Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 69
July
Администратор

kaitami написал:

Здраствуйте Дмитрий!

Вы хоть и спец по Америке, но про Примеру также многое знаете.
Так вот хотел бы услышать Ваше мнение о нынешней Валенсии, вернее ее игра в защите. Подбор игроков в этой линии не самый последний но всегда происходят пожары и нелепые голы. В чем же дело, тренер не может настроить как надо, сами игроки не выдаются на все 100 или банальное невезение?
И каковы шансы команды закончить ББВА на 3-4 месте?

Валенсії "щастить". На чіткість, збалансованість гри у захисті багато факторів може впливати, і упродовж останніх сезонів не було так, щоб щось негативне не впливало на оброну. Травми, дискваліфікації, відсутність коштів на серйозне посилення складу, конфлікти тренерів та спортивних директорів. Або, або інше, або все одразу.
Тому й стабільності на тривалу дистанцію не вистачає. Можуть бути хороші серїі, але все ж саме через власні помилки команда важливі очки втрачала і втрачає, і Емері поки що не вдається остаточно цю хворобу вилікувати.

2009-10-04 21:24:20
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

BuTbKa написал:

Вітаю, Дмитре!

В мене є приятель - молодий коментатор. Хотів би вас спитати, чи є можливість йому спробувати свої сили на "Повєрхності"? Якщо є можливість потрапити, скажемо, на співбесіду до вашої компанії, то як це зробити.

Дякую!

"Молодий" це скільки?

2009-10-04 21:25:04
BuTbKa
Администратор

July написал:

BuTbKa написал:

Вітаю, Дмитре!

В мене є приятель - молодий коментатор. Хотів би вас спитати, чи є можливість йому спробувати свої сили на "Повєрхності"? Якщо є можливість потрапити, скажемо, на співбесіду до вашої компанії, то як це зробити.

Дякую!

"Молодий" це скільки?

В плані віку - 23, в плані досвіду роботи у спортивній журналістиці - 3 роки, безпосередній стаж коментатора - 1 рік (коментатор УПЛ).

2009-10-04 21:29:52
July
Администратор

BuTbKa написал:

July написал:

BuTbKa написал:

Вітаю, Дмитре!

Дякую!

"Молодий" це скільки?

В плані віку - 23, в плані досвіду роботи у спортивній журналістиці - 3 роки, безпосередній стаж коментатора - 1 рік (коментатор УПЛ).

Вибачте, але ні.

2009-10-04 22:48:53
BuTbKa
Администратор

Відповідь зрозуміла.

Не хочу здаватись докучливим, але, на майбутнє, що саме не підходить, і які вимоги взагалі до кандидатів (щоб було до чого прагнути)?

Отредактированно BuTbKa (2009-10-05 00:10:26)

2009-10-05 00:05:42
aqvafreska
Member

Здраствуйте Дмитрий!
Как вы думаете,  могут ли в украине люди неигравшие на професиональном уровне пробиться в большой футбол начиная серьёзно заниматься с лет 20?  вот к примеру Графите в 22 года только заявил о себе или  Лиедсон, тоже начал играть в футбол когда ему было за 20!

2009-10-05 21:52:35
aqvafreska
Member

если смотрели матч Севилья - Реал, то какое после этого матча ваше мнение о Реале, действительно Роналду стал за короткий срок времени ключевым игроком для реала или может реал м нетакой уж и сильный как был в предыдущих матчах играя с более слабыми соперниками, каково ваше мнение?

2009-10-06 13:41:18
Mixail
Member

Здравствуйте Дмитрий Хотелось бы услышать именно Ваше мнение Кто на данный момент является лучшим бразильским нападающим А если можно и тройку лучших в порядке  так сказать  убывания  Заранее благодарю

Отредактированно Mixail (2009-10-06 19:45:49)

2009-10-06 15:52:22

July
Администратор

BuTbKa написал:

Відповідь зрозуміла.

Не хочу здаватись докучливим, але, на майбутнє, що саме не підходить, і які вимоги взагалі до кандидатів (щоб було до чого прагнути)?

Якось читав один у текст у Times, автор згадував часи, коли він був "молодим" журналістом. Тоді йому було 30 років. Натяк зрозумілий? :)

2009-10-07 16:22:57
July
Администратор

aqvafreska написал:

Здраствуйте Дмитрий!
Как вы думаете,  могут ли в украине люди неигравшие на професиональном уровне пробиться в большой футбол начиная серьёзно заниматься с лет 20?  вот к примеру Графите в 22 года только заявил о себе или  Лиедсон, тоже начал играть в футбол когда ему было за 20!

