Автор |
Сообщение |
Страниц: 1 2 3 4 5 6 ... 69 |
|
July
Администратор
|
|
Трансляцію останнього матчу туру здійснює Canal+. Тож і графіка вся їхня.
|
|
2007-02-19 20:24:25 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
Тёма написал:
Добрый вечер,Дмитрий! Ну как прошедший тур Вам..по моему не очень...но были и симпатичные матчи! Кстати я Вас полностью поддерживаю насчёт Робиньо(ведь Вы его так хлёстко критиковали)Уж лучше Рейес по чаще появлялся а, то зря,можно сказать поменяли на Баптишту!..Я уже полностью потерял увереность в то что Реал способен показать ярко выражаную игру(когда-то они умели,несмотря на кризис).Как Вы думаете,сколько ещё осталось Капелло быть рулевым Реала??Ещё пару таких серых матчей и скатертью дорожка!! Вот радует что Атлетик Бильбао постепено набирает форму.Валенсия,здаётся мне, ещё вернётся в гонку за чемпионство...релу же этой гонки не видать(срочно менять надо)особенно в нападении и на флангах(а то 2 гола за три матча)!! Расинг тоже начинает выходить из зоны вылета..удачные матчи провели. Кто по Вашему сейчас лучший форвард в Испании??а атакующий полузащитник? Что насчёт Англии....есть шансы у Тоттенхэма попасть в зону еврокубков?? И последнее:какой матч Лиги Чемпионов будете коментировать? Заранее спасибо! Всего наилучшего,Артём |
Знаєте, коли в такому обсязі стежити за чемпіонатом (не лише іспанським) починаєш, то перестаєш оперувати категоріями "дуже" чи "не дуже". У кожному матчі знаходиш щось цікаве. Навіть у такому,як "Насьйонал" - "Бенфіка" Хоч це і нелегко було "Реал", якщо до 30 червня звільнить Капелло, повинен буде виплатити йому 16 мільйонів євро. Подивимося як зіграють з "Баварією" і тоді, якщо вилетять з ЛЧ, дізнаємося чи Кальдерон готовий до таких витрат. Робіньйо зараз ризикує підчепити "синдром Роберто Карлоса". Це коли гравець багато говорить, і чим більше говорить, тим менше, на жаль, робить на полі. Робіньйо ще занадто молодий для такої "хвороби". Кращий форвард Іспанії? Зрозуміло, що сьогодні це Канут. Серед іспанців - Вілья. Але це сьогодні. А завтра хтось інший буде. З хавбеків на атаку орієнтованих мені особисто подобаються у цьому сезоні (кожен з різних причин) Сільва, Аймар, Янкович, Касорла...Але це список досить умовний, бо окрім того, що він суб'єктивний, користі практчної від нього обмаль "Тоттнем". Йол заговорив про перемогу у Кубку. У чемпіонаті відставання вже дуже солідне, тож цей варіант, попри чвертьфінал з "Челсі", хоч якусь надію дає. В ЛЧ я коментуватиму матч "Барса" - "Ліверпуль".
|
|
2007-02-19 20:52:56 |
|
|
|
В США тоже вроде как одна - насколько я помню, FSN или как-то так - но в разных штатах разные заставки.
|
|
2007-02-19 22:23:20 |
|
Фан МЮ
New member
|
|
Доброї ночі, Дмитре! По-перше, дякую за якісний і завжди цікавий коментар. В мене є до тебе декілька питань. 1) Завжди хотів дізнатись про твої симпатії (антипатії) щодо клубів в чемпіонатах Англії та Іспанії. 2) Можливо питання здаватиметься дивним, але звідки така любов до Селтіка? 3) Хто, на твою думку, є найбільш перспективним молодим гравцем прем'єр-ліги? 4) Коли Динамо виграє лігу чемпіонів ? Є ще багато, але одразу не згадаю все, що хотів запитати. Дякую за відповідь
|
|
2007-02-19 23:32:12 |
|
July
Администратор
|
|
Фан МЮ написал:
Доброї ночі, Дмитре! По-перше, дякую за якісний і завжди цікавий коментар. В мене є до тебе декілька питань. 1) Завжди хотів дізнатись про твої симпатії (антипатії) щодо клубів в чемпіонатах Англії та Іспанії. 2) Можливо питання здаватиметься дивним, але звідки така любов до Селтіка? 3) Хто, на твою думку, є найбільш перспективним молодим гравцем прем'єр-ліги? 4) Коли Динамо виграє лігу чемпіонів ? Є ще багато, але одразу не згадаю все, що хотів запитати. Дякую за відповідь |
1) Англія - "Барнет", Іспанія - "Валенсія". Хоча буває і так, що просто цікаво стежити за якоюсь командою. У цьому сезоні, наприклад, такі команди у Іспанії - "Депор", "Хетафе" та "Рекре". 2) З 1986 року. З матчів між "Селтіком" та "Динамо" у Кубку Чемпіонів. Трансляція з Глазго - одне з найяскравіших вражень того часу. 3) Зараз дехто у такому віці заграв зріло, що й у перспективні вже не запишеш, хоч і футболіст молодий Сеск, наприклад. Можна лише про вподобання особисті говорити. Мені дуже хочеться побачити у ПЛ Ньюджента та Бейла. Серед тих, хто там вже грає, саме Сеск подобається найбільше. 4) Не знаю. Але дуже хочу, щоб виграло...
|
|
2007-02-20 14:26:31 |
|
|
Фан МЮ
New member
|
|
Привіт!!! Хотів тебе запитати стосовно національних чемпіонатів в Латинській Америці (зокрема, щодо Бразилії). Іноді потрапляю на матчі чемпіонату Бразилії, але дивитися матчі у записі великого бажання немає. По-друге, не вистачає часу. Чи варто взагалі дивитися ці матчі? Чи помилюся, якщо скажу, що в Європі матчі цікавіші? Чи високий рейтинг мають ці матчі (глядацька аудиторія)?
|
|
2007-02-21 16:34:10 |
|
July
Администратор
|
|
Я б звичайно порадив дивитися. Але ж і вподобань Ваших футбольних я не знаю... Південноамериканський футбол мені особисто до вподоби, тож, зрозуміло, що я й іншим пропонуватиму його дивитися Але це лише "дорадчий голос", не більше. Я думаю, що цікавих матчів у Бразилії і, наприклад, Аргентині не менше, аніж у Європі.
|
|
2007-02-22 15:19:22 |
|
|
dee
Member
|
|
Здравствуйте,Ув.Дмитрий. Отличный вчера матч выдался на Камп Ноу. Ливерпуль был просто великолепен, а точнее великолепен Бенитес.Радости от победы любимой команды добавил и Ваш отличный комментарий. Большое спасибо! А спросит я хотел вот что: 1) Ливерпуль не один год страдал проблемой забивного форварда, а точнее отсутсвия онного. Оуэн,без всяких сомнений, всегда имел огромный талант, но частенько оказывался в лазарете. Сиссе имел какие-то конфликты с Бенитесом, Барош забивал только за сборную, да и то не всегда, Моро пробыл на Туманном Альбионе слишком мало чтобы что-то доказать, да и вообще после ухода Нандо в Валенсию начинаешь понимать что единственный удобный для него чемпионат - Примера(все же играя за Монако он больше блистал в Лиге Чемпионов). Про мимолетных товарищей вроде Анелька, Диуфа,Поньоля и Ле Таллека говорить нет даже желания. И вот сейчас, как мне кажется, "Красные" имеют очень сильную линию атаки: КРауч - немного неуклюжий, но обладающий огромным голевым чутьем форвард, Беллами-если хочет, то отлично игрет, Куйт - на мой взгляд, один из лучших форвардов АПЛ, чьей талант еще в голландском первенстве был раскрыт слишком поздно. Плюс на подхвате всегда есть замученная скитаниями по середнякам, легенда команды Робби Фаулер. Дмитрий, что Вы можете сказать об этих футболистах и о линии нападения Ливерпуля в целом? 2) Также у меня к Вам технический вопрос, по поводу матча Кубка Англии 10-11 марта. Определились ли Вы уже с выбором, и стоит ли ждать этот поединок по Спорт1? Заранее благодарен Вам за ответы. С пожеланиями всего наилучшего, Иван.
|
|
2007-02-22 16:26:07 |
http://www.britishfootball.com.ua/ |
|
|
Rony
Забанен
|
|
Дмитре! Як Ви вважаєте, які є перспективи заграти Хав'єру Маскерано в команді Рафи Бенітеса? Здається, ніби, в "іспаномовному" Ліверпулі в нього є набагато більше шансів всеж заграти на своєму рівні. Взагалі, якщо можете, проясніть ситуацію з його переходом (це знову аренда? на який термін? правами на нього й досі воложіє Кіа Джурабчан??). Таке ж запитання знову і по Тевесу. Коли закінчується його аренда в Вест-Хемі і контракт з MSI? Карлосу взагалі зараз не позаздриш. Після поразки вдома Уотфорду і розгрому від Чарльтона таке враження, що Вест-Хем уже "викинув білий прапор". Що ж діється з командою? Невже зимні транфери так і не допоможуть команді? Дякую.
|
|
2007-02-24 18:50:35 |
|
July
Администратор
|
|
"Ліверпуль" викупив контракт Маскерано. Це підтверджено у заяві Прем'єр-Ліги: The Premier League is satisfied that the contractual arrangements proposed by Liverpool FC are consistent with its rules; particularly that the relationship between club and player is not subject to third-party influence. Але у той же час йдеться про півторарічну оренду. Рафі, на відміну від Пардью у "Вест Хемі", цей гравець дійсно потрібен, тож можна сподіватися, що саме у "Ліверпулі" він заграє. Теоретично, це дуже хороше придбання. У Тевеса, здається, все зрозуміло. Він у ВХ не залишиться. У будь-якому випадку. Щодо причин такого от виступу лондонців, то раджу Вам розпитати Олексія Іванова на його конференції. Багато "цікавого" почуєте про Магнуссона, відставку Пардью... Тільки не гарантую, що усі слова будуть цензурні 
|
|
2007-02-24 19:26:33 |
|
|
July
Администратор
|
|
dee написал:
Здравствуйте,Ув.Дмитрий. Отличный вчера матч выдался на Камп Ноу. Ливерпуль был просто великолепен, а точнее великолепен Бенитес.Радости от победы любимой команды добавил и Ваш отличный комментарий. Большое спасибо! А спросит я хотел вот что: 1) Ливерпуль не один год страдал проблемой забивного форварда, а точнее отсутсвия онного. Оуэн,без всяких сомнений, всегда имел огромный талант, но частенько оказывался в лазарете. Сиссе имел какие-то конфликты с Бенитесом, Барош забивал только за сборную, да и то не всегда, Моро пробыл на Туманном Альбионе слишком мало чтобы что-то доказать, да и вообще после ухода Нандо в Валенсию начинаешь понимать что единственный удобный для него чемпионат - Примера(все же играя за Монако он больше блистал в Лиге Чемпионов). Про мимолетных товарищей вроде Анелька, Диуфа,Поньоля и Ле Таллека говорить нет даже желания. И вот сейчас, как мне кажется, "Красные" имеют очень сильную линию атаки: КРауч - немного неуклюжий, но обладающий огромным голевым чутьем форвард, Беллами-если хочет, то отлично игрет, Куйт - на мой взгляд, один из лучших форвардов АПЛ, чьей талант еще в голландском первенстве был раскрыт слишком поздно. Плюс на подхвате всегда есть замученная скитаниями по середнякам, легенда команды Робби Фаулер. Дмитрий, что Вы можете сказать об этих футболистах и о линии нападения Ливерпуля в целом? 2) Также у меня к Вам технический вопрос, по поводу матча Кубка Англии 10-11 марта. Определились ли Вы уже с выбором, и стоит ли ждать этот поединок по Спорт1? Заранее благодарен Вам за ответы. С пожеланиями всего наилучшего, Иван. |
1) Ця лінія нападу дійсно виглядає перспективнішою та збалансованішою за попередні. Але не варто забувати з чим доводиться порівнювати. Потрібні нові виконавці. "Товстозадий Бог" може лише пенальті "Шеффілду" забивати Приємно, звичайно, що він і досі грає, але для руху вперед необхідно шукати заміну і впевнений, що "Ліверпуль" цим займатиметься. Для чогось же їм Воронін знадобився Зрозуміло, що Андрій грає не так, як Робі, але йдеться не про заміну "по стилю гри". З новими грішми "Ліверпуль" може розвернутися на ринку, тож навряд чи перехід Вороніна буде єдиною спробою посилити лінію атаки. 2) Chelsea - Tottenham
|
|
2007-02-24 19:37:55 |
|
|
SteveY
Забанен
|
|
Дмитрий! Если смотрите Атлетико - Реал, там Ваш "любимый" ИБАНЬЕС с помощниками просто ЖЖЁТ! Уже на 15 минуте начудил, незасчитав чистый гол Атлетико! Причём боковой уже вроде побежал к центру, а потом вскинул флажок. По первому тайму как их Атлетико пялит, если не сказать хуже!
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2007-02-24 23:43:48 |
|
|
Возможно, второго гола и не было, ибо, как мне показалось, до того как врезаться в штангу, мяч задел игрока Атлетико. А игрок, добивавший мяч в сетку, стоял в этот момент ближе к воротам. Надо пересмотреть момент, но вполне вероятно, что "вне игры" было.
|
|
2007-02-24 23:51:39 |
|
fabio
Member
|
|
Дмитрий добрый день!
Хотелось бы вас спросить как человека который следит за бразильским чемпионатом что вы можете сказать о бразильцах которые находятся сейчас в Динамо. Если можете оценить их уровень. Много говорят о том что Родриго был супер защитником в Бразилии, вы видели матчи с его участием до прихода в чемпионат Украины, если да, то Вы считаете его сильным защитником? Также ваше мнение о бразильском периоде Корреа, кем он там играл (слышал что он там вообще чуть ли не фланговым правым играл) и как Вы думаете на какой позиции рациональней было бы его использовать в Динамо? И последний вопросик. Вы когда нибудь слышали до появления в Динамо о Морено с Отольваро?
|
|
2007-02-27 10:16:37 |
|
d_heavy
Member
|
|
Здравствуйте Дмитрий! Несколько вопросов 1. Правильно ли я понимаю что в следующем сезоне вы будете показывать Англию, Испанию, Италию и Германию? 2. Согласны ли Вы с тем что матчи в записи должны комментироваться обязательно вживую (по крайней мере комментатор не должен знать результат) и какая практика в этом плане на ваших каналах? 3. Правда ли что в пакете поверхности будет канал NASN Europe? Спасибо огромное!
_______________________________________ we need another Don Revie, we need another unforgiven LUFC...
|
|
2007-02-27 15:56:00 |
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Дмитрий добрый день!
Хотелось бы вас спросить как человека который следит за бразильским чемпионатом что вы можете сказать о бразильцах которые находятся сейчас в Динамо. Если можете оценить их уровень. Много говорят о том что Родриго был супер защитником в Бразилии, вы видели матчи с его участием до прихода в чемпионат Украины, если да, то Вы считаете его сильным защитником? Также ваше мнение о бразильском периоде Корреа, кем он там играл (слышал что он там вообще чуть ли не фланговым правым играл) и как Вы думаете на какой позиции рациональней было бы его использовать в Динамо? И последний вопросик. Вы когда нибудь слышали до появления в Динамо о Морено с Отольваро? |
Не знаю чи можна було назвати Родріго "суперзахисником", але те, що він був хорошим, надійним гравцем оборони це точно. Трійка Родріго-Фабан-Лугано була серед кращих у Бразилії. Але якщо вже брати гравця, то потрібно розуміти для чого він команді і знати, як будеш його використовувати. Щоб не було потім розповідей про "папірці", які не можуть прочитати легіонери. Легіонери погані? Точно! Це ж легіонер Ващук з "Динамо" перейшов до "Піщєвіка". Це ж він нічого не знав про традиції клубу... Корреа у "Палмейрасі" грав разом з Марсіньйо Геррейро у центрі поля. У деяких випадках він мінявся місцями з Пауло Байєром і дійсно грав правого латераля (діяв по всьому флангу). Кореа може і забрати м'яч, і розпочати атаку. І використовувати його можна по-різному залежно від суперника, враховуючи, що він все ж не стовідсотковий "опорний". Він - не Альбельда. Він, радше, Деку. Порівняння, зрозуміло, умовні. Отальваро бачив у молодіжній збірній. Морено - ніколи.
|
|
2007-02-27 16:42:27 |
|
|
July
Администратор
|
|
d_heavy написал:
Здравствуйте Дмитрий! Несколько вопросов 1. Правильно ли я понимаю что в следующем сезоне вы будете показывать Англию, Испанию, Италию и Германию? 2. Согласны ли Вы с тем что матчи в записи должны комментироваться обязательно вживую (по крайней мере комментатор не должен знать результат) и какая практика в этом плане на ваших каналах? 3. Правда ли что в пакете поверхности будет канал NASN Europe? Спасибо огромное! |
1. Саме так 2. Згоден. Так і робимо у 99% випадків. 3. Так
|
|
2007-02-27 16:44:25 |
|
|
|
Добрый вечер. Помнится, в одном из своих репортажей вы обмолвились, что со следующего футбольного сезона в Англии таки введут видеоповторы вопреки воле Блаттера. Я попытался найти информацию по поводу сей новации, но, к сожалению, потерпел поражение. Мне не очень понятно упрямство товарища Зеппа, которой, вроде как, должен содействовать развитию футбола. По-моему, это нововведение, особенно если оно сначала будет апробировано в таком чемпионате как Премьер-Лига (ну, или во всех профессиональных лигах; или наоборот - только в низших дивизионах), должно разрешить многие проблемы и споры современного футбола. Нужно хотя бы пробовать. Лично мне, еще с самого начала очень понравилась идея внедрения в мяч микрочипа. Понятно, что существуют некоторые проблемы с введением такого мяча, но это уже прогресс, интересные идеи, которые в будущем способны решить многие насущные проблемы. А вместо этого, насколько я понял, Блаттер инициирует введение дополнительного числа боковых судей... Не скажу, что это уж совсем нелепое решение, но, как говорится, с теперешним уровнем развития технологий, уже давно можно поставить технику нам в помощь. Если вам не сложно, подскажите, будет в Англии введена система видеоповтора? Ну и, хотелось бы услышать ваше мнение по поводу внедрения техники в футболе? Нужно или нет? Спасибо.
Отредактированно Иван (Ювентуса фан). (2007-02-27 19:03:12)
|
|
2007-02-27 19:01:49 |
|
fabio
Member
|
|
Дима спасибо за ответ. Всегда с удовольствием слушаю Ваши коммментарии. Как Вы считаете сегодня игроки в Динамо Киев достаточного класса для регулярного выхода из группы ЛЧ? А Ваша телекомпания не собирается транслировать и развивать чемпионат Украины? Понятно что это тяжело в принципе, но желание такое присутствует?
|
|
2007-02-28 16:15:56 |
|
Yari
New member
|
|
Приветствую, Дмитрий! Пожалуйста, загляните на мыло july@poverh.kiev.ua Там моё письмо - fiesta86@mail.ru Нужен Ваш совет. Заранее спасибо.
|
|
2007-03-01 00:08:12 |
|
|
Добрый день. У меня вопрос, будет ли СПОРТ 1 транслировать "Мартовское безумие". Мне в прошлом году очень понравилось. Какие планы на НБА в следующем сезоне. Спасибо.
|
|
2007-03-01 11:39:17 |
|
July
Администратор
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
Добрый вечер. Помнится, в одном из своих репортажей вы обмолвились, что со следующего футбольного сезона в Англии таки введут видеоповторы вопреки воле Блаттера. Я попытался найти информацию по поводу сей новации, но, к сожалению, потерпел поражение. Мне не очень понятно упрямство товарища Зеппа, которой, вроде как, должен содействовать развитию футбола. По-моему, это нововведение, особенно если оно сначала будет апробировано в таком чемпионате как Премьер-Лига (ну, или во всех профессиональных лигах; или наоборот - только в низших дивизионах), должно разрешить многие проблемы и споры современного футбола. Нужно хотя бы пробовать. Лично мне, еще с самого начала очень понравилась идея внедрения в мяч микрочипа. Понятно, что существуют некоторые проблемы с введением такого мяча, но это уже прогресс, интересные идеи, которые в будущем способны решить многие насущные проблемы. А вместо этого, насколько я понял, Блаттер инициирует введение дополнительного числа боковых судей... Не скажу, что это уж совсем нелепое решение, но, как говорится, с теперешним уровнем развития технологий, уже давно можно поставить технику нам в помощь. Если вам не сложно, подскажите, будет в Англии введена система видеоповтора? Ну и, хотелось бы услышать ваше мнение по поводу внедрения техники в футболе? Нужно или нет? Спасибо. |
Йшлося про ініціативу президентів клубів ПЛ, яку підтримало керівництво Ліги. Суть її в тому, щоб вийти на International Football Association Board (саме ця рада займається правилами гри) та ФІФА (чотири представники якої входять до IFAB) з вимогою дозволити використання відеоповторів. Усе це мало статися у січні цього року, але, я так розумію, слід чекати цього звернення вже у березні. Те, що це потрібно сумніву не викликає. Згадайте хоч би останнє мадридське дербі.
|
|
2007-03-01 12:49:52 |
|
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Дима спасибо за ответ. Всегда с удовольствием слушаю Ваши коммментарии. Как Вы считаете сегодня игроки в Динамо Киев достаточного класса для регулярного выхода из группы ЛЧ? А Ваша телекомпания не собирается транслировать и развивать чемпионат Украины? Понятно что это тяжело в принципе, но желание такое присутствует? |
1. Щоб це зрозуміти, треба щоб з ними попрацював тренер належного класу... 2. Керівництво компанії шукає варіант співпраці з власниками прав на матчу чемпіонату України. Тож транслювати, можливо, будемо. А от щодо розвитку. Це питання до президентів клубів, тренерів, гравців...
|
|
2007-03-01 12:53:51 |
|
|
July
Администратор
|
|
Blind Boy Andrey написал:
Добрый день. У меня вопрос, будет ли СПОРТ 1 транслировать "Мартовское безумие". Мне в прошлом году очень понравилось. Какие планы на НБА в следующем сезоне. Спасибо. |
1)Ні, на Спорт1 трансляцій March Madness цього року не буде. 2) НБА... Питання відкрите. Тільки-но буде офіційна інформація (як от з ULEB), ми одразу повідомимо про це на сайті.
|
|
2007-03-01 13:01:39 |
|
|
fabio
Member
|
|
Дима если представить что вы таки договорились с владельцами прав на ЧУ, сами трансляции улучшились бы, я имею ввиду у вас есть необходимая аппаратура, режиссеры трансляций, или ваш персонал просто комментировать будет с качеством картинки уровня УТ-1? Мне кажется что наш чемпионат не так уж и плох как многим кажется, и с помощью улучшения качества трансляции он выглядел бы значительно лучше.
|
|
2007-03-03 10:15:26 |
|