July
Администратор
|
|
amatory27 написал:
Здравствуйте, Дмитрий. Коль речь зашла о именах-фамилиях....давно хотел спросить, почему на Баптишту Вы говорите Батиста? Никакой критики, чистой воды интерес:) |
У португальській мові "р" перед "t" здебільшого не вимовляється. "S" у Португалії вимовляють "ш", у Бразилії поширеніший варіант "с", хоча зустрічається й інший варіант. Доводилося чути як під час трансляції один коментатор казав "Жувентус", а інший - "Жувентуш" 
|
|
2008-03-08 14:38:52 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
zizu
Member
|
|
Вітаю Дмитре!Як ви вважаете Андріно став краще грати у Сан-Пауло ніж у Інтері,чи всеж таки він залишився на тому ж рівні коли залишав команду у зимку. Хочу запитати що там з Феліппе,щось не бачу йього у рамці Корінтіенса,чи може слід очикувати десь у Евро-рамці? и 
|
|
2008-03-09 13:22:31 |
|
fand2004
Member
|
|
Діма - матч Інтер-Ліверпуль буде показаний по 1+1 чи трк Украіна?
|
|
2008-03-10 07:56:26 |
|
sori
Member
|
|
дим на момент когда я пишу этот пост програмки на эту неделю ещё нет а отсюда вопрос когда она будет в точности кстати а как будет пекин на ваших каналах я так понимаю что вы будите показывать его на пару с первым национальным хотелось бы подробностей этого вопроса и ещё простите что влезаю , но тут спрашивали о игре леверпуль интер так вот я её видел в на плюсах в ночном эфире после полуночи это так в качестве помощи диме
Отредактированно sori (2008-03-10 19:07:37)
|
|
2008-03-10 13:04:52 |
|
PREDATOR
New member
|
|
Добрий день!Недавно почали знову повзти слухи про перехід Шеви до Мілану:Берлусконі сам сказав,що майже домовився з Абрамовичем,а Мальдіні й Амброзіні сказали,що будуть раді бачити Андрія знову ... Як ви можете прокоментувати цю інфу???І хотілось би почути ваше особисте ставлення до відносин Мілан-Шева-Челсі???Невже Андрій все-таки повернеться в Італію???
|
|
2008-03-10 15:56:20 |
|
July
Администратор
|
|
zizu написал:
Вітаю Дмитре!Як ви вважаете Андріно став краще грати у Сан-Пауло ніж у Інтері,чи всеж таки він залишився на тому ж рівні коли залишав команду у зимку. Хочу запитати що там з Феліппе,щось не бачу йього у рамці Корінтіенса,чи може слід очикувати десь у Евро-рамці? и  |
Адріану мабуть і сам не згадає, коли добре грав у "Інтері", тож зрозуміло, що у "Сан-Паулу" він намагатиметься знову стати грізним Імператором. Попри те, що він забиває, можна сказати, що йому ще добряче потрібно попрацювати над своїм фізичним станом. У сучасному футболі неможливо швидко набрати ідеальну форму після таких знущань над організмом. У Феліпе була травма. З "Ґуаратінґета" він вже грав.
|
|
2008-03-10 20:17:58 |
|
|
July
Администратор
|
|
fand2004 написал:
Діма - матч Інтер-Ліверпуль буде показаний по 1+1 чи трк Украіна? |
1+1
|
|
2008-03-10 20:18:47 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
дим на момент когда я пишу этот пост програмки на эту неделю ещё нет а отсюда вопрос когда она будет в точности кстати а как будет пекин на ваших каналах я так понимаю что вы будите показывать его на пару с первым национальным хотелось бы подробностей этого вопроса и ещё простите что влезаю , но тут спрашивали о игре леверпуль интер так вот я её видел в на плюсах в ночном эфире после полуночи это так в качестве помощи диме |
Наш адмін звільнився. Якийсь час трохи ще займатиметься сайтом на відстані, зокрема програму викладатиме, але не можу Вам точно сказати, коли саме буде програма на цей тиждень. Які саме подробиці трансляцій Олімпіади Вас цікавлять?