Це у Бразилії можливо, а у нас навряд чи.

2009-10-07 16:27:51
July
Администратор

aqvafreska написал:

если смотрели матч Севилья - Реал, то какое после этого матча ваше мнение о Реале, действительно Роналду стал за короткий срок времени ключевым игроком для реала или может реал м нетакой уж и сильный как был в предыдущих матчах играя с более слабыми соперниками, каково ваше мнение?

Про "Реал" ми багато говорили у останньому Libero.

2009-10-07 16:29:25
July
Администратор

Mixail написал:

Здравствуйте Дмитрий Хотелось бы услышать именно Ваше мнение Кто на данный момент является лучшим бразильским нападающим А если можно и тройку лучших в порядке  так сказать  убывания  Заранее благодарю

Вибачте, але мене подібні "трійки", "десятки", "сотні" не цікавлять. Особливо коли йдеться про південноамериканський футбол.

2009-10-07 16:31:24
Mixail
Member

Ясно Спасибо Тогда задам вопрос по другому Каким Вы видите оптимальный состав Бразилии в нападении именно на данный момент И второй вопрос Как Вы оцениваете перспективы Дугласа Косты ведь на него уже положил глаз сам сэр Алекс а он то наряду с Венгером знает толк в молодых

2009-10-07 20:56:51

BuTbKa
Администратор

July написал:

BuTbKa написал:

Відповідь зрозуміла.

Якось читав один у текст у Times, автор згадував часи, коли він був "молодим" журналістом. Тоді йому було 30 років. Натяк зрозумілий? :)

Бачу вас дуже зачепило визначення "молодий", і ви вважаєте, що це не так. Добре, назвемо цю стадію професійного росту "початківець", або "немовля професійної журналістики". Хіба це щось міняє?

Це, насправді дуже дискусійне питання, оскільки в нашій країні не має чіткої власної системи підготовки спеціалістів цієї галузі. Скажемо, чим ситуація мого друга відрізняється від тієї, що була кілька років тому у Олександра Михайлюка, який потрапив до вас "зеленим", а зараз розвивається і прогресує... чи від його товариша по конкурсу коментаторів на СТБ, який зараз працює на "Футболі"... "потойбічними" факторами, фартом, мабуть, чи чимось ще, чого я не розумію, або тим про що не говорять...

Тому і запитував про критерії відбору, якщо такі існують...

2009-10-07 22:51:46
July
Администратор

BuTbKa написал:

July написал:

BuTbKa написал:

Відповідь зрозуміла.

Бачу вас дуже зачепило визначення "молодий", і ви вважаєте, що це не так. Добре, назвемо цю стадію професійного росту "початківець", або "немовля професійної журналістики". Хіба це щось міняє?

Це, насправді дуже дискусійне питання, оскільки в нашій країні не має чіткої власної системи підготовки спеціалістів цієї галузі. Скажемо, чим ситуація мого друга відрізняється від тієї, що була кілька років тому у Олександра Михайлюка, який потрапив до вас "зеленим", а зараз розвивається і прогресує... чи від його товариша по конкурсу коментаторів на СТБ, який зараз працює на "Футболі"... "потойбічними" факторами, фартом, мабуть, чи чимось ще, чого я не розумію, або тим про що не говорять...

Ні, не зачепило. Просто воно має для мене інше значення. Розумієте, мені прикро, що мою професію (я говорю про журналістику взагалі) зневажливо звели до рівня піонерів та жовтенят ("немовлят", за Вашим визначенням). Причому це дуже часто стосується не лише журналістики спортивної. У нас була чудова школа підготовки журналістів. Але зараз навіть "викладачам" іноді 25-26. Це знущання над професією.
Скажіть, Ви б довірили "молодому" хірургу, котрий "рік попрактикувався"  робити важкі операції, від яких залежить життя людей? Чому ж тоді ми таке собі дозволяємо у журналістиц,і вплив якої на людей не такий вже й малий??

2009-10-09 12:44:44
July
Администратор

BuTbKa написал:

July написал:

BuTbKa написал:

Ні, не зачепило. Просто воно має для мене інше значення. Розумієте, мені прикро, що мою професію (я говорю про журналістику взагалі) зневажливо звели до рівня піонерів та жовтенят ("немовлят", за Вашим визначенням). Причому це дуже часто стосується не лише журналістики спортивної. У нас була чудова школа підготовки журналістів. Але зараз навіть "викладачам" іноді 25-26. Це знущання над професією.
Скажіть, Ви б довірили "молодому" хірургу, котрий "рік попрактикувався"  робити важкі операції, від яких залежить життя людей? Чому ж тоді ми таке собі дозволяємо у журналістиц,і вплив якої на людей не такий вже й малий??

