Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 69
July
Администратор

Zabe; написал:

July написал:

Фанат Динамо написал:

Здравствуйте, Дмитрий.
Пожалуй добавлю свои вопросы.
1. Олимпиада. Будут ли трансляции футбольного турнира? В каком объеме?
2. Евро. Кто из вас будет поедет в Австрию/Швейцарию комментировать с места событий?
3. Опять Евро. Во время самого чемпионата будут ли выходить передачи, которые бы передавили атмосферу праздника? Тоесть которые бы рассказывали не только о игре, но и о странах, городах, болельщиках, других интересных мелочах.
С уважением, Евгений.

1. Думаю, що так, але ще не можу нічого сказати про обсяг.
2. Я, Ден та Вацко
3. Обов’язково. Окрім коментаторів у Австрії та Швейцарії працюватимуть ще й репортери.

Можно мне сказать глупую фразу? :) МО-ЛОД-ЦЫ! :)

Це треба казати, коли чемпіонат закінчиться. Якщо буде привід.

2008-03-14 14:48:15
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
unikal
Member

July написал:

Цікаво, що на "Олімпіко" диктор вимовляв "Мансіні".

Ну я власне й не сумнівався...
Ось суттєва різниця. А то коли наші починають, наприклад, з  Владзіміра Карицьки робити Володимира Коритька, то... Ну може, ще навчаться...

Отредактированно unikal (2008-03-14 15:07:34)

2008-03-14 15:04:03

Tony77
Забанен

July написал:

Tony77 написал:

Дмитрий, а что мешает показывать Индиан-Уэлс в прямом эфире начиная со второго круга, а не только с полуфиналов?

Це перший для нас Мастерс і потрібно багато чого перевірити на практиці. Йдеться, насамперед, про технічні питання. Розберемося що до чого, тоді вже можна буде більше "лайвів" давати.

Не понимаю, что там проверять? Картинка идёт с двух кортов, вы можете выбирать. Разве те, кто обеспечивает передачу сигнала, не предоставляют правообладателям всю информацию? После футбольных матчей, часов в 11-11.30 вечера включайтесь в прямой эфир, а ночные сессии начинаются в фиксированное время. Вы же НХЛ показываете по ночам. Спорт1,2 - специализированные спортивные каналы, а показывать спорт в записи - удел каналов общественно-политических. На мой взгляд, вы сильно зацикливаетесь на футболе, спорт многообразен и людям интересен не только футбол. Где-то можно нетоповыми матчами пожертвовать в пользу прямых трансляций других видов спорта. Прошу вас, будьте гибче в программе, если будут суперматчи в Индиан-Уэлсе - выходите в прямой эфир почаще!

2008-03-14 16:43:00

sori
Member

одно скажу тони    согласен  что многообразен спорт но футбол не надо трогать  а вообще  спорты просто красавцы    я так понимаю летом в этом году на спортах скушно не будет

Отредактированно sori (2008-03-15 13:55:57)

2008-03-15 13:54:11

SteveY
Забанен

Добрый вечер!
Дмитрий, такой чемпионат как Аргентины не было/нету в планах показывать? Всё же в Бразилии вы даже чемпионаты штатов показываете, не говоря уже про регулярный чемп. Мне кажется Аргентина будет не менее интересной.
Заранее спасибо.

DETROIT RED WINGS

2008-03-15 18:37:29

sori
Member

а  на какой срок выкуплены мастерсы???????

2008-03-16 14:17:53

F-SIDE
Member

Вітаю!

Скажу свою точку зору - не хотів би тенісу багато на Ваших каналах.
Бачу це по біатлону (великим прихильником якого я є), деколи гонка
дублюється LIVE по декількох каналах + eurosport, який зимові види спорту
взалалі практично всі показує. Те саме стосується плавання і тенісу.

Напевно ефір якоїсь такого змагання буде перекривати те, чим класний СПОРТ 1,2
- футбол і NHL, тому, що це ексклюзив. Може доцільніше це розвивати? ...
наприклад LIVE Тотнхем - Челсі не бачу в середу.
Дякую за увагу.

