Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 69
Мегаісторик
New member

Здравствуйте, Дмитрий. Я на этом сайте впервые, но очень рад, что попал именно к Вам на конфу! На мой взгляд, Вы и Денис Босянок - лучшие комментаторы, не только в Украине. Именно страсть к футболу мне привила Ваша с Денисом манера репортажа (вспоминаю до сих пор работу Дениса на СТБ и серией А и Вашу с ЛЧ на УТ-1). Очень ярко запомнился ваш с ним репортаж из Глазго в 2002м году с финала ЛЧ. Спасибо вам за работу в этой сфере и желаю как можно больших успехов в дальнейшем!! Если вдруг вы перестанете комментировать ЛЧ, для меня, наверное, она перестанет в какой-то мере зрелищным событием и невероятно интересным. И хотелось бы узнать, собираетесь ли Вы ещё с Денисом продолжать ВМЕСТЕ комментировать Лигу? По крайней мере, я на это надеюсь.
Спасибо Вам ещё раз!

2008-02-18 16:22:11
July
Администратор

RAng написал:

Дмитре, вітаю!

Передусім хочу відзначити і подякувати Вам за Вашу коментаторську роботу! Дуже приємно слухати Вас, як компетентного коментатора-професіонала, коментарі якого прикрашають яскраві матчі і згладжують враження від матчів бездарних! :-)

Тепер питання.

Як Ви вважаєте,

1. Чи граються в англійській ПЛ договірні матчі?

2. Якщо так - в якому обсязі?

3. Назвіть, будь-ласка, принаймні, три найхарактерніші ознаки договірного матчу.

ПС Заздалегідь перепрошую, якщо я не перший, хто задає такі питання на цьому форумі - в цю пізню годину всі 30 сторінок таки не осилив ;-)

З повагою.

1-2. Теоретично договірні матчі, як і "погані люди", можуть бути де завгодно. У Англії матчі такого штибу були ще на початку двадцятого століття, тож я не можу стверджувати напевне, що їх немає зараз. Але й не думаю, якщо вони є взагалі, що їх дуже багато.
3. А біс його знає :) Кажуть, можна помітити, що команди "не хочуть" грати. Але тоді договірним треба визнати кожен матч між "Ліверпулем" та "Челсі", бо коли вони зустрічаються, найцікавіше  -  серія пенальті :)

2008-02-18 16:56:43
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

hronos написал:

Здрастуйте!
Тема: Підписання Касильясом та Раулем "безстрокових"-"вічних" контрактів.
Питання №1: Як Вам здається, чи не занадто ризиковано взагалі підписувати щось подібне як для гравця, так і для команди? В плані: виникнення форс-мажорних ситуацій, накшталт, фатальна травма у футболіста або ж банкрутство клубу...
№2: Чи відомі Вам подібні випадки, скоєні іншими проф. командами та футболістами? Чи пішов такий крок їм на користь, в подальшій кар'єрі, або навпаки? Якщо не важко, дуже прошу назвати хоча б 2-3 випадки. При можливості, гравців "з іменем".
№3: На Вашу думку, подібний контракт - це: 1) абсолютна довіра обраному гравцю збоку тренерів та керівництва клубу; 2) так би мовити, "в знак пошани до футболіста-ветерана" (в даному випадку, можна й об'єднати з першим варіантом); 3) піар-акція власників задля самозахисту від критики й усякого іншого можливого бруду від навколишнього світу, пункти якої не в повному обсязі розкриті "неклубній громадськості". 4) Абсолютно ніякої різниці із звичайним контрактом - будь-що скасовується, будь-що розривається. Одним словом - бізнес!; 5) Ваш варіант-думка з приводу цього. Дякую.

Думаю, що у цій акції є всього потроху. Але головне, що мають у таких випадках відчувати фани команди, це відчуття "вічності" самого клубу, духу madridismo, про який люблять говорити у "Реалі". Ризику у такому контракті, аж ніяк не більше, аніж у будь-якому іншому. Важкої травми можна зазнати і з контрактом на шість місяців.
Я не пам’ятаю, чи були подібні випадки раніше, якщо говорити саме про клуби рівня "Реала". З іншого боку, те як ставляться до ветеранів у "Мілані", чи набагато відрізняється за своєю суттю від "довічних" контрактів?