Але свіжі погляди також потрібні. Просто молодим нема де розвиватись. Якщо людина 15 років пропрацює поряд з Володимиром Тимошенком, ким він прийде до вас потім... Посередністю, адже не дарма кажуть, "з ким поведешся..."

Набагато цінніший досвід поряд з найкращими, які на даний момент є тільки у вас, на мою думку. Нехай не на фіналі ЛЧ йому з першого дня працювати, але ж вислухати людину, подивитись на неї, мабуть, можна...

Якщо ж вона насправді чогось варта, то й не треба їй в паспорт заглядати. Ніхто не претендує на лаври переможця та гори грошей з першого дня, але просто інколи нема де працювати за фахом...

Не треба вважати це зневагою до журналістики, це нормальний життєвий процес. Просто чомусь в нас беруть не за талантом, а за зв'язками, ось звідки йде більша частина непрофесіоналізму.

1. Про "свіжі" погляди. Погоджуюся з Уткіним. "Не бывает 19-летних комментаторов". Право на погляд треба заслужити.
2. Логічно випливає з п.1 - До паспорта зазиратиму, бо у цій роботі життєвий досвід не менш важливий.
3. Подивіться скільки видань, сайтів, каналів. Хіба це називається немає де розвиватися? Аби лише "молодь" розуміла, що розвиватися треба не тиждень чи місяць, а кілька. Ми б може і брали тих, кому "за 20" на репортерську роботу, але зараз просто немає такої можливості. Якщо вона буде, про всі критерії відбору повідомимо.
4. Я і далі вважатиу, що це НЕ нормальний життєвий процес. Бо... Дивіться п. 1 :)

2009-10-09 13:46:33
aqvafreska
Member

Халк самый дорогой и звёздный игрок в португальской лиге суарес!
как вам вообще этот игрок, и каково вы видите в нём будущее?

2009-10-09 17:02:11
BuTbKa
Администратор

July написал:

1. Про "свіжі" погляди. Погоджуюся з Уткіним. "Не бывает 19-летних комментаторов". Право на погляд треба заслужити.
2. Логічно випливає з п.1 - До паспорта зазиратиму, бо у цій роботі життєвий досвід не менш важливий.
3. Подивіться скільки видань, сайтів, каналів. Хіба це називається немає де розвиватися? Аби лише "молодь" розуміла, що розвиватися треба не тиждень чи місяць, а кілька. Ми б може і брали тих, кому "за 20" на репортерську роботу, але зараз просто немає такої можливості. Якщо вона буде, про всі критерії відбору повідомимо.
4. Я і далі вважатиу, що це НЕ нормальний життєвий процес. Бо... Дивіться п. 1 :)

Всі переводять "стрілки": ідіть туди, ідіть сюди... Це найпростіше. Але ви самі, мабуть, знаєте, що з роботую у нас, як то кажуть "напряг". Хоч я і не за журналістським фахом навчаюся, але ситуація ідентична.

Благаю, поясніть, чому, коли у вас у складі комментаторів є "слабкі місця" (це абсолютно не про вас, Дениса та Віктора, бо ви завжди будете моїми ідолами коментаторів, я на вас, можна сказати, виріс), так, вони з досвідом, але якщо є талановита людина, яка може робити щось краще, то треба її відправити торгувати на ринок картоплею, бо вона "не заслужила права на погляд"? Це щось схоже на те, що називається "совєтчіна", а зовсім не нормальна конкуренція.

Ось як глядач, коли я чую чудовий коментар, мені байдуже, скільки років і досвіду в коментатора, я бачу і чую гарний продукт, отримую позитивні емоції від футболу, навіть інколи від нецікавих іогр, які ви підносите дуже вміло, і хочу щоб всі ваші коментатори так робили. Конкуренція, як в футболі, в данному випадку лише на користь тим, хто нижче рівнем.

Не хотів нікого образити. Просто моя думка з цього питання...

Отредактированно BuTbKa (2009-10-09 21:02:29)

2009-10-09 19:17:22
unikal
Member

Все, не можу більше мовчати...

От Ви самі кажете: "Зарано поїхав у Європу". Так. Але ось це "зарано" або "вчасно" -- воно ж є індивідуальним для кожного футболіста, якщо про вік говорити. Мессі -- Ґрафіте, наприклад, ілюструє цю індивідуальність.