2008-03-17 01:12:32

hronos
Member

Привіт, Дмитре!
Не знаю, чи варто ворушити цю трагічну тему, проте, живучи далі й уважно стежучи за Севільєю та за одним із її гравців (і не просто гравців, а лідерів), у мене, як то кажуть, "наболіла" одна, цілком можливо, тепер вже нікому не цікава розмова, із думкою щодо якої я хотів би поділитися з Вами та, якщо ввжатимите за потрібне, почути і Ваше сприйняття данної ситуації.
Дієго Капель. Ви і без мене напевно знаєте, до цього сезону хлопець з академії Севільї (підкреслюю — не вихованець, адже по-справжньому почав "виховуватись" спершу кантерою Альмерії, а згодом побував в академії Барси, звідки й був переведений на своє нинішнє місце дислокації. Вибачте) за 3-4 роки перебування в Андалусії запрошувався в заявку головної команди хіба що "на дуже визначні свята". Не можу стверджувати напевно (бо не мав можливості бачити його гру у резервах), проте звідси виходить, що прогресував він там (у резервах) як фуболіст так собі. А тепер стрімко перейду до найголовнішого у його кар'єрі — обставин, за яких, я вважаю, він зміг себе проявити. Нажаль, обставин ці далекі від райдужних. "Дезертирство" Хуанде Рамоса - то ще таке... Трагічна загибель Пуерти, Царство йому Господнє. Погодьтесь, допоки Антоніо жив і грав, його місце на лівому фланзі сумнівам не піддавалось. Зважаючи на його так само далекий від "ветеранистого" вік, сумнівів щодо його позиції не виникало б іще не один сезон. І в матчі з Хетафе трапляється таке... Проходить зовсім небагато часу, і після смерті Пуерти йде (слава Богу, не на той світ) Рамос, а на його місце у поспішному порядку запрошується Маноло Хіменес. Мабуть, правильно припустити, що Хіменес, тренуючи увесь час юнацькі резерви Севільї, чудово знав Капеля, так само, як і чи виріс він до випробувань Примери. Так само давайте не забувати і те, що окрім Пуерти у Севільї кандидатів нормально зіграти на лівому фланзі вважайте не було. Драгутінович - яскравий фулл бек, в атакці ж від нього користі... Ну, хіба що Адріано залишається. Як на мене, "бровочник" із нього - ніякий. Не його це позиція. Вочевидь, так само вважав й Хіменес. Отже, за відсутності будь-якої альтернативи Пуерті серед основних сил, тренеру залишається спрямувати своє вчительське око лишень в сторону резервів, котрі він навіть не встиг підзабути. А там - тільки одна карта, котра згодом виявиться козирем. Дієго Капель.
Я ні в якому разі не намагаюсь призменшити заслуг самого Дієго, але я пробую "трезво" поглянути на його реальні коріння появи в основі. Врешті-решт, маємо: факт смерть Антоніо - водночас і страшний, і ВИРІШАЛЬНИЙ чинник, без існування якого, найвирогідніше, ми й не побачили б ніколи Капеля там, де ми маємо можливість його наразі бачити? Особисто я, більше схиляюся до того, що знак запитання у кінці передостаннього речення варто стерти.
Зізнаюсь, я навіть не здогадуюсь, що Вам, Дмитре, робити з усіма цими думками-припущеннями. Можете якось відреагувати, а можете і не можете. Я лише висловив свій скромний погляд, на котрий хотілось би почути Вашу рекцію. Зовсім інше питання, наскільки Капель реалізує свій потенціал, продемонструвати котрий він отримав нагоду за рахунок жахливого, думаю, для нього самого вчинку долі. Підсумовуючи, я чомусь не можу сказати: "Пуерта заради Капеля". Я прагну сказати: "Пуерта - в ім'я Севільї". Хай Земля йому буде пухом.
P.S. №1 Я майже не сумніваюсь, що сам Капель уже давав інтерв'ю на цю тему. Дуже прошу, якщо вони Вам відомі, дати посилання на сайти, де вони розміщені. Я допоки не знаходив.
P.S. №2 Так само я не знаходив підсумків розслідування по факту смерті Антоніо Пуерти. Скажіть, будь-ласка, як воно закінчилось і чи закінчилось взагалі? Кого покарали?
Вибачте, що забрав у Вас час. Не зміг не висловитися. Дякую.

