Поверхность ТВ Поверхность ТВ
понедельник, 8 декабря 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 69
July
Администратор

Каталонець написал:

Добрий день Дмитре!!!Почув що наш матч показує УТ-!-в мене паніка це ж буде повна клоунада,на різних форумах люди просять щоб був хтось з ПОВЕРХНОСТІ (ви.Вацко.Босянок не так важливо головне що б не комент ці вибачте збоченці)як вони всі не розуміють що це не вихід з ситуаціі показувати матч на цьому вибачте ДЕРЬМІ,невже ПОВЕРХНОСТЬ не може придбати права,будь-ласка дайте відповідь.

Ні, Поверхность НЕ МОЖЕ придбати ці права. І давайте припинимо ці істерики.

2009-11-15 12:46:20
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
Каталонець
Забанен

Добрий день Дмитре!!!Чи буде завтра Ліберо?(часто буває що чекаєш на щось,але замість очікованоі програми....ПШИК)

2009-11-15 16:59:22

July
Администратор

Каталонець написал:

Добрий день Дмитре!!!Чи буде завтра Ліберо?(часто буває що чекаєш на щось,але замість очікованоі програми....ПШИК)

Буде. Відтепер, якщо раптом програма не виходитиме, ми про це повідомлятимемо.

2009-11-15 17:48:12
tarzan
Member

Вітаю!!! Як вам гра нашої національної команди? Які враження від гри? Які думки?...шо скажете...Чи знову у програмі Libero я отримаю відповіді на запитання?

2009-11-15 19:31:55
http://rkg.blox.ua/html  
July
Администратор

tarzan написал:

Вітаю!!! Як вам гра нашої національної команди? Які враження від гри? Які думки?...шо скажете...Чи знову у програмі Libero я отримаю відповіді на запитання?

Звичайно :)

2009-11-15 19:35:54
BuTbKa
Администратор

July написал:

BuTbKa написал:

Дмитре, вибачте, що турбую, але куди зникла Бразилія із розкладу на цей уікенд...

Відключили...

Зрозуміло... Дуже шкода. А це лише на тур, чи ми вже все... Подивились...

2009-11-15 22:16:00
July
Администратор

BuTbKa написал:

July написал:

BuTbKa написал:

Дмитре, вибачте, що турбую, але куди зникла Бразилія із розкладу на цей уікенд...

Відключили...

Зрозуміло... Дуже шкода. А це лише на тур, чи ми вже все... Подивились...

Я й сам не знаю. Після Іспанії мене вже нічого не здивує...

2009-11-15 22:20:14
Khristoshin
Member

В программе передач написано, что по Спорт 3 будет в воскресенье
20:55    Футбол. Чемпионат Бразилии. Ботафого - Сан-Паулу LIVE

Это значит что Бразилия возващается?

2009-11-16 16:38:39

July
Администратор

Khristoshin написал:

В программе передач написано, что по Спорт 3 будет в воскресенье
20:55    Футбол. Чемпионат Бразилии. Ботафого - Сан-Паулу LIVE

Это значит что Бразилия возващается?

Ні. Це ще нічого не означає. Якщо матчі будуть, я напишу.

