них участь, так само, як інші. Це все, що я можу сказати, бо я зараз у тому ж становищі, що й Ви.

Спасибо за ответ!
Тогда еще один вопрос,вы не подскажете когда приблизительно тендеры проводят???

"Англійський", якщо не помиляюся, вже йде. "Італійський" має незабаром розпочатися.

Здравствуйте!
Я вот прочитал эти посты,и у меня просьба возникла!
Вы нам потом не сообщите как закончились тендеры плиз!
Ато очень надо это знать!

2009-11-18 09:21:09

aqvafreska
Member

Дмитрий, помню вы когдато говорили по поводу Михайличенко, что ненадо его увольнять когда почти все непротив были этого, что команда хоть и непоказывает игры но она добывает результат, сегодня это сделали греки, в своём стиле, и как играла Украина в атаке, как это можно назвать может вы знаете? ну и вообщем как вы считаете, Греция по праву прошла на ЧМ?
и кто же виноват в Украине на этот раз?

2009-11-18 22:17:04
July
Администратор

aqvafreska написал:

Дмитрий, помню вы когдато говорили по поводу Михайличенко, что ненадо его увольнять когда почти все непротив были этого, что команда хоть и непоказывает игры но она добывает результат, сегодня это сделали греки, в своём стиле, и как играла Украина в атаке, как это можно назвать может вы знаете? ну и вообщем как вы считаете, Греция по праву прошла на ЧМ?
и кто же виноват в Украине на этот раз?

Я казав, що з українською збірною має працювати український тренер. Щоб було зрозуміліше на що здатні саме українці у футболі.
Ось ті "майже всі", які "були не проти" нехай подивляться у дзеркало, бо вони теж роблять країну такою, якою вона є, а футболісти лише частина нації...

2009-11-18 22:29:02
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
"Товарищ"
Member

Дмитрий, чего нам нехватило в этот раз?! Удачи, везения?
Ну а слёзы Шевы,-это просто...

