Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 69
Rony
Забанен

Доброго вечора, Дмитре.
Знову запитання до Вас, в першу чергу, як до головного редактора спортивних каналів: дуже здивувала ситуація з трансляціями АПЛ та Серії А в середу. ОДРАЗУ на двох каналах будуть матчі Прем'єр-ліги (це при тому, що ще буде матч у вівторок), а перенесений поєдинок Серії А "Реджина" - "Мілан" (як сказав DEN) тільки в четвер в запису =( . Цікаво дізнатись чому так, адже завжди була хоч якась демократичність в таких питаннях, а тут зразу така гегемонія АПЛ =( . Не можна було би хоча б на С2 пустити Кальчо? Чи тут є свої "підводні течії", про які ми не знаємо? Якщо можете - проясніть ситуацію.
   З повагою Сергій.

2008-01-28 22:04:34
amatory27
Member

Здравствуйте, Дмитрий. Я так понимаю "Ланс" - "Динамо" не будет?..

2008-01-29 00:18:53

July
Администратор

Rony написал:

Доброго вечора, Дмитре.
Знову запитання до Вас, в першу чергу, як до головного редактора спортивних каналів: дуже здивувала ситуація з трансляціями АПЛ та Серії А в середу. ОДРАЗУ на двох каналах будуть матчі Прем'єр-ліги (це при тому, що ще буде матч у вівторок), а перенесений поєдинок Серії А "Реджина" - "Мілан" (як сказав DEN) тільки в четвер в запису =( . Цікаво дізнатись чому так, адже завжди була хоч якась демократичність в таких питаннях, а тут зразу така гегемонія АПЛ =( . Не можна було би хоча б на С2 пустити Кальчо? Чи тут є свої "підводні течії", про які ми не знаємо? Якщо можете - проясніть ситуацію.
   З повагою Сергій.

1. У нас ніколи не існувало, не існує і не існуватиме упередженості щодо будь-якої команди чи турніру.
2. Я свого часу взявся пояснювати ті чи інші аспекти формування програмної сітки з надією, що це допоможе нашим глядачам зрозуміти, що це робота пов'язана з великою кількістю факторів, і що не все у ній завжди залежить від нас. Але, як не прикро, ледь не єдине до чого це призводить - накопилені губи, образи та звинувачення у тому, що "утискають мій улюблений чемпіонат".
3. (Цей пункт Вас особисто не стосується, але він важливий) Повторювати кожному, бо дуже часто люди навіть не вважають за потрібне передивитися форум, мені, якщо відверто, стає дедалі важче, бо на це йде час, який можна використати значно корисніше.
Тому я б хотів попросити, щоб не було цих дитячих образ, щоб слово "повага" не було порожнім на цьому форумі.

2008-01-29 15:04:48
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

amatory27 написал:

Буде на тижні, що почнеться 11 лютого.

2008-01-29 15:05:34
amatory27
Member

July написал:

amatory27 написал:

Буде на тижні, що почнеться 11 лютого.

Спасибо.

2008-01-30 00:18:35

fcb
Member

Добрий вечір. Хочеться почути/прочитати авторитетну і незаангажовану думку щодо ситуаціїї з Ковельом. Навіть не цікавить чи там стоїть підпис на угоді ковеля, коли він там ставився, хто правий... А цікавить думка про те, чи ФК "Карпати" взагалі повинні так "яро" висловлювати свої притензії. Я вважаю, що вина того, що Ковель не у Львові, лежить лише на керівництві клубу, яке ИМХО виховує гравців суто на продаж. Важко пояснити прордаж Батісти та Сучкова після втрати Ковеля, хібащо це все було в планах Димінського ще за довго до  подій з білорусом. Весь "кіпіш" , як мені здається, суто через те що Димінський сам не зміг заробити на цьому трансфері (хоча може я і не правий - не знаю, що взагалі можна заробляти на українських клубах). І взагалі, дивно це все. Коли наші клуби навчаться відпускати гравців в кращі клуби та чемпіонати("Шахтар", здається вже навчився)?

2008-01-31 17:23:08

sori
Member

как вам наше противостояни на кубке первого канала какой там спартак  а сёмин просто красава так завёлся

2008-02-01 16:19:25

July
Администратор

sori написал:

дим  я  в шоке или просто  посмотрел плохо програмку на выходных нет ни одного матча чемпионата испании   ????? на канале спорт один это просто ужас старый вопрос в каком издании програмка на спорт 2 и наконец  как вам список михайличенко???????? я о кандидатах в зборную и ещё на каком канале будет показан ответный матч кубка испании  вильяреал барса  его вообще на смог найти в програмке стоит  только англия очередной  тур  спасибо за то что вы делаете   с огромным почтением к вам

Краще дивитися програму на сайті. До газет її відправляють, коли ще не відомо які матчі Іспанії ми показуватимемо.
Список Михайличенка мабуть що цілком прогнозований. Цікавіше буде подивитися другий та третій списки.

2008-02-02 16:52:22
July
Администратор

fcb написал:

Добрий вечір. Хочеться почути/прочитати авторитетну і незаангажовану думку щодо ситуаціїї з Ковельом. Навіть не цікавить чи там стоїть підпис на угоді ковеля, коли він там ставився, хто правий... А цікавить думка про те, чи ФК "Карпати" взагалі повинні так "яро" висловлювати свої притензії. Я вважаю, що вина того, що Ковель не у Львові, лежить лише на керівництві клубу, яке ИМХО виховує гравців суто на продаж. