Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 69
BuTbKa
Администратор

tarzan написал:

Шановний BuTbKa!Вибачте ,що вмішуюсь...але ви логічно подумайте...навіщо телекомпанії "Поверхность" ще,припустимо,один коментатор???У них своїх коментаторів вистачає...а після того як компанія втратила чемпіонат Іспанії, то стало менше матчів для коментування(особливо для Дмитра Джулая який переважно коментує саме матчі Іспанії)...Тобто питання щодо коментування матчів закрите!!!
Дмитро Джулай:"Ми б може і брали тих, кому "за 20" на репортерську роботу, але зараз просто немає такої можливості. Якщо вона буде, про всі критерії відбору повідомимо."(Зверніть увагу!!! на цитату).

Я звернув увагу на це, також звернув увагу на той факт, що місць немає, бо їх ніде немає.

Так всюди кажуть "ви добре розумієтеся на цьому, як тільки буде нагода, то..." (а потім знаходиться хтось, для кого місця завжди є), але я не розумію цей віковий критерій, адже такого я ще ніде не чув... Короче кажучи, мені достатньо було почутого, я зробив висновки, і я сам завершую те, що розпочав...

Отредактированно BuTbKa (2009-10-11 13:24:34)

2009-10-11 13:22:28
aqvafreska
Member

В среду сыграют Аргентина против Уругвая , что одни что другие одержали победы в добавленое время, как вы думаете развернутся события? сможет ли эквадор вынести чилийцев на их же поле, да и вообще кого вы хотелиб увидеть от Южной Америки на ЧМ 2010 помимо бразили, парагвая и чили?

2009-10-11 16:57:32
July
Администратор

unikal написал:

July написал:

unikal написал:

Все, не можу більше мовчати...

От Ви самі кажете: "Зарано поїхав у Європу". Так. Але ось це "зарано" або "вчасно" -- воно ж є індивідуальним для кожного футболіста, якщо про вік говорити. Мессі -- Ґрафіте, наприклад, ілюструє цю індивідуальність.

А чому ж тоді не припустити, що хтось уже в 19 чи там 22 роки може вже "заслужити на погляд"?

1. Поясніть, будь-ласка, чому критерії оцінки людини, котра займається професією "футболіст" слід застосовувати коли йдеться про професію "журналіст", якщо у одній з професій людина "за 30" ветеран, а у іншій лише починає дозрівати?
2. Назвіть 19-річних "геніїїв" футбольної журналістики, чиїми "поглядами"  не варто нехтувати.У нашій журналістиці та іноземній.

1-2. Йдеться про те, що вік не завжди є показником кваліфікації. У будь-якій професії, в т.ч. журналіста

Тоді мені ще більше кортить почути відповіді на поставлені запитання.

2009-10-11 20:44:09
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

tarzan написал:

Вітаю,Дмитре!!!Хочу почути Ваші думки і враження від матчу  "Україна"-"Англія"...що скажете?:)

Завтра, у програмі Libero :)

2009-10-11 20:44:38
July
Администратор

aqvafreska написал:

В среду сыграют Аргентина против Уругвая , что одни что другие одержали победы в добавленое время, как вы думаете развернутся события? сможет ли эквадор вынести чилийцев на их же поле, да и вообще кого вы хотелиб увидеть от Южной Америки на ЧМ 2010 помимо бразили, парагвая и чили?

Уругвай хотів би побачити.

2009-10-11 20:45:10
unikal
Member

July написал:

unikal написал:

July написал:

1. Поясніть, будь-ласка, чому критерії оцінки людини, котра займається професією "футболіст" слід застосовувати коли йдеться про професію "журналіст", якщо у одній з професій людина "за 30" ветеран, а у іншій лише починає дозрівати?
2. Назвіть 19-річних "геніїїв" футбольної журналістики, чиїми "поглядами"  не варто нехтувати.У нашій журналістиці та іноземній.

1-2. Йдеться про те, що вік не завжди є показником кваліфікації. У будь-якій професії, в т.ч. журналіста

Тоді мені ще більше кортить почути відповіді на поставлені запитання.

1. Можу хіба що роз'яснити. Серед футболістів є такі, що в 19 років показують таке, що деякі інші за 35 років життя ніколи й не покажуть. Серед викладачів є такі, що вже у 20 років проводять заняття на такому рівні, до якого дехто й за 65 років життя навіть близько не підійшов (до речі, секрет такого успіху -- у наявності навіть у такому віці власної, якщо хочете, концепції, або "власного погляду").