2009-11-19 00:40:30

karl-franz
Member

Не писав раніше, говорити це можна лише після завершення відбікового циклу.
Відразу хочеться пригадати початок 2008р. На посаду призначають молодого перспективного тренера. На той момент здавалось, що його час настав...Ніхто з цим рішенням надто не сперечався. Всі розуміли його плюси і мінуси. Як на мене з його призначенням поквапилися. Україні після Блохіна повинен був тренер, який поставить гру збірній, що має чітке бачення моделі гри саме для неї і зламає "фобію" зб.України відносно гри із сильними командами. Не склалося... Цього ніхто не говорив протягом відбірного циклу (крім трад. критики, яка є в нас завжди). Всі (і в тому числі я) сподівалися на "авось і так якось прорвемося". Хоча він зробив величезну “чорну” роботу. Варто лише згадати 1:3 від Литви та Шотланлії та “руїни” після Блохіна, яка у відбірному циклі нічого внятного не показала, а в кінці – взагалі провалилась. У італійців тоді не виграли, а англійців цього циклу все ж переграли і з хорватами більш-менш трималися. Як на мене Олексій Михайличенко не заслуговує закидання шапками. Хоча він путівку не завоював проте давайте чесно зізнаємося чи багато знас після жеребкування бодай у гру нашої команди у плей-офф на 100% були упевнені?
Ключовий урок цього відбірного циклу: нам потрібен "зрілий" тренер, що може витягти всі соки з нашої збірної і додати їй впевненості у власних силах. Адже у футболі грають не імена (хтось давно таке сказав :))
Подібна ситуація була у Англії була перед відбором до ЧС-2002. Покликали іноземця – він поставив прагматичну гру, яка давала результат у відборі і не виправдовувала очікувань у фінальних частинах турніру. Після двох подібних циклів вирішили поставити на вітчизняного спеціаліста.  Макларен мабуть не найвдаліший вибір федерації був. В результаті відбір англійці провалили демонструючи нестабільну і непереконливу гру.
Після цього керманичі федерації вирішили не випробовувати долі і покликали досвідченого наставника, що швидко поставив гру і взяв майже 100% очок у відборі (за винятком поєдинку з синьо-жовтими яким вони були просто більше треба та які виклались на 120% і добре налаштувались. Та й нікуди було нам тоді відступати). Що буде на ЧС-2010 побачимо, але впевнений відбір англійців - це вже факт.
Варто навести також приклад росіян, які взяли “фартового”, як у нас люблять говорити і досвідченого тренера, що вміє грати насамперед у фінальних частинах. У ці хвилини росіяни програють і вилітають від Словенців проте у пам’яті кожного росіянина залишаться приємні миттєвості і гра збірної на Євро-2008 (за винятком першого і останнього матчу :))
Ці факти я привів для того, щоб незважаючи на поразку у плей-офф  можна було б тверезо оцінити ситуацію. Нам потрібно будувати команду. Чи залишати Михайличекнка? Не знаю. Тактичний його промах перед матчем у Донецьку не дозволяє дати однозначної відповіді. Не можна: казати – вирішимо все в основний час, коли двоматчева дуель у плей-офф після сухої нічиї в гостях;не внесити корективів в оборону (Чигринський всеж покраще Кучера зараз буде у всіх компонентах, як добре підмітив перед матчем на Донбас-арені Андрій Гусін). І грати з оглядкою на свої ворота – надто велика ціна помилки, особливо зі зб.Греції, в якої ключова ланка – тренерський штаб на чолі з Рехагелем після тріумфального для них Євро-2004 залишилася. З Вороніним не знаю, що там насправді  було  - тренеру видніше.
Рехагель – це взагалі окрема розмова... Подвиг греків у 2004 р. запам’ятається назавжди. Цей факт показовий як для росіян так і українців. Перемагати можна всіх!
Якого плану потрібен тренер нам – важко сказати. Чи досить досвіду після прикрої поразки у Михайличенка? Як на мене є різного типу тренери. Хтось, як Пеп Гвардіола, Моуріньйо  просто вривається на тренерський олімп, хтось довго запрягає. Проте як на мене можна було б поставити біля керма збірної Калитвинцева. Він виграв з молодіжкою Євро у неперевершеному стилі, але головне цей турнір був домашній, з підвищеною відповідальністю в світлі Євро-2012. Перед ним Григорій Михайлович поставив завдання – він його виконав. Тобто він може працювати під тиском. Досвіду на найвижчому рівні немає, але одного лише досвіду мало... Треба ще й талант, коли є декілька альтернативних рішень з однаковою ймовірністю “правильності” (згідно статистики) саме він підказує тренеру вірне, інколи навіть нестандартне рішення, що дає результат.
Важко сказати чи побудує Михайличенко збірну лише на товариських іграх... Можливо досвіду знову не вистачить, ніхто не знає. Мені здається він відноситься до когорти тренерів, яким потрібен час, він не чарівник... Так, часу ніби достатньо було у нього. Проте з початку відбору дуже багато нових гравців з’явилися  і команда будувалася у процесі відбору та шукала свою гру.
В нас є багато кваліфікованих тренерів, проте кого можна поставити, щоб він “неспозорив” на домашньому чемпіонаті? Крім такого нестандартного рішення як Калитвинцев можна назвати Кварцяного (його стиль і мені не дуже подобається проте результат він дає, коли  більшість навіть не сподівається), якого ніхто всерйоз як і Юрія ніхто до уваги не бере. Можливо з об’єктивних причин, проте ці причини не завжди корелюють із можливостями наставника.
Можна буде знайти іноземця, того ж Хідінга, якщо його звільнять, а він погодиться очолити нашу дружину чи іншого тренера з іменем у футболі. Проте враховувати потрібно те,що кожен відбір тренер працює фактично з іншим“матеріалом” (процентів на 20, а інколи й більше, коли зміна поколінь приходить). На мою думку Україні потрібно “креативного“  тренера, що може братися знову і знову за роботу з нуля і який може ставити психологію команди не протягом 1-го відбіркового циклу, а постійно і на так званих збірних-грандів також. Крім того, варто розуміти, що грати як англійці, іспанці, німці можна тільки тоді, коли буде сильний внутрішній чемпіонат. А доти поки конкурентоздатність нашого вцілому, а не лише наших ”грандів” із їх іноземцями не підтягнеться до топ-шістірки, п’ятірки не можна розраховувати, що просто хороший тренер зробить видовищною і стабільною гру збірної, коли вона нав’язуватиме боротьбу і даватиме справжній бій кращим командам Європи і світу.
Не знаю як поступлять із нинішнім коучем зб.України та як підбиратимуть тренера у разі звільнення Михайличенка (він багато зробив і можливо ще зробить і буде корисним) проте після Євро-2012 точно потрібно буде менеджменту ФФУ серйозно задуматися над стратегією та завданнями збірної на наступні роки. Можливо не потрібно рватися “сиюминутным” за результатом і дати шанс талановитому, а не просто достойному і заслуженому тренеру очолювати головну команду.

