Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 9 ноября 2024  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц:  1 2 3 4 5 6 7 ... 69
Yari
New member

Дмитрий, помните в ответе на вопрос фана мю о перспективной молодёжи вы отметили престонца и святого, а что на счёт нечисти?:) Это я о Дине Уайтхэде - наградила же судьба фамилией - светлая голова на 100%.
А как вам Стоукс - новичок Котов. Я бы ещё добавил к ним Фредди Иствуда с Рутс Холл. Хоть я и питаю определённые симпатии к Саутэнду (всё-таки статью им посвятил), их выживание будет чудом (ну или Тигры, Рейнджеры и Шляпники должны "очень постараться"). Фредди не вернётся туда, где проявил себя как топ-скорер. Я почти уверен, что он окажется в ПЛ в след. сезоне. А что вы об этом думаете?

2007-03-03 22:21:06
Фан МЮ
New member

Добрий день! В мене є запитання стосовно Барселони. Давно вболіваю за цю команду. Чи не здається тобі, що Барсі слід придбати в лінію оборони більш класних виконавців ніж ті, що є зараз. Як на мене, стабільно та надійно грає лише Пуйоль, та й то не завжди. Як можна було відпустити перемогу, граючи в більшості? (Матч проти Севільї). Те ж саме в матчі з Ліверпулем і в деяких інших. Чи можливо все ж таки захисники нормальні, а сама модель гри Райкаарда з націленістю на атаку є передумовою такої невпевненої гри в захисті. Чи не пора вносити певні корективи чи то в тактику, чи то в сам склад команди?

2007-03-04 13:57:42

Yari
New member

К слову, вчера я как-то даже не упомянул ещё одного персонажа, которого уже не солидно называть лишь перспективным. О нём я писал одну статью. Интересно, что вы о ней думаете? Посмотрите письмо от fiesta86@mail.ru

2007-03-04 19:19:16
kaka
Member

Діма прівет! Івано-Франківськ, Юра. Питання такого плану: чи зможете ви показувати в наступному сезоні Англію, Німеччину, Італію та Іспанію на 2-х каналах? От я наприклад фанат великого тенісу. Чи значить це що прямих трансляцій тенісних матчів в суботу і неділю ми не побачимо???? Дякую за відповідь. Ти кращий!

2007-03-05 15:45:52
July
Администратор

fabio написал:

Дима если представить что вы таки договорились с владельцами прав на ЧУ, сами трансляции улучшились бы, я имею ввиду у вас есть необходимая аппаратура, режиссеры трансляций, или ваш персонал  просто комментировать будет с качеством картинки уровня УТ-1?
Мне кажется что наш чемпионат не так уж и плох как многим кажется, и  с помощью улучшения качества трансляции он выглядел бы значительно лучше.

Ми можемо спробувати вплинути на якість трансляції хіба що одного матчу в турі. Але, наскільки мені відомо, у деяких містах вже є техніка, що дозволяє знімати якісніше, аніж раніше.

2007-03-05 17:18:53
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

Yari написал:

Дмитрий, помните в ответе на вопрос фана мю о перспективной молодёжи вы отметили престонца и святого, а что на счёт нечисти?:) Это я о Дине Уайтхэде - наградила же судьба фамилией - светлая голова на 100%.
А как вам Стоукс - новичок Котов. Я бы ещё добавил к ним Фредди Иствуда с Рутс Холл. Хоть я и питаю определённые симпатии к Саутэнду (всё-таки статью им посвятил), их выживание будет чудом (ну или Тигры, Рейнджеры и Шляпники должны "очень постараться"). Фредди не вернётся туда, где проявил себя как топ-скорер. Я почти уверен, что он окажется в ПЛ в след. сезоне. А что вы об этом думаете?

Whitehead у ПЛ вже грав :) 37 матчів. Але гравець, безумовно, дуже здібний.
Stokes - meteoric rise, but the jury is still out on him...
Eastwood, мені здається, залишиться у Чемпіоншипі. З "Саутендом" чи без нього.

2007-03-05 17:27:17
July
Администратор

Фан МЮ написал:

Добрий день! В мене є запитання стосовно Барселони. Давно вболіваю за цю команду. Чи не здається тобі, що Барсі слід придбати в лінію оборони більш класних виконавців ніж ті, що є зараз. Як на мене, стабільно та надійно грає лише Пуйоль, та й то не завжди. Як можна було відпустити перемогу, граючи в більшості? (Матч проти Севільї). Те ж саме в матчі з Ліверпулем і в деяких інших. Чи можливо все ж таки захисники нормальні, а сама модель гри Райкаарда з націленістю на атаку є передумовою такої невпевненої гри в захисті. Чи не пора вносити певні корективи чи то в тактику, чи то в сам склад команди?