Отредактированно hronos (2008-03-17 06:48:37)

2008-03-17 04:05:30

anf66
Member

Здравствуйте, Дмитрий. Похожий вопрос задал ранее F-SIDE.  Зачем показывать чемпионат по фигурному катанию, если его можно посмотреть по Евроспорту или УТ-1 ? Привлечь фанатов этого вида спорта на свои каналы?     На Евроспорте качество репортажа достаточно высокое и сомнительно, что кто-то захочет перейти на С-1,2.

2008-03-17 08:22:56

fcb
Member

Доброго дня, Дмитре! В суботу був на матчі Карпати - Динамо. Радує дружня атмосфера між вболівальниками обох клубів, особливо праві настрої. Аж "мурахи по спині бігали" коли з сектора "зелено-білих" скандували "Слава Україні", на що у відповідь київські фани зі свого сектора відповідали "Героям слава". Виглядало ефектно. Правда все відбувалоь з піднятими правими руками(Ось, мабуть, А.Франков собі місця найти не міг)... А Динамо в другому таймі здивувало. Як на вашу думку, чи не сором команді, яка бореться за чемпіонство, керівництво якої на весь світ клянеться, що в наступній ЛЧ нізащо на світі не повториться ганьба останніх двох сезонів, останні 15-20 хвилин матчу грати на утримання рахунку проти команди, яка реально бореться за виживання, команди, де найстарший польоий гравець має лише 26 років? Я не знаю чи Ви бачили цей матч, але повірте, що під кінець матчу динамівці просто виносили м"яч подалі від воріт. Я веду до того, що складається враження, що й надалі для ДК чемпіонат України є максимальним рівнем і ті балачки про те, як змінилась гра команди після приходу Сьоміна просто пустота. Я, наприклад, не хочу наступної осені знову бачити це "каліцтво" під назвою "Динамо в Лізі Чемпіонів". Боюсь, щоб знову журналісти не підняли самооцінку гравців до небес, і щоб потім європейським командам не довелось шість раз спускати динамівців на землю. Як на мене, хай краще Дніпро спробує свої сили в ЛЧ, аніж пережвати подібну ганьбу знову.
І питання по Барсі. Чого, на Вашу думку, не вистачає каталонцям? Таке враження, що вони просто не можуть. Лакмусовим папірцем цього всього стане півфінал проти МЮ(якщо, звичайно, одні пройдуть німців, а другі - італійців). Є підстави вважати, що цей матч і вкаже на теперешнє місце Барселони, оскільки за рахунок чого ця команда може пройти Манчестер, мені, звичайному вболівальнику, не ясно. Дякую

2008-03-17 12:57:26

Tony77
Забанен

F-SIDE написал:

Вітаю!

Скажу свою точку зору - не хотів би тенісу багато на Ваших каналах.
Бачу це по біатлону (великим прихильником якого я є), деколи гонка
дублюється LIVE по декількох каналах + eurosport, який зимові види спорту
взалалі практично всі показує. Те саме стосується плавання і тенісу.

Напевно ефір якоїсь такого змагання буде перекривати те, чим класний СПОРТ 1,2
- футбол і NHL, тому, що це ексклюзив. Може доцільніше це розвивати? ...
наприклад LIVE Тотнхем - Челсі не бачу в середу.
Дякую за увагу.

А скажите, где я могу в Украине посмотреть турниры серии Мастерс по теннису?

2008-03-17 14:43:48

July
Администратор

SteveY написал:

Добрый вечер!
Дмитрий, такой чемпионат как Аргентины не было/нету в планах показывать? Всё же в Бразилии вы даже чемпионаты штатов показываете, не говоря уже про регулярный чемп. Мне кажется Аргентина будет не менее интересной.
Заранее спасибо.

Цікаво Ви "порівнюєте" :) У Бразилії, мовляв, "навіть" чемпіонат штату показуєте. А що у Аргентині є чемпіонати провінцій? Бразилія винна в тому, що такий пакет трансляцій сформувала? Чи Бразилія винна в тому, що Аргентини у нас немає?
Її немає зовсім з інших причин. Хоч мені дуже хотілося б, щоб була. Саме про це думав, коли у ніч з суботи на неділю дивився в інтернеті матч "Індепендьєнте" - "Хімнасія і Есгріма".
Зможемо домовитися про Аргентину - домовимося.

2008-03-17 20:45:12
July
Администратор

hronos написал:

Привіт, Дмитре!
Не знаю, чи варто ворушити цю трагічну тему, проте, живучи далі й уважно стежучи за Севільєю та за одним із її гравців (і не просто гравців, а лідерів), у мене, як то кажуть, "наболіла" одна, цілком можливо, тепер вже нікому не цікава розмова, із думкою щодо якої я хотів би поділитися з Вами та, якщо ввжатимите за потрібне, почути і Ваше сприйняття данної ситуації.
Дієго Капель. Ви і без мене напевно знаєте, до цього сезону хлопець з академії Севільї (підкреслюю — не вихованець, адже по-справжньому почав "виховуватись" спершу кантерою Альмерії, а згодом побував в академії Барси, звідки й був переведений на своє нинішнє місце дислокації. Вибачте) за 3-4 роки перебування в Андалусії запрошувався в заявку головної команди хіба що "на дуже визначні свята". Не можу стверджувати напевно (бо не мав можливості бачити його гру у резервах), проте звідси виходить, що прогресував він там (у резервах) як фуболіст так собі. А тепер стрімко перейду до найголовнішого у його кар'єрі — обставин, за яких, я вважаю, він зміг себе проявити. Нажаль, обставин ці далекі від райдужних. "Дезертирство" Хуанде Рамоса - то ще таке... Трагічна загибель Пуерти, Царство йому Господнє. Погодьтесь, допоки Антоніо жив і грав, його місце на лівому фланзі сумнівам не піддавалось. Зважаючи на його так само далекий від "ветеранистого" вік, сумнівів щодо його позиції не виникало б іще не один сезон. І в матчі з Хетафе трапляється таке... Проходить зовсім небагато часу, і після смерті Пуерти йде (слава Богу, не на той світ) Рамос, а на його місце у поспішному порядку запрошується Маноло Хіменес. Мабуть, правильно припустити, що Хіменес, тренуючи увесь час юнацькі резерви Севільї, чудово знав Капеля, так само, як і чи виріс він до випробувань Примери. Так само давайте не забувати і те, що окрім Пуерти у Севільї кандидатів нормально зіграти на лівому фланзі вважайте не було. Драгутінович - яскравий фулл бек, в атакці ж від нього користі... Ну, хіба що Адріано залишається. Як на мене, "бровочник" із нього - ніякий. Не його це позиція. Вочевидь, так само вважав й Хіменес. Отже, за відсутності будь-якої альтернативи Пуерті серед основних сил, тренеру залишається спрямувати своє вчительське око лишень в сторону резервів, котрі він навіть не встиг підзабути. А там - тільки одна карта, котра згодом виявиться козирем. Дієго Капель.
Я ні в якому разі не намагаюсь призменшити заслуг самого Дієго, але я пробую "трезво" поглянути на його реальні коріння появи в основі. Врешті-решт, маємо: факт смерть Антоніо - водночас і страшний, і ВИРІШАЛЬНИЙ чинник, без існування якого, найвирогідніше, ми й не побачили б ніколи Капеля там, де ми маємо можливість його наразі бачити? Особисто я, більше схиляюся до того, що знак запитання у кінці передостаннього речення варто стерти.
Зізнаюсь, я навіть не здогадуюсь, що Вам, Дмитре, робити з усіма цими думками-припущеннями. Можете якось відреагувати, а можете і не можете. Я лише висловив свій скромний погляд, на котрий хотілось би почути Вашу рекцію. Зовсім інше питання, наскільки Капель реалізує свій потенціал, продемонструвати котрий він отримав нагоду за рахунок жахливого, думаю, для нього самого вчинку долі. Підсумовуючи, я чомусь не можу сказати: "Пуерта заради Капеля". Я прагну сказати: "Пуерта - в ім'я Севільї". Хай Земля йому буде пухом.
P.S. №1 Я майже не сумніваюсь, що сам Капель уже давав інтерв'ю на цю тему. Дуже прошу, якщо вони Вам відомі, дати посилання на сайти, де вони розміщені. Я допоки не знаходив.
P.S. №2 Так само я не знаходив підсумків розслідування по факту смерті Антоніо Пуерти. Скажіть, будь-ласка, як воно закінчилось і чи закінчилось взагалі? Кого покарали?
Вибачте, що забрав у Вас час. Не зміг не висловитися. Дякую.