А питання моє до вас буде в контексті вищенаписаного. А саме: кого ви могли б назвати з українських тренерів (іноземці прийдуть-підуть, а проблема залишиться чи відкладеться), хто підпадав би під названі в моїх роздумах критерії? Назвіть 5-10 імен.

Неважливо коли це питання актуальним буде зараз чи після домашнього Євро, але воно обов’язково постане перед нами рано чи пізно... Хотілося б почути ваші думки з цього приводу і чи ви погоджуєтеся з моїми роздумами на цю тему.

Дякую вам за увагу і сподіваюсь на вашу відповідь! Сподіваюсь ви пробачите мені, що я затянув із питанням :)

2009-11-19 01:19:48

Gwynbleidd
Member

Дима, Вы видели как судьи протянули Францию на Чемпионат Мира? Это же стыд и позор! В такие моменты я понимаю почему Платини запрещает смотреть видеоповторы.
Шеву сегодня было жалко как никого другого, я сам чуть не проронил слезу, прекрасно понимая почему он плакал и что чувствовал. Не завяжет ли он карьеру в сборной после этого? (может он уже наелся всех этих "успехов")

2009-11-19 01:37:59

Монтеливио
Member

Эхх..тяжело на душе!
У меня тут "нагорело"!  О стадионе,вот Вы говорили,что 200,400 грн-это нормально,да соглашаюсь,но остальная цена,которая от 400 грн,это уж слишком,стадион как предполагалось был наполовину пуст,не было поддержки,не было,как говорил Виктор Вацко "пекла"...именно поддержка трибун была бы кстати,я имею виду поддержку заполненного стадиона!
Ещё раз говорю,да цена 200 и 400 -это норма,а вот дальше болельщики не потянули,и как в результате полупустой стадион!!!
об игре...греки,молодцы...как не обидно это говорить,мощная "СТЕНА" из 11 игроков и наша сборная не смогла её пробить,греки сыграли в своём стиле,стиле Евро-2004...такую Грецию тяжело было победить,ведь команда полностью закрылась,увы...
об игроках...старание было,но этот ужасный брак,можно конечно отнести к тому ,что на футболистов "давил" результат,но большая часть из этих  футболистов - опытные игроки,...приём мяча,не попадание в пустые ворота...может просто не везение?
Очень стала "интересовать" игра Милевского,изменилась его игра,именно после матча со сборной Белоруссии,его словно поменяли,ну не тот ,мне кажется ,сейчас Милевский!?
Об тренере...очень жаль Михайличенко! как Вы думаете он заслуживает -спасибо? Он заслуживает ещё шанс?
Сборной УКРАИНЕ ...СПАСИБО !

2009-11-19 03:37:45

Mixail
Member

Добрый вечер Дмитрий Как Вы думаете сможет ли ЛДУ сегодня пробиться в финал Копа Судамерикана И кого бы Вы выделили на данный момент из футболистов Кито Заранее благодарен

2009-11-19 20:20:36

July
Администратор

"Товарищ" написал:

Дмитрий, чего нам нехватило в этот раз?! Удачи, везения?
Ну а слёзы Шевы,-это просто...

Ви думаєте, що лише цього збірній не вистачає усі 17 років її існування?

2009-11-19 20:51:48
July
Администратор

Gwynbleidd написал:

Дима, Вы видели как судьи протянули Францию на Чемпионат Мира? Это же стыд и позор! В такие моменты я понимаю почему Платини запрещает смотреть видеоповторы.
Шеву сегодня было жалко как никого другого, я сам чуть не проронил слезу, прекрасно понимая почему он плакал и что чувствовал. Не завяжет ли он карьеру в сборной после этого? (может он уже наелся всех этих "успехов")

Це всі бачили. Але Ханссон не сидів, як усі, перед телевізором. Він просто не встигав за епізодом. І саме тому, через те, що він "людина, яка може помилитися", чесна, бойова команда не повинна їхати на чемпіонат світу? Навряд чи Платіні захоче відповідати на це запитання.

