Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 ... 69
July
Администратор

PREDATOR написал:

Добрий вечір!Хотілось би взнати вашу думку про гру В.Федоріва проти Атаєва???Це просто кошмар...як він кричав бідний(((

Кричав. І будь-хто кричав би, якби таке з ним сталося. Тільки я Федоріва у грі бачив не раз, і не два, і впевнений, що він не здатен навмисно зламати ногу супернику.
Так сталося. У боротьбі. Від якої Федорів ніколи не ухилявся.
Покарання він отримав. Покарання заслужене.
Атаєву можна побажати якнайшвидшого одужання і повернення на поле. І розуміння того, що він, як і кожен інший футболіст, може у такій ситуації опинитися на місці Федоріва.

2008-04-14 18:51:42
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

Raul написал:

Как без финала Кубка Испании???
В єто время и накладки нет - повтор матча АПЛ....
обидно :(
Придется через и-нет глядеть...

Проблема в тому, що на всі стадії Кубка аж до фіналу один власник прав, а на фінал - інший. І вони намагаються вичавити з телекомпаній максимум за одну лише гру. А це, принаймні для нас, не прийнятно. Нехай спробують "доїти" інших.

2008-04-14 18:54:50
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня, Дмитре!
Я тут після гри Карпати - Ворскла подумав, а чи не рановато нам ПЛ в Україні робити? Чи не стане створення ПЛУ своєрідною "приватизацією" чемпіонату України між кількома "кланами"? Адже не секрет, що кожен власник належить до одного з "кланів"(принаймі є така суспільна думка). В нас і так твориться Бог зна що, а тут власникі самі диктуватимуть правила і нікого над ними не буде. ПФЛ і ФФУ, які і так ИМХО куплені, заангажовані і взагалі ніякі, тепер навіть тої "маріонеточної" влади мати не будуть. Ви, мабуть, зрозуміли, що поведінка вболівальників та фанатів на стадіоні "Україна" у Львові була викликана розумінням/припущенням того, що Карпати елементарно "продали" матч полтавчвнвм. Я нічого не стверджую, оскільки "хабаря"(чи як це можна назвати) не бачив і в руках не тримав. Але скажіть будь-ласка, як можна за 80 хвилин в домашньому матчі
грати так, щоб в усіх склалося враження нібито команда боїться вдарити по воротам суперника, щоб ненароком не забити гол? І чому в останні 10 хвилин, коли половина стільців опинилося на газоні, Ворскла була просто "розкатана" по полю? Можливо карпатівці просто "налякалиь народного гніву" :) ? Чомусь думаю, що Ворскла таки залишиться у "вишці". А що ж буде коли усім заправлятимуть власники наших клубів?... І ще про фанатів. У "футбольному уік-енді" вкотре показували зловісні кадри, як львівські вболівальники на "стадіоні ім. В. Лобоновського" розгорнули прапор з німецькою свастикою! Я ні в якому разі не виправдовою цей акт, прекрасно розумію, що пропоганда фажизму є одним з найбільших ідіотизмів в людському суспільстві, але скільки можна на цьому акцентувати увагу? Мені дійсно цікаво, якби хтось розгорнув червоний прапор із зіркою десь у кутку, тоді б теж так довго про цей факт "гуділи" ЗМІ? Я думаю, що ні? Хоча режим, символом якого був цей прапор, погубив аж ніяк не меньше душ аніж фашизм. Я думаю, що таке ще буде траплятися не раз. І одна з основних причин того те, що на цьому так сильно акцентується увага. Якщо людям зусіх сторін доказувати, що вони фашисти, бо Степан Бандера з Західної України і був фашистом, а фашистом він був тільки тому що так було комусь вигідно писати у підручникахз "псевдоісторії", тоді вони дійсно стають тими ким їх називають. Якщо судити по собі, то я, наприклад, якщо буде реферндум за 2-гу державну мову піду і проголусую проти. І не тому, що я там дуже великий патріот, а тому що я, анприклад,  читаю у найпопулярнішому футбольному виданні, що воно б в житті не продавалось так активно на українській мові, або що фільми в перекладі українською "несмотритебельные"(в інтернті слово таке вичитав :)). Або піду і проголусую за НАТО, хоча мені глибоко начхати будем ми в НАТО чи ні. А піду тому, що мені не подобається коли в мою країну приїзджає якесь "мурмило" і в ефір національних каналів каже, що нікуди ми не вступим поки він(або його босс) нам цього не позволить. Саме головне - я розумію, що це все фарс і що політикам вигідно роздмухувати ці питання, а ЗМІ просто танцює під їхню дудку. Тому не хочеться щоб чемпіоном України з футболу ставала та команда, власник якої в той рік при владі. Мені здається, що ми просто культурно не готові до ПЛ. А якщо ми не можемо навести порядок у себе дома, то як ми можемо провести щось таке грандіозне типу ЄВРО 2012?

