|
July написал:
Иван (Ювентуса фан). написал:
Дмитрий, добрый день. Скажите, будет ли представлен на ваших каналах обзор чемпионата Бразилии? Помню, в конце прошлого сезона у вас появилась программка о футболе Бразилии.
Ну и спасибо, что продолжаете показывать д-а-аа-алеко не самый рейтинговый чемпионат:) |
Ні, поки що без огляду. Тож раджу шукати фрагменти матчу Португеза - Фіґєйренсе (5:5) в Інтернеті P.S. Слово "рейтинг" для мене давно стало "нецензурним", бо "високим" рейтингом дуже часто виправдовують вихід в ефір рідкісного лайна. Тож нехай рейтингом переймаються інші. А ми будемо дивитися один з найцікавіших у світі чемпіонатів  |
Да, это, безусловно, правда. К счастью, на ваших каналах рейтинг пока не имеет значения, а потому можно смотреть достаточно экзотические турниры, но ведь они вам не бесплатно достаются...Есть подозрение, что, условно, из ста человек лишь с десяток будет смотреть матчи Копа Либертадорес или чемпионата Бразилии...И дело не только в отсутствии свободного времени. Еще раз спасибо:)
|
|
2008-05-12 23:11:27 |
|
sori
Member
|
|
PREDATOR написал:
Доброго вечора,Дмитре! Я фан Мілана і не можу вже дивитись на ці результати...((( Як можна програвати такі важливі матчі(проти Наполі)??? Не уявляю ЛЧ без Мілана!!!(а ви?) Скільки можна тримати Анчелотті??? Чому вже декілька років так жахливо ведеться селекційна політика???(за виключенням Пато). Вважаю буде доцільним запросити на пост гол. тренера Моуріньо...Хотілось би взнати вашу думку щодо цього,а також про перспективи клубу...Які позиції(на вашу думку) і КИМ потрібно посилити??? О,ледве не забув,ситуація з Гаттузо,що ви думаєте з цього приводу?Невже піде з клубу??? |
ну поскольку милан тоже навсегда в моём сердце позволю себе тоже сказать своё мнение хоть спрашивали и не меня.ПЕРВОЕ И ПОЖАЛУЙ ГЛАВНОЕ РИНО ОТПУСКАТЬ НЕЛЬЗЯ НИ В БОВАРИЮ НИ КУДА ЛИБО ЕЩЁ.ОН СЕРДЦЕ НАШЕГО КЛУБА ЕГО ДУХ МЕЛАН НЕВОЗМОЖЕН БЕЗ РИ НО а теперь по селекции селекция хромает давно и прочно последние пару лет милан держался на старичках наших великих как то костакурта мальдини ещё раньше бобан и прочее я не помню удачи в селекции а значит нужна свежая кровь . Где её взять ? в самом милане есть палоски есть борьело. Посмотрите на болотелили в интере единственное светлое пятно в этом мусорнике . и как парень раскрылся. вот вам пример. Приход фрея в милан возможный вот что мне радость доставляет я убеждён что себо недооценили прежде всего в стане сборной франции моё глубокое убеждение что он сельнее купе наприимер на много. если не сказать в разы. надесь что его приход в милан если такой будет пойдёт ему на пользу и в смысле карьеры в сборной. . Дзамбротта вот кто в футболке милана вызывает у меня скепсис в барселоне джанлука почти потерялся а если вспомнить гол, который он привёз барсе в конце еврокупковой компании то и вовсе страшно становится . анчелотти кем его минять моуринью если честно я большой с кептик в отношении жозе в милане не факт что то что работало в британии будет работать на апенинах и наоборот . пример шева в челси как по мне такая же адаптация нужна и тренеру если не больше . и как она пройдёт бог его знает . А вот на тренера райкарда в милане мне было бы интересно посотреть . не будем забывать что у франка и кровь миланская есть он играл в этом клубе и как играл именно они с гулитом и ванбастеном поселили в иоём сердце милан. впрочем в свете прихода рональдинью в милан, который вероято будет всё же появление райкарда в этом клубе мало вероятно говорят что у райкарда с рони конфликт .поэтому кем заменить анчелотти я даже не знаю только липпи хотя не знаю уговорят ли сеньёра марчело поживём увидим лето уже скоро вот таково моё мнение.
