Фанат Динамо
Member
|
|
Добрый вечер, Дмитрий. Мне интересно узнать Ваше отношение к новациям в Премьер-Лиге насчет переноса нескольких матчей з-за пределы Англии. По-моему, скоро и в этой стране традиции умрут под давлением денег.
|
|
2008-02-07 23:43:20 |
|
fcb
Member
|
|
July написал:
fcb написал:
Доброго дня! Питання більше до Вашого колеги з ICTV, але він не відповідає на запитання. Що робиться в Україні для проведення Євро 2012? Недавно був в столиці і нічого особливого не помітив. У Львові ВЗАГАЛІ "кака было кака есть". Не знаю як в Києві, а в "Західній столиці" нічим добрим не пахне(в прямому сенсі, між іншим, теж). Дмитре, будь-ласка, ваша думка і бачення цього всього. Зміниться, щось за 4-6 місяців? Якщо ні, то феніта ля комедія? Хто хоть щось робить для проведення Євро? |
Чи зміниться за 4-6 місяців те, що накопичувалося упродовж не одного десятка років? Хіба що іноземців завезти, аби вони все робили. Та й це не вихід. Комітетів, наказів, розпоряджень, "керівників" - повно. Роботи - ... Справа ж навіть не у стадіонах чи торгівельних центрах, що "заважають". Готелі та дороги звідки з'являться? Я не бачу щоб у Києві хтось цим переймався. Хоча...Ви обличчя нашого "мера" та його "помічників" бачили? Чого від них можна очікувати... |
Я так розумію, що Ваші настрої також не самі оптимістичні! Правильно підмітив А.Франков, що тепер українців асоціюватитимуть не з ЧАЕС, а " українці? - так це ж ті придурки, які не змогли Євро 2012 провести". Про які партнерські стосунки з країнами ЄС надалі може йти справа? Ваш "мер" ИМХО сидить на наркоті , наш "мер" хабарник, при владі то сині то помаранчеві, а результат на лице.
|
|
2008-02-08 09:38:44 |
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
Добрый вечер, Дмитрий. Мне интересно узнать Ваше отношение к новациям в Премьер-Лиге насчет переноса нескольких матчей з-за пределы Англии. По-моему, скоро и в этой стране традиции умрут под давлением денег. |
Вони й вмирають потроху. Дивно, що лише один тур хочуть грати закордоном. Може краще всі 38...
|
|
2008-02-08 16:36:21 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
fcb написал:
July написал:
fcb написал:
Доброго дня! Питання більше до Вашого колеги з ICTV, але він не відповідає на запитання. Що робиться в Україні для проведення Євро 2012? Недавно був в столиці і нічого особливого не помітив. У Львові ВЗАГАЛІ "кака было кака есть". Не знаю як в Києві, а в "Західній столиці" нічим добрим не пахне(в прямому сенсі, між іншим, теж). Дмитре, будь-ласка, ваша думка і бачення цього всього. Зміниться, щось за 4-6 місяців? Якщо ні, то феніта ля комедія? Хто хоть щось робить для проведення Євро? |
Чи зміниться за 4-6 місяців те, що накопичувалося упродовж не одного десятка років? Хіба що іноземців завезти, аби вони все робили. Та й це не вихід. Комітетів, наказів, розпоряджень, "керівників" - повно. Роботи - ... Справа ж навіть не у стадіонах чи торгівельних центрах, що "заважають". Готелі та дороги звідки з'являться? Я не бачу щоб у Києві хтось цим переймався. Хоча...Ви обличчя нашого "мера" та його "помічників" бачили? Чого від них можна очікувати... |
Я так розумію, що Ваші настрої також не самі оптимістичні! Правильно підмітив А.Франков, що тепер українців асоціюватитимуть не з ЧАЕС, а " українці? - так це ж ті придурки, які не змогли Євро 2012 провести". Про які партнерські стосунки з країнами ЄС надалі може йти справа? Ваш "мер" ИМХО сидить на наркоті , наш "мер" хабарник, при владі то сині то помаранчеві, а результат на лице. |
Зараз я підстав для оптимізму не бачу. Проведення Євро - шанс для серйозних змін, а виходить, як завжди, сабомазохізм якийсь.
|
|
2008-02-08 16:39:20 |
|
|
fabio
Member
|
|
Дима как Вы относитесь к возможной аренде Ринкона и Клебера в Бразилию? Верите ли вы в возвращение их в Динамо? Или это подготовка к продаже?
|
|
2008-02-09 09:14:11 |
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Дима как Вы относитесь к возможной аренде Ринкона и Клебера в Бразилию? Верите ли вы в возвращение их в Динамо? Или это подготовка к продаже? |
Думаю, що кожному з них, особливо Рінкону, корисно буде знову пограти у Бразилії. І не так вже й важливо, повернуться вони чи ні.