Скільки Ви важливих тем зачепили... Давайте по черзі.
1. Ну яка там в біса влада у ПФЛ?? Смішна, нікому не потрібна організація.
Справа в тому, що якби не змінювалася назва, наш чемпіонат залишатиметься "нужником", бо люди, які насправді усім цим заправляють навряд чи зміняться. Вони ж і далі брехатимуть одне одному про "чесну" боротьбу і продовжуватимуть пхати гроші суддям та суперникам, а потім наказувати своїм відданим собакам у ЗМІ гавкати голосніше про "змови"  та "конфлікти інтересів".
2. На жаль, цю радянську брехню так легко не викорчувати. Ці убогі, яких, начебто, "утискають" навіть прізвище Бандери вимовляють "Бендера". Навіщо їм знати хто він? Навіщо їм знати, що таке Україна і хто такі українці?
Серед них є видатні науковці, справжні "проффесори", у яких за плечима такі серйозні "університети", як в’язниця. Вони розтовкмачать все і про НАТО, і про Голодомор. А манкуртам, яких, як це не прикро, у нас дуже багато, тільки й нагадай про совдепівське "щастя", про "бендерівців"... Це при тому, що навряд чи були колись організації більш злочинні, аніж "комуністична" партія, на чиїй совісті кров мільйонів людей.
3. Я вже якось тут казав, скажу ще раз. Не буде другої державної мови, хай би там як не розказували про це ті, хто кричать про "насильницьку" українізацію, бо "уркаїнізація", якою вони займаються завжди наражатиметься на гідну відсіч. Хочеться вірити, що долю країни ця наволоч, що навіть нібито "рідною" своєю мовою грамотно не здатна  писати та говорити, не вирішуватиме.
Питання, зрештою, не в мові, бо є багато людей, які знають, люблять російську і є патріотами України. Питання у тому, що невігласи-безбатченки  прагнуть нахабно розпоряджатися у нашому з Вами домі.
4. У нас схоже беруть приклад з Бразилії :) Там багато хто стверджує, що країна не готова зараз і навряд чи буде готова за 6 років провести чемпіонат світу, але й впевнені, що ніхто цей чемпіонат у них не забере.

2008-04-14 19:25:33
July
Администратор

amor написал:

Дмитре, доброго дня!
Ден в Японії,  запитаю вас як головного редактора каналу.
Які саме матчі серії "А" будуть обрані для показу наступних вихідних?

SATURDAY 19th April  2008
Roma vs Livorno– KO 16.00 GMT
Fiorentina vs Palermo – KO 18.30 GMT

SUNDAY 20th April 2008
Atalanta vs Juventus KO 13.00 GMT
Torino vs Inter – KO 18.30 GMT

2008-04-14 19:27:17
SteveY
Забанен

Здравствуйте, Дмитрий!
Бью тревогу!
Дена нету, спросить не у кого. Так что заранее прошу простить! Какой сегодня и в оставшиеся на неделе дни будет матч в ПО НХЛ. А то в программке нету. Может сегодня Детройт будет? Порадуете?

DETROIT RED WINGS

2008-04-16 17:33:54

July
Администратор

SteveY написал:

Здравствуйте, Дмитрий!
Бью тревогу!
Дена нету, спросить не у кого. Так что заранее прошу простить! Какой сегодня и в оставшиеся на неделе дни будет матч в ПО НХЛ. А то в программке нету. Может сегодня Детройт будет? Порадуете?