|
|
2008-03-10 20:22:09 |
|
|
July
Администратор
|
|
PREDATOR написал:
Добрий день!Недавно почали знову повзти слухи про перехід Шеви до Мілану:Берлусконі сам сказав,що майже домовився з Абрамовичем,а Мальдіні й Амброзіні сказали,що будуть раді бачити Андрія знову ... Як ви можете прокоментувати цю інфу???І хотілось би почути ваше особисте ставлення до відносин Мілан-Шева-Челсі???Невже Андрій все-таки повернеться в Італію??? |
Я не знаю чи він повернеться. Але якщо це станеться, чи має це дивувати? Чому б людині не повернутися туди, де їй було добре? Інша справа, чи буде добре знову. Мені завжди здавалося, що навколо цього питання забагато зайвого галасу. Ледь не кожен вважає, що має право розказувати Андрію як йому жити і де грати. Якщо оцінити все спокійно, то зрозумієш, що сталося те, що переживали різні футболісти, які невдало міняли клуб. Прорахувати все наперед було неможливо. Повернення до Італії - не найгірший вихід із ситуації.
|
|
2008-03-10 20:31:34 |
|
|
SteveY
Забанен
|
|
Добрый вечер! Скажите, какие дерби существуют в Португалии? Меня в основном интересуют скрытые. В смысле рядом совсем команды, но города разные. Мне известно: Спортинг - Бенфика Спортинг - Белененсеш Бенфика - Белененсеш Порту - Боавишта
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-03-10 23:47:04 |
|
Tony77
Забанен
|
|
Дмитрий, а что мешает показывать Индиан-Уэлс в прямом эфире начиная со второго круга, а не только с полуфиналов?
|
|
2008-03-11 11:19:40 |
|
sori
Member
|
|
July написал:
sori написал:
дим на момент когда я пишу этот пост програмки на эту неделю ещё нет а отсюда вопрос когда она будет в точности кстати а как будет пекин на ваших каналах я так понимаю что вы будите показывать его на пару с первым национальным хотелось бы подробностей этого вопроса и ещё простите что влезаю , но тут спрашивали о игре леверпуль интер так вот я её видел в на плюсах в ночном эфире после полуночи это так в качестве помощи диме |
Наш адмін звільнився. Якийсь час трохи ще займатиметься сайтом на відстані, зокрема програму викладатиме, але не можу Вам точно сказати, коли саме буде програма на цей тиждень. Які саме подробиці трансляцій Олімпіади Вас цікавлять? | ну по увольнению админов понятно это жизнь надеюсь что всё скоро хорошо будет пекин тут в принципе вопросов море каково распредиление трансляций между первым нацинальным и вами???? кто будет работать на ваших трансляциях ибо каоментаторский штат маленький у вас??? разное время в пекине и киеве отсюда вопрос сколько будет лайфа будут ли вечером показывать нечто вроде дневника с анализом выступлений наших за день распредиление трансляций в самой поверхности между каналами спорт один и два что на каком???? трансляции с места событий или под картинку из киева??? вот так вот выголдит первая порция вопросов всё что пока вспомнил я хочу сказать вот что трансляции самого грандиозного спортивного события на планете на любимом канале это просто чудо спасибо вам за труд спочтением и любовью . ну и в качестве ремарки очень понравилась вчерашняя португалия .
|
|
2008-03-11 15:56:04 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Здравствуйте, Дмитрий. Пожалуй добавлю свои вопросы. 1. Олимпиада. Будут ли трансляции футбольного турнира? В каком объеме? 2. Евро. Кто из вас будет поедет в Австрию/Швейцарию комментировать с места событий? 3. Опять Евро. Во время самого чемпионата будут ли выходить передачи, которые бы передавили атмосферу праздника? Тоесть которые бы рассказывали не только о игре, но и о странах, городах, болельщиках, других интересных мелочах. С уважением, Евгений.