Отредактированно sori (2008-05-13 11:14:21)
|
|
2008-05-13 10:54:24 |
|
sori
Member
|
|
Дим а в чемпионшипе что нового кто пополнит элиту?
|
|
2008-05-14 10:06:55 |
|
July
Администратор
|
|
PREDATOR написал:
Доброго вечора,Дмитре! Я фан Мілана і не можу вже дивитись на ці результати...((( Як можна програвати такі важливі матчі(проти Наполі)??? Не уявляю ЛЧ без Мілана!!!(а ви?) Скільки можна тримати Анчелотті??? Чому вже декілька років так жахливо ведеться селекційна політика???(за виключенням Пато). Вважаю буде доцільним запросити на пост гол. тренера Моуріньо...Хотілось би взнати вашу думку щодо цього,а також про перспективи клубу...Які позиції(на вашу думку) і КИМ потрібно посилити??? О,ледве не забув,ситуація з Гаттузо,що ви думаєте з цього приводу?Невже піде з клубу??? |
Оскільки я за "Мілан" не вболіваю мені простіше, аніж Вам уявити ЛЧ без цієї команди. Але й розумію наскільки Вам може бути боляче, якщо це станеться. Я вже якось відповідав, що строк роботи Анчелотті, як на мене, більш-менш логічно виглядає в контексті політики клубу. Адже і з гравцями у "Мілані" готові прощатися хіба що тоді, коли їх тільки на руках і можна з поля винести. До речі, Вам, як уболівальнику "Мілана", не здається, що два фінали ЛЧ за три сезони дещо притлумлювали біль від невдач у Серії А і немов виправдовуали відсутність змін? Титули ж були! І селекційна політика, по суті, спрямована була на те, щоб знайти нового супергравця, на кшталт Кака, і додати кількох "акторів другого плану". А з тих класних виконавців, що вже були, хотіли вичавити максимум на усіх фронтах. Зараз потрібні нові гравці не "другого плану" у всіх лініях. І якщо Анчелотті не залишиться, то треба вже визначатися з новим тренером і виймати гаманця. Жозе? Він якщо навіть "Чезену" очолить, та за кілька років в ЛЧ гратиме Є, як на мене, одна засторога, пов’язана з наступним місцем його роботи, але про це вже детальніше можна буде говорити, коли будемо напевне знати, де саме він працюватиме. Ґаттузо...А чому б йому не піти? Бачите, виходить так, що з одного боку хочеться кращої роботи на ринку, а з іншого моторошно стає від думки, що хтось із ветеранів піде з команди. Ось і треба, мабуть, баланс шукати.
|
|
2008-05-14 15:32:16 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
July написал:
Дмитрий, добрый день. Скажите, будет ли представлен на ваших каналах обзор чемпионата Бразилии? Помню, в конце прошлого сезона у вас появилась программка о футболе Бразилии.