2009-11-19 20:54:29
July
Администратор

Монтеливио написал:

Эхх..тяжело на душе!
У меня тут "нагорело"!  О стадионе,вот Вы говорили,что 200,400 грн-это нормально,да соглашаюсь,но остальная цена,которая от 400 грн,это уж слишком,стадион как предполагалось был наполовину пуст,не было поддержки,не было,как говорил Виктор Вацко "пекла"...именно поддержка трибун была бы кстати,я имею виду поддержку заполненного стадиона!
Ещё раз говорю,да цена 200 и 400 -это норма,а вот дальше болельщики не потянули,и как в результате полупустой стадион!!!
об игре...греки,молодцы...как не обидно это говорить,мощная "СТЕНА" из 11 игроков и наша сборная не смогла её пробить,греки сыграли в своём стиле,стиле Евро-2004...такую Грецию тяжело было победить,ведь команда полностью закрылась,увы...
об игроках...старание было,но этот ужасный брак,можно конечно отнести к тому ,что на футболистов "давил" результат,но большая часть из этих  футболистов - опытные игроки,...приём мяча,не попадание в пустые ворота...может просто не везение?
Очень стала "интересовать" игра Милевского,изменилась его игра,именно после матча со сборной Белоруссии,его словно поменяли,ну не тот ,мне кажется ,сейчас Милевский!?
Об тренере...очень жаль Михайличенко! как Вы думаете он заслуживает -спасибо? Он заслуживает ещё шанс?
Сборной УКРАИНЕ ...СПАСИБО !

Тільки чомусь квитки по 200 гривень спокійно можна було купити перед матчем.
ПЕКЛО могло бути у Львові.
Про все інше - у понеділок.

2009-11-19 20:56:00
July
Администратор

Mixail написал:

Добрый вечер Дмитрий Как Вы думаете сможет ли ЛДУ сегодня пробиться в финал Копа Судамерикана И кого бы Вы выделили на данный момент из футболистов Кито Заранее благодарен

ЛДУ - хороша, збалансована команда, але їм все ж не вистачає Мансо. Мендес футболіст хороший, але він не настільки яскравий плеймейкер. Мені у ЛДУ ще минулого року сподобався центральний захисник Норберто Араухо. Енріке Вера - надійний опорний хавбек. Реаско після травм не такий реактивний на правому фланзі, але все одно небезпечно може зіграти.

2009-11-19 20:58:53
Mixail
Member

спасибо большое за оперативный ответ еще вопрос Что можете сказать о игре Фреда во Флу На Ваш взгляд есть ли у него шансы попасть на ЧМ

2009-11-19 21:08:28

July
Администратор

Mixail написал:

спасибо большое за оперативный ответ еще вопрос Что можете сказать о игре Фреда во Флу На Ваш взгляд есть ли у него шансы попасть на ЧМ

Фред у "Флу" робить те, що завжди робив упродовж своєї кар'єри. Регулярно забиває. Але чи достатньо цього буде, аби на ЧС поїхати зараз сказати не можливо. Він - один з багатьох претендентів.

2009-11-19 21:20:30
Mixail
Member

спасибо большое И последний вопрос на сегодня Кого вы Считаете главными претендентами на Золотую Самбу в этом году

2009-11-19 21:33:25

aqvafreska
Member

как вы думаете, Дунга возмёт на ЧМ Халка в случае успешного сезона для бразильца в Порту?

2009-11-19 21:39:45
tarzan
Member

Вітаю, Дмитре! Подививсь матч плей-офф між збірними "Боснією і Герцеговиною" і "Португалією". Здалось, що після домашнього тріумфу з рахунком 1-0 у повторному матчі португальці на чолі з Карлушем Кейрушем без проблем "поклали на лопатки" боснійців попри те, що вони намагались "відгризнутись", а після голу лівого півзахисника Рауля Мейрелеша команда взагалі склала зброю і було видно лише обурення вболівальників "Боснії і Герцеговини ". В результаті португальці отримали путівку на мундіаль.
А ви дивились цей двобій? Які враження?=)
Пам"ятаю, що колись (десь рік тому) бачив матч "Боснії і Герцеговини" з "Туреччиною" здається (2-1 рахунок якшо не помиляюсь) і хтось з коментаторів Спорт 1 казав про те, що команда "Боснія і Герцеговина" на той момент була у стані будування, що команда дуже перспективна. І ось вона добралась і вилетіла з плей-офф. Чи це не досягнення для цієї команди?