Чому я ці дві професії поряд навів? Власне щоб акцентувати, що ми не голу к-сть років порівнюємо, а досвід. Що в одній, що в іншій професії досвідчені -- не обов'язково сильніші за молодих.

А тепер повертаємось до професії "журналіст". Якщо викладач уже в 20 років може мати якийсь "свій погляд", завдяки якому може працювати на високому рівні (а принаймні один приклад відповідний навести можу)і, чому ж тоді людина, яка факультет журналістики закінчила, не може у, скажімо, 22 роки мати теж "свій погляд", який би теж допоміг їй на високому рівні працювати? Тобто: попри стереотип "журналіст у 30 лише починає дозрівати" (такий же стереотипи і про викладачів є; і взагалі, ці дві професії, по суті своїй, спільний корінь мають) можуть же мабуть і такі "вундеркінди" бути, що "починають дозрівати" значно раніше

2. Знаєте, я стараюсь не НЕХТУВАТИ нічиїм поглядом (ну йдеться, звісно, про людей, яких прийнято називати "нормальними" :) ). А назвати 19-річних журналістів... Я на жаль не знаю, з якого віку починали свою роботу люди, які зараз відомими журналістами є, і який тоді вони успіх мали. Але. Якщо я не можу поіменно назвати, це ж ще не означає, що таких нема :). А якщо й справді досі таких не було, це ще не значить, що таких ніколи не буде. І ще. А може, деякі "19-річні" (умовно) не стають відомими саме тому, що їм не дають такими стати, керуючись згаданим у п.1 стереотипом, і цим самим той талант просто "гублять"? (Знову ж таки, не стверджую, а припускаю)

2009-10-12 00:43:49

aqvafreska
Member

как вам финал ЧМ до 20 ?)

2009-10-17 11:22:33
Монтеливио
Member

Вітаю Дмитре !
У мене така ситуація і я хочу почути вашу думку!
Отже , уявіть вболівальника ,який є  громадянином України,він вболіває  за клуб з іншої  країни,а саме –«ПОРТУ»…  і ось наприклад матч минулорічної  давності  Динамо К – Порту …ну він як патріот своєї країни авжеж буду підтримувати свою   рідну команду, але  ні,він вболіває  за  Порту,так, саме  за португальську команду ! І потім після того, коли  Порту переміг на останніх секундах Динамо К,він одразу почав  радіти за свою  улюбленну  команду  та  «знущатися»!Я ,наприклад  так би ніколи не  зробив би! Дмитре скажіть ,як вам поведінка мого друга,оцініть  цю ситуацію! Дякую!
P.S. вибачайте   за мій поганий «український»!!!

2009-10-18 21:20:12

aqvafreska
Member

Как известно сначала недумали разбивать команды на сеяные и несеяные, но к концу отбора решили поступить так, после этого  Трапатони сказал что "ФИФА убивает футбол"
яка ваша думка на рахунок цього,  як вы ставытесь до того що сказав Трапатони, и як вы гадаэте, чьому вин так сказав???

2009-10-19 15:20:49
Gwynbleidd
Member

Дмитрий, Либеро сегодня отменяется? Ждать до следующего понедельника?

2009-10-19 16:25:07

unikal
Member

aqvafreska написал:

Как известно сначала недумали разбивать команды на сеяные и несеяные, но к концу отбора решили поступить так, после этого  Трапатони сказал что "ФИФА убивает футбол"
яка ваша думка на рахунок цього,  як вы ставытесь до того що сказав Трапатони, и як вы гадаэте, чьому вин так сказав???

Цікаво, а що б Трапаттоні сказав, якби він, наприклад, ту ж Францію очолював би? :)

2009-10-19 16:27:22

GPN
New member

Як ти оціниш, жеребкування для нашої збірної?

2009-10-19 16:45:19

aqvafreska
Member

unikal написал:

aqvafreska написал:

Цікаво, а що б Трапаттоні сказав, якби він, наприклад, ту ж Францію очолював би? :)

ага:) я считаю что всё нормально, так как на ЧМ мире должны играть сильнейшие, но единственное НО, просто чем они думают когда сначала думают проводить слепой жребий, а потом походу квалификации решают разбивать на сеяные и несеяные, правила меняет же один человек как я понимаю!)