Ну и спасибо, что продолжаете показывать д-а-аа-алеко не самый рейтинговый чемпионат:) |
Ні, поки що без огляду. Тож раджу шукати фрагменти матчу Португеза - Фіґєйренсе (5:5) в Інтернеті P.S. Слово "рейтинг" для мене давно стало "нецензурним", бо "високим" рейтингом дуже часто виправдовують вихід в ефір рідкісного лайна. Тож нехай рейтингом переймаються інші. А ми будемо дивитися один з найцікавіших у світі чемпіонатів  |
Да, это, безусловно, правда. К счастью, на ваших каналах рейтинг пока не имеет значения, а потому можно смотреть достаточно экзотические турниры, но ведь они вам не бесплатно достаются...Есть подозрение, что, условно, из ста человек лишь с десяток будет смотреть матчи Копа Либертадорес или чемпионата Бразилии...И дело не только в отсутствии свободного времени. Еще раз спасибо:) |
Десять зі ста - це вже дуже добре. Бо тим, наприклад, хто слухає радіо "шансон", ніколи не зрозуміти, що Південна Америка (і не лише у футболі) - це особливий і дивовижний світ. Бо є "попса", і є щось інше. Є Кіркоров, а є й Нік Кейв. Є Ден Браун, а є Умберто Еко. Спеціалізовані канали, як на мене, повинні давати якомога більше різних якісних змагань. І не лише футбольних. Аби ті, хто хоче знати, бачити трохи більше мали б таку можливість.
|
|
2008-05-14 15:43:12 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
Дим а в чемпионшипе что нового кто пополнит элиту? |
Вже вийшли ВБА та "Сток". ВБА дуже яскрава команда. "Сток" значно простіше. "Болтон" на їхньому тлі виглядатиме командою-мрією Третю путівку розігрують зараз у плей-офф. Вчора, у розкішному матчі, "Брістоль Сіті" переграв " Крістал Пелес". У іншій парі поки що попереду "Халл"(2:0). Він сьогодні ввчечорі гратиме другий матч з "Вотфордом".
|
|
2008-05-14 15:47:03 |
|
|
sori
Member
|
|
спасибо дима инфу от вас всегда приятно получать
July написал:
sori написал:
Дим а в чемпионшипе что нового кто пополнит элиту? |
Вже вийшли ВБА та "Сток". ВБА дуже яскрава команда. "Сток" значно простіше. "Болтон" на їхньому тлі виглядатиме командою-мрією Третю путівку розігрують зараз у плей-офф. Вчора, у розкішному матчі, "Брістоль Сіті" переграв " Крістал Пелес". У іншій парі поки що попереду "Халл"(2:0). Він сьогодні ввчечорі гратиме другий матч з "Вотфордом". | спасибо дим огромное
|
|
2008-05-14 18:12:16 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
July написал:
Бо тим, наприклад, хто слухає радiо "шансон", нiколи не зрозумiти, що Пiвденна Америка (i не лише у футболi) - це особливий дивовижний свiт. |
Давно хотiв у спитати: чи були Ви у Пiвденнiй Америцi? Якщо так, то якi мiста та мiсцевостi Вам найбiльше сподобалися? P.S. Дякую за чудовий коментар з Манчестеру.
|
|
2008-05-15 09:52:41 |
|
dee
Member
|
|
Дмитре, доброго вечора!
1)Дуже цікава Ваша думка щодо новачків ПЛ - Стока та переможця пари "Халл-Брістоль". Неприємно це визнавати, але команди Пьюліса, Джонса та Джонсона демонструють, м`яко кажучи, не дуже яскравий футбол, а на їхній виступ у еліті англійського футболу має дуже вплинути праця на трансферному ринку цього літа. У Дербі, наприклад, цю працю завалили. На Ваш погляд, що чекає команди не стільки в ПЛ, скільки в літку - хто міг бі їм допомогти?
2) Призначення Іана Доуі головним тренером КПР. Чесно кажучи, не розумію, чим привернув до себе увагу цей вельмишановний в минулому футболіст керівників Рейнджерів - команди, яка є однією з найбагатших в Чемпионшипі. Принайні, має такою бути:-) Невже лише за звитяги перед клубом узяли? Хоча, як було зазначено десь - кращє, ніж Зідан:-)
3) Чи планується показ Копа Судамерікана? І які "екзотичні" сюрпризи можуть очікувати глядачів з нового сезону?:-)
Дякую.
