July
Администратор
|
|
tarzan написал:
Доброго здоров"я, Дмитре! У мене є до Вас декілька запитань... 1) Чи любите Ви катеначо? Хоча, мабуть, в сучасному футболі в чистому вигляді ця тактична схема не використовується, чи не так? (Здається я зрозумів чому аналітична програма отримала назву "Libero", звідки взято ідею ). 2) Я бачив відео з Вашою участю де Ви намагались розповісти про тонкощі футболу Південної Америки. Коли я почув про трансферну політику яка ведеться у нас (У нас людина може грати 5-7-9 років у команді. І розказують - куди ж ми будемо відпускати. Він же такий важливий гравець. А там все просто. Відпускають, отримують гроші, ростуть нові.) відразу пригадав перехід Дмитра Чигринського до "Барси". Була майже ідентична ситуація...Так ось, що Вас так дуже сильно приваблює у латиноамериканському футболі??? Адже ви дивитесь не лише чемпіонат Бразилії, Кубок Лібертадорес, Копа Судамерикана (тобто турніри які Ви коментуєте беспосередньо), а й чемпіонати Мексики, Аргентини, Колумбії...(з цікавості для себе я вважаю). 3) Що Ви найбільше любите у сучасному футболі? (інтригу, боротьбу,комбінаційну гру, швидку гру...). 4) Як Ви ставитесь до симпатій зарубіжним командам? (Я знаю, що Ви симпатизуєте "Селтіку", "Валенсії", клубу (англійському) який грає десь у конфедерації, ну звісно "Динамо" Київ ). Адже мені наприклад важко уявити, щоб ,припустимо, іспанець підтримував (симпатизував) "Динамо" Київ. Хоча я сам такий і люблю, вболіваю, цікавлюся деяким англійським клубом. 5) З футболом неможливо зв”язатися випадково. Часто чую ці слова. (наприклад не тільки від Вас, а й від сера Алекса Фергюсона). Як Ви вважаєте це стосується всіх шанувальників футболу? Наприклад, я до футбольного сезону 03/04 взагалі не цікавився футболом, а потім раптом так став цікавитись ним (цікаво було все і відразу, але так не буває ), що зараз просто не можу так, щоб хоча б не заглянути на результати поєдинків. (цікавлюсь майже всім, що показують (Прімера, Лега Кальчо, Бундесліга, Англійська прем"єр ліга, Українська прем"єр ліга, Бразильська Пауліста, Копа Судамерикана, Копа Лібертадорес...,різноманітні програми. Деякі матчі дивлюсь по-можливості, а все інше результати, звіти... ).
Дуже буду радим якшо отримаю відповіді на мої поставлені запитання від ВАС. Дякую!!! Прошу вибачення за об"ємність написання... P.S: звісно я не підставив себе б променям сонячного футболу і не знав би, що таке футбол якби не канали вашого виробництва. Дякую!!! |
1. Не люблю, коли його грають команди здатні на більше. 2. Здатність думати на полі, творити, самореалізовуватися. 3. Усе, що Ви назвали - важливі складові футболу у будь-яку епоху. І усім цим футбол приваблює. 4. Я зустрічав іноземців, котрі вболівають за "Динамо". Зараз простіше цікавитися ще й іноземними командами, бо інформації повно, і дивитися можна все. 5. Випадковість може бути десь на етапі знайомства А потім вже не втечеш Та й не хочеться.
|
|