Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 69
antele
New member

Дмитрий доброго времени суток! У меня к вам три  вопроса если есть возможность помогите 1) Планирует ли Поверхность Тв показать игру Белинзона- Днепр в КУЕФА? 2) Почему не был показан поединок Казахстан- Андорра хотя на вашем сайте  в программе передач он был? 3) Когда в пакете Поверхность+ появятся такие каналы как Интер, Мегаспорт, ТЕТ чтобы можно было спокойно смотреть все игры Еврокубков и ЧУ по футболу? Заранее благодарю!

2008-08-25 00:20:37

July
Администратор

sori написал:

July написал:

sori написал:

Дима  я убит почему так мало пекина на будущих выходных на спорт один  про спорт два не говорю   потому как не видел я  понимаю,  что англия футбольная стартует   и германия  ,но олимпиада раз в четыре года ведь а все почти трансляции   загнаны на спорт три который есть только у владельцев  карточек кстати дим а спорт три будет в кабеле любопытна сеть информ технологии  в первую голову.

А якби було навпаки, скаржився б хтось інший. І що тоді робити?
І ще одне. Трансляції нвхто нікуди "не заганяє"
Щодо Спорт3 у кабелі, то у "Волі" він є. А що і як буде далі я не знаю.
дима   я знаю вашу позицию каналы равноценны но   есть одна проблемка спорт три у меня нет хотя я могу и хочу за него платить .  нет его потому что моя кабельная сеть не воля  к сожелению и спорт три мне не доступен  а значит и большенство пекина выходного дня для меня умерло про португалию это огорчение большое любопытно а чем вы её заменить планируете   может францией ? и ещё что там с аналитическим вещанием  будет ли оно кстати а где спорт клуб и спорт информ когда пояявятся с каникул  наверное после пекина.  и   самое последнее  дима не обижайтесь   вы знаете скаким огромным уважением я к вам отношусь но просто до рокового дня  окончания пекина неделя   а инфы о будущем ноль . не говоря уже о спорт три в моей сетке . и последнее  вы видели избеение спартака ваше мнение по этому поводу и эмоции

Ніхто й не ображається. Просто Ви мене постійно запитуєте про це так ніби від мене особисто це залежить :) Я б з радістю пояснив що і як буде, але необхідної інформації у мене немає.
Побиття суперника №1 викликало ті емоції, які й повинні бути у такому випадку. Як казали у радянські часи: " с чувством глубокого удовлетворения"...
Але ще другий матч є. І він, як на мене, не менш принциповий.

2008-08-26 11:49:24
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

BuTbKa написал:

Дуже радий був почути вас о сьомій ранку! Особенно улюблену фішку про Мессі ("Мессі з м'ячем, Мессі проходить, Мессі обігрує, Мессі пробиває" :) )

Нігерія, здавалось, заслуговувала на більше. Але ще з Чемпіонату Світу 2006 у мене таке враження, що африканські збірні забули, як бити по воротам. Тиск є, контроль над м'ячем є, швидкість також є, але ударів у ствір - пальців однієї руки буде забагато, щоб порахувати. Така ж сама хвороба і у збірної Гани спостерігається - гравці-то в неї дай Боже! Мені дуже цікаво, чи че оманливе враження, чи це якийсь комплекс "важливих матчей" (коли коліна трусяться), чи ще щось...

Яка ваша, Дмитре, думка із цього приводу?

Це Ви дуже цікаву тему зачепили. З одного боку ніби й не багато били. А з іншого є й непідготовлені удари, коли здається, що краще ще м’яч потримати.
У цьому конкретному матчі треба відзначити, окрім всього іншого, роботу аргентинського захисту. Нігерія у останніх матчах відбору на чемпіонат світу так само фланги використовувала. І, наприклад, Екваторіальній Гвінеї перший м’яч забили саме після передачі Одемвінґі з правого флангу. Проти Аргентини, мені здається, Пітеру теж краще було б більше діяти на флангах, а у центрі міг бі зі старту вийти Анічебе.
Я за цією командою Сіасіа вже більше трьох років стежу, і вона мені завжди подобалася саме вмінням використовувати різні варіанти в атаці. І забити у них ледь не кожен міг. А ось у фіналі чогочь не вистачило.
Може якраз центрфорварда висококласного.
Але скільки у Африці зараз таких форвардів? Дроґба, Ето’О, Кануте. Хто ще?
Я не думаю, що африканці зовсім "забули" як бити по воротах. Ви бачили які нігерійці бельгійцям у півфіналі забивали?? А скільки голів-красенів на останньому Кубку Африки було!
Може у матчах з суперниками рівня Аргентини справді важко це вміння демонструвати, але треба, якщо хочуть не лише Олімпіади вигравати :)

2008-08-26 12:13:55
July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Добрый вечер.