2009-11-20 01:09:23
http://rkg.blox.ua/html  
solomon
New member

Здравствуйте ,Дмитрий! Вот пересмотрел матчи сборной и в очередной раз разочаровался игрой команды в атаке ,а именно  количеством неточных передач.Я вот внимательно понаблюдал за игрой команды и обратил внимание что все атаки начинали Хачериди ,Тимощук или Кобин,и в основном все попытки отдать длинный пас на игроков нападения ,которые вариантов зацепиться за мяч не имели,и все время были закрыты плотной обороной греков.На мой взгляд изза этого и получались такие ситуации когда,Тимощук или Хачериди ,не зная кому отдавать пас ,или отдавали его вникуда ,или просто теряли мяч.Я, конечно не аналитик и не специалист:),вы уж меня подправьте где мое мнение ошибочно. Мне вообще показалось что наша команда играла в такой же оборонительный футбол как и в Греции,только в условиях когда ей нужно атаковать,но так как Греция в обеих матчах не атаковала,то атаковать приходилось нашей команде,от чего и пас такой ужасный.Собственно вопрос,вот такая игра команды,это есть так называемый прямой пас? И еще один вопрос.Чего не хватает нашей команде что б играть в короткий пас и более агрессивный футбол в атаке?

2009-11-20 14:50:40

karl-franz
Member

В мене є наступна пропозиція до Вас. Давайте все ж не посипати голову попелом і складемо список із кращих українських тренерів, що принаймні ще можуть реально працювати і додамо до них кращих із іноземців, які стали "майже" своїмими (із тих тренерів (наші та іноземці), що зараз працюють в Україні беремо з тих, хто працює у прем'єр-лізі).
Після котроткої характеристики кожного пошуковим методом дійдемо до 2-3-х кандидатур. Іноземців, що не працюють в Україні до уваги брати не будемо.

Просто ми самі хочемо від збірної чогось (як правило результату і видовищної гри) і перекладаємо відповідальність повністю на федерацію на чолі з президентом (хоча це справедливо і так повинно бути). Давайте поставимо себе на їх місце і спробуємо прогортати варіанти (які визначимо пошуковим методом). Це для нас самих. Ми рішення не приймаємо, але давайте дослідимо проблему. А ви,якщо захочите зможете результати цього "дослідження" оприлюднити.

То як, спробуємо?) Проявимо ініціативу "знизу"? Якщо хочете, я можу почати, а ви виступете в якості рецензента-експерта :-)

2009-11-20 16:32:01

Каталонець
Забанен

Доброго дня Дмитре!!!Я сподіваюсь в Ліберо ви будете говорити не тільки про украінську попсню(ну програли так програли)але й про головний матч осені у євро чемп БАРСЕЛОНА-РЕАЛ МАДРИД.

2009-11-20 16:48:15

Silvan
New member

Я так понимаю,поскольку про матчи чемпа Бразилии вы нам ничего не сообщали,то в эти выходные их тоже нельзя будет посмотреть на Спортах??

2009-11-20 20:34:01

Gwynbleidd
Member

Дима, решил спросить у Вас, так как Вы комментировали матч МЮ - Эвертон.
Давно не видел уже Джонни Хейтинга. Заметил что он стал играть в полузащите, даже стал подключаться к атакам. Не знаете, он сам поменял амплуа или это тренерские указания? Всё таки центральным защитником раньше был, насколько я помню. Спасибо за ответ!

Отредактированно Gwynbleidd (2009-11-21 21:20:14)

2009-11-21 21:19:36

Khristoshin
Member

Каталонець
сомневаюсь что в Libero будут обсуждать чемпионат, на который у нас нету прав
Gwynbleidd
У Эвертона по жизни куча травм и нехватка игроков, поэтому Мойес(тренер Эве) до выздоровления Артеты и остальных исполнителей так "извращается". То Кейхила нападающим сделает, то Хейтингу опорником - центральным защитником.

P.S. Дмитрий, извиняюсь что ответил вместо вас)))

2009-11-21 22:17:58

sadim
Member

Вітаю, тезко!
Не підкажеш, де можна знайти в і-неті матч Динамо - Шахтар, не зміг подивитись, бо підтримував іншу команду() ... ще б дуже хотілося десь знайти 2 останніх принаймні випуски Ліберо) для колекції)
Дякую за увагу та відповідь.

2009-11-23 12:19:19

Страниц: 1 ... 53 54 55 56 57 58 59 ... 69   Тема закрыта
Перейти