|
|
2008-05-15 18:04:10 |
http://www.britishfootball.com.ua/ |
|
|
amatory27
Member
|
|
Дима, здравствуйте. Вы меня ввели в заблуждение Франков в недавней своей редакционке написал, что название Рейнджерс без приставки Глазго, мол это выдумка советских времён. А Вы, комментируюя Зенит - Рейнджерс несколько раз говорили "Глазго Рейнджерс"...
|
|
2008-05-16 00:34:25 |
|
hronos
Member
|
|
Чи плануєте розмістити в блозі власні враження після візиту до Манчестера? Я чув, що там якісь сутички між фанами чи то спалахнули, чи то ледь не спалахнули через чиїсь провакаціїї... Або ж більш приємні цікавинки трапились? Впевнений, де шотландці, там їх не бути просто не може! Хай там і часу побувати поруч із ними у Вас було відносно небагато. P.S. Найкращі Вам побажання від пацієнта лікарні ім. Павлова. ;-)
Отредактированно hronos (2008-05-17 13:21:51)
|
|
2008-05-16 16:20:42 |
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
July написал:
Бо тим, наприклад, хто слухає радiо "шансон", нiколи не зрозумiти, що Пiвденна Америка (i не лише у футболi) - це особливий дивовижний свiт. |
Давно хотiв у спитати: чи були Ви у Пiвденнiй Америцi? Якщо так, то якi мiста та мiсцевостi Вам найбiльше сподобалися? P.S. Дякую за чудовий коментар з Манчестеру. |
Ще ні. Поки що мої подорожі "для душі" обмежувалися Іспанією та Португалією.
|
|
2008-05-19 13:50:05 |
|
|
July
Администратор
|
|
amatory27 написал:
Дима, здравствуйте. Вы меня ввели в заблуждение Франков в недавней своей редакционке написал, что название Рейнджерс без приставки Глазго, мол это выдумка советских времён. А Вы, комментируюя Зенит - Рейнджерс несколько раз говорили "Глазго Рейнджерс"... |
У Шотландії вживають обидва варіанти. Частіше той, що без слова "Глазго".
|
|
2008-05-19 13:51:18 |
|
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
Чи плануєте розмістити в блозі власні враження після візиту до Манчестера? Я чув, що там якісь сутички між фанами чи то спалахнули, чи то ледь не спалахнули через чиїсь провакаціїї... Або ж більш приємні цікавинки трапились? Впевнений, де шотландці, там їх не бути просто не може! Хай там і часу побувати поруч із ними у Вас було відносно небагато. P.S. Найкращі Вам побажання від пацієнта лікарні ім. Павлова. ;-) |
Ні, не планую.
|
|
2008-05-19 13:52:21 |
|
|
sori
Member
|
|
вопрос по пекину на ваших каналах есть ясность что и на ком канале будет и ещё а куда пропал канал планета спорт вы от него отказались
Отредактированно sori (2008-05-19 13:54:32)
|
|
2008-05-19 13:53:10 |
|
July
Администратор
|
|
dee написал:
Дмитре, доброго вечора!
1)Дуже цікава Ваша думка щодо новачків ПЛ - Стока та переможця пари "Халл-Брістоль". Неприємно це визнавати, але команди Пьюліса, Джонса та Джонсона демонструють, м`яко кажучи, не дуже яскравий футбол, а на їхній виступ у еліті англійського футболу має дуже вплинути праця на трансферному ринку цього літа. У Дербі, наприклад, цю працю завалили. На Ваш погляд, що чекає команди не стільки в ПЛ, скільки в літку - хто міг бі їм допомогти?