Wed    16-04-08    New Jersey    NY Rangers
Thu    17-04-08    Colorado    Minnesota
Fri    18-04-08    NY Rangers    New Jersey
Sat    19-04-08    Philadelphia    Washington

2008-04-16 17:45:54
sori
Member

поздравляю вас дима с ожидаемым уходом кумана вон  .  ваше мнение кто мог бы возглавить  валенсию ? это будет испанец или они опять будут искать иностранца

2008-04-23 11:32:42

fcb
Member

Доброго дня!
Я чомусь завжди думав, що помру від сигарет, але вчора зрозумів, що помру в старостів від інфаркту після перегляду одного з матчів Барси :). Я чомусь думав, що результат вчорашнього матчу буде гіршим для каталонців, значно гіршим. А так, думаю, що тепер дійсно шанси 50/50. Більш того, вважаю, що 0:0 чимось краще за 1:0. Оскільки є надія, що такий результат може трішки "заспокоїти" МЮ і можливо зменшити тиск на ворота Вальдеса в перші 15 - 20 хв. матчу на "Олд Трафорді". Сподіваюсь, що "манки" не побіжать забивати гол зразу ж після стартового свистка, томущо, як на мене, забити Барсі легше за все на початку матчу, поки команда(якщо ще можна так назвати ті залишки Барси командою) "розхитується". Ну і фланги Барси - це ИМХО просто... Вся небезпека від МЮ йшла через фланги, особливо через правий, де мав би бути Дзамбротта. Таке враження, що італієць грав не дефа, а атакуючого півзахисника.
Скажіть будь-ласка, коли на Вашій пам"яті Барселона робила подвиги, створювала сенсацію(позитивну) чи, принаймі, хочаб "камбек"? Останнє, що приходить на думку, так це 1/4 ЛЧ проти Челсі років 10 тому, коли каталонці програвши 1:3 в Лондоні, дома дожали англійців в овертаймі 5:1. Але й це чимось неочікуваним не назвеш, оскільки тоді рівень команд значно відрізнявся на користь Барси. А от 4:1 дома та 0:4 на виїзді, так це будь-ласка, це вони вміють і показують принаймі раз в два сезони. Чи не здається Вам, що чомусь склалось історично так, що Барселона або "рве" всіх і тоді завойовує титули, або "рвуть" її, а третього не дано?... Ну і , будь-ласка, оцінку шансів на проходження даних команд у фінал. Дякую.

2008-04-24 09:26:45

July
Администратор

sori написал:

поздравляю вас дима с ожидаемым уходом кумана вон  .  ваше мнение кто мог бы возглавить  валенсию ? это будет испанец или они опять будут искать иностранца

Іноземця щойно викинули :) Насправді, не так вже й важливо звідки буде новий тренер (у самій Іспанії достатньо цікавих фахівців, яким можно цю роботу запропонувати).
Важливо те, як працюватиме керівництво клубу. Усі проблеми виникали останнім часом за активної участі колишнього президента та інших функціонерів. Якщо цим чварам край не покласти - хто б не тренував, йому буде важко.

2008-04-24 17:23:26
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня!
Я чомусь завжди думав, що помру від сигарет, але вчора зрозумів, що помру в старостів від інфаркту після перегляду одного з матчів Барси :). Я чомусь думав, що результат вчорашнього матчу буде гіршим для каталонців, значно гіршим. А так, думаю, що тепер дійсно шанси 50/50. Більш того, вважаю, що 0:0 чимось краще за 1:0. Оскільки є надія, що такий результат може трішки "заспокоїти" МЮ і можливо зменшити тиск на ворота Вальдеса в перші 15 - 20 хв. матчу на "Олд Трафорді". Сподіваюсь, що "манки" не побіжать забивати гол зразу ж після стартового свистка, томущо, як на мене, забити Барсі легше за все на початку матчу, поки команда(якщо ще можна так назвати ті залишки Барси командою) "розхитується". Ну і фланги Барси - це ИМХО просто... Вся небезпека від МЮ йшла через фланги, особливо через правий, де мав би бути Дзамбротта. Таке враження, що італієць грав не дефа, а атакуючого півзахисника.
Скажіть будь-ласка, коли на Вашій пам"яті Барселона робила подвиги, створювала сенсацію(позитивну) чи, принаймі, хочаб "камбек"? Останнє, що приходить на думку, так це 1/4 ЛЧ проти Челсі років 10 тому, коли каталонці програвши 1:3 в Лондоні, дома дожали англійців в овертаймі 5:1. Але й це чимось неочікуваним не назвеш, оскільки тоді рівень команд значно відрізнявся на користь Барси. А от 4:1 дома та 0:4 на виїзді, так це будь-ласка, це вони вміють і показують принаймі раз в два сезони. Чи не здається Вам, що чомусь склалось історично так, що Барселона або "рве" всіх і тоді завойовує титули, або "рвуть" її, а третього не дано?... Ну і , будь-ласка, оцінку шансів на проходження даних команд у фінал. Дякую.

Так, "Челсі" тоді добре вполювали. Але я б, як це не парадоксально, подвигом охрестив би перемогу над "Міланом" два роки тому. Бо якраз тоді було "третє". А для "Барси" це справді досягнення.
Сер Алекс обіцяє, що МЮ вдома атакуватиме. Подивимося. Я не впевнений, що у відкритій грі "Барсі" не буде чим відповісти.
У мене наприкінці трансляції з’явилася аналогія з матчами МЮ проти "Реала" у 2000-му. Тоді теж манчестерці фаворитами виглядали, і у першому матчі 0-0 втримали на виїзді.
Звичайно, "Манчестер" зараз інший, але ж і тодішній був чинним володарем Кубка, а що з ним "Реал" зробив.
Мені здається, що навіть після домашньої нічиєї менше шансів у "Барси" не стало. І вона здатна здивувати у другому матчі.
P.S. Хоча я їй і вихід до фіналу Кубка Іспанії обіцяв :)

2008-04-24 17:40:41
michael scofield
New member

Дмитрий, какой же все-таки матч выдался МЮ - Барса... Как раз тот случай, когда жалеешь, что игра идет всего лишь 90 мин, (ну зачем тогда Дзамбротта скатил мяч под удар Скоулзу :) ) хотя моментов было маловато... Но, действительно, сидишь и смотришь игру, затаив дыхание, забыв обо всем на свете... И лишь бы не пропустить какой-то эпизод или слово любимого комментатора (Я Спорт-1 смотрел :) ) Чего только дуэль Роналдо с Дзамброттой стОит! Дмитрий, вот Ферги говорит, что состав у его команды собран сильнейший за последние 20 лет... А интересно, что сказал бы сэр Алекс, если на последней минуте забила Барса "дуру" со штрафного и команда в чемпионате не смогла выиграть в одном из оставшиемся матч? Как ты думаешь?

2008-04-30 18:54:32

sori
Member

спасибо вам  дима за ночную серию кубка либертадорес посмотрел с громадным удовольствием

2008-05-01 15:18:44

July
Администратор

michael scofield написал:

Дмитрий, какой же все-таки матч выдался МЮ - Барса... Как раз тот случай, когда жалеешь, что игра идет всего лишь 90 мин, (ну зачем тогда Дзамбротта скатил мяч под удар Скоулзу :) ) хотя моментов было маловато... Но, действительно, сидишь и смотришь игру, затаив дыхание, забыв обо всем на свете... И лишь бы не пропустить какой-то эпизод или слово любимого комментатора (Я Спорт-1 смотрел :) ) Чего только дуэль Роналдо с Дзамброттой стОит! Дмитрий, вот Ферги говорит, что состав у его команды собран сильнейший за последние 20 лет... А интересно, что сказал бы сэр Алекс, если на последней минуте забила Барса "дуру" со штрафного и команда в чемпионате не смогла выиграть в одном из оставшиемся матч? Как ты думаешь?