|
|
2008-02-10 14:32:35 |
|
|
hronos
Member
|
|
Вітаю, Дмитре! Тенденція залишати Роналдіньо на "лавці" та замінювати ним Едмілсона - підтвердження теорії Райккарда про те, що "пастуха" та "вівцю" не бажано водночас тримати в полі?  Як Вам здається, вчинок Альмерії в якійсь мірі надихнув Вальядолід на такі, можна сказати, зухвалі дії на початку матчу? Щоправда, Альмерія хоч в оборону повертатись встигала, а тут... стільки вільного простору позаду для рейдів мадридців, що, мабуть, важче було не втікати на "буліти" з Асенхо. Наскільки я помітив, центральні захисники гостей практично в кожній атаці "своїх" дозволяли собі доходити аж до центрального кола. Як на мене, дуже груба необачність, знаючи "контрпотенціал" чемпіона! + Кіпер Альмерії, звичайно, надійніше відіграв. Хоча, цілком можливо, "швидкий гол" Баптішти змусив Вальядолід так злюче чи не усіма силами бігти відігруватись, проте щоб настільки злюче?! Навіть не пригадаю, хто ще міг дозволити собі щось подібне на "Бернабеу" у цьому сезоні і кому це зрештою вдавалось. Дякую за увагу.
Отредактированно hronos (2008-02-11 01:16:35)
|
|
2008-02-11 01:15:06 |
|
zizu
Member
|
|
Скажіть Дмитре,що це в чемпіонаті Бразилії якісь нові правила,в середенні матчу зупиняють гру і гравці відпочивають,чи це пов"язано з кліматичними умовами.
|
|
2008-02-11 10:04:12 |
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
Вітаю, Дмитре! Тенденція залишати Роналдіньо на "лавці" та замінювати ним Едмілсона - підтвердження теорії Райккарда про те, що "пастуха" та "вівцю" не бажано водночас тримати в полі?  Як Вам здається, вчинок Альмерії в якійсь мірі надихнув Вальядолід на такі, можна сказати, зухвалі дії на початку матчу? Щоправда, Альмерія хоч в оборону повертатись встигала, а тут... стільки вільного простору позаду для рейдів мадридців, що, мабуть, важче було не втікати на "буліти" з Асенхо. Наскільки я помітив, центральні захисники гостей практично в кожній атаці "своїх" дозволяли собі доходити аж до центрального кола. Як на мене, дуже груба необачність, знаючи "контрпотенціал" чемпіона! + Кіпер Альмерії, звичайно, надійніше відіграв. Хоча, цілком можливо, "швидкий гол" Баптішти змусив Вальядолід так злюче чи не усіма силами бігти відігруватись, проте щоб настільки злюче?! Навіть не пригадаю, хто ще міг дозволити собі щось подібне на "Бернабеу" у цьому сезоні і кому це зрештою вдавалось. Дякую за увагу. |
Не наважуся стверджувати, що команди Менділібара так захищаються завжди (обставини все ж різні бувають), але те, що робив "Вальядолід" аж ніяк не відрізнялося суттєво від звичної гри команд цього тренера. Менділібар після матчу сказав, що "Вальядолід" у будь-якому випадку не закрився б. І це гідно поваги, нехай матч закінчився розгромом. Як на мене, така поразка може допомогти команді прогресувати значно більше, аніж 0-1 після гри на відбій. Ось у нашому чемпіонаті "тренери" кажуть, що з лідерами не варто грати у "відкритий" футбол. Тож 11 баранів стають біля свого штрафного майданчика і вибивають м’яч якомога далі. "Вальядолід" грав у свій футбол, цього не вистачило, і, водночас, команда відчула, як би боляче це не було, над чим треба працювати, аби, не зраджуючи себе, гідно виглядати у кожному матчі із суперником рівня "Реалу".
|
|
2008-02-11 14:09:49 |
|
|
July
Администратор
|
|
zizu написал:
Скажіть Дмитре,що це в чемпіонаті Бразилії якісь нові правила,в середенні матчу зупиняють гру і гравці відпочивають,чи це пов"язано з кліматичними умовами. |
Ця пауза з’явилася на вимогу синдикату професіональних спортсменів штату Сан-Паулу. І тільки, якщо не помиляюся, у цьому штаті вона є. Принаймні у матчах чемпіонатів інших штатів нічого подібного я не бачив. Така пауза не є обов’язковою. Використовувати її чи ні вирішує арбітр.
|
|
2008-02-11 14:13:56 |
|
|
repz
Member
|
|
Як ви думаєте, скільки матчів за вихідні слід дивитися, щоб і задоволення отримати і не перевантажитись футболом?
