Yari
New member
|
|
Дмитрий, помните в ответе на вопрос фана мю о перспективной молодёжи вы отметили престонца и святого, а что на счёт нечисти? Это я о Дине Уайтхэде - наградила же судьба фамилией - светлая голова на 100%. А как вам Стоукс - новичок Котов. Я бы ещё добавил к ним Фредди Иствуда с Рутс Холл. Хоть я и питаю определённые симпатии к Саутэнду (всё-таки статью им посвятил), их выживание будет чудом (ну или Тигры, Рейнджеры и Шляпники должны "очень постараться"). Фредди не вернётся туда, где проявил себя как топ-скорер. Я почти уверен, что он окажется в ПЛ в след. сезоне. А что вы об этом думаете?
|
|
2007-03-03 22:21:06 |
|
Фан МЮ
New member
|
|
Добрий день! В мене є запитання стосовно Барселони. Давно вболіваю за цю команду. Чи не здається тобі, що Барсі слід придбати в лінію оборони більш класних виконавців ніж ті, що є зараз. Як на мене, стабільно та надійно грає лише Пуйоль, та й то не завжди. Як можна було відпустити перемогу, граючи в більшості? (Матч проти Севільї). Те ж саме в матчі з Ліверпулем і в деяких інших. Чи можливо все ж таки захисники нормальні, а сама модель гри Райкаарда з націленістю на атаку є передумовою такої невпевненої гри в захисті. Чи не пора вносити певні корективи чи то в тактику, чи то в сам склад команди?
|
|
2007-03-04 13:57:42 |
|
Yari
New member
|
|
К слову, вчера я как-то даже не упомянул ещё одного персонажа, которого уже не солидно называть лишь перспективным. О нём я писал одну статью. Интересно, что вы о ней думаете? Посмотрите письмо от fiesta86@mail.ru
|
|
2007-03-04 19:19:16 |
|
kaka
Member
|
|
Діма прівет! Івано-Франківськ, Юра. Питання такого плану: чи зможете ви показувати в наступному сезоні Англію, Німеччину, Італію та Іспанію на 2-х каналах? От я наприклад фанат великого тенісу. Чи значить це що прямих трансляцій тенісних матчів в суботу і неділю ми не побачимо???? Дякую за відповідь. Ти кращий!
|
|
2007-03-05 15:45:52 |
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Дима если представить что вы таки договорились с владельцами прав на ЧУ, сами трансляции улучшились бы, я имею ввиду у вас есть необходимая аппаратура, режиссеры трансляций, или ваш персонал просто комментировать будет с качеством картинки уровня УТ-1? Мне кажется что наш чемпионат не так уж и плох как многим кажется, и с помощью улучшения качества трансляции он выглядел бы значительно лучше. |
Ми можемо спробувати вплинути на якість трансляції хіба що одного матчу в турі. Але, наскільки мені відомо, у деяких містах вже є техніка, що дозволяє знімати якісніше, аніж раніше.
|
|
2007-03-05 17:18:53 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
Yari написал:
Дмитрий, помните в ответе на вопрос фана мю о перспективной молодёжи вы отметили престонца и святого, а что на счёт нечисти? Это я о Дине Уайтхэде - наградила же судьба фамилией - светлая голова на 100%. А как вам Стоукс - новичок Котов. Я бы ещё добавил к ним Фредди Иствуда с Рутс Холл. Хоть я и питаю определённые симпатии к Саутэнду (всё-таки статью им посвятил), их выживание будет чудом (ну или Тигры, Рейнджеры и Шляпники должны "очень постараться"). Фредди не вернётся туда, где проявил себя как топ-скорер. Я почти уверен, что он окажется в ПЛ в след. сезоне. А что вы об этом думаете? |
Whitehead у ПЛ вже грав 37 матчів. Але гравець, безумовно, дуже здібний. Stokes - meteoric rise, but the jury is still out on him... Eastwood, мені здається, залишиться у Чемпіоншипі. З "Саутендом" чи без нього.
