July
Администратор
|
|
fabio написал:
Дима вот многие, и Вы в том числе, говорят о необходимости налаживать игру в защите потому как с такой игрой в ЛЧ ловить нечего. Оно то конечно правильно. Но. Как можно моделировать игру в Чемпионате Украины с подготовкой к ЛЧ? Ведь даже исскуственный оффсайд у нас в играх ЧУ отренировать очень тяжело, потому как единственной опасностью для таких команд как Динамо есть контратака. А ведь мы наоборот будем играть именно на контрах и никаких по большому счету позиционных атак у нас с такими исполнителями не будет. И вообще как Вы считаете, какую схему можно было бы в таких условиях внутреннего чемпионата наигрывать для игры в ЛЧ?
Все это с учетом ужасного левого фланга, отсутсвия скоростных хавов, и Михалика с Шовковским сзади?
И еще вопросик. Не кажется ли Вам что у таких игроков как Кравец (а мне кажется что у него очень приличная скорость) больше шансов как ни странно проявить себя именно в ЛЧ, с учетом нашей игры на контратаках и появления в защите соперника свободных зон, чего к сожалению нет по понятным причинам (10 человек сзади) в ЧУ? |
А хіба у чемпіонаті України "Динамо" м’яч не втрачає? Чи не буває такого, щоб суперник атакував? Зрештою гра в захисті, це ж не лише те, що у штрафному майданчику відбувається, і різні елементи цієї гри потрібно у матчах чемпіонату відпрацьовувати. А де ж ще? Наприкінці 1990-х у якому чемпіонаті "Динамо" грало? І те, що суперники переважно захищалися завадило підготуватися до розгрому "Барси"? Не тільки у чемпіонаті справа. У єврокубках бажано було б з двома опорними грати. Але Юссуф ще на поле виходив. Дедечка ніхто, так треба розуміти, спробувати не збирається. Михалик - у захисті. Кравець, мені здається, саме зараз не в тому стані, щоб за будь-якої схеми яскраво грати.
|
|
2008-08-11 09:25:24 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
SteveY написал:
Дмитрий, добрый вечер! Динамо-Дрохеда. Что это было??? Это не эмоции. Но 25 лет слежу за футболом, а такого не видел. В двухматчевом противостоянии!!! профессионалы (якобы!!!), которые тренируются, всё по науке, сборы, тесты и прочая ху... еле уносят ноги от слесарей-сантехников. Дааа... Просто не поддаётся объяснению. Вы видели игру??? Может это я чего-то не понял??? |
Бачив, звичайно. Вкотре переконався, що на будь-якому рівні є матчі, у яких сильніша ніби команда ось таке виробляє. Одна з причин - у психології. Бо вони ж "слюсарі", хіба ми їх не заженемо? А якщо у цих слюсарів гордість є, сили є, то ще невідомо, хто слюсарями виглядатиме.
|
|
2008-08-11 09:31:00 |
|
|
July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
2sori: Согласен, Кравец - не игрок, потому что косит под Кака, а у всех великих игроков всегда есть свой личный стиль. А все эти пальцы в небо и 22-е номера говорят о безидейности. Для ЧУ он, безусловно, сгодится, но на большее рассчитывать сложно.
Дмитре, а це питання до Вас: Ви про кваліфікацію ЛЧ не забули? Дуже кортить побачити матч(і) Шальке з Атлетико...
На останок запитання, яке можливо і не у те джерело адресоване, але інших поки що важко знайти: чи буде запропонований "Спорт 3" у кабельні мережі - я вже бачу наступного тижня там трансляція "Челсі" - "Портсмут". Дякую наперед за відповідь |
Особисто я - забув. Точніше, забув про всі пари, окрім однієї . Перші матчі третього раунду ми вже навряд чи покажемо, а вже за два тижні подивимося, які будуть пропозиції.
|
|
2008-08-11 09:33:08 |
|
|
July
Администратор
|
|
Pasha18 написал:
Дмитре, чи будуть канали СПОРТ транслювати Тенісну Олімпіаду, якщо так то в якому об‘ємі? |
Я скористаюся Вашим запитанням, щоб пояснити усім, хто про це запитував, якими будуть наші олімпійські трансляції. Насамперед зазначу, що ми показуємо Ігри як субліцензіати НТКУ. І, певною мірою, залежимо від того, що замовила НТКУ, як володар прав. (Наприклад, з усього футбольного турніру НТКУ замовила тільки фінал. Ми ще спробуємо з’ясувати, чи можна буде додатково замовити інші матчі, хоч би з чвертьфіналів). Ще один важливий момент. Вже під час Ігор, безпосередньо у Пекіні, представники EBU вносять корективи у графік трансляцій. і це, в свою чергу, впливатиме на нашу програму. Теніс має бути майже щодня. Стежте, будь-ласка, за програмою та анонсами.