Навряд чи казав би, що це найгірший за останні 20 років склад, це точно :) Хіба не бувало такого, що найкращий склад не вигравав трофеїв? Що у клубах. що у збірних? Голландія 1970-х - найяскравіший приклад. і якби щось "залетіло", то так би воно і було.
Фергюсон, мабуть, не просто так це сказав. Адже він усі ці роки у клубі, кому ж ще знати, як не йому. І він до того ж говорить і про те, що їм треба вигравати те, що виграла команда у 1999-му, аби вже остаточно до категорії "найкращих" потрапити.

2008-05-03 17:50:08
July
Администратор

sori написал:

спасибо вам  дима за ночную серию кубка либертадорес посмотрел с громадным удовольствием

Будь-ласка. Далі буде ;)

2008-05-03 17:50:43
amatory27
Member

Дима, здравствуйте. Вы во время трансляции матча МЮ-ВХ сказали что не прочь увидеть Ди Канио наставником ВХ. А как вы относитесь к этому человеку не с точки зраения игрока, а именно как к человеку? Особенно я имею ввиду его знаменитый жест в римском дерби. Спасибо

2008-05-04 01:01:07

sori
Member

Простите дима   а куда пропал матч  челси из этого тура они же с манчестером нога вногу идут ??? ни на спорт один ни два я его на смог нпйти

2008-05-04 14:28:06

July
Администратор

amatory27 написал:

Дима, здравствуйте. Вы во время трансляции матча МЮ-ВХ сказали что не прочь увидеть Ди Канио наставником ВХ. А как вы относитесь к этому человеку не с точки зраения игрока, а именно как к человеку? Особенно я имею ввиду его знаменитый жест в римском дерби. Спасибо

До нас нещодавно приїжджав по роботі італієць, фан "Роми", який сказав, що хоч Ді Каніо і лаціале, він все одно його поважає, якраз за те, що у Паоло є своя точка зору, зокрема і на політичну ситуацію в країні.
От і я до Паоло з повагою ставлюся. Бо окрім жесту у дербі багато ще чого було у його житті вартого уваги. Ді Каніо - відвертий, принциповий та запальний. У його характері стільки всього хорошого і не дуже...Але саме це і зробило його Ді Каніо,про якого співали на британських стадіонах.
Щодо його політичних поглядів, то він ніколи їх не приховував, і вважає, що краще йому відверто говорити про них (як це робить, наприклад, "червоний" Лукареллі), аніж ховатися.
Паоло ховатися не звик.

2008-05-04 20:11:18
July
Администратор

sori написал:

Простите дима   а куда пропал матч  челси из этого тура они же с манчестером нога вногу идут ??? ни на спорт один ни два я его на смог нпйти

Понеділок, 18:00

2008-05-04 20:11:45
Иван (Ювентуса фан).
Member

Дмитрий, я знаю, что вы не отвечаете за программу на сайте, однако, кто же ответит? Почему в последнее время столько ошибок? Сейчас по Спорт2 я ожидал увидеть хоккей, чемпионат Мира! А у вас игра Реала в записи...Или обозначено время и чемпионат, а кто именно играет почему-то не написано...

Или это ошибки того, кто ставит программку на сайт, или того, кто ее составляет...Надо срочно что-то решать! Решите эту проблему, пожалуйста! И как можно скорее...Надеюсь, хоть второй матч финала штата Сан Паулу будет показан согласно программе.