2009-11-16 16:50:23
tarzan
Member

Доброго здоров"я, Дмитре!=) У мене є до Вас декілька запитань...=)
1) Чи любите Ви катеначо? Хоча, мабуть,  в сучасному футболі в чистому вигляді ця тактична схема не використовується, чи не так? (Здається я зрозумів чому аналітична програма отримала назву "Libero", звідки взято ідею =)).
2) Я бачив відео з Вашою участю де Ви намагались розповісти про тонкощі футболу Південної Америки. Коли я почув про трансферну політику яка ведеться у нас (У нас людина може грати 5-7-9 років у команді. І розказують - куди ж ми будемо відпускати. Він же такий важливий гравець. А там все просто. Відпускають, отримують гроші, ростуть нові.) відразу пригадав перехід Дмитра Чигринського до "Барси". Була майже ідентична ситуація...Так ось, що Вас так дуже сильно приваблює у латиноамериканському футболі???=) Адже ви дивитесь не лише чемпіонат Бразилії, Кубок Лібертадорес, Копа Судамерикана (тобто турніри які Ви коментуєте беспосередньо), а й чемпіонати Мексики, Аргентини, Колумбії...(з цікавості для себе я вважаю).
3) Що Ви найбільше любите у сучасному футболі? (інтригу, боротьбу,комбінаційну гру, швидку гру...).
4) Як Ви ставитесь до симпатій зарубіжним командам?=) (Я знаю, що Ви симпатизуєте "Селтіку", "Валенсії", клубу (англійському)  який грає десь у конфедерації, ну звісно "Динамо" Київ =) ). Адже мені наприклад важко уявити, щоб ,припустимо, іспанець підтримував (симпатизував) "Динамо" Київ. Хоча я сам такий і люблю, вболіваю, цікавлюся деяким англійським клубом.=)
5) З футболом неможливо зв”язатися випадково.
Часто чую ці слова. (наприклад не тільки від Вас, а й від сера Алекса Фергюсона). Як Ви вважаєте це стосується всіх шанувальників футболу?=)
Наприклад, я до футбольного сезону 03/04 взагалі не цікавився футболом, а потім раптом так став цікавитись ним (цікаво було все і відразу, але так не буває =)), що зараз просто не можу так, щоб хоча б не заглянути на результати поєдинків. (цікавлюсь майже всім, що показують (Прімера, Лега Кальчо, Бундесліга, Англійська прем"єр ліга, Українська прем"єр ліга, Бразильська Пауліста, Копа Судамерикана, Копа Лібертадорес...,різноманітні програми. Деякі матчі дивлюсь по-можливості, а все інше результати, звіти...=)).

Дуже буду радим якшо отримаю відповіді на мої поставлені запитання від ВАС.=) Дякую!!!=) Прошу вибачення за об"ємність написання...:rolleyes:
P.S: звісно я не підставив себе б променям сонячного футболу і не знав би, що таке футбол якби не канали вашого виробництва. Дякую!!!=)

2009-11-16 17:43:16
Krin
New member

Добрый вечер,Дмитрий!
У меня такой вопрос,вот исчезла со Спортов Бразилия(и я так понимаю с концами)а за ней не последуют Италия,Англия(что самое важное)и Германия???
Ато я только ради футбола поставил тарелку П+(за немаленькие деньги)а тут такая подстава(

Да и сейчас все больше говорят что телеканал Футбол на следующий сезон права на Англию и Италию себе заберет((
И это откровенно пугает...

2009-11-16 18:24:51

July
Администратор

tarzan написал:

Доброго здоров"я, Дмитре!=) У мене є до Вас декілька запитань...=)
1) Чи любите Ви катеначо? Хоча, мабуть,  в сучасному футболі в чистому вигляді ця тактична схема не використовується, чи не так? (Здається я зрозумів чому аналітична програма отримала назву "Libero", звідки взято ідею =)).
2) Я бачив відео з Вашою участю де Ви намагались розповісти про тонкощі футболу Південної Америки. Коли я почув про трансферну політику яка ведеться у нас (У нас людина може грати 5-7-9 років у команді. І розказують - куди ж ми будемо відпускати. Він же такий важливий гравець. А там все просто. Відпускають, отримують гроші, ростуть нові.) відразу пригадав перехід Дмитра Чигринського до "Барси". Була майже ідентична ситуація...Так ось, що Вас так дуже сильно приваблює у латиноамериканському футболі???=) Адже ви дивитесь не лише чемпіонат Бразилії, Кубок Лібертадорес, Копа Судамерикана (тобто турніри які Ви коментуєте беспосередньо), а й чемпіонати Мексики, Аргентини, Колумбії...(з цікавості для себе я вважаю).
3) Що Ви найбільше любите у сучасному футболі? (інтригу, боротьбу,комбінаційну гру, швидку гру...).
4) Як Ви ставитесь до симпатій зарубіжним командам?=) (Я знаю, що Ви симпатизуєте "Селтіку", "Валенсії", клубу (англійському)  який грає десь у конфедерації, ну звісно "Динамо" Київ =) ). Адже мені наприклад важко уявити, щоб ,припустимо, іспанець підтримував (симпатизував) "Динамо" Київ. Хоча я сам такий і люблю, вболіваю, цікавлюся деяким англійським клубом.=)
5) З футболом неможливо зв”язатися випадково.
Часто чую ці слова. (наприклад не тільки від Вас, а й від сера Алекса Фергюсона). Як Ви вважаєте це стосується всіх шанувальників футболу?=)
Наприклад, я до футбольного сезону 03/04 взагалі не цікавився футболом, а потім раптом так став цікавитись ним (цікаво було все і відразу, але так не буває =)), що зараз просто не можу так, щоб хоча б не заглянути на результати поєдинків. (цікавлюсь майже всім, що показують (Прімера, Лега Кальчо, Бундесліга, Англійська прем"єр ліга, Українська прем"єр ліга, Бразильська Пауліста, Копа Судамерикана, Копа Лібертадорес...,різноманітні програми. Деякі матчі дивлюсь по-можливості, а все інше результати, звіти...=)).

Дуже буду радим якшо отримаю відповіді на мої поставлені запитання від ВАС.=) Дякую!!!=) Прошу вибачення за об"ємність написання...:rolleyes:
P.S: звісно я не підставив себе б променям сонячного футболу і не знав би, що таке футбол якби не канали вашого виробництва. Дякую!!!=)

1. Не люблю, коли його грають команди здатні на більше.
2.  Здатність думати на полі, творити, самореалізовуватися.
3. Усе, що Ви назвали - важливі складові футболу у будь-яку епоху. І усім цим футбол приваблює.
4. Я зустрічав іноземців, котрі вболівають за "Динамо". Зараз простіше цікавитися ще й іноземними командами, бо інформації повно, і дивитися можна все.
5. Випадковість може бути десь на етапі знайомства :) А потім вже не втечеш :) Та й не хочеться.

2009-11-16 19:45:22
July
Администратор

Krin написал:

Добрый вечер,Дмитрий!
У меня такой вопрос,вот исчезла со Спортов Бразилия(и я так понимаю с концами)а за ней не последуют Италия,Англия(что самое важное)и Германия???
Ато я только ради футбола поставил тарелку П+(за немаленькие деньги)а тут такая подстава(

Да и сейчас все больше говорят что телеканал Футбол на следующий сезон права на Англию и Италию себе заберет((

Будуть тендери по правах на Англію та Італію. Наша компанія братиме у них участь, так само, як інші. Це все, що я можу сказати, бо я зараз у тому ж становищі, що й Ви.

2009-11-16 19:49:22
Krin
New member

July написал:

Krin написал:

Добрый вечер,Дмитрий!

Будуть тендери по правах на Англію та Італію. Наша компанія братиме у них участь, так само, як інші. Це все, що я можу сказати, бо я зараз у тому ж становищі, що й Ви.

Спасибо за ответ!
Тогда еще один вопрос,вы не подскажете когда приблизительно тендеры проводят???