|
|
2008-02-12 00:35:35 |
|
sori
Member
|
|
дим вопрос к вам что в планах на лето когда футбола не будет после чемпионата европы и второе будет ли на ваших каналах пекин каким либо образом?????????????
|
|
2008-02-12 12:42:02 |
|
July
Администратор
|
|
repz написал:
Як ви думаєте, скільки матчів за вихідні слід дивитися, щоб і задоволення отримати і не перевантажитись футболом? |
Це, мабуть, кожен тільки сам для себе може визначити. Поекспериментувати і визначити. Люди різні є. Комусь і одного матчу вистачить, комусь і десяти замало буде.
|
|
2008-02-12 19:14:02 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
дим вопрос к вам что в планах на лето когда футбола не будет после чемпионата европы и второе будет ли на ваших каналах пекин каким либо образом????????????? |
Влітку, коли футболу не буде, план простий - відпочити. Пекін? Сподіваюся, що ні.
|
|
2008-02-12 19:14:59 |
|
|
repz
Member
|
|
А яка норма у вас? 
|
|
2008-02-12 20:27:59 |
|
SteveY
Забанен
|
|
July написал:
sori написал:
дим вопрос к вам что в планах на лето когда футбола не будет после чемпионата европы и второе будет ли на ваших каналах пекин каким либо образом????????????? |
Влітку, коли футболу не буде, план простий - відпочити. Пекін? Сподіваюся, що ні. |
Бразилия не даст отдохнуть. У них всегда такой календарь, что где-то с июля по сентябрь чуть-ли не по два тура в неделю. Но ответили вы классно! 
Отредактированно SteveY (2008-02-13 00:19:58)
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-02-13 00:19:28 |
|
zizu
Member
|
|
Дмитре,на вашу думку який чемпионат вважаеться найцікавійшим особисто для вас,не як професійні обов"язки коментатора,а як справжного вболювальника і чому?
|
|
2008-02-13 10:33:05 |
|
zizu
Member
|
|
Дмитре,скажіть проводить якусь роботу федерація Іспанії у зв"язку з жахливим суддівством в чемпіонаті,коли арбітр картку не ховае в кишеню на протязі матчу,чи якись незрозумілі рішення у штрафному майданчику і таке інше.Власне з цим потрібно щось робити.
|
|
2008-02-13 10:54:04 |
|
July
Администратор
|
|
repz написал:
А яка норма у вас?  |
У мене її немає 
|
|
2008-02-13 20:19:40 |
|
|
July
Администратор
|
|
zizu написал:
Дмитре,на вашу думку який чемпионат вважаеться найцікавійшим особисто для вас,не як професійні обов"язки коментатора,а як справжного вболювальника і чому? |
На схоже питання я вже відповідав раніше. Подивіться, будь-ласка, сторінку 5.
|
|
2008-02-13 20:20:56 |
|
|
July
Администратор
|
|
zizu написал:
Дмитре,скажіть проводить якусь роботу федерація Іспанії у зв"язку з жахливим суддівством в чемпіонаті,коли арбітр картку не ховае в кишеню на протязі матчу,чи якись незрозумілі рішення у штрафному майданчику і таке інше.Власне з цим потрібно щось робити. |
А вони вважають, що все чудово, що "судді люди і можуть помилятися".
|
|
2008-02-13 20:24:28 |
|
|
unikal
Member
|
|
Вітаю У мене таке питання (довго наважувався, мав на це причини): У своїх блогах Ви пишете про Кубок Африки і, як я зауважив, достатньо критикуєте збірну Камеруну. Ну зрозуміло, перший матч вони вчисту програли Єгипту, і тоді був доволі розгорнутий коментар цієї збірної як команди тренера. Але потім вони покращили свої результати, і врешті-решт дійшли до фіналу. Так, вони не показали супервидовищної гри. Так, вони програли Єгиптові другий тайм фіналу за всіма статтями. Але ж вони ВИЙШЛИ на цей матч. Я бачив їх другу гру у групі, кінцівки чверть- і півфіналів і майже весь фінал. У мене склалося враження, що вони просто набрали форму по ходу турніру, що в них саме такий план був на ці змагання. А на другий тайм проти фараонів їх просто вже не вистачило (до речі, Єгипет здебільшого показував теж маловидовищну гру). Але й тут Ви пишете, що вирішальною помилкою фіналу була участь у ньому "левів". Отже, питання: чому така негативна характеристика гри саме цієї збірної? Чим вона Вам не догодила? І що б Ви написали, якби, скажімо, Сонг не помилився і Камерун дотяг би до пенальті і виграв би серію?
