Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 69
hronos
Member

Еге ж! А ще хороший журналіст ніколи не видає іншим власні інформ джерела (хіба що за плату)! Це я нікого не цитую, я в цьому лише вкотре особисто переконуюсь. Втім, і на доброму слові Вам дякую. Буду шукати ще один місяць, а потім ще... допоки з глузду не з'їду. Повірте, можливо зїхати з глузду від безрезультатних пошуків. Коротше кажучи, наступний пост писатиму Вам, Дмитре, з псих-лікарні. Сподіваюсь, ви маєте час і натхнення спілкуватись із психом. Чекайте... (P.S. писав без наміру Вас образити чи споровокувати) ;)

2008-04-03 21:25:56

Иван (Ювентуса фан).
Member

Дмитрий, вы в матчах ПЛ и Кубка Англии постоянно с таким энтузиазмом рассказываете о событиях в Чемпионшипе, что уж очень хочется, чтобы сей дивизион вернулся на каналы Поверхности. Хотя бы один пятничный матч, как было когда-то...Конечно, удается с помощью интернета кое-чего посмотреть, однако хотелось бы смотреть Чемпионшип по ТВ. Это реально в следующем сезоне?

2008-04-06 18:44:33

fabio
Member

Дима когда уже вы сделаете свою авторскую передачу о футболе?
:-)

Отредактированно fabio (2008-04-07 12:01:55)

2008-04-07 12:01:33

July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Дмитрий, вы в матчах ПЛ и Кубка Англии постоянно с таким энтузиазмом рассказываете о событиях в Чемпионшипе, что уж очень хочется, чтобы сей дивизион вернулся на каналы Поверхности. Хотя бы один пятничный матч, как было когда-то...Конечно, удается с помощью интернета кое-чего посмотреть, однако хотелось бы смотреть Чемпионшип по ТВ. Это реально в следующем сезоне?

У наступному ні. Права на територію України продали до кінця сезону 2008/2009. Намагаємося придбати права на три сезони з літа 2009-го.

2008-04-07 14:45:15
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

fabio написал:

Дима когда уже вы сделаете свою авторскую передачу о футболе?
:-)

Точну дату назвати не можу :)

2008-04-07 14:45:54
sori
Member

знаете дмитрий посмотрев матч кардифа и барнсли я понял  почему  я не люблю большую англию  большая англия  большая комерция  а в таких играх чуствуется дух  игры полностью  солидарен с иваном

2008-04-07 15:04:17

SteveY
Забанен

July написал:

У наступному ні. Права на територію України продали до кінця сезону 2008/2009. Намагаємося придбати права на три сезони з літа 2009-го.

Добрый вечер.
Я извиняюсь, это какому же каналу продали? Что-то я в Украмне не видел Кока-Кола Лигу... Хотя смотрел бы с удовольствием.
PS
Вторую Бундеслигу по понедельникам обещал Виктор показывать, так ничего и не показали. :):(

DETROIT RED WINGS

2008-04-08 01:05:51

Фанат Динамо
Member

Здравствуйте, Дмитрий. Я хочу спросить у Вас, как обстоят дела с чемпионатами Франции, Голландии и Шотландии? Есть ли хотя бы надежда увидеть эти чемпионаты на ваших каналах уже со следующего сезона?
P.S. Финал Кубка Испании будет на Спорт1? В прошлом году, насколько я знаю, турнир показывали вы, но финал был по Мегаспорту. Надеюсь, сейчас такого не будет.

2008-04-08 07:15:56

sori
Member

дим   язнаю правила  по которым вы не отвечаете на вопросы  к програмной службе канала но рескну спросить почему на сайте нет ни на одном канале хокейной трансляции из японии  хотя вчера жураховский  сказал в спорт клубе что она будет  и хокей на траве , который по словам  жураховского тож6е будет на сайте не указан  с огромной любовью к тому что вы делаете и уважением к вам .

2008-04-08 10:41:56

ALEX777
New member

Доброго дня, Дмитре!
В мене два питання.
1. Як Ви оцінюєте виступ пітерського Зеніта в нинішньому сезоні ? Є в них запас міцності для того щоб вийти до фіналу кубку UEFA?
2. Який стиль гри Вам більше подобається, лондонського Арсеналу чи Ліверпулю?
Хоч я і вважаю, що Венгер і Бенітес є одними з найкращих тренерів сучасності, які вміють дійсно створювати Команду.