Дуже цікава тема для розмови. Завтра на ефірі ЛЧ буде Грозний, треба буде його точкою зору поцікавитися. "Барса" схожа на якогось генія, який у повсякденному житті поводиться дивакувато, і забуває про найелементарніші речі. Адже іноді захищаються так, немов оборонці уперше один одного бачать. "Барса" з тих команд, що "від оборони" свідомо  ніколи не зіграє, захист їхній дуже тісно пов'язаний з контролем м'яча, з грою в атаці.
І ось це поєднання результативної атаки (найкраща в Лізі в обох чемпіонських сезонах) з надійною обороною (найкраща в Лізі у сезоні 2004\2005, третя - у минулому) є чи не головним досягенням "Барси" Райкарда. Що сталося цього сезону?
Найдивовижніше те, що якщо лише на статистику дивится,то нічого не сталося. Анічогісінько. Найкраща атака і другий захист. Схоже, що Кройфф у чомусь правий і цикл цієї команди закінчується. Тільки закінчується все одно на дуже високому рівні. І нові люди потрібні будуть на різних позиціях, зокрема в обороні. Дзамбротта добре в їхню гру вписався. Але ж не щороку "Юве" буде розпродаж влаштовувати...
Цікаво було б дізнатися кого із захисників "Барса" хоче запросити. От зараз Луїзао звільниться. Раніше говорили про Алексіса, але він вже, схоже, з "Реалом" домовився.
P.S. Щодо зміни тактики. Подивіться як сприймають Капелло у "Реалі". Уявіть, що тренер з такими ж поглядами очолить "Барсу". Що з ним зроблять? :) Вболівальники (чи не будь-якої команди) ще хоч якось можуть сприйняти титули без гри. Але я не пам'ятаю, щоб у "Барси" було багато саме таких титулів.

2007-03-05 17:47:59
July
Администратор

kaka написал:

Діма прівет! Івано-Франківськ, Юра. Питання такого плану: чи зможете ви показувати в наступному сезоні Англію, Німеччину, Італію та Іспанію на 2-х каналах? От я наприклад фанат великого тенісу. Чи значить це що прямих трансляцій тенісних матчів в суботу і неділю ми не побачимо???? Дякую за відповідь. Ти кращий!

Ці чемпіонати на двох каналах показувати можливо. Де будуть інші види спорту? Сподіваємося, що каналів незабаром буде більше, аніж два.

2007-03-05 17:49:11
gio_mcs
New member

Як на вашу думку Дмитре чого всі кажуть, що МЮ щастить в цьому сезоні. На мою думку досить класну гру показують в останніх матчах є спад, але спад буває у кожної команди. Вам не здається,  що МЮ потрібен ще один форвард екстра класу.

Отредактированно gio_mcs (2007-03-10 14:59:55)

2007-03-09 12:48:42

taison
Member

Какие молодцы Фаны Селтика.Как нам до них ещё далеко ...
Да и итальянцам тоже

2007-03-09 16:45:37

Иван (Ювентуса фан).
Member

К разговору о помощи судье.
Буквально пару часов назад узнал, что в Англии таки используют технику для определения положения мяча по отношению к линии ворот. Оказывается, с началом этого сезона на стадионе Фулхема установили четыре камеры (по две на каждые ворота), которые с помощью специального оборудования за мгновения определяют пересек ли мяч линию. Если да, то в наушник главного судьи поступает специальный сигнал. Система называется Hawk eye. Уже используется в теннисных и некоторых других соревнованиях.
К сожалению, ранее сезона 2008-2009 она повсеместно внедрена не будет. На "Крайвен Коттедж" просто тестируют этот "глаз".
Честно говоря, для меня это неожиданно, заявляли только о намерениях использовать систему помощи судье, а оказывается она уже в тестовом режиме. Ну и отлично!!!

2007-03-10 01:30:47

Zabe;
Member

Доброго дня, Дмитре!
Хотілося би запитати от що. Не планується у майбутньому показ німецьких ретро-матчів чи матчів "Манншафту"?
З повагою та подякою,
Денис

2007-03-10 09:08:24
E-mail | http://ru-zabel.org  
Bogdan
New member

День добрый, Дмитрий.
Вопрос по качеству трансляций матчей Барса-Реал и Бавария-Вердер. Во втором тайме начались глюки с сигналом и интересно к кому претензии предъявить к Воле или Поверхности.  В результате голами Рамоса и Розенберга довольствовался в обзорах. Особенно вопросы по немецкому матчу, минут 30 середины второго тайма просто не было. Скажу честно, после такой трансляции желание смотреть ТАК игры пропадает. Прошу принять к сведению.
Заранее благодарен.

2007-03-12 14:43:55

July
Администратор

Bogdan написал:

День добрый, Дмитрий.
Вопрос по качеству трансляций матчей Барса-Реал и Бавария-Вердер. Во втором тайме начались глюки с сигналом и интересно к кому претензии предъявить к Воле или Поверхности.  В результате голами Рамоса и Розенберга довольствовался в обзорах. Особенно вопросы по немецкому матчу, минут 30 середины второго тайма просто не было. Скажу честно, после такой трансляции желание смотреть ТАК игры пропадает. Прошу принять к сведению.
Заранее благодарен.