|
|
2008-08-11 09:42:47 |
|
|
sori
Member
|
|
Дима я убит почему так мало пекина на будущих выходных на спорт один про спорт два не говорю потому как не видел я понимаю, что англия футбольная стартует и германия ,но олимпиада раз в четыре года ведь а все почти трансляции загнаны на спорт три который есть только у владельцев карточек кстати дим а спорт три будет в кабеле любопытна сеть информ технологии в первую голову.
|
|
2008-08-11 12:35:47 |
|
unikal
Member
|
|
July написал:
Pasha18 написал:
Дмитре, чи будуть канали СПОРТ транслювати Тенісну Олімпіаду, якщо так то в якому об‘ємі? |
Я скористаюся Вашим запитанням, щоб пояснити усім, хто про це запитував, якими будуть наші олімпійські трансляції. Насамперед зазначу, що ми показуємо Ігри як субліцензіати НТКУ. І, певною мірою, залежимо від того, що замовила НТКУ, як володар прав. (Наприклад, з усього футбольного турніру НТКУ замовила тільки фінал. Ми ще спробуємо з’ясувати, чи можна буде додатково замовити інші матчі, хоч би з чвертьфіналів).
|
Тоді виникає таке питання: Фактор СУБліцензіату не заважає вам показувати НЕфінальні матчі з волейболу, баскетболу, хокею (на траві)... Попри те що УТ-1 їх не замовляв. А чому ж так само футбол не показуєте?
|
|
2008-08-11 16:13:04 |
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
July написал:
Pasha18 написал:
Я скористаюся Вашим запитанням, щоб пояснити усім, хто про це запитував, якими будуть наші олімпійські трансляції. Насамперед зазначу, що ми показуємо Ігри як субліцензіати НТКУ. І, певною мірою, залежимо від того, що замовила НТКУ, як володар прав. (Наприклад, з усього футбольного турніру НТКУ замовила тільки фінал. Ми ще спробуємо з’ясувати, чи можна буде додатково замовити інші матчі, хоч би з чвертьфіналів).
|
Тоді виникає таке питання: Фактор СУБліцензіату не заважає вам показувати НЕфінальні матчі з волейболу, баскетболу, хокею (на траві)... Попри те що УТ-1 їх не замовляв. А чому ж так само футбол не показуєте? |
Бо футболу немає на HD-транспондерах, з яких ми беремо все, для формування програми каналу СпортHD.
|
|
2008-08-11 16:42:41 |
|
|
|
Добрый день. Скажите, а чемпионат Португалии остается на Спортах? Или уже все, закончили с этим?
И будут ли в понедельник обзоры матчей Германии и Англии? Или из-за Олимпиады пока без них? Спасибо.
Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2008-08-17 19:10:00)
|
|
2008-08-17 18:49:13 |
|
unikal
Member
|
|
Мій коментар стосується Ігора Мірошниченка. Написав би йому в його тему, але ж практика показує, що він туди й не зазирає. Сьогодні під час легкоатлетичної трансляції стався такий епізод. Четверта за день церемонія нагородження. Цього разу на вершині п'єдесталу росіянка. Грають гімн на її честь і... коментатор, на відміну від попередніх разів, під час музики НЕ ЗАМОВКАЄ. Саме під час гімну Росії, на відміну від гімнів інших. Мені особисто здалося, що він не замовк не просто так, через забудькуватість, а свідомо. "Не вважав за потрібне". Хотілося б помилятися у своєму здогаді, але в будь-якому разі попросив би йому передати цю критику. Бо ж негарно виходить, виходить що коментатор свою неповагу до конкретної держави ДЕКЛАРУЄ в ефір. Не хотілося б таких "сюрпризів" надалі. Дякую
|
|
2008-08-17 21:12:28 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
unikal, это он точно нарочно и не в первый раз, ты не ошибся
Иван (Ювентуса фан), не знаю как Португалии, но вот обзоры Германии и Англии точно будут ВО ВТОРНИК!
|
|
2008-08-18 02:32:42 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Дмитре, вітаю!