|
|
2007-03-05 17:27:17 |
|
|
July
Администратор
|
|
Фан МЮ написал:
Добрий день! В мене є запитання стосовно Барселони. Давно вболіваю за цю команду. Чи не здається тобі, що Барсі слід придбати в лінію оборони більш класних виконавців ніж ті, що є зараз. Як на мене, стабільно та надійно грає лише Пуйоль, та й то не завжди. Як можна було відпустити перемогу, граючи в більшості? (Матч проти Севільї). Те ж саме в матчі з Ліверпулем і в деяких інших. Чи можливо все ж таки захисники нормальні, а сама модель гри Райкаарда з націленістю на атаку є передумовою такої невпевненої гри в захисті. Чи не пора вносити певні корективи чи то в тактику, чи то в сам склад команди? |
Дуже цікава тема для розмови. Завтра на ефірі ЛЧ буде Грозний, треба буде його точкою зору поцікавитися. "Барса" схожа на якогось генія, який у повсякденному житті поводиться дивакувато, і забуває про найелементарніші речі. Адже іноді захищаються так, немов оборонці уперше один одного бачать. "Барса" з тих команд, що "від оборони" свідомо ніколи не зіграє, захист їхній дуже тісно пов'язаний з контролем м'яча, з грою в атаці. І ось це поєднання результативної атаки (найкраща в Лізі в обох чемпіонських сезонах) з надійною обороною (найкраща в Лізі у сезоні 2004\2005, третя - у минулому) є чи не головним досягенням "Барси" Райкарда. Що сталося цього сезону? Найдивовижніше те, що якщо лише на статистику дивится,то нічого не сталося. Анічогісінько. Найкраща атака і другий захист. Схоже, що Кройфф у чомусь правий і цикл цієї команди закінчується. Тільки закінчується все одно на дуже високому рівні. І нові люди потрібні будуть на різних позиціях, зокрема в обороні. Дзамбротта добре в їхню гру вписався. Але ж не щороку "Юве" буде розпродаж влаштовувати... Цікаво було б дізнатися кого із захисників "Барса" хоче запросити. От зараз Луїзао звільниться. Раніше говорили про Алексіса, але він вже, схоже, з "Реалом" домовився. P.S. Щодо зміни тактики. Подивіться як сприймають Капелло у "Реалі". Уявіть, що тренер з такими ж поглядами очолить "Барсу". Що з ним зроблять? Вболівальники (чи не будь-якої команди) ще хоч якось можуть сприйняти титули без гри. Але я не пам'ятаю, щоб у "Барси" було багато саме таких титулів.
|
|
2007-03-05 17:47:59 |
|
|
July
Администратор
|
|
kaka написал:
Діма прівет! Івано-Франківськ, Юра. Питання такого плану: чи зможете ви показувати в наступному сезоні Англію, Німеччину, Італію та Іспанію на 2-х каналах? От я наприклад фанат великого тенісу. Чи значить це що прямих трансляцій тенісних матчів в суботу і неділю ми не побачимо???? Дякую за відповідь. Ти кращий! |
Ці чемпіонати на двох каналах показувати можливо. Де будуть інші види спорту? Сподіваємося, що каналів незабаром буде більше, аніж два.
|
|
2007-03-05 17:49:11 |
|
|
gio_mcs
New member
|
|
Як на вашу думку Дмитре чого всі кажуть, що МЮ щастить в цьому сезоні. На мою думку досить класну гру показують в останніх матчах є спад, але спад буває у кожної команди. Вам не здається, що МЮ потрібен ще один форвард екстра класу.
Отредактированно gio_mcs (2007-03-10 14:59:55)
|
|
2007-03-09 12:48:42 |
|
taison
Member
|
|
Какие молодцы Фаны Селтика.Как нам до них ещё далеко ... Да и итальянцам тоже
|
|
2007-03-09 16:45:37 |
|
|
К разговору о помощи судье. Буквально пару часов назад узнал, что в Англии таки используют технику для определения положения мяча по отношению к линии ворот. Оказывается, с началом этого сезона на стадионе Фулхема установили четыре камеры (по две на каждые ворота), которые с помощью специального оборудования за мгновения определяют пересек ли мяч линию. Если да, то в наушник главного судьи поступает специальный сигнал. Система называется Hawk eye. Уже используется в теннисных и некоторых других соревнованиях. К сожалению, ранее сезона 2008-2009 она повсеместно внедрена не будет. На "Крайвен Коттедж" просто тестируют этот "глаз". Честно говоря, для меня это неожиданно, заявляли только о намерениях использовать систему помощи судье, а оказывается она уже в тестовом режиме. Ну и отлично!!!
|
|
2007-03-10 01:30:47 |
|
Zabe;
Member
|
|
Доброго дня, Дмитре! Хотілося би запитати от що. Не планується у майбутньому показ німецьких ретро-матчів чи матчів "Манншафту"? З повагою та подякою, Денис
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2007-03-10 09:08:24 |
|
Bogdan
New member
|
|
День добрый, Дмитрий. Вопрос по качеству трансляций матчей Барса-Реал и Бавария-Вердер. Во втором тайме начались глюки с сигналом и интересно к кому претензии предъявить к Воле или Поверхности. В результате голами Рамоса и Розенберга довольствовался в обзорах. Особенно вопросы по немецкому матчу, минут 30 середины второго тайма просто не было. Скажу честно, после такой трансляции желание смотреть ТАК игры пропадает. Прошу принять к сведению. Заранее благодарен.
|
|
2007-03-12 14:43:55 |
|
July
Администратор
|
|
Bogdan написал:
День добрый, Дмитрий. Вопрос по качеству трансляций матчей Барса-Реал и Бавария-Вердер. Во втором тайме начались глюки с сигналом и интересно к кому претензии предъявить к Воле или Поверхности. В результате голами Рамоса и Розенберга довольствовался в обзорах. Особенно вопросы по немецкому матчу, минут 30 середины второго тайма просто не было. Скажу честно, после такой трансляции желание смотреть ТАК игры пропадает. Прошу принять к сведению. Заранее благодарен. |
Оскільки я коментував іспанський матч, то можу сказати що жодних проблем з сигналом з Барселони не було. Мені Ігор Мирошниченко говорив, що у Волі чомусь зник сигнал ледь на усьому лівому березі Києва. Зокрема тоді, коли Рамос забивав.