Спасибо за показ матча Сток Сити - Астон Вилла, и за комментарий. Я симпатизирую команде Мартина О'Нила, но Сток...У меня давно не было таких впечатлений от команды-новичка. Долго сохранится память об этом матче. Это нечто.

Це лише початок ;) Прем’єр-Ліга ще здригнеться :)
А якщо серйозно, то як ще "Стоку" грати? За рахунок чого виживати? Ось тільки так і можна це зробити. Чи вистачить їх на те, щоб так завжди грати...

2008-08-26 12:19:17
July
Администратор

zizu написал:

Вітаю Дмитро.Скажіть що це за маячня в чемпіонаті України коли гравець відданий в аренду не може грати проти своеї колишної команди.В інших чемпіонатах такого я не зустрічав,навпаки гравці повині  доводити своїй колишній команді що вони варті грати в основі.

Називаю лише три чемпіонати у яких ця практика поширена: іспанській, англійський, бразильський.

2008-08-26 12:20:23
zizu
Member

July написал:

zizu написал:

Вітаю Дмитро.Скажіть що це за маячня в чемпіонаті України коли гравець відданий в аренду не може грати проти своеї колишної команди.В інших чемпіонатах такого я не зустрічав,навпаки гравці повині  доводити своїй колишній команді що вони варті грати в основі.

Називаю лише три чемпіонати у яких ця практика поширена: іспанській, англійський, бразильський.

Вітаю Дмитро.Як ви вважаєте це йде на користь футболу.

2008-08-26 22:30:59

Фанат Динамо
Member

У меня сейчас нет к Вам вопросов, Дмитрий. Просто поздравляю со второй потрясающей победой Динамо над самым принципиальным соперником и выходом в Лигу Чемпионов!!!

2008-08-27 23:30:41

July
Администратор

Фанат Динамо написал:

У меня сейчас нет к Вам вопросов, Дмитрий. Просто поздравляю со второй потрясающей победой Динамо над самым принципиальным соперником и выходом в Лигу Чемпионов!!!

8:2

2008-08-28 02:00:01
zizu
Member

Вітаю Дмитро.Чи плануєте ви впроваджувати технологію в провідних європейських чемпіонатах коли під час трансляції можна буде дивитися голи з інших матчів як в чемпіонаті Бразилії.

2008-08-29 08:40:27

Дмитрий А.
Member

Дмитрий, в других ветках форма задается большое количество вопросов (технических, по наполнению пакета и т.д.). Подскажите пожалуйста, можно ли ожидать на них ответы? Честно говоря в этом вопросе НПО "Поверхность" ведет себя немного по-хамски - все-таки абоненты заплатили немалые деньги за подключение и хотели бы получить ответы на свои вопросы. Обращаюсь к Вам, т.к. Вы чаще всего отвечаете на вопросы, за что, кстати, спасибо.

2008-08-29 09:25:30

PREDATOR
New member

Добрий день,Дмитре!Як оцінюєте шанси Металіста на вихід у групу???

2008-08-29 15:05:57

Фанат Динамо
Member

Дмитрий, как Вы относитесь к трансферу Асатиани в Динамо?

2008-08-30 22:26:50

BuTbKa
Администратор

Дуже гарна музика у вас в деяких футбольних роликах. Чи не могли би ваші монтажери підписувати в кінці назву композиції, щоб було потім зручніше її шукати?

P.S. Зокрема дуже цікавить назва композиції, що лунає у ролику Кубка УЄФА про "Рейнджерс"

Отредактированно BuTbKa (2008-09-02 10:49:44)

2008-09-02 10:30:57
Yura
Member

Дмитрий добрый день!
Я старый "подписчик" Вашего спортивного пакета через Волю.Пошли слухи,что с ноября Ваши пакеты уходят с Воли и перейдут на какое то другое подключение.Насколько это правда,будет ли заранее об этом объявлено,успеют ли желающие переподключиться,какова будет цена???
Самое главное,что даже две недели жалко пропустить без любимых Спортов...
спасибо за ответ.

2008-09-04 10:21:08

July
Администратор

antele написал:

Дмитрий доброго времени суток! У меня к вам три  вопроса если есть возможность помогите 1) Планирует ли Поверхность Тв показать игру Белинзона- Днепр в КУЕФА? 2) Почему не был показан поединок Казахстан- Андорра хотя на вашем сайте  в программе передач он был? 3) Когда в пакете Поверхность+ появятся такие каналы как Интер, Мегаспорт, ТЕТ чтобы можно было спокойно смотреть все игры Еврокубков и ЧУ по футболу? Заранее благодарю!

2. Цей матч помилково потрапив до програми. У нас не було на нього прав. А от найближчої суботи матчі Англії та Хорватії ми покажемо
3. Вибачте, але це не до мене запитання

2008-09-04 12:31:48
July
Администратор

zizu написал:

July написал:

zizu написал:

Вітаю Дмитро.Як ви вважаєте це йде на користь футболу.