Оскільки я коментував іспанський матч, то можу сказати що жодних проблем з сигналом з Барселони не було. Мені Ігор Мирошниченко говорив, що у Волі чомусь зник сигнал ледь на усьому лівому березі Києва. Зокрема  тоді, коли Рамос забивав.

2007-03-12 16:02:42
July
Администратор

gio_mcs написал:

Як на вашу думку Дмитре чого всі кажуть, що МЮ щастить в цьому сезоні. На мою думку досить класну гру показують в останніх матчах є спад, але спад буває у кожної команди. Вам не здається,  що МЮ потрібен ще один форвард екстра класу.

Таким розмовам стільки ж років, скільки футболу :) У шахах є така приказка: "Щастить, як першому призеру". Приклад саме такого щастя  - матч з "Ліверпулем". Але це все ж не якесь випадкове щастя. Не виграш у лотерею.
Форвард високого класу будь-якій команді потрібен. Просто форвардів таких  не дуже вже й багато :)

2007-03-12 16:08:29
July
Администратор

Zabe; написал:

Доброго дня, Дмитре!
Хотілося би запитати от що. Не планується у майбутньому показ німецьких ретро-матчів чи матчів "Манншафту"?
З повагою та подякою,
Денис

Не планується :) А знаєте чому така відповідь? Бо саме питання треба інакше сформулювати. Чи є на ринку пропозиції по німецьким архівним матчам?  На жаль, немає. Якщо будуть, спробуємо домовитися.

2007-03-12 16:10:30
dee
Member

Ув.Дмитрий, зная о показе в следуещем сезоне Английской Премьер-Лиги Вашими каналами, хотелось бы узнать в каком объеме будет чемпионат представлен на каналах Поверхности. Стоит ли ждать возвращения Кока-Колы Чемпионшип? Заранее спасибо за ответ. С пожеланием всего налучшего, Иван.

2007-03-12 20:00:05
http://www.britishfootball.com.ua/  
mondo
New member

Дмитрий,когда можно будет увидеть на ваших каналах чемпионат Франции

2007-03-12 21:39:14
July
Администратор

dee написал:

Ув.Дмитрий, зная о показе в следуещем сезоне Английской Премьер-Лиги Вашими каналами, хотелось бы узнать в каком объеме будет чемпионат представлен на каналах Поверхности. Стоит ли ждать возвращения Кока-Колы Чемпионшип? Заранее спасибо за ответ. С пожеланием всего налучшего, Иван.

Обсяг буде не менший, аніж зараз на каналі Мегаспорт. Coca-Cola Championship навряд чи повернеться саме у наступному сезоні.

2007-03-13 11:42:29
July
Администратор

mondo написал:

Дмитрий,когда можно будет увидеть на ваших каналах чемпионат Франции

Зараз склалася така ситуація, що цей чемпіонат, а також голландський та шотландський транслюються на спортивному каналі українського пакету НТВ+. Так буде, найпевніше, і у наступному сезоні. Але якщо з'явиться можливість додати ці чемпіонати, спробуємо це зробити.

2007-03-13 11:46:33
gio_mcs
New member

А  ретро фінали Кубка чемпіонів не плануються?

2007-03-15 16:52:02

July
Администратор

gio_mcs написал:

А  ретро фінали Кубка чемпіонів не плануються?

Я б і Вас, як раніше Дениса, попросив би не вживати у подібних запитаннях слово "планується" :) Якщо ми щось плануємо, то обов’язково про це повідомляємо. Як, наприклад, у ситуації з Прем'єр-Лігою.   А планувати те, чого в тебе немає не зовсім правильно :) Якщо буде можливість показати ці фінали, ми, звичайно, покажемо.

2007-03-15 17:00:14
Zabe;
Member

Доброго дня, Дмитре!
В мене таке питання. Кубок УЄФА буде освітлюватися тільки на каналах Спорт1 та Спорт2, чи, як в випадку із Лігою Чемпіонів, ще десь?
З повагою та подякою,
Денис

2007-03-16 15:26:33
E-mail | http://ru-zabel.org  
July
Администратор

Zabe; написал:

Доброго дня, Дмитре!
В мене таке питання. Кубок УЄФА буде освітлюватися тільки на каналах Спорт1 та Спорт2, чи, як в випадку із Лігою Чемпіонів, ще десь?
З повагою та подякою,
Денис

З ефірних каналів Кубок УЄФА  показуватиме Інтер. До того ж, субліцензію матиме Мегаспорт.

2007-03-16 17:36:28
SteveY
Забанен

Дмитрий, здравствуйте! В НХЛ скоро ПО. Задам Вам тот вопрос который задавал в начале чемпионата: планируете к ПО в НХЛ подключиться к комментарию? Было бы просто великолепно. Я думаю этому был бы рад не только я, но и много других любителей НХЛ, знающие ваш уровень и знания в этой области.

Отредактированно SteveY (2007-03-19 00:51:18)

DETROIT RED WINGS

2007-03-18 23:15:27

Страниц:  1 2 3 4 5 6 7 ... 69   Тема закрыта
Перейти