July
Администратор
|
|
fcb написал:
Доброго дня, Дмитре! Я тут після гри Карпати - Ворскла подумав, а чи не рановато нам ПЛ в Україні робити? Чи не стане створення ПЛУ своєрідною "приватизацією" чемпіонату України між кількома "кланами"? Адже не секрет, що кожен власник належить до одного з "кланів"(принаймі є така суспільна думка). В нас і так твориться Бог зна що, а тут власникі самі диктуватимуть правила і нікого над ними не буде. ПФЛ і ФФУ, які і так ИМХО куплені, заангажовані і взагалі ніякі, тепер навіть тої "маріонеточної" влади мати не будуть. Ви, мабуть, зрозуміли, що поведінка вболівальників та фанатів на стадіоні "Україна" у Львові була викликана розумінням/припущенням того, що Карпати елементарно "продали" матч полтавчвнвм. Я нічого не стверджую, оскільки "хабаря"(чи як це можна назвати) не бачив і в руках не тримав. Але скажіть будь-ласка, як можна за 80 хвилин в домашньому матчі грати так, щоб в усіх склалося враження нібито команда боїться вдарити по воротам суперника, щоб ненароком не забити гол? І чому в останні 10 хвилин, коли половина стільців опинилося на газоні, Ворскла була просто "розкатана" по полю? Можливо карпатівці просто "налякалиь народного гніву" ? Чомусь думаю, що Ворскла таки залишиться у "вишці". А що ж буде коли усім заправлятимуть власники наших клубів?... І ще про фанатів. У "футбольному уік-енді" вкотре показували зловісні кадри, як львівські вболівальники на "стадіоні ім. В. Лобоновського" розгорнули прапор з німецькою свастикою! Я ні в якому разі не виправдовою цей акт, прекрасно розумію, що пропоганда фажизму є одним з найбільших ідіотизмів в людському суспільстві, але скільки можна на цьому акцентувати увагу? Мені дійсно цікаво, якби хтось розгорнув червоний прапор із зіркою десь у кутку, тоді б теж так довго про цей факт "гуділи" ЗМІ? Я думаю, що ні? Хоча режим, символом якого був цей прапор, погубив аж ніяк не меньше душ аніж фашизм. Я думаю, що таке ще буде траплятися не раз. І одна з основних причин того те, що на цьому так сильно акцентується увага. Якщо людям зусіх сторін доказувати, що вони фашисти, бо Степан Бандера з Західної України і був фашистом, а фашистом він був тільки тому що так було комусь вигідно писати у підручникахз "псевдоісторії", тоді вони дійсно стають тими ким їх називають. Якщо судити по собі, то я, наприклад, якщо буде реферндум за 2-гу державну мову піду і проголусую проти. І не тому, що я там дуже великий патріот, а тому що я, анприклад, читаю у найпопулярнішому футбольному виданні, що воно б в житті не продавалось так активно на українській мові, або що фільми в перекладі українською "несмотритебельные"(в інтернті слово таке вичитав ). Або піду і проголусую за НАТО, хоча мені глибоко начхати будем ми в НАТО чи ні. А піду тому, що мені не подобається коли в мою країну приїзджає якесь "мурмило" і в ефір національних каналів каже, що нікуди ми не вступим поки він(або його босс) нам цього не позволить. Саме головне - я розумію, що це все фарс і що політикам вигідно роздмухувати ці питання, а ЗМІ просто танцює під їхню дудку. Тому не хочеться щоб чемпіоном України з футболу ставала та команда, власник якої в той рік при владі. Мені здається, що ми просто культурно не готові до ПЛ. А якщо ми не можемо навести порядок у себе дома, то як ми можемо провести щось таке грандіозне типу ЄВРО 2012? |
Скільки Ви важливих тем зачепили... Давайте по черзі. 1. Ну яка там в біса влада у ПФЛ?? Смішна, нікому не потрібна організація. Справа в тому, що якби не змінювалася назва, наш чемпіонат залишатиметься "нужником", бо люди, які насправді усім цим заправляють навряд чи зміняться. Вони ж і далі брехатимуть одне одному про "чесну" боротьбу і продовжуватимуть пхати гроші суддям та суперникам, а потім наказувати своїм відданим собакам у ЗМІ гавкати голосніше про "змови" та "конфлікти інтересів". 2. На жаль, цю радянську брехню так легко не викорчувати. Ці убогі, яких, начебто, "утискають" навіть прізвище Бандери вимовляють "Бендера". Навіщо їм знати хто він? Навіщо їм знати, що таке Україна і хто такі українці? Серед них є видатні науковці, справжні "проффесори", у яких за плечима такі серйозні "університети", як в’язниця. Вони розтовкмачать все і про НАТО, і про Голодомор. А манкуртам, яких, як це не прикро, у нас дуже багато, тільки й нагадай про совдепівське "щастя", про "бендерівців"... Це при тому, що навряд чи були колись організації більш злочинні, аніж "комуністична" партія, на чиїй совісті кров мільйонів людей. 3. Я вже якось тут казав, скажу ще раз. Не буде другої державної мови, хай би там як не розказували про це ті, хто кричать про "насильницьку" українізацію, бо "уркаїнізація", якою вони займаються завжди наражатиметься на гідну відсіч. Хочеться вірити, що долю країни ця наволоч, що навіть нібито "рідною" своєю мовою грамотно не здатна писати та говорити, не вирішуватиме. Питання, зрештою, не в мові, бо є багато людей, які знають, люблять російську і є патріотами України. Питання у тому, що невігласи-безбатченки прагнуть нахабно розпоряджатися у нашому з Вами домі. 4. У нас схоже беруть приклад з Бразилії Там багато хто стверджує, що країна не готова зараз і навряд чи буде готова за 6 років провести чемпіонат світу, але й впевнені, що ніхто цей чемпіонат у них не забере.
|
|