2) Призначення Іана Доуі головним тренером КПР. Чесно кажучи, не розумію, чим привернув до себе увагу цей вельмишановний в минулому футболіст керівників Рейнджерів - команди, яка є однією з найбагатших в Чемпионшипі. Принайні, має такою бути:-) Невже лише за звитяги перед клубом узяли? Хоча, як було зазначено десь - кращє, ніж Зідан:-)
3) Чи планується показ Копа Судамерікана? І які "екзотичні" сюрпризи можуть очікувати глядачів з нового сезону?:-)
Дякую. |
1) А хто такий Джонс? Якщо футбол "Брістоль Сіті" не яскравий, то Папа Римський голова фан-клубу однієї синьої команди з Глазго Я думаю, що всі три команди мають просто грати собі і не забивати голову різними дурницями. У них не так багато грошей, щоб скуповувати гравців по всьому світу. Важливо не помилитися у виборі нових виконавців. Але повернення до Чемпіоншипу - не трагедія. Навпаки, виступ у ПЛ такі команди можуть вважати екскурсією до потойбічного світу... А справжнє життя воно давно вже не у ПЛ. 2) Керівництво клубу каже, що у нього великий досвід роботи у Чемпіоншипі. Цим і привернув увагу. Чомусь мені здається, що у черзі ніхто з найвідоміших тренерів не стояв, аби КПР очолити, тож призначення Дауї дивним хіба що на тлі пліток про Зідана виглядає. 3) Так. У новому сезоні хотілося б нарешті програми власні запустити, а потім і про екзотику думатимемо 
|
|
2008-05-19 14:26:04 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
вопрос по пекину на ваших каналах есть ясность что и на ком канале будет и ещё а куда пропал канал планета спорт вы от него отказались |
Не поспішайте, будь-ласка, нам спочатку з Євро треба впоратися 
|
|
2008-05-19 14:26:38 |
|
|
sori
Member
|
|
Продолжаем допрос дмитрия с пристрастием о каких своих проэктах идёт речь хоть намекните? уж очень интересно . В этом году я так понимаю понятие сезон не существует . ну судите сами весь июнь это евро с самого начала августа пекин а концу пекина и футбольный сезон начинается . поэтому совсем мёртвого времени там месяц не болше . между евро и пекином. поэтому понятие сезон обретает как по мне достаточно условный смысл в этом году или я не прав?
|
|
2008-05-19 14:43:48 |
|
dee
Member
|
|
July написал:
dee написал:
Дмитре, доброго вечора!
Дякую. |
1) А хто такий Джонс?
Якщо футбол "Брістоль Сіті" не яскравий, то Папа Римський голова фан-клубу однієї синьої команди з Глазго Я думаю, що всі три команди мають просто грати собі і не забивати голову різними дурницями. У них не так багато грошей, щоб скуповувати гравців по всьому світу. Важливо не помилитися у виборі нових виконавців. Але повернення до Чемпіоншипу - не трагедія. Навпаки, виступ у ПЛ такі команди можуть вважати екскурсією до потойбічного світу... А справжнє життя воно давно вже не у ПЛ. 2) Керівництво клубу каже, що у нього великий досвід роботи у Чемпіоншипі. Цим і привернув увагу. Чомусь мені здається, що у черзі ніхто з найвідоміших тренерів не стояв, аби КПР очолити, тож призначення Дауї дивним хіба що на тлі пліток про Зідана виглядає. 3) Так. У новому сезоні хотілося б нарешті програми власні запустити, а потім і про екзотику думатимемо  |
Ой, вибачте...Звичайно, я про Філа Брауна. То мене від Джонсона перемкнуло 
Про Брістоль я трошки не так висловився. Дивитися за командою справді іноді було дуже весело, але, як вона забиває, так і пропускає. Та й игра ВБА чи Вулвз була більше ефектною 
Узяли б уже власники КПР Біг Сема чи Стіва Макларена. Террі Венейблса... Чи такий варіант не пройшов би?
Отредактированно dee (2008-05-19 15:06:17)
|
|
2008-05-19 14:57:08 |
http://www.britishfootball.com.ua/ |
|
|
|
Дмитрий, добрый день.
Поздравляю, конечно, с запуском ваших тюнеров и карточек. Дождались. Такой вопрос: вы в кабельных операторах остаетесь? Например, у Воли? И если да, то будет ли у них возможность добавить Спорт3?
