July
Администратор
|
|
RAng написал:
Дмитре, дякую за відповідь!
ПС
July написал:
...бо коли вони зустрічаються, найцікавіше - серія пенальті  |
Я б сказав, і то, лише для вболівальників Ліверпуля Особливо знаючи останні тенденції в аспекті пробиття цих серій кожним з них окремо: Ліверпулем і Челсі 
ППС Хоч убийте, але не можу собі відмовити ще в одній репліці. Просто, навівши приклад матчів Ліверпуля проти Челсі, Ви майже розгадали хід моїх думок, тобто до чого я ці питання привів. Єдине - це приклади. Я б навів дещо інші:
1. Ліверпуль - МЮ (16.12.07, 0:1) Звичайно ж, не стверджуватиму і навіть не припускатиму, що цей матч був договірним. Але, на мою скромну, як мінімум, ЗАНАДТО ДИВНИЙ. Відразу ДВІ сторони "чомусь" обрали стратегією силову боротьбу, що не притаманно ні для Бенітеса, ні для САФ. До речі, дуже влучне порівняння цього матчу з Вашої сторони, коли Ви його коментували, з матчем команд другої ліги - максимум боротьби, мінімум креативу і моментів (ван дер Сар щось створював, але Торрес з метру влупив повз порожні ворота. Теж чомусь). І "чомусь" зовсім не було цієї боротьби лише одного разу, під час комбінації Гіггз-Руні-Тевез... До того ж, що до 0:1, що після 0:1 гра була ІДЕНТИЧНОЮ, так ніби команди спеціально грали на такий рахунок...
2. МЮ - МС (10.02.08, 1:2). Ніякущий, м'яко кажучи, МС... на солідному такому ходу МЮ... МС - найзлісніший ворог МЮ... нарешті, 50 років з дня трагедії - авіакатастрофи, в якій загинули Basby Boys... Здавалося б, МЮ мав впевнено перемагати. Але 1:2!!! При доволі таки ДИВНІЙ академічній грі МЮ (так, були моменти, але до їх реалізації МЮ підходив теж академічно, як Ліверпуль позавчора проти Барнслі ) Тобто теж ЗАНАДТО ДИВНИЙ матч, знову ж таки, на мою скромну думку. Боюсь, таких прикладів може набратися ще...
І після таких матчів не стільки згадуєш Пеле з його "...не шукайте в футболі логіки...", а скільки замислюєшся, що він мав на увазі  |
Я матчі "Ліверпуля" з "Челсі" згадав лише як жартівливий приклад того, що неможливо чітко визначити критерії за якими відрізняти "дивні" матчі. Тому, у багатьох випадках, усе залежить від ступіню збочення того, хто дивиться. Ті, хто у всьому бачать приклади "всесвітньої змови", будь-який матч "зроблять" договірним. Це - хвороба, це не вилікуєш. Щодо матчів, які Ви згадуєте, то, вибачте, нічого, чого не можна було б пояснити без підозр та звинувачень в них не було.
|
|