|
|
2008-03-11 16:37:34 |
|
amatory27
Member
|
|
July написал:
amatory27 написал:
Здравствуйте, Дмитрий. Коль речь зашла о именах-фамилиях....давно хотел спросить, почему на Баптишту Вы говорите Батиста? Никакой критики, чистой воды интерес:) |
У португальській мові "р" перед "t" здебільшого не вимовляється. "S" у Португалії вимовляють "ш", у Бразилії поширеніший варіант "с", хоча зустрічається й інший варіант. Доводилося чути як під час трансляції один коментатор казав "Жувентус", а інший - "Жувентуш"  |
Спасибо, тогда встречный вопрос. Босянок на Мансини говорит Манчини, вы же говорите с "с", при том что Денис доказывает что правильно именно Манчини. У вас есть другая точка зрения (называть игрока) по этому поводу? 
|
|
2008-03-14 01:36:17 |
|
fand2004
Member
|
|
Діма - які телеканали будуть транслювати чемпіонат світу-2008 з хокею?
|
|
2008-03-14 06:24:23 |
|
unikal
Member
|
|
amatory27 написал:
July написал:
amatory27 написал:
У португальській мові "р" перед "t" здебільшого не вимовляється. "S" у Португалії вимовляють "ш", у Бразилії поширеніший варіант "с", хоча зустрічається й інший варіант. Доводилося чути як під час трансляції один коментатор казав "Жувентус", а інший - "Жувентуш"  |
Спасибо, тогда встречный вопрос. Босянок на Мансини говорит Манчини, вы же говорите с "с", при том что Денис доказывает что правильно именно Манчини. У вас есть другая точка зрения (называть игрока) по этому поводу?  |
Ох як хочеться відповісти! Але питання не мені...
|
|
2008-03-14 10:44:43 |
|
sori
Member
|
|
дим вопрос вот какого рода в эти выходные стартует чемпионат россии по футболу но на телеканале планета спорт ,который имеет отношение к вам нет ни одной трансляции вы его почистили так сказать потому что права на чемпионат россии у мегаспорта?????????
Отредактированно sori (2008-03-14 12:57:11)
|
|
2008-03-14 12:56:38 |
|
July
Администратор
|
|
SteveY написал:
Добрый вечер! Скажите, какие дерби существуют в Португалии? Меня в основном интересуют скрытые. В смысле рядом совсем команды, но города разные. Мне известно: Спортинг - Бенфика Спортинг - Белененсеш Бенфика - Белененсеш Порту - Боавишта |
Про дербі Гімарайнш - Брага ми вже згадували. Є ще в еліті дербі мадейренсе: Марітіму - Насьйонал. Лейшоенш розташований зовсім поруч з Порту, але навряд чи хтось десь ще, окрім Лейшоенша, вважатиме матчі цієї команди з "Порту" чи "Боавіштою" дербі.
|
|
2008-03-14 14:22:08 |
|
|
July
Администратор
|
|
Tony77 написал:
Дмитрий, а что мешает показывать Индиан-Уэлс в прямом эфире начиная со второго круга, а не только с полуфиналов? |
Це перший для нас Мастерс і потрібно багато чого перевірити на практиці. Йдеться, насамперед, про технічні питання. Розберемося що до чого, тоді вже можна буде більше "лайвів" давати.
|
|
2008-03-14 14:25:12 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
July написал:
sori написал:
Наш адмін звільнився. Якийсь час трохи ще займатиметься сайтом на відстані, зокрема програму викладатиме, але не можу Вам точно сказати, коли саме буде програма на цей тиждень. Які саме подробиці трансляцій Олімпіади Вас цікавлять? | ну по увольнению админов понятно это жизнь надеюсь что всё скоро хорошо будет пекин тут в принципе вопросов море каково распредиление трансляций между первым нацинальным и вами???? кто будет работать на ваших трансляциях ибо каоментаторский штат маленький у вас??? разное время в пекине и киеве отсюда вопрос сколько будет лайфа будут ли вечером показывать нечто вроде дневника с анализом выступлений наших за день распредиление трансляций в самой поверхности между каналами спорт один и два что на каком???? трансляции с места событий или под картинку из киева??? вот так вот выголдит первая порция вопросов всё что пока вспомнил я хочу сказать вот что трансляции самого грандиозного спортивного события на планете на любимом канале это просто чудо спасибо вам за труд спочтением и любовью . ну и в качестве ремарки очень понравилась вчерашняя португалия . |
Знаєте, я ще не готовий детально на ці питання відповісти. Коли буде вичерпна інформація, обов’язково повідомлю. Точно можу сказати лише одне - працюватимемо з Києва.