2009-10-19 21:46:01
July
Администратор

aqvafreska написал:

как вам финал ЧМ до 20 ?)

Якби не суддя, було б ще краще.

2009-10-20 00:47:58
July
Администратор

Монтеливио написал:

Вітаю Дмитре !
У мене така ситуація і я хочу почути вашу думку!
Отже , уявіть вболівальника ,який є  громадянином України,він вболіває  за клуб з іншої  країни,а саме –«ПОРТУ»…  і ось наприклад матч минулорічної  давності  Динамо К – Порту …ну він як патріот своєї країни авжеж буду підтримувати свою   рідну команду, але  ні,він вболіває  за  Порту,так, саме  за португальську команду ! І потім після того, коли  Порту переміг на останніх секундах Динамо К,він одразу почав  радіти за свою  улюбленну  команду  та  «знущатися»!Я ,наприклад  так би ніколи не  зробив би! Дмитре скажіть ,як вам поведінка мого друга,оцініть  цю ситуацію! Дякую!
P.S. вибачайте   за мій поганий «український»!!!

Кожен вболіває за кого хоче.

2009-10-20 00:48:44
July
Администратор

aqvafreska написал:

Мабуть не хотіли, щоб Франція та Португалія грали між собою :)

2009-10-20 00:49:41
July
Администратор

Gwynbleidd написал:

Дмитрий, Либеро сегодня отменяется? Ждать до следующего понедельника?

Так.

2009-10-20 00:50:21
July
Администратор

GPN написал:

Як ти оціниш, жеребкування для нашої збірної?

Нормальний жереб. Треба грати, а не оцінювати.

2009-10-20 00:51:06
aqvafreska
Member

July написал:

aqvafreska написал:

ЗГОДЕН! для свиту кращеж щоб грали на мунлиали французи и португальци с своимы зирками, чим снаприклад словаччина з боснийцями)

2009-10-20 11:38:04
July
Администратор

aqvafreska написал:

July написал:

aqvafreska написал:

ЗГОДЕН! для свиту кращеж щоб грали на мунлиали французи и португальци с своимы зирками, чим снаприклад словаччина з боснийцями)

З чим Ви згодні? Я зовсім про інше говорив. Якщо французи та португальці не спромоглися бути першими у своїх групах, нехай грають у плей-офф між собою.

2009-10-20 12:25:52
Монтеливио
Member

July написал:

aqvafreska написал:

July написал:

З чим Ви згодні? Я зовсім про інше говорив. Якщо французи та португальці не спромоглися бути першими у своїх групах, нехай грають у плей-офф між собою.

Гадаю,"ФИФа"  зробило помилку,чому,наприклад, Франція більше претендує на Чм-2010 ніж Боснія,вважаю,що Боснія не поступається зараз за грою Французам,якщо плей-офф,то збірні повинні бути рівні між собою,а "сеяные" та  "несеяные" це так сказати допомога "сеяным" збірним?! Хоча на мою думку Боснія пройде Португалію!
Навіщо нам гра такої Португалії на Чм-2010,хоча там і є такі зірки,но гра у них не йде !)

2009-10-20 13:19:59

aqvafreska
Member

як вам гра нынишнього Атлетико М? вам нездаэться що вони и 3 мисця незаймуть у ЛЧ?)

2009-10-25 22:05:09
"Товарищ"
Member

Ну, вот Реал и катится по наклонной плоскости...
Кстати, когда вы последний раз работали на выездных матчах ЛЧ, кроме финала.?
Я надеюсь Либеро сегодня будет?

Отредактированно "Товарищ" (2009-10-26 13:17:25)

2009-10-26 13:14:25

July
Администратор

aqvafreska написал:

як вам гра нынишнього Атлетико М? вам нездаэться що вони и 3 мисця незаймуть у ЛЧ?)

Я б не назвав те, що демонструє "Атлетико" грою :)

2009-10-26 16:35:11
July
Администратор

"Товарищ" написал:

Ну, вот Реал и катится по наклонной плоскости...
Кстати, когда вы последний раз работали на выездных матчах ЛЧ, кроме финала.?
Я надеюсь Либеро сегодня будет?

У листопаді минулого року.
Буде.

2009-10-26 16:35:48
Страниц: 1 ... 50 51 52 53 54 55 56 ... 69   Тема закрыта
Перейти