Знаєте, я думаю, що Пуерта і Капель могли б грати разом. Адже Пуерта і у захисті виходив. Про велике майбутнє Капеля ще Хуанде починав говорити, і він почав його підпускати до основи. І зараз не в роботі Хіменеса з кантерою справа. А у готовності футболіста.
У "Севільї" вихованців кантери спокійно ставлять до складу вже не перший рік. Рейєс, Рамос, Навас...
У другій команді Капель прогресував не "так собі", а нормальними темпами, і був одним з лідерів цієї команди.
Життя іноді такі сюжети пише, що й Фаулз та Кортасар не додумалися б. І Ваші припущення можуть  бути небезпідставними, тільки от я не наважуся стверджувати, що Капель зовсім не потрапляв би до складу у цьому сезоні.
Про розслідування нічого не бачив. Схоже, що карати нікого не збираються.
P.S. А на лівому фланзі, до речі, ще й Креспо може зіграти. Інший вихованець кантери. І ще є Касадо. Він, на відміну від Креспо, грає виключно на лівому фланзі.

2008-03-17 21:02:52
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня, Дмитре! В суботу був на матчі Карпати - Динамо. Радує дружня атмосфера між вболівальниками обох клубів, особливо праві настрої. Аж "мурахи по спині бігали" коли з сектора "зелено-білих" скандували "Слава Україні", на що у відповідь київські фани зі свого сектора відповідали "Героям слава". Виглядало ефектно. Правда все відбувалоь з піднятими правими руками(Ось, мабуть, А.Франков собі місця найти не міг)... А Динамо в другому таймі здивувало. Як на вашу думку, чи не сором команді, яка бореться за чемпіонство, керівництво якої на весь світ клянеться, що в наступній ЛЧ нізащо на світі не повториться ганьба останніх двох сезонів, останні 15-20 хвилин матчу грати на утримання рахунку проти команди, яка реально бореться за виживання, команди, де найстарший польоий гравець має лише 26 років? Я не знаю чи Ви бачили цей матч, але повірте, що під кінець матчу динамівці просто виносили м"яч подалі від воріт. Я веду до того, що складається враження, що й надалі для ДК чемпіонат України є максимальним рівнем і ті балачки про те, як змінилась гра команди після приходу Сьоміна просто пустота. Я, наприклад, не хочу наступної осені знову бачити це "каліцтво" під назвою "Динамо в Лізі Чемпіонів". Боюсь, щоб знову журналісти не підняли самооцінку гравців до небес, і щоб потім європейським командам не довелось шість раз спускати динамівців на землю. Як на мене, хай краще Дніпро спробує свої сили в ЛЧ, аніж пережвати подібну ганьбу знову.
І питання по Барсі. Чого, на Вашу думку, не вистачає каталонцям? Таке враження, що вони просто не можуть. Лакмусовим папірцем цього всього стане півфінал проти МЮ(якщо, звичайно, одні пройдуть німців, а другі - італійців). Є підстави вважати, що цей матч і вкаже на теперешнє місце Барселони, оскільки за рахунок чого ця команда може пройти Манчестер, мені, звичайному вболівальнику, не ясно. Дякую

А Ви багато матчів згадаєте, у яких би "Динамо" у Львові вигравало без бою? На утримання грати буває не соромно, якщо суперник грає добре. А "Карпати" саме так грали. І "на утримання" доводиться грати навіть найяскравішим командам. Матч важким був. Ще й завдяки нашому "воротарю".
І не треба, я Вас благаю, приплітати сюди єврокубки. Скільки вже років, як вбили людям в голови ці дурниці про "справжній" рівень, який можна в єврокубках побачити. Справжній рівень щоразу, як на поле виходиш, маєш намагатися продемонструвати.
І команда Сьоміна тільки починається. І ще йому самому, мабуть, у дечому розібратися потрібно. Якщо Ви готові після двох-трьох матчів заявити, що сьомінське "Динамо", якщо до ЛЧ потрапить, програє там шість разів - Ваше право.
"Барсі" не вистачає злості, волі та характеру. Саме у чемпіонаті. Концентрації, що має бути позамежною, просто немає. Як можна пропускати від "Альмерії" після кутових, коли вся Іспанія знає скільки часу Емері змушує свої команди відпрацьовувати стандарти??