2008-02-18 17:03:41
July
Администратор

Мегаісторик написал:

Здравствуйте, Дмитрий. Я на этом сайте впервые, но очень рад, что попал именно к Вам на конфу! На мой взгляд, Вы и Денис Босянок - лучшие комментаторы, не только в Украине. Именно страсть к футболу мне привила Ваша с Денисом манера репортажа (вспоминаю до сих пор работу Дениса на СТБ и серией А и Вашу с ЛЧ на УТ-1). Очень ярко запомнился ваш с ним репортаж из Глазго в 2002м году с финала ЛЧ. Спасибо вам за работу в этой сфере и желаю как можно больших успехов в дальнейшем!! Если вдруг вы перестанете комментировать ЛЧ, для меня, наверное, она перестанет в какой-то мере зрелищным событием и невероятно интересным. И хотелось бы узнать, собираетесь ли Вы ещё с Денисом продолжать ВМЕСТЕ комментировать Лигу? По крайней мере, я на это надеюсь.
Спасибо Вам ещё раз!

Дякую Вам за добрі слова. Тільки мені здається, що і у 2002 році, і будь-коли, пристрасть до  футболу з’являється завдяки самій цій великій грі, заідяки таким фіналам, як той у Глазго.
У середу ми разом коментуватимемо матч Мілан - Арсенал.

2008-02-18 17:06:41
RAng
Member

Дмитре, дякую за відповідь!

ПС

July написал:

...бо коли вони зустрічаються, найцікавіше  -  серія пенальті :)

Я б сказав, і то, лише для вболівальників Ліверпуля :) Особливо знаючи останні тенденції в аспекті пробиття цих серій кожним з них окремо: Ліверпулем і Челсі :)

ППС Хоч убийте, але не можу собі відмовити ще в одній репліці. Просто, навівши приклад матчів Ліверпуля проти Челсі, Ви майже розгадали хід моїх думок, тобто до чого я ці питання привів. Єдине - це приклади. Я б навів дещо інші:

1. Ліверпуль - МЮ (16.12.07, 0:1) Звичайно ж, не стверджуватиму і навіть не припускатиму, що цей матч був договірним. Але, на мою скромну, як мінімум, ЗАНАДТО ДИВНИЙ. Відразу ДВІ сторони "чомусь" обрали стратегією силову боротьбу, що не притаманно ні для Бенітеса, ні для САФ. До речі, дуже влучне порівняння цього матчу з Вашої сторони, коли Ви його коментували, з матчем команд другої ліги - максимум боротьби, мінімум креативу і моментів (ван дер Сар щось створював, але Торрес з метру влупив повз порожні ворота. Теж чомусь). І "чомусь" зовсім не було цієї боротьби лише одного разу, під час комбінації Гіггз-Руні-Тевез... До того ж, що до 0:1, що після 0:1 гра була ІДЕНТИЧНОЮ, так ніби команди спеціально грали на такий рахунок...

2. МЮ - МС (10.02.08, 1:2). Ніякущий, м'яко кажучи, МС... на солідному такому ходу МЮ... МС - найзлісніший ворог МЮ... нарешті, 50 років з дня трагедії - авіакатастрофи, в якій загинули Basby Boys... Здавалося б, МЮ мав впевнено перемагати. Але 1:2!!! При доволі таки ДИВНІЙ академічній грі МЮ (так, були моменти, але до їх реалізації МЮ підходив теж академічно, як Ліверпуль позавчора проти Барнслі :)) Тобто теж ЗАНАДТО ДИВНИЙ матч, знову ж таки, на мою скромну думку. Боюсь, таких прикладів може набратися ще...

І після таких матчів не стільки згадуєш Пеле з його "...не шукайте в футболі логіки...", а скільки замислюєшся, що він мав на увазі :)

2008-02-18 23:22:59

dimon121
New member

Привіт, Дмитре! Ваші канали супер! Можливість подивитися будь-який матч 1/8 фіналу Ліги це бомба. Як говориться, на будь-який смак:)
Ще сподобалась Ваша спільна робота з Вацко на КУЄФА. Вийшло досить цікаво. Спец по Німеччині та спец по Португалії коментували німецько-португальське протистояння. Зараз чекаю Арсенал-Мілан та на Вашу роботу з Денисом. Взагалі, дуже вдала ідея такого поєднання.
1. Як відомо, ті матчі, які покажуть 1+1 та ТРК "Україна" покаже Спорт-1. Коментар на загальноукраїнські канали йтиме зі спорт-1 чи вони поставлять своїх коментаторів?
2. По спорт-1 в перервах буде студія, посилаючись на програму з сайту. Чи буде в перерві на спорт-2 найкращі моменти перших таймів паралельних матчів?