Заздалегідь дякую за відповідь.

2008-04-08 11:28:35

July
Администратор

SteveY написал:

July написал:

Добрый вечер.
Я извиняюсь, это какому же каналу продали? Что-то я в Украмне не видел Кока-Кола Лигу... Хотя смотрел бы с удовольствием.
PS
Вторую Бундеслигу по понедельникам обещал Виктор показывать, так ничего и не показали. :):(

Буває, що продають пакетом на кілька територій. Так і зробили свого часу.

2008-04-08 16:39:28
July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Здравствуйте, Дмитрий. Я хочу спросить у Вас, как обстоят дела с чемпионатами Франции, Голландии и Шотландии? Есть ли хотя бы надежда увидеть эти чемпионаты на ваших каналах уже со следующего сезона?
P.S. Финал Кубка Испании будет на Спорт1? В прошлом году, насколько я знаю, турнир показывали вы, но финал был по Мегаспорту. Надеюсь, сейчас такого не будет.

Ще нічого не можу сказати.
P.S. Схоже, що фіналу в нас не буде.

2008-04-08 16:40:37
July
Администратор

sori написал:

дим   язнаю правила  по которым вы не отвечаете на вопросы  к програмной службе канала но рескну спросить почему на сайте нет ни на одном канале хокейной трансляции из японии  хотя вчера жураховский  сказал в спорт клубе что она будет  и хокей на траве , который по словам  жураховского тож6е будет на сайте не указан  с огромной любовью к тому что вы делаете и уважением к вам .

http://www.poverkhnost.tv/pages/index.p ... p;s=96#sun

2008-04-08 16:41:33
July
Администратор

ALEX777 написал:

Доброго дня, Дмитре!
В мене два питання.
1. Як Ви оцінюєте виступ пітерського Зеніта в нинішньому сезоні ? Є в них запас міцності для того щоб вийти до фіналу кубку UEFA?
2. Який стиль гри Вам більше подобається, лондонського Арсеналу чи Ліверпулю?
Хоч я і вважаю, що Венгер і Бенітес є одними з найкращих тренерів сучасності, які вміють дійсно створювати Команду.

Заздалегідь дякую за відповідь.

1. Чудовий виступ. А до фіналу може будь-хто з цієї вісімки вийти. Чому й цікавий Кубок УЄФА.
2. Знаєте, подобатися має, насамперед,  рівень втілення тренерських ідей у кожному матчі. Можна при цьому пам’ятати про стиль гри команди, але окремішно ця інформація занадто абстрактна. Коли "Арсенал" чи "Ліверпуль" добре відстоюють принципи свого стилю - це справжнє видовище. Згадайте хоча б матчі "Ліверпуля" з "Барсою" рік тому. А от у першому матчі мені, наприклад, не дуже сподобалося, як грав "Ліверпуль". Хоч результату команда все одно досягла.
А щодо тренерів та їхньої кваліфікації - питань немає. Звичайно, це тренери елітні.

2008-04-08 16:53:17
Костя(Челси)
Member

Добрый день, Дмитрий! У меня к вам нексколько вопросов.

1.Как вы считаете, Милан выйдет в лигу чемпионов по итогам сезонов италии?
2.В следуещим сезоне в италии будет борьба за чемпионский титул более интересной?

Отредактированно Костя(Челси) (2008-04-09 15:55:24)

2008-04-09 15:17:12

zizu
Member

Вітаю Дмитре!На ваш погляд чого не вистачило Арсеналу пройти далі.На мій погляд    не було ким підсилити гру,а також дві помилки Сандероса і помелкове рішення судді.Як що брати два матчи то Арсенал виглядав краще ,а помилки використовував краще Ліверпуль.

2008-04-09 16:56:26

fcb
Member

Доброго дня!
Уявіть, що ви тренер команди, якій випало грати проти МЮ, наприклад, в 1/4 чи 1/8 КУЄФА :) (але проти таког МЮ, яким Манчестер являється зараз, а команда Ваша потенційно приблизно того ж рівня, але через деякі об"єктивні та не дуже причини показує протягом сезону не дуже хорошу гру). Яку б тактику ви вибрали, як побудували б гру, як взагалі можна переграти цю команду?...Ну, я думаю, Ви мене зрозуміли :).
Дякую!

2008-04-11 09:37:59

July
Администратор

Костя(Челси) написал:

Добрый день, Дмитрий! У меня к вам нексколько вопросов.

1.Как вы считаете, Милан выйдет в лигу чемпионов по итогам сезонов италии?
2.В следуещим сезоне в италии будет борьба за чемпионский титул более интересной?

1. Питання можна поставити інакше: Чи дозволить йому це зробити "Фіорентина"?
Вже у найлижчому турі у обох команда серйозні суперники, і якщо відрив "Фіорентини" зросте, то шансів буде дуже мало. Календар такий, що втратити вони можуть однаково, а цього "Мілану" замало. Та й сам він знову заграв нестабільно і зазнав кількох не очікуваних поразок.
У "Фіорентини" ніби ще є Кубок УЄФА. Може саме це трохи відволікатиме їх від чемпіонату, але здається, що зараз "Фіорентина" зможе поєднувати гру у двох турнірах і досягати результату.
2. Ви маєте на увазі чи більше команд боротимуться за титул? Думаю, що на це питання ми тільки під час наступного сезону відповідь отримаємо. Теоретично це можливо. Але ж і цього сезону ніби очікували, що буде три-чотири претенденти.

2008-04-11 19:08:14
July
Администратор

zizu написал:

Вітаю Дмитре!На ваш погляд чого не вистачило Арсеналу пройти далі.На мій погляд    не було ким підсилити гру,а також дві помилки Сандероса і помелкове рішення судді.Як що брати два матчи то Арсенал виглядав краще ,а помилки використовував краще Ліверпуль.

Гравців травмованих не вистачило. Свіжості. А ще злості. Ґлєб ледь не єдиним був, хто відчайдушно за м’яч боровся, готовий був на все заради перемоги. Тобто не лише до того, щоб своїм футболом суперника здолати, а ще й горлянку йому перегризти.
"Ліверпуль" не просто краще помилки використовував. Він, на відміну від першого матчу, змушував суперника помилятися, нервувати.
Окрема історія - пенальті у ворота "Арсенала". Особливо на тлі того, що Фінк не призначив у першому матчі. Але схоже, що Долі подобається як "Ліверпуль" і "Челсі" грають у півфіналі...

2008-04-11 19:13:17
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня!
Уявіть, що ви тренер команди, якій випало грати проти МЮ, наприклад, в 1/4 чи 1/8 КУЄФА :) (але проти таког МЮ, яким Манчестер являється зараз, а команда Ваша потенційно приблизно того ж рівня, але через деякі об"єктивні та не дуже причини показує протягом сезону не дуже хорошу гру). Яку б тактику ви вибрали, як побудували б гру, як взагалі можна переграти цю команду?...Ну, я думаю, Ви мене зрозуміли :).
Дякую!

"Боро" дав нещодавно хороший приклад. Пресингувати, не давати свободи у центрі, витримувати високий темп, грати без розривів між лініями. Але чи готова до такої гри команда, про яку Ви зараз говорите? :)
Ще один цікавий момент - Вам не здається, що Фергюсон може спробувати саме проти цієї "Барси" зіграти від оборони? Щоб не вона намагалася руйнувати задуми суперника, а  навпаки? Ви скажете, що не по-барселоньки це - руйнувати - але згадаймо, як "Барса" грала на Кубок Іспанії проти "Севільї" та "Вільярреала".
Тоді Райкард ніби спробував сухіший варіант, не такий феєричний, але цілком дієвий. Зрештою якщо з феєрією проблеми, то може є сенс пограти уважніше.
Взагалі можна поставити парадоксальне, на перший погляд, запитання: Цікаво чи не виявиться це протистояння ще менш видовищним, аніж "лайно на паличці" (© Хорхе Вальдано)?

2008-04-11 19:22:03
unikal
Member

І ще по вимові:
Я помітив, що двох гравців (Hleb and Ibrahimovic) що Ви, що Ден вимовляють так, ніби це Gleb та IbraGimovic. Це вплив російської вимови? :) Чи просто звичка?

2008-04-11 21:34:40

PREDATOR
New member

Добрий вечір!Хотілось би взнати вашу думку про гру В.Федоріва проти Атаєва???Це просто кошмар...як він кричав бідний(((

2008-04-13 23:44:48

Raul
Member

Как без финала Кубка Испании???
В єто время и накладки нет - повтор матча АПЛ....
обидно :(
Придется через и-нет глядеть...