2008-03-17 21:20:53
July
Администратор

sori написал:

Три роки.

2008-03-18 12:20:44
Tony77
Забанен

Дмитрий, планируется ли в среду показ товарищеского матча Франция-Англия? И какие ещё матчи мы сможем увидеть?

2008-03-20 10:26:48

fcb
Member

Доброго дня!
Хто коментуватиме сьогодні матч Валенсія - Барселона? Як розцінюєте шанси(не прогноз, тому що знаю, що Ви не гідрометцентр :) , просто оцінка)?.. Сьогодні ми, мабуть, будемо по різні сторони "барикад".

Отредактированно fcb (2008-03-20 11:25:27)

2008-03-20 11:24:49

sori
Member

July написал:

sori написал:

Три роки.
может вы   познакомите нас ещё  и с людьми которые на них работают власенко и зинченко мы знам а ещё  что за девушка в вашем колективе появилась???77
да и ещё забыл спросить у   нхл на вашем канале  появился новый голос что это за мальчик откуда он?777???  он коментировал сегодняшний ночной матч приятно что количество коментаторов растёт ой и совсем забыл у кого родилась идея пригласить на фигурное катание досаева  и  для тех кто сомневался нужно ли оно посмотрите в какое время идут трансляции  на ут1 но не трогайте футбол очень прошу

Отредактированно sori (2008-03-20 15:12:10)

2008-03-20 15:08:10

July
Администратор

Tony77 написал:

Дмитрий, планируется ли в среду показ товарищеского матча Франция-Англия? И какие ещё матчи мы сможем увидеть?

Ні, товариські матчі ми показувати не плануємо.

2008-03-20 17:52:54
SteveY
Забанен

sori написал:

может вы   познакомите нас ещё  и с людьми которые на них работают власенко и зинченко мы знам а ещё  что за девушка в вашем колективе появилась???77

Девушку не слышал... Но надеюсь, что это надежда на спасение :) по теннису на Спортах.
Может Викторию Брояк можно с Мегаспорта переманить? Хорошо комментирует теннис.
Дмитрий, это ЛИЧНО МОЁ МНЕНИЕ. Я думаю меня тут многие поддержат.

DETROIT RED WINGS

2008-03-20 17:57:46

July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня!
Хто коментуватиме сьогодні матч Валенсія - Барселона? Як розцінюєте шанси(не прогноз, тому що знаю, що Ви не гідрометцентр :) , просто оцінка)?.. Сьогодні ми, мабуть, будемо по різні сторони "барикад".

"Валенсії"  дивовижно щастить у цьому Кубку. З жеребом, з результатами. На власні очі бачив, як їх на "Местальї" навіть "Ірун" міг переграти. Але у  турнірі на виліт простіше буває вискочити сухим з води. Тож і вискакують.
На "Камп Ноу" гра на відбій - і 1:1, а могло бути б і 1:0. Не думаю, що "Валенсія" зіграє сьогодні якось інакше.
"Барса", як на мене, повинна проходити далі. Якщо прислухається до слів Ето’О :) Проблема в тому, що останнім часом у "Барси" слова - окремо, справи - окремо.
P.S. Я коментуватиму

2008-03-20 17:59:29
July
Администратор

sori написал:

July написал:

sori написал:

Три роки.
да и ещё забыл спросить у   нхл на вашем канале  появился новый голос что это за мальчик откуда он?777???  он коментировал сегодняшний ночной матч приятно что количество коментаторов растёт ой и совсем забыл у кого родилась идея пригласить на фигурное катание досаева  и  для тех кто сомневался нужно ли оно посмотрите в какое время идут трансляции  на ут1 но не трогайте футбол очень прошу

Галина Костенко. Вона вже не перший місяць у нас працює :) Галина - тренер за фахом.
Хокей коментував Андрій Фоменко з газети "Україна Молода". Якщо я не помиляюся, у нього є досвід телевізійної роботи, а до нас він потрапив з ініціативи Вадима Плачинди.