|
|
2008-03-14 14:26:57 |
|
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
Здравствуйте, Дмитрий. Пожалуй добавлю свои вопросы. 1. Олимпиада. Будут ли трансляции футбольного турнира? В каком объеме? 2. Евро. Кто из вас будет поедет в Австрию/Швейцарию комментировать с места событий? 3. Опять Евро. Во время самого чемпионата будут ли выходить передачи, которые бы передавили атмосферу праздника? Тоесть которые бы рассказывали не только о игре, но и о странах, городах, болельщиках, других интересных мелочах. С уважением, Евгений. |
1. Думаю, що так, але ще не можу нічого сказати про обсяг. 2. Я, Ден та Вацко 3. Обов’язково. Окрім коментаторів у Австрії та Швейцарії працюватимуть ще й репортери.
|
|
2008-03-14 14:28:40 |
|
|
July
Администратор
|
|
amatory27 написал:
July написал:
amatory27 написал:
Спасибо, тогда встречный вопрос. Босянок на Мансини говорит Манчини, вы же говорите с "с", при том что Денис доказывает что правильно именно Манчини. У вас есть другая точка зрения (называть игрока) по этому поводу?  |
Це залежить від того за правилами якої мови читати. Португальській мові у самій Португалії звук "ч" не притаманний взагалі. Хіба що у Бразилії він є, але зовсім в ніших словах. Наприклад бразильці назву команду Ponte Preta вимовляють як Пончі Прета. Мансіні - бразилець, але вочевидь з італійським корінням. За правилами португальської - Мансіні. Тож я б не сказав, що варіант Манчіні правильний, та, мабуть, припустимий. Цікаво, що на "Олімпіко" диктор вимовляв "Мансіні".
|
|
2008-03-14 14:33:47 |
|
|
July
Администратор
|
|
fand2004 написал:
Діма - які телеканали будуть транслювати чемпіонат світу-2008 з хокею? |
Наші 
|
|
2008-03-14 14:34:40 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
дим вопрос вот какого рода в эти выходные стартует чемпионат россии по футболу но на телеканале планета спорт ,который имеет отношение к вам нет ни одной трансляции вы его почистили так сказать потому что права на чемпионат россии у мегаспорта????????? |
Ми цей канал лише ретранслюємо. Якщо хтось щось чистив, то зробити це міг тільки канал РТР.
|
|
2008-03-14 14:36:28 |
|
|
Zabe;
Member
|
|
July написал:
Фанат Динамо написал:
Здравствуйте, Дмитрий. Пожалуй добавлю свои вопросы. 1. Олимпиада. Будут ли трансляции футбольного турнира? В каком объеме? 2. Евро. Кто из вас будет поедет в Австрию/Швейцарию комментировать с места событий? 3. Опять Евро. Во время самого чемпионата будут ли выходить передачи, которые бы передавили атмосферу праздника? Тоесть которые бы рассказывали не только о игре, но и о странах, городах, болельщиках, других интересных мелочах. С уважением, Евгений. |
1. Думаю, що так, але ще не можу нічого сказати про обсяг. 2. Я, Ден та Вацко 3. Обов’язково. Окрім коментаторів у Австрії та Швейцарії працюватимуть ще й репортери. |
Можно мне сказать глупую фразу? МО-ЛОД-ЦЫ! 
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-03-14 14:47:26 |
|