|
|
2007-03-12 16:02:42 |
|
|
July
Администратор
|
|
gio_mcs написал:
Як на вашу думку Дмитре чого всі кажуть, що МЮ щастить в цьому сезоні. На мою думку досить класну гру показують в останніх матчах є спад, але спад буває у кожної команди. Вам не здається, що МЮ потрібен ще один форвард екстра класу. |
Таким розмовам стільки ж років, скільки футболу У шахах є така приказка: "Щастить, як першому призеру". Приклад саме такого щастя - матч з "Ліверпулем". Але це все ж не якесь випадкове щастя. Не виграш у лотерею. Форвард високого класу будь-якій команді потрібен. Просто форвардів таких не дуже вже й багато
|
|
2007-03-12 16:08:29 |
|
|
July
Администратор
|
|
Zabe; написал:
Доброго дня, Дмитре! Хотілося би запитати от що. Не планується у майбутньому показ німецьких ретро-матчів чи матчів "Манншафту"? З повагою та подякою, Денис |
Не планується А знаєте чому така відповідь? Бо саме питання треба інакше сформулювати. Чи є на ринку пропозиції по німецьким архівним матчам? На жаль, немає. Якщо будуть, спробуємо домовитися.
|
|
2007-03-12 16:10:30 |
|
|
dee
Member
|
|
Ув.Дмитрий, зная о показе в следуещем сезоне Английской Премьер-Лиги Вашими каналами, хотелось бы узнать в каком объеме будет чемпионат представлен на каналах Поверхности. Стоит ли ждать возвращения Кока-Колы Чемпионшип? Заранее спасибо за ответ. С пожеланием всего налучшего, Иван.
|
|
2007-03-12 20:00:05 |
http://www.britishfootball.com.ua/ |
|
|
mondo
New member
|
|
Дмитрий,когда можно будет увидеть на ваших каналах чемпионат Франции
|
|
2007-03-12 21:39:14 |
|
July
Администратор
|
|
dee написал:
Ув.Дмитрий, зная о показе в следуещем сезоне Английской Премьер-Лиги Вашими каналами, хотелось бы узнать в каком объеме будет чемпионат представлен на каналах Поверхности. Стоит ли ждать возвращения Кока-Колы Чемпионшип? Заранее спасибо за ответ. С пожеланием всего налучшего, Иван. |
Обсяг буде не менший, аніж зараз на каналі Мегаспорт. Coca-Cola Championship навряд чи повернеться саме у наступному сезоні.
|
|
2007-03-13 11:42:29 |
|
|
July
Администратор
|
|
mondo написал:
Дмитрий,когда можно будет увидеть на ваших каналах чемпионат Франции |
Зараз склалася така ситуація, що цей чемпіонат, а також голландський та шотландський транслюються на спортивному каналі українського пакету НТВ+. Так буде, найпевніше, і у наступному сезоні. Але якщо з'явиться можливість додати ці чемпіонати, спробуємо це зробити.
|
|
2007-03-13 11:46:33 |
|
|
gio_mcs
New member
|
|
А ретро фінали Кубка чемпіонів не плануються?
|
|
2007-03-15 16:52:02 |
|
July
Администратор
|
|
gio_mcs написал:
А ретро фінали Кубка чемпіонів не плануються? |
Я б і Вас, як раніше Дениса, попросив би не вживати у подібних запитаннях слово "планується" Якщо ми щось плануємо, то обов’язково про це повідомляємо. Як, наприклад, у ситуації з Прем'єр-Лігою. А планувати те, чого в тебе немає не зовсім правильно Якщо буде можливість показати ці фінали, ми, звичайно, покажемо.
|
|
2007-03-15 17:00:14 |
|
|
Zabe;
Member
|
|
Доброго дня, Дмитре! В мене таке питання. Кубок УЄФА буде освітлюватися тільки на каналах Спорт1 та Спорт2, чи, як в випадку із Лігою Чемпіонів, ще десь? З повагою та подякою, Денис
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2007-03-16 15:26:33 |
|
July
Администратор
|
|
Zabe; написал:
Доброго дня, Дмитре! В мене таке питання. Кубок УЄФА буде освітлюватися тільки на каналах Спорт1 та Спорт2, чи, як в випадку із Лігою Чемпіонів, ще десь? З повагою та подякою, Денис |
З ефірних каналів Кубок УЄФА показуватиме Інтер. До того ж, субліцензію матиме Мегаспорт.
|
|
2007-03-16 17:36:28 |
|
|
SteveY
Забанен
|
|
Дмитрий, здравствуйте! В НХЛ скоро ПО. Задам Вам тот вопрос который задавал в начале чемпионата: планируете к ПО в НХЛ подключиться к комментарию? Было бы просто великолепно. Я думаю этому был бы рад не только я, но и много других любителей НХЛ, знающие ваш уровень и знания в этой области.
Отредактированно SteveY (2007-03-19 00:51:18)
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2007-03-18 23:15:27 |
|