Передайте вітання Артему Франкову - веселий і цікавий у вас із ним коментар вийшов! Чому по Спорт 2 не показали поєдинок "Вілла" - "Ман. Сіті"?
|
|
2008-08-18 02:43:28 |
|
SteveY
Забанен
|
|
unikal написал:
Мій коментар стосується Ігора Мірошниченка. Написав би йому в його тему, але ж практика показує, що він туди й не зазирає. Сьогодні під час легкоатлетичної трансляції стався такий епізод. Четверта за день церемонія нагородження. Цього разу на вершині п'єдесталу росіянка. Грають гімн на її честь і... коментатор, на відміну від попередніх разів, під час музики НЕ ЗАМОВКАЄ. Саме під час гімну Росії, на відміну від гімнів інших. Мені особисто здалося, що він не замовк не просто так, через забудькуватість, а свідомо. "Не вважав за потрібне". Хотілося б помилятися у своєму здогаді, але в будь-якому разі попросив би йому передати цю критику. Бо ж негарно виходить, виходить що коментатор свою неповагу до конкретної держави ДЕКЛАРУЄ в ефір. Не хотілося б таких "сюрпризів" надалі. Дякую |
Похоже на правду. Если это действительно так, то он ........... Админы, не удаляйте и не баньте плиз, но это же правда... Правда что специально не умолкал и то что .......... Знаю, что не должен так говорить, но надо же до человека как то критику доводить.
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-08-18 11:29:22 |
|
July
Администратор
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
Добрый день. Скажите, а чемпионат Португалии остается на Спортах? Или уже все, закончили с этим?
И будут ли в понедельник обзоры матчей Германии и Англии? Или из-за Олимпиады пока без них? Спасибо. |
Португалії не буде. Не тому, що ми з нею "закінчили". Радше "за нас" закінчили.
|
|
2008-08-18 12:35:31 |
|
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
Мій коментар стосується Ігора Мірошниченка. Написав би йому в його тему, але ж практика показує, що він туди й не зазирає. Сьогодні під час легкоатлетичної трансляції стався такий епізод. Четверта за день церемонія нагородження. Цього разу на вершині п'єдесталу росіянка. Грають гімн на її честь і... коментатор, на відміну від попередніх разів, під час музики НЕ ЗАМОВКАЄ. Саме під час гімну Росії, на відміну від гімнів інших. Мені особисто здалося, що він не замовк не просто так, через забудькуватість, а свідомо. "Не вважав за потрібне". Хотілося б помилятися у своєму здогаді, але в будь-якому разі попросив би йому передати цю критику. Бо ж негарно виходить, виходить що коментатор свою неповагу до конкретної держави ДЕКЛАРУЄ в ефір. Не хотілося б таких "сюрпризів" надалі. Дякую |
Краще все ж таки про таке безпосередньо Ігору писати. Але Ваші слова йому обов’язково передам.
|
|
2008-08-18 12:36:45 |
|
|
July
Администратор
|
|
BuTbKa написал:
Дмитре, вітаю!
Передайте вітання Артему Франкову - веселий і цікавий у вас із ним коментар вийшов! Чому по Спорт 2 не показали поєдинок "Вілла" - "Ман. Сіті"? |
У нас зараз багато трансляцій, і цей матч працювали без резерву. Щось вийшло з ладу десь хвилині на тридцять шостій. Довелося знімати матч з ефіру Вибачте.
|
|
2008-08-18 12:38:41 |
|
|
unikal
Member
|
|
July написал:
unikal написал:
Краще все ж таки про таке безпосередньо Ігору писати. Але Ваші слова йому обов’язково передам. |
Я цілком згоден, що краще саме йому писати, але... Я якось читав його тему, і не видно, що він туди часто навідується. Тому й ці мої слова він навряд чи прочитав би найближчим часом. А таких випадків з гімном даної держави уже з сьогоднішнього дня безліч може бути. Тому довелося обирати "обхідний шлях"
|
|
2008-08-18 12:49:38 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
Дима я убит почему так мало пекина на будущих выходных на спорт один про спорт два не говорю потому как не видел я понимаю, что англия футбольная стартует и германия ,но олимпиада раз в четыре года ведь а все почти трансляции загнаны на спорт три который есть только у владельцев карточек кстати дим а спорт три будет в кабеле любопытна сеть информ технологии в первую голову. |
А якби було навпаки, скаржився б хтось інший. І що тоді робити? І ще одне. Трансляції нвхто нікуди "не заганяє" Щодо Спорт3 у кабелі, то у "Волі" він є. А що і як буде далі я не знаю.
|
|
2008-08-18 12:52:57 |
|
|
July
Администратор
|
|
July написал:
BuTbKa написал:
Дмитре, вітаю!
Чи буде Повєрхность транслювати Суперкубок Італії 24 серпня? |
Ні. |
Ситуація змінилася! Ми покажемо цей матч.
|
|
2008-08-18 12:56:49 |
|
|
SteveY
Забанен
|
|
July написал:
Иван (Ювентуса фан). написал:
И будут ли в понедельник обзоры матчей Германии и Англии? Или из-за Олимпиады пока без них? Спасибо. |
Португалії не буде. Не тому, що ми з нею "закінчили". Радше "за нас" закінчили. |
Честно говоря не понял... Руководство отказалось или что? Очень жаль 
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-08-18 13:06:32 |
|
sori
Member
|
|
July написал:
sori написал:
Дима я убит почему так мало пекина на будущих выходных на спорт один про спорт два не говорю потому как не видел я понимаю, что англия футбольная стартует и германия ,но олимпиада раз в четыре года ведь а все почти трансляции загнаны на спорт три который есть только у владельцев карточек кстати дим а спорт три будет в кабеле любопытна сеть информ технологии в первую голову. |
А якби було навпаки, скаржився б хтось інший. І що тоді робити? І ще одне. Трансляції нвхто нікуди "не заганяє" Щодо Спорт3 у кабелі, то у "Волі" він є. А що і як буде далі я не знаю. | дима я знаю вашу позицию каналы равноценны но есть одна проблемка спорт три у меня нет хотя я могу и хочу за него платить . нет его потому что моя кабельная сеть не воля к сожелению и спорт три мне не доступен а значит и большенство пекина выходного дня для меня умерло про португалию это огорчение большое любопытно а чем вы её заменить планируете может францией ? и ещё что там с аналитическим вещанием будет ли оно кстати а где спорт клуб и спорт информ когда пояявятся с каникул наверное после пекина. и самое последнее дима не обижайтесь вы знаете скаким огромным уважением я к вам отношусь но просто до рокового дня окончания пекина неделя а инфы о будущем ноль . не говоря уже о спорт три в моей сетке . и последнее вы видели избеение спартака ваше мнение по этому поводу и эмоции
Отредактированно sori (2008-08-18 14:16:27)
|
|
2008-08-18 13:55:41 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
July написал:
July написал:
BuTbKa написал:
Дмитре, вітаю!
Чи буде Повєрхность транслювати Суперкубок Італії 24 серпня? |
Ні. |
Ситуація змінилася! Ми покажемо цей матч. |
Дякую вам за можливість подивитись цей матч! Ден буде?
Отредактированно BuTbKa (2008-08-18 21:28:47)
|
|
2008-08-18 21:15:04 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
Дуже радий був почути вас о сьомій ранку! Особенно улюблену фішку про Мессі ("Мессі з м'ячем, Мессі проходить, Мессі обігрує, Мессі пробиває" )
Нігерія, здавалось, заслуговувала на більше. Але ще з Чемпіонату Світу 2006 у мене таке враження, що африканські збірні забули, як бити по воротам. Тиск є, контроль над м'ячем є, швидкість також є, але ударів у ствір - пальців однієї руки буде забагато, щоб порахувати. Така ж сама хвороба і у збірної Гани спостерігається - гравці-то в неї дай Боже! Мені дуже цікаво, чи че оманливе враження, чи це якийсь комплекс "важливих матчей" (коли коліна трусяться), чи ще щось...
Яка ваша, Дмитре, думка із цього приводу?
Отредактированно BuTbKa (2008-08-23 12:10:00)
|
|
2008-08-23 12:09:44 |
|
|
Добрый вечер.
Спасибо за показ матча Сток Сити - Астон Вилла, и за комментарий. Я симпатизирую команде Мартина О'Нила, но Сток...У меня давно не было таких впечатлений от команды-новичка. Долго сохранится память об этом матче. Это нечто.
|
|
2008-08-24 00:06:58 |
|
zizu
Member
|
|
Вітаю Дмитро.Скажіть що це за маячня в чемпіонаті України коли гравець відданий в аренду не може грати проти своеї колишної команди.В інших чемпіонатах такого я не зустрічав,навпаки гравці повині доводити своїй колишній команді що вони варті грати в основі.
|
|
2008-08-24 11:00:02 |
|
BuTbKa
Администратор
|
|
а я зустрічав, приклад таких хлопців, як Роберт Хут, відданний "Боро", який не міг грати. Карлтон Коул, якого також "Челсі" віддавав свого часу ще до "Чарльтону". Це нормальна практика, zizu
|
|
2008-08-24 20:34:09 |
|