А чому ж тоді не припустити, що хтось уже в 19 чи там 22 роки може вже "заслужити на погляд"?

2009-10-10 11:05:52

July
Администратор

BuTbKa написал:

July написал:

Всі переводять "стрілки": ідіть туди, ідіть сюди... Це найпростіше. Але ви самі, мабуть, знаєте, що з роботую у нас, як то кажуть "напряг". Хоч я і не за журналістським фахом навчаюся, але ситуація ідентична.

Благаю, поясніть, чому, коли у вас у складі комментаторів є "слабкі місця" (це абсолютно не про вас, Дениса та Віктора, бо ви завжди будете моїми ідолами коментаторів, я на вас, можна сказати, виріс), так, вони з досвідом, але якщо є талановита людина, яка може робити щось краще, то треба її відправити торгувати на ринок картоплею, бо вона "не заслужила права на погляд"? Це щось схоже на те, що називається "совєтчіна", а зовсім не нормальна конкуренція.

Ось як глядач, коли я чую чудовий коментар, мені байдуже, скільки років і досвіду в коментатора, я бачу і чую гарний продукт, отримую позитивні емоції від футболу, навіть інколи від нецікавих іогр, які ви підносите дуже вміло, і хочу щоб всі ваші коментатори так робили. Конкуренція, як в футболі, в данному випадку лише на користь тим, хто нижче рівнем.

Не хотів нікого образити. Просто моя думка з цього питання...

Я нічого не можу додати до того, що вже сказав. Особливо коли співрозмовник навіть не намагається тебе почути.

2009-10-10 23:05:48
July
Администратор

unikal написал:

От Ви самі кажете: "Зарано поїхав у Європу". Так. Але ось це "зарано" або "вчасно" -- воно ж є індивідуальним для кожного футболіста, якщо про вік говорити. Мессі -- Ґрафіте, наприклад, ілюструє цю індивідуальність.

А чому ж тоді не припустити, що хтось уже в 19 чи там 22 роки може вже "заслужити на погляд"?

1. Поясніть, будь-ласка, чому критерії оцінки людини, котра займається професією "футболіст" слід застосовувати коли йдеться про професію "журналіст", якщо у одній з професій людина "за 30" ветеран, а у іншій лише починає дозрівати?
2. Назвіть 19-річних "геніїїв" футбольної журналістики, чиїми "поглядами"  не варто нехтувати.У нашій журналістиці та іноземній.

2009-10-10 23:10:27
BuTbKa
Администратор

July написал:

Я нічого не можу додати до того, що вже сказав. Особливо коли співрозмовник навіть не намагається тебе почути.

Що ж, добре. Залишимось при власних думках, бо, власне, нічого креативного витиснути з дискусії не вдається... Щоб не розпочати ставити риторичні питання, та не переводити русло розмови у непоморузміння поколінь, подякую вам за відповіді, цікаво було дізнатись ваші думки.

2009-10-10 23:21:22
unikal
Member

July написал:

unikal написал:

1. Поясніть, будь-ласка, чому критерії оцінки людини, котра займається професією "футболіст" слід застосовувати коли йдеться про професію "журналіст", якщо у одній з професій людина "за 30" ветеран, а у іншій лише починає дозрівати?
2. Назвіть 19-річних "геніїїв" футбольної журналістики, чиїми "поглядами"  не варто нехтувати.У нашій журналістиці та іноземній.

1-2. Йдеться про те, що вік не завжди є показником кваліфікації. У будь-якій професії, в т.ч. журналіста

2009-10-10 23:48:16

tarzan
Member

Шановний BuTbKa!Вибачте ,що вмішуюсь...але ви логічно подумайте...навіщо телекомпанії "Поверхность" ще,припустимо,один коментатор???У них своїх коментаторів вистачає...а після того як компанія втратила чемпіонат Іспанії, то стало менше матчів для коментування(особливо для Дмитра Джулая який переважно коментує саме матчі Іспанії)...Тобто питання щодо коментування матчів закрите!!!
Дмитро Джулай:"Ми б може і брали тих, кому "за 20" на репортерську роботу, але зараз просто немає такої можливості. Якщо вона буде, про всі критерії відбору повідомимо."(Зверніть увагу!!! на цитату).

2009-10-11 12:11:03
http://rkg.blox.ua/html  
tarzan
Member

Вітаю,Дмитре!!!Хочу почути Ваші думки і враження від матчу  "Україна"-"Англія"...що скажете?:)

2009-10-11 12:19:38
http://rkg.blox.ua/html  
Страниц: 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 ... 69   Тема закрыта
Перейти