Дякую. З Вашими каналами вже два роки і не уявляю, що без них би робив:) Супер!

2008-02-19 09:45:15

dimon121
New member

Ще одненьке питання:
Чи можна в найближчий час очікувати на появу Спорт-3,4,HD? Ці канали будуть через Волю-кабель йти, чи вже тарілку треба буде брати? А на спорт-HD можливі прямі трансляції?

Дякую.

2008-02-19 12:52:24

July
Администратор

RAng написал:

Дмитре, дякую за відповідь!

ПС

July написал:

...бо коли вони зустрічаються, найцікавіше  -  серія пенальті :)

Я б сказав, і то, лише для вболівальників Ліверпуля :) Особливо знаючи останні тенденції в аспекті пробиття цих серій кожним з них окремо: Ліверпулем і Челсі :)

ППС Хоч убийте, але не можу собі відмовити ще в одній репліці. Просто, навівши приклад матчів Ліверпуля проти Челсі, Ви майже розгадали хід моїх думок, тобто до чого я ці питання привів. Єдине - це приклади. Я б навів дещо інші:

1. Ліверпуль - МЮ (16.12.07, 0:1) Звичайно ж, не стверджуватиму і навіть не припускатиму, що цей матч був договірним. Але, на мою скромну, як мінімум, ЗАНАДТО ДИВНИЙ. Відразу ДВІ сторони "чомусь" обрали стратегією силову боротьбу, що не притаманно ні для Бенітеса, ні для САФ. До речі, дуже влучне порівняння цього матчу з Вашої сторони, коли Ви його коментували, з матчем команд другої ліги - максимум боротьби, мінімум креативу і моментів (ван дер Сар щось створював, але Торрес з метру влупив повз порожні ворота. Теж чомусь). І "чомусь" зовсім не було цієї боротьби лише одного разу, під час комбінації Гіггз-Руні-Тевез... До того ж, що до 0:1, що після 0:1 гра була ІДЕНТИЧНОЮ, так ніби команди спеціально грали на такий рахунок...

2. МЮ - МС (10.02.08, 1:2). Ніякущий, м'яко кажучи, МС... на солідному такому ходу МЮ... МС - найзлісніший ворог МЮ... нарешті, 50 років з дня трагедії - авіакатастрофи, в якій загинули Basby Boys... Здавалося б, МЮ мав впевнено перемагати. Але 1:2!!! При доволі таки ДИВНІЙ академічній грі МЮ (так, були моменти, але до їх реалізації МЮ підходив теж академічно, як Ліверпуль позавчора проти Барнслі :)) Тобто теж ЗАНАДТО ДИВНИЙ матч, знову ж таки, на мою скромну думку. Боюсь, таких прикладів може набратися ще...

І після таких матчів не стільки згадуєш Пеле з його "...не шукайте в футболі логіки...", а скільки замислюєшся, що він мав на увазі :)

Я матчі "Ліверпуля" з "Челсі" згадав лише як  жартівливий приклад того, що неможливо чітко визначити критерії за якими відрізняти "дивні" матчі.  Тому, у багатьох випадках, усе залежить від ступіню збочення того, хто дивиться. Ті, хто у всьому бачать приклади "всесвітньої змови", будь-який матч "зроблять" договірним. Це - хвороба, це не вилікуєш.
Щодо матчів, які Ви згадуєте, то, вибачте, нічого, чого не можна було б пояснити без підозр та звинувачень в них не було.

2008-02-19 14:03:49
July
Администратор

dimon121 написал:

Привіт, Дмитре! Ваші канали супер! Можливість подивитися будь-який матч 1/8 фіналу Ліги це бомба. Як говориться, на будь-який смак:)
Ще сподобалась Ваша спільна робота з Вацко на КУЄФА. Вийшло досить цікаво. Спец по Німеччині та спец по Португалії коментували німецько-португальське протистояння. Зараз чекаю Арсенал-Мілан та на Вашу роботу з Денисом. Взагалі, дуже вдала ідея такого поєднання.
1. Як відомо, ті матчі, які покажуть 1+1 та ТРК "Україна" покаже Спорт-1. Коментар на загальноукраїнські канали йтиме зі спорт-1 чи вони поставлять своїх коментаторів?
2. По спорт-1 в перервах буде студія, посилаючись на програму з сайту. Чи буде в перерві на спорт-2 найкращі моменти перших таймів паралельних матчів?

Дякую. З Вашими каналами вже два роки і не уявляю, що без них би робив:) Супер!