Це не настільки масштабна проблема, щоб так ставити питання.

2008-09-04 12:34:22
July
Администратор

zizu написал:

Вітаю Дмитро.Чи плануєте ви впроваджувати технологію в провідних європейських чемпіонатах коли під час трансляції можна буде дивитися голи з інших матчів як в чемпіонаті Бразилії.

Це не ми впроваджували її, а самі бразильці давали таке відео. Тож Бразилією це і обмежується.

2008-09-04 12:35:29
July
Администратор

Дмитрий А. написал:

Дмитрий, в других ветках форма задается большое количество вопросов (технических, по наполнению пакета и т.д.). Подскажите пожалуйста, можно ли ожидать на них ответы? Честно говоря в этом вопросе НПО "Поверхность" ведет себя немного по-хамски - все-таки абоненты заплатили немалые деньги за подключение и хотели бы получить ответы на свои вопросы. Обращаюсь к Вам, т.к. Вы чаще всего отвечаете на вопросы, за что, кстати, спасибо.

Я вже просив наших "технарів" звернути увагу на ці запитання. Але ж, розумієте, я теж не можу щодня за ними бігати і нагадувати :(
Мене самого дратує, що стільки запитань без відповіді залишається, бо не зрозуміло навіщо тоді взагалі цей форум.

2008-09-04 12:38:33
July
Администратор

PREDATOR написал:

Добрий день,Дмитре!Як оцінюєте шанси Металіста на вихід у групу???

Мені здається, що шанси трохи кращі у "Бешикташа", але зовсім трохи і можна сподіватися і на загальний успіх "Металіста".

2008-09-04 12:41:41
July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Дмитрий, как Вы относитесь к трансферу Асатиани в Динамо?

Тренер бере гравця якого знає, бере, так треба розуміти, для виконання конкретних завдань. Знаєте, іноді керівники клубу люблять, аби тренер їм "гарантував", що хтось "заграє". І не дивно, що Сьомін обирає Асатіані, а не, наприклад, Ґояна.
З іншого боку, ми зараз теж не маємо гарантії, що Асатіані "заграє". Бо не може не турбувати те, що останнім часом Малхаз замало грав у клубі.
Важливо ще, як на мене, те, що взяли в оренду. Без цих істерик з контрактами на 5 років.

2008-09-04 12:58:07
amor
Member

Дмитре, вітаю!
Як щодо трансляцій з "Сан Паоло" цього сезону? Ситуація змінилася?
Денис, на жаль, не відповідає. Вам неважко поцікавитися - чому?

2008-09-04 12:59:06

July
Администратор

BuTbKa написал:

Дуже гарна музика у вас в деяких футбольних роликах. Чи не могли би ваші монтажери підписувати в кінці назву композиції, щоб було потім зручніше її шукати?

P.S. Зокрема дуже цікавить назва композиції, що лунає у ролику Кубка УЄФА про "Рейнджерс"

Розумієте, вони просто беруть мелодію з бібліотеки, і не звертають увагу на те чия вона. Головне, що ліцензійна, за використання якої заплатили :) Це ж не музичний канал, аби всі композиції титрувати :)

2008-09-04 13:00:15
July
Администратор

Yura написал:

Дмитрий добрый день!
Я старый "подписчик" Вашего спортивного пакета через Волю.Пошли слухи,что с ноября Ваши пакеты уходят с Воли и перейдут на какое то другое подключение.Насколько это правда,будет ли заранее об этом объявлено,успеют ли желающие переподключиться,какова будет цена???
Самое главное,что даже две недели жалко пропустить без любимых Спортов...
спасибо за ответ.

Вибачте, я не знаю нічого з цього приводу. Можу лише обіцяти, що зроблю все, аби повна інформація з цього приводу вчасно з'явилася на сайті.

2008-09-04 13:02:06
Дмитрий А.
Member

July написал:

Дмитрий А. написал:

Я вже просив наших "технарів" звернути увагу на ці запитання. Але ж, розумієте, я теж не можу щодня за ними бігати і нагадувати :(
Мене самого дратує, що стільки запитань без відповіді залишається, бо не зрозуміло навіщо тоді взагалі цей форум.

Спасибо за ответ.

2008-09-04 15:58:53

Sputnik
New member

Доброго дня, Дмитре!Питання трохи  не по темі, але можливо ви підкажете щось.Так от, ви не знаєте чи є зараз вакансії в телекомпанію "Поверхность ТВ"  у центр супутникового зв'язку?Може знаєте, до кого потрібно звернутись?Наперед вдячний

2008-09-04 17:42:04
http://www.telesputnik.kiev.ua  
Страниц: 1 ... 43 44 45 46 47 48 49 ... 69   Тема закрыта
Перейти