2008-05-04 22:46:11

fcb
Member

Доброго дня! Цеж треба, щоб Реал став чемпіоном точнісінько перед ЕльКласіко! Це настільки символічно, що аж смішно. І цей коридор, який доведеться робити гравцям Барси, буде не лише в честь мадридців, але й певним приниженням для каталонців. Скільки б там не говорили, що гравці обох команд там майже цілуються між собою, чуть не найкращі друзі, але факт того що вони грають за клуби, які самі по собі являються повними протилежностями, залишається фактом... Гідне завершення сезону для обох команд. "Каждому по заслугам".
Одного разу Ви висловились, що можливо однією з найбільших проблем Райкарда буде позбутися Анрі, який так і не знайшов себе в команді, не зміг заграти на тих позиціях, на які його ставив Райкард. Але ж француза придбали саме як "забивного центерфорварда". Хто ж міг подумати, що Роні проведе сезон ще гірше за попередній, почне вводити дизбаланс в команду, потягне за собою Деку? Хто міг подумати, що при такій кількості високоякісних виконаваців моментами Райку не буде кого ставити на одну чи іншу позицію? От і довелося награвати Анрі де завгодно окрім його олюбленої позиції. Оскільки француз вже досить зрілий гравець, який все футбольне життя провів в центрі атак, як Арсеналу так і зб. Франції, перейти на нову позицію з необхідним ККД так і не зміг. А якщо до цього додати проблеми з адаптацією, то виходить, що й дивуватися немає чому. ИМХО треба дати Анрі ще один шанс.
Також не покидає відчуття суцільного безладу в середині команди. Можливо дійсно Тен Кате був тою об"єднуючою ланкою, був посередником між гравцями, тренером та керівництвом(Роні, як на мене, "забухав" після того, як голандець покинув клуб. Може з горя :))? Як показав досвід, тренер він "не ахті", але як помічник головного тренера навіть дуже і дуже нормально себе почуває. Просто подивитись на "Челсі Гранта" і на "Челсі Гранта з Тен Кате" і відповідно на "Барсу Ракарда з Тен Кате" і на "Барсу Райкарла без Тен Кате"...

Отредактированно fcb (2008-05-05 13:25:33)

2008-05-05 09:41:34

amatory27
Member

Здравствуйте, Дмитрий. Скажите пожалуйста, кто будет комментировать финал Кубка УЕФА?

2008-05-11 00:28:15

July
Администратор

amatory27 написал:

Здравствуйте, Дмитрий. Скажите пожалуйста, кто будет комментировать финал Кубка УЕФА?

Ми мали їхати з Деном. Але йому, на жаль, не встигли зробити паспорт, і я працюватиму сам.

2008-05-12 12:36:47
Иван (Ювентуса фан).
Member

Дмитрий, добрый день.
Скажите, будет ли представлен на ваших каналах обзор чемпионата Бразилии? Помню, в конце прошлого сезона у вас появилась программка о футболе Бразилии.

Ну и спасибо, что продолжаете показывать д-а-аа-алеко не самый рейтинговый чемпионат:)

2008-05-12 18:35:18

July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Дмитрий, добрый день.
Скажите, будет ли представлен на ваших каналах обзор чемпионата Бразилии? Помню, в конце прошлого сезона у вас появилась программка о футболе Бразилии.

Ну и спасибо, что продолжаете показывать д-а-аа-алеко не самый рейтинговый чемпионат:)

Ні, поки що без огляду. Тож раджу шукати фрагменти матчу Португеза - Фіґєйренсе (5:5) в Інтернеті :)
P.S. Слово "рейтинг" для мене давно стало "нецензурним", бо "високим" рейтингом дуже часто виправдовують вихід в ефір рідкісного лайна.
Тож нехай рейтингом переймаються інші. А ми будемо дивитися один з найцікавіших у світі чемпіонатів :)

2008-05-12 20:07:42
PREDATOR
New member

Доброго вечора,Дмитре!
Я фан Мілана і не можу вже дивитись на ці результати...(((
Як можна програвати такі важливі матчі(проти Наполі)??? Не уявляю ЛЧ без Мілана!!!(а ви?)
Скільки можна тримати Анчелотті???
Чому вже декілька років так жахливо ведеться селекційна політика???(за виключенням Пато).
Вважаю буде доцільним запросити на пост гол. тренера Моуріньо...Хотілось би взнати вашу думку щодо цього,а також про перспективи клубу...Які позиції(на вашу думку) і КИМ потрібно посилити???
О,ледве не забув,ситуація з Гаттузо,що ви думаєте з цього приводу?Невже піде з клубу???

2008-05-12 22:56:40

Страниц: 1 ... 35 36 37 38 39 40 41 ... 69   Тема закрыта
Перейти