Просто господин Самойленко сначала на конференции сказал, что с кабельными операторами точно продолжат сотрудничество, а потом уточнил, что все будет стабильно только до окончания Олимпиады. А потом? Забираете у кабелей?
Пожалуйста, проясните вопрос, если есть возможность...
|
|
2008-05-19 22:27:39 |
|
sori
Member
|
|
Посмотрел я на выступление самойленко и стало мне обидно накрылся праздник виктор соверщенно однозначно скахал наши каналы в кабельных сетях на время евро и пекина. А ПОТОМ ЧТО ЧТО ДЕЛАТЬ МНЕ ЕСЛИ У МЕНЯ ПЕРВЫЙ ЭТАЖ И НЕ ПОСТАВИТЬ МНЕ ТАРЕЛКУ НИКАК ПРИВСЁМ ЖЕЛАНИИ СОС ПРАЗДНИК ЗАКОНЧИЛСЯ ВЕЛИЧЕНОЙ В ПОЛГОДА Я В ТРАУРЕ
|
|
2008-05-19 22:33:08 |
|
sori
Member
|
|
А вот ответ для всех кто хочет знать что будет с каналами поверхности в кабеле после пекина внимание дальше цитата
ми не повторюватимемо помилки НТВ, - сказав Віктор Самойленко, і пояснив: - Коли НТВ віддало свої канали в кабельні мережі, де їх можна було дивитися іноді дешевше, ніж в самому пакеті НТВ. Ми не закриваємо наших каналів, але ціна для всіх буде єдиною. Це ціна базового пакету «Поверхности». таким образом если я сейчас смотрю спорт 2 оплатив своему кабельному оператору смешные деньги то теперь цена вырастет и тп вообщем праздник окончен .
|
|
2008-05-19 22:57:40 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Здравствуйте, Дмитрий! Ох и атомный матч Фламенго - Интер!!! Просто блеск! Я бы сказал изысканный футбол. Жаль Интернасьональ не сравнял. Несколько минут расслабленности во втором тайме стоило дорого. ИМХО самый зрелищный чемпионат в мире! А что тут удивляться. Бразилия! 1. Ипатинга - пассажир??? Прошлогодняя Америка? Или заиграют? 2. И не узнаю пока прошлогоднего Крузейро! По 3:4 и 4:2 что играть не будут в этом году?  3. И главное! Сан Паулу... Прошлогоднего ДОМИНИРОВАНИЯ не будет?
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-05-25 02:14:27 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
Продолжаем допрос дмитрия с пристрастием о каких своих проэктах идёт речь хоть намекните? уж очень интересно . В этом году я так понимаю понятие сезон не существует . ну судите сами весь июнь это евро с самого начала августа пекин а концу пекина и футбольный сезон начинается . поэтому совсем мёртвого времени там месяц не болше . между евро и пекином. поэтому понятие сезон обретает как по мне достаточно условный смысл в этом году или я не прав? |
Йдеться про новий футбольний сезон. Які проекти? Насамперед йдеться про аналітичні програми, присвячені як українському, так і міжнародному футболу.
|
|
2008-05-26 13:46:31 |
|
|
July
Администратор
|
|
Дмитрий, добрый день.
Поздравляю, конечно, с запуском ваших тюнеров и карточек. Дождались. Такой вопрос: вы в кабельных операторах остаетесь? Например, у Воли? И если да, то будет ли у них возможность добавить Спорт3?
Просто господин Самойленко сначала на конференции сказал, что с кабельными операторами точно продолжат сотрудничество, а потом уточнил, что все будет стабильно только до окончания Олимпиады. А потом? Забираете у кабелей?
Пожалуйста, проясните вопрос, если есть возможность... |
Поки що залишаємося. Що буде далі ще не знаю.
|
|
2008-05-26 13:48:04 |
|
|