1. На "плюсах" буде наш коментар.
2. Думаю, що так.

2008-02-19 14:04:35
July
Администратор

dimon121 написал:

Ще одненьке питання:
Чи можна в найближчий час очікувати на появу Спорт-3,4,HD? Ці канали будуть через Волю-кабель йти, чи вже тарілку треба буде брати? А на спорт-HD можливі прямі трансляції?

Дякую.

Знаєте, я б сам був би не проти отримати відповіді на більшість із цих і запитань :)
Єдине, що можу сказати: На СпортHD прямі трансляції можливі.

2008-02-19 14:06:19
brooklyn4
New member

Привіт, Димтре. На українських сайтай сьогодні появилась інформація про те що Поверхность тв викупила права на всі матчі Чемпіонату Європи 2008, і вони будуть транслюватися на каналах спорт1,2,3,4 та HD. Розкажіть про спеціалізацію каналів спорт 3,4,HD коли вони появляться і як можна буде получити доступ до цих каналів. Дякою.

2008-02-19 22:34:14

July
Администратор

brooklyn4 написал:

Привіт, Димтре. На українських сайтай сьогодні появилась інформація про те що Поверхность тв викупила права на всі матчі Чемпіонату Європи 2008, і вони будуть транслюватися на каналах спорт1,2,3,4 та HD. Розкажіть про спеціалізацію каналів спорт 3,4,HD коли вони появляться і як можна буде получити доступ до цих каналів. Дякою.

Мені нема чого додати до попередніх відповідей про ці канали.

2008-02-19 23:43:32
repz
Member

Чи правда, що євро-08 буде тільки на ваших каналах, а на відкритих каналах - ні?

2008-02-20 00:55:25

July
Администратор

repz написал:

Чи правда, що євро-08 буде тільки на ваших каналах, а на відкритих каналах - ні?

Хто Вам сказав таку дурницю?

2008-02-20 01:06:16
repz
Member

Прочитав новину на football.ua.

2008-02-20 21:35:34

repz
Member

Виходить я неправильно зрозумів, але я далеко не один такий, переконаєтесь, якщо почитаєте коментарі

2008-02-20 21:36:31

hronos
Member

Мої вітання. Можливо, я просто не розчув, та мені здалося трибуни “Селтік Парк” вели себе якось аж занадто спокійно впродовж майже усього матчу. Хіба що Роналдіньо освистали й потім, після натяків Пуйоля, почали плескати йому. Сподіваюсь, я просто їх не розчув...
Розумію, боляче, та все ж, як Вам матч?

2008-02-21 06:03:14

July
Администратор

hronos написал:

Мої вітання. Можливо, я просто не розчув, та мені здалося трибуни “Селтік Парк” вели себе якось аж занадто спокійно впродовж майже усього матчу. Хіба що Роналдіньо освистали й потім, після натяків Пуйоля, почали плескати йому. Сподіваюсь, я просто їх не розчув...
Розумію, боляче, та все ж, як Вам матч?

Нормальний матч "Селтіка" з командою, що сильніша за нього. Інакше навряд чи могло бути. Але й програти Мессі - не злочин :)

2008-02-21 14:01:32
fcb
Member

Доброго дня!
Можливо це питання задавалося і раніше, але я його не бачив і відповіді не читав. Чому Спорт1 транслює ті ж самі матчі, що й 1+1 і ТРК "Україна"? Який в цьому сенс? Вчора такі два матчі по 3:2 пройшли, завдяки яким, я думаю, Ви б запросто перехопили аудиторію з конкуруючого каналу. А то пів України дивились на те, як Мілан "сушить" матч.

2008-02-21 16:15:39

July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня!
Можливо це питання задавалося і раніше, але я його не бачив і відповіді не читав. Чому Спорт1 транслює ті ж самі матчі, що й 1+1 і ТРК "Україна"? Який в цьому сенс? Вчора такі два матчі по 3:2 пройшли, завдяки яким, я думаю, Ви б запросто перехопили аудиторію з конкуруючого каналу. А то пів України дивились на те, як Мілан "сушить" матч.

Ви нам обов’язково повідомте, які матчі закінчаться 3-2 четвертого і п’ятого березня. І ми їх може навіть в ефір поставимо.

2008-02-21 17:26:23
fcb
Member

July написал:

fcb написал:

Доброго дня!

Ви нам обов’язково повідомте, які матчі закінчаться 3-2 четвертого і п’ятого березня. І ми їх може навіть в ефір поставимо.

Питання не в тому який матч закінчиться 3:2, а в тому, чому Спорт1 показує ті ж матчі, які компанія продала іншим каналам? Причому якість трансляції на 1+1 і ТРК "Україна" чомусь краща(мається на увазі якість зображення, і те що сигнал на спорт1 на 1-2 секунди відстає). Виникає питання "В ЧОМУ СЕНС ?". Навіщо права на всі матчі ЛЧ, якщо на всіх разом показати в прямому ефірі лише половину?

2008-02-22 09:22:53

dimon121
New member

fcb
1. Спорти це інша сфера. Якщо, по спортам йшло би Селтік-Барса, а на паралельному каналі, в якомусь клубі, показували б Арсенал-Мілан, то хто б програв?
2. Арсенал-Мілан я дивився на спортах, тому що мені приємніше було чути Джулая і Босянка в телевізорі. Це справа смаку. І 1-2 секунди не відіграє роль!

П.С. В youtube подивився фрагменти матчу Селтік-Барса в HD-якості(маю на увазі формат 16:9, а не 1300:800 пікселів:)). Скоріше б у нас такий канал з"явився:)

1. Дмитре, поява нових каналів пригальмовується зі сторони Поверхності, чи нашої рідної держави?
2. Чи будуть спорти висвітлювати 1/8 КУЕФА і в якому обсязі? Мегаспорт показує, але коментар хочеться інший:)

Отредактированно dimon121 (2008-02-22 14:10:44)

2008-02-22 10:18:42

fcb
Member

dimon121 написал:

fcb
1. Спорти це інша сфера. Якщо, по спортам йшло би Селтік-Барса, а на паралельному каналі, в якомусь клубі, показували б Арсенал-Мілан, то хто б програв?
2. Арсенал-Мілан я дивився на спортах, тому що мені приємніше було чути Джулая і Босянка в телевізорі. Це справа смаку. І 1-2 секунди не відіграє роль!

П.С. В youtube подивився фрагменти матчу Селтік-Барса в HD-якості(маю на увазі формат 16:9, а не 1300:1000 пікселів:)). Скоріше б у нас такий канал з"явився:)

1. А скільки відсодків людей, які взагалі в цей день дивляться футбол, будуть його дивитись в клубах? Тим більше є клуби, в яких сам вибираєш, що тобі дивитись і якщо в такому клубі немає НТВ+, а в "провінції Львів", повір мені, таких багато, то залишається вибір не великий.
2. Я теж дивився Арсенал-Мілан на Спорт1, але, можливо мене заглючило, здається на ТРК "Україна" комент був спортівський. Повторюю, можливо мені так здається.

2008-02-22 14:05:16

Zabe;
Member

fcb написал:

dimon121 написал:

fcb

П.С. В youtube подивився фрагменти матчу Селтік-Барса в HD-якості(маю на увазі формат 16:9, а не 1300:1000 пікселів:)). Скоріше б у нас такий канал з"явився:)

1. А скільки відсодків людей, які взагалі в цей день дивляться футбол, будуть його дивитись в клубах? Тим більше є клуби, в яких сам вибираєш, що тобі дивитись і якщо в такому клубі немає НТВ+, а в "провінції Львів", повір мені, таких багато, то залишається вибір не великий.
2. Я теж дивився Арсенал-Мілан на Спорт1, але, можливо мене заглючило, здається на ТРК "Україна" комент був спортівський. Повторюю, можливо мені так здається.

На ТРК "Украина" комментировал Тунгаев

2008-02-22 14:36:51
E-mail | http://ru-zabel.org  
sori
Member

простите  что влезаю не в свою парафию но на украине коментировал александр тынгаев украинский коментатор которого мягко говоря не очень люблю и ещё дима посмотрел  на боку вчера огромное спасибо что не даёте мне спать и доставляете радость хотя игра разочаровала ждал большего прежде всего от боки.  и наконец увидел у вас бой кличко это не обман зрения  вы будите его показывать а коментировать хто будет нестеренко или может всё же  владимир ильич??? и наконец или у иеня обман зрения или на выходных только две итальянских транляции.  и самое последнее  посмотрел вчера игры улеб обе если власенко ещё можно слушать то мельничук это просто ужас скукотище говорит про всё кроме того что и правда происходит на площадке а в остальном  с огромным почтением к вам  и любовью кстати а показа мотогонок в планах нет ?????????????

Отредактированно sori (2008-02-22 14:46:26)

2008-02-22 14:44:42

Страниц: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 ... 69   Тема закрыта
Перейти