2008-03-20 21:34:08
SteveY
Забанен

July написал:

Хокей коментував Андрій Фоменко з газети "Україна Молода". Якщо я не помиляюся, у нього є досвід телевізійної роботи, а до нас він потрапив з ініціативи Вадима Плачинди.

Дмитрий! Не значит ли это, что теперь могут "разгрузить" от комментирования НХЛ DENа? Честно говоря, не хотелось бы таких жертв.

DETROIT RED WINGS

2008-03-20 21:42:38

sori
Member

простите моё  скромное мнение на последнюю  истину не претендую но как по мне ваше новое преобритение гораздо круче выглядит чем сам плачинда.  мальчик очень понравился . и под чемпионат мира даже под два чемпионата мира его появление крайне  радует . у вас есть зинченко с опытом работы на нтв плюс и 2 рая чудесная  девушка.  если брояк переманите вообще чудно будет     на тенисе  девушки дуэтом прекрасно работают . вот   и пусть работают. кстати  о чемпионата мира  хокейных на какой срок вы их купили .  и  ещё  один вопрос чуть незабыл в связи с католической в италии например не будет ни одной игры в воскрисенье а в других чемпионатах как

Отредактированно sori (2008-03-21 14:03:46)

2008-03-21 13:21:11

fcb
Member

Доброго дня! Хочу привітати Вас з перемогою "Валенсії" та подякувати за якісний коменар. Ви вкотре довели, що являєтесь справжнім профі своєї справи та, мабуть, найкращим коментатором на теренах України.
Як Вам наступна думка? З того часу, як я почав слідкувати за Барселоною та чемпіонатом Іспанії у Барси завжди був яскравий лідер(чомусь завжди з Бразилії). Спочатку Ромаріо, потім Роналдо, Рівалдо і на кінець Роналдіньо. А в період коли такого лідера не було команда виступала просто жахливо. Якщо я не помиляюсь, то Роналдо прийшов у Барсу зразу ж після того, як її залишив Ромаріо. Відразу став лідером атак і результат - КВК та Кубок Іспанії. В наступному сезоні з"явився Рівалдо і результат - 2 чемпіонати, 1 кубок Іспанії, та 1 Суперкубок. Пізніше Рівалдо значно "здає" і команда починає грати на рівень гірше, а потім знову приходить Луї Вангааль, бразилець йде з клубу, а команда плентається в низу турнірної таблиці і вперше в історії ЛЧ не потрапляє до цього турніру... Я веду до того, що чомусь Барсі завжди потрібен справжній лідер саме в атаці. Це й не дивно, дивлячись на те, в який футбол грає цей клуб. Таким гравцем був Роні, який реально "воскресив" каталонський гранд. В той час він був "Футбольним богом", він був "локомотивом" команди. Роні не був таким "попсовим", багатим і настільки зірковим. Він просто грав у футбол, грав як вмів. Він забивав, проходив, "обмотував", віддавав шикарні передачі, а удари зі штрафного перетворив у напівпенальті. Це Етоо, Мессі та інші біля Роні були такими страшними для захисників...А після матчу-відповіді 1/2 фіналу ЛЧ проти Челсі, Роналдіньо немов би підмінили. З цього, я так вважаю,  почався "занепад" великої "Барси Райкарда". Навіть у фіналі цього ж року Роналдіньо відіграв погано і Барса ледь не випустила КЧ з рук. Згадайте, як він пихато виходив на поле КампНоу для святкування перемоги в ЛЧ... Нажаль, чомусь мені здається, що Мессі не зможе стати таким лідером для Барси, якими були бразильці(В основному через надмірну схильність до травм), а Роналдіньо прсто "наївся" Барселоною. І ще мені здається, що в сучасному футболі потреба в "великому" лідері є слабістю. От в Арсеналі таких "локомотивів" немає і команда прекрасно дає собі раду. Та й у Реала ні Рауль, ні Руд, ні Робіньо на таких не тянуть... Залишається чекати нового або нового Р. з Бразилії :), або тренера, який зможе зробити команду без "локомотивів".

2008-03-21 14:16:57

Страниц: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 ... 69   Тема закрыта
Перейти