2009-11-16 20:43:49

tarzan
Member

Добрий вечір, Дмитре!=)
Як стало відомо після товариської гри між збірними "Італії" і "Нідерландів" Робін ван Персі вилетів десь на місяць-півтора (може й на більше, а може й на менше). Тобто тепер певний час не буде грати Робін і за "Арсенал"=(. А це не неділлю і не дві, що дуже лякає.
На даний момент "Арсенал" займає 2-ге місце у турнірній таблиці прем"єр ліги, найкраща атака (36 м"ячів забито після 11 матчів), дуже непоганий захист (14 м"ячів пропущено).
І от знову чергова травма у команді Арсена Венгера. Робін ван Персі який забив 7 м"ячів у нинішньому чемпіонаті і який дуже часто грає на вістрі атаки тепер не гратиме.
Хто може замінити ван Персі на час травми? Едуардо да Сілва (забивав останній  раз у прем"єр лізі 15.08.09 проти "Евертона"), Карлос Вела (останній раз грав проти ВБА у кубку Ліги здається(22.09.09)) чи Ніклас Бендтнер який забив лише раз у ПР 09/10)? Чи є інші варіанти? Як Ви вважаєте хто замінить ван Персі і чи взагалі можна його буде замінити (звісно поживем-побачим але...)? Мені здається, що знову "Арсенал" опуститься до свого звичного місця (4-5, а може нижче (?)).А як Ви думаєте? =)
Щиро дякую!!!

2009-11-17 00:14:02
Khristoshin
Member

Показ Гремио-Палмейрас послезавтра ночью исключен, или может быть?

2009-11-17 12:05:51

Dynzheka
Member

Здраствуйте Дмитре!
От я вчора дивився Libero і я не згоден з вами що до білетів. Мені 14 років і я багато чого в житті не знаю, але в мене є власна думка. Зараз  "багаті дядечки перетворили футбол на бізнес! А  ФУТБОЛ створювався для люей, для всіх людей! Ви вважаєте, що ціни на білети для простих людей нормальні , що по 8000 лише 3-4 сектора і  їх купуватимуть "багаті хлопці"! А ці 3-4 сектори по 8000 це чудові місця ! На них будуть сидіти "багаті хлопці" А як же прості люди? Прості люди тяжко все життя працюють на цих олігархів і вони не мають права купувати квитки на центральні місця ? Ми всі знаємо куди підуть всі 36 000 000 гривень. Ви вважаєте , що ціни на  квитки в нас повинні бути по Європейським цінам. А хіба в нас життя як у Європі ? Ви самі знаєте як у нас живуть люди.

Не вважайте моє повідомлення як образу. Мені подобаєть ся як ви коментуєте! Я просто не згоден що до квитків!
Дякую за розуміння.

Отредактированно Dynzheka (2009-11-17 15:22:44)

2009-11-17 14:54:34
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
July
Администратор

Krin написал:

July написал:

Krin написал:

Добрый вечер,Дмитрий!

Спасибо за ответ!

"Англійський", якщо не помиляюся, вже йде. "Італійський" має незабаром розпочатися.

2009-11-17 15:59:37
July
Администратор

tarzan написал:

Добрий вечір, Дмитре!=)
Як стало відомо після товариської гри між збірними "Італії" і "Нідерландів" Робін ван Персі вилетів десь на місяць-півтора (може й на більше, а може й на менше). Тобто тепер певний час не буде грати Робін і за "Арсенал"=(. А це не неділлю і не дві, що дуже лякає.
На даний момент "Арсенал" займає 2-ге місце у турнірній таблиці прем"єр ліги, найкраща атака (36 м"ячів забито після 11 матчів), дуже непоганий захист (14 м"ячів пропущено).
І от знову чергова травма у команді Арсена Венгера. Робін ван Персі який забив 7 м"ячів у нинішньому чемпіонаті і який дуже часто грає на вістрі атаки тепер не гратиме.
Хто може замінити ван Персі на час травми? Едуардо да Сілва (забивав останній  раз у прем"єр лізі 15.08.09 проти "Евертона"), Карлос Вела (останній раз грав проти ВБА у кубку Ліги здається(22.09.09)) чи Ніклас Бендтнер який забив лише раз у ПР 09/10)? Чи є інші варіанти? Як Ви вважаєте хто замінить ван Персі і чи взагалі можна його буде замінити (звісно поживем-побачим але...)? Мені здається, що знову "Арсенал" опуститься до свого звичного місця (4-5, а може нижче (?)).А як Ви думаєте? =)
Щиро дякую!!!

Думаю, що зараз найлогічніший варіант - Едуарду. Хоча, може Венгер щось цікаве підготує :) Вчора журналіст Guardian, наприклад, зробив припущення, що у центрі нападу може вийти Аршавін.

2009-11-17 16:02:20
July
Администратор

Khristoshin написал:

Показ Гремио-Палмейрас послезавтра ночью исключен, или может быть?

Навіть коли все добре, ми не показуємо матчі посеред тижня. Їх не пропонують для міжнародних трансляцій.

2009-11-17 16:03:55
July
Администратор

Dynzheka написал:

Здраствуйте Дмитре!
От я вчора дивився Libero і я не згоден з вами що до білетів. Мені 14 років і я багато чого в житті не знаю, але в мене є власна думка. Зараз  "багаті дядечки перетворили футбол на бізнес! А  ФУТБОЛ створювався для люей, для всіх людей! Ви вважаєте, що ціни на білети для простих людей нормальні , що по 8000 лише 3-4 сектора і  їх купуватимуть "багаті хлопці"! А ці 3-4 сектори по 8000 це чудові місця ! На них будуть сидіти "багаті хлопці" А як же прості люди? Прості люди тяжко все життя працюють на цих олігархів і вони не мають права купувати квитки на центральні місця ? Ми всі знаємо куди підуть всі 36 000 000 гривень. Ви вважаєте , що ціни на  квитки в нас повинні бути по Європейським цінам. А хіба в нас життя як у Європі ? Ви самі знаєте як у нас живуть люди.

Не вважайте моє повідомлення як образу. Мені подобаєть ся як ви коментуєте! Я просто не згоден що до квитків!
Дякую за розуміння.

Які можуть бути образи. Можливо, якби мені було 14, я у цій ситуації думав би так само. Але я свою точку зору висловив. Міняти її у мене причин немає.

2009-11-17 16:06:33
Krin
New member

July написал:

Krin написал:

July написал:

Спасибо за ответ!

"Англійський", якщо не помиляюся, вже йде. "Італійський" має незабаром розпочатися.

Спасибо за ответ!!
Надеюсь нам сообщат как все закончилось)!

2009-11-17 17:28:09

Dynzheka
Member

Здраствуйте Дмитре!
Яка причина нестабільності Палмейрас ?
Невже легендарна Бока не потрапить до копа  Лібертадорес ? Чи зможе на вашу думку Аббондансьери переломати кризу?
Дякую!

2009-11-17 18:09:20
http://www.Patriotfootball.ucoz.ru  
July
Администратор

Dynzheka написал:

Здраствуйте Дмитре!
Яка причина нестабільності Палмейрас ?
Невже легендарна Бока не потрапить до копа  Лібертадорес ? Чи зможе на вашу думку Аббондансьери переломати кризу?
Дякую!

"Палмейрас" ніби затремтів, коли вже фінішну стрічку можна було побачити. Від команди з цим тренером і таким складом я такого, якщо відверто не очікував. Забагато знервованості, іноді навіть паніки, атаки хаотичні. Хоча ще три "чемпіонських раунди" є, може щось і зміниться. Але я б зараз"Фла" побажав чемпіонства.
Якщо "Бока" кудись не потрапить, то тільки через власну погану гру. Усе буде логічно.

2009-11-17 23:28:01
Анатолій
Member

Доброго вечора, Дмитре, пишу Вам тут вперше.Дуже подобається Ваш стиль коментування. Коротке запитання: Чи погоджуєтесь зі словами Сколарі , сказаними влітку цього року про Рауля як про головну проблему Реала? На мою думку, з якою можуть не погодитись запеклі мадрідісти, Сколарі дуже близький до істини.РГБ піарить себе і свою роль в історії команди, заважаючи розкритись конкурентам.
З повагою.

2009-11-17 23:38:39

Страниц: 1 ... 52 53 54 55 56 57 58 ... 69   Тема закрыта
Перейти