2008-04-14 12:39:49

fcb
Member

Доброго дня, Дмитре!
Я тут після гри Карпати - Ворскла подумав, а чи не рановато нам ПЛ в Україні робити? Чи не стане створення ПЛУ своєрідною "приватизацією" чемпіонату України між кількома "кланами"? Адже не секрет, що кожен власник належить до одного з "кланів"(принаймі є така суспільна думка). В нас і так твориться Бог зна що, а тут власникі самі диктуватимуть правила і нікого над ними не буде. ПФЛ і ФФУ, які і так ИМХО куплені, заангажовані і взагалі ніякі, тепер навіть тої "маріонеточної" влади мати не будуть. Ви, мабуть, зрозуміли, що поведінка вболівальників та фанатів на стадіоні "Україна" у Львові була викликана розумінням/припущенням того, що Карпати елементарно "продали" матч полтавчвнвм. Я нічого не стверджую, оскільки "хабаря"(чи як це можна назвати) не бачив і в руках не тримав. Але скажіть будь-ласка, як можна за 80 хвилин в домашньому матчі
грати так, щоб в усіх склалося враження нібито команда боїться вдарити по воротам суперника, щоб ненароком не забити гол? І чому в останні 10 хвилин, коли половина стільців опинилося на газоні, Ворскла була просто "розкатана" по полю? Можливо карпатівці просто "налякалиь народного гніву" :) ? Чомусь думаю, що Ворскла таки залишиться у "вишці". А що ж буде коли усім заправлятимуть власники наших клубів?... І ще про фанатів. У "футбольному уік-енді" вкотре показували зловісні кадри, як львівські вболівальники на "стадіоні ім. В. Лобоновського" розгорнули прапор з німецькою свастикою! Я ні в якому разі не виправдовою цей акт, прекрасно розумію, що пропоганда фажизму є одним з найбільших ідіотизмів в людському суспільстві, але скільки можна на цьому акцентувати увагу? Мені дійсно цікаво, якби хтось розгорнув червоний прапор із зіркою десь у кутку, тоді б теж так довго про цей факт "гуділи" ЗМІ? Я думаю, що ні? Хоча режим, символом якого був цей прапор, погубив аж ніяк не меньше душ аніж фашизм. Я думаю, що таке ще буде траплятися не раз. І одна з основних причин того те, що на цьому так сильно акцентується увага. Якщо людям зусіх сторін доказувати, що вони фашисти, бо Степан Бандера з Західної України і був фашистом, а фашистом він був тільки тому що так було комусь вигідно писати у підручникахз "псевдоісторії", тоді вони дійсно стають тими ким їх називають. Якщо судити по собі, то я, наприклад, якщо буде реферндум за 2-гу державну мову піду і проголусую проти. І не тому, що я там дуже великий патріот, а тому що я, анприклад,  читаю у найпопулярнішому футбольному виданні, що воно б в житті не продавалось так активно на українській мові, або що фільми в перекладі українською "несмотритебельные"(в інтернті слово таке вичитав :)). Або піду і проголусую за НАТО, хоча мені глибоко начхати будем ми в НАТО чи ні. А піду тому, що мені не подобається коли в мою країну приїзджає якесь "мурмило" і в ефір національних каналів каже, що нікуди ми не вступим поки він(або його босс) нам цього не позволить. Саме головне - я розумію, що це все фарс і що політикам вигідно роздмухувати ці питання, а ЗМІ просто танцює під їхню дудку. Тому не хочеться щоб чемпіоном України з футболу ставала та команда, власник якої в той рік при владі. Мені здається, що ми просто культурно не готові до ПЛ. А якщо ми не можемо навести порядок у себе дома, то як ми можемо провести щось таке грандіозне типу ЄВРО 2012?

2008-04-14 15:18:31

amor
Member

Дмитре, доброго дня!
Ден в Японії,  запитаю вас як головного редактора каналу.
Які саме матчі серії "А" будуть обрані для показу наступних вихідних?

Отредактированно amor (2008-04-14 17:42:25)

2008-04-14 17:42:06

Страниц: 1 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 69   Тема закрыта
Перейти