|
|
2008-02-14 10:22:32 |
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
Вітаю У мене таке питання (довго наважувався, мав на це причини): У своїх блогах Ви пишете про Кубок Африки і, як я зауважив, достатньо критикуєте збірну Камеруну. Ну зрозуміло, перший матч вони вчисту програли Єгипту, і тоді був доволі розгорнутий коментар цієї збірної як команди тренера. Але потім вони покращили свої результати, і врешті-решт дійшли до фіналу. Так, вони не показали супервидовищної гри. Так, вони програли Єгиптові другий тайм фіналу за всіма статтями. Але ж вони ВИЙШЛИ на цей матч. Я бачив їх другу гру у групі, кінцівки чверть- і півфіналів і майже весь фінал. У мене склалося враження, що вони просто набрали форму по ходу турніру, що в них саме такий план був на ці змагання. А на другий тайм проти фараонів їх просто вже не вистачило (до речі, Єгипет здебільшого показував теж маловидовищну гру). Але й тут Ви пишете, що вирішальною помилкою фіналу була участь у ньому "левів". Отже, питання: чому така негативна характеристика гри саме цієї збірної? Чим вона Вам не догодила? І що б Ви написали, якби, скажімо, Сонг не помилився і Камерун дотяг би до пенальті і виграв би серію? |
А "Динамо" "виходило на шість матчів групового турніру ЛЧ. Збірна України "виходила" до чвертьфіналу чемпіонату світу. І що? Камерун увесь турнір грав однаково. Бо це була команда без тренера. Їхня перемога на турнірі, і я б дотримувався цієї точки зору навіть якби вони виграли фінал, не пішла б на користь ані цій команді, ані африканському футболу. Яось у класі четвертому чи п’ятому мені вчителька з математики ставила п’ятірку за першу чверть і казала, що це, мовляв, оцінка зароблена завдяки природженим здібностям, і що у наступній чверті її може не бути, якщо більше часу не приділяти саме цьому предмету. А він мене особливо не цікавив. Тож були потім і четвірки, і п’ятірки, але на моє ставлення до математики це не вплинуло. Камерун вийшов до фіналу на природжених здібностях. Але їх не може не цікавити, що буде далі, які "оцінки" вони отримуватимуть. Тренери рівня Пфістера не здатні африканські збірні зробити претендентами на титул на чемпіонаті світу. Камерун чи не перша африканська збірна, що, свого часу, викликала у мене величезну симпатію. Але вже кілька років команда товчеться на місці, нехтує своїм потенціалом. Тож чому, скажіть мені, я маю їм співати осанну за те, що вони виповзли до фіналу і лише у один м’яч програли беззастережно найкращій команді турніру?
|
|
2008-02-14 14:52:42 |
|
|
RAng
Member
|
|
Дмитре, вітаю!
Передусім хочу відзначити і подякувати Вам за Вашу коментаторську роботу! Дуже приємно слухати Вас, як компетентного коментатора-професіонала, коментарі якого прикрашають яскраві матчі і згладжують враження від матчів бездарних! :-)
Тепер питання.
Як Ви вважаєте,
1. Чи граються в англійській ПЛ договірні матчі?
2. Якщо так - в якому обсязі?
3. Назвіть, будь-ласка, принаймні, три найхарактерніші ознаки договірного матчу.
ПС Заздалегідь перепрошую, якщо я не перший, хто задає такі питання на цьому форумі - в цю пізню годину всі 30 сторінок таки не осилив ;-)
З повагою.
|
|
2008-02-17 01:30:28 |
|
hronos
Member
|
|
Здрастуйте! Тема: Підписання Касильясом та Раулем "безстрокових"-"вічних" контрактів. Питання №1: Як Вам здається, чи не занадто ризиковано взагалі підписувати щось подібне як для гравця, так і для команди? В плані: виникнення форс-мажорних ситуацій, накшталт, фатальна травма у футболіста або ж банкрутство клубу... №2: Чи відомі Вам подібні випадки, скоєні іншими проф. командами та футболістами? Чи пішов такий крок їм на користь, в подальшій кар'єрі, або навпаки? Якщо не важко, дуже прошу назвати хоча б 2-3 випадки. При можливості, гравців "з іменем". №3: На Вашу думку, подібний контракт - це: 1) абсолютна довіра обраному гравцю збоку тренерів та керівництва клубу; 2) так би мовити, "в знак пошани до футболіста-ветерана" (в даному випадку, можна й об'єднати з першим варіантом); 3) піар-акція власників задля самозахисту від критики й усякого іншого можливого бруду від навколишнього світу, пункти якої не в повному обсязі розкриті "неклубній громадськості". 4) Абсолютно ніякої різниці із звичайним контрактом - будь-що скасовується, будь-що розривається. Одним словом - бізнес!; 5) Ваш варіант-думка з приводу цього. Дякую.
Отредактированно hronos (2008-02-18 05:43:04)
|
|
2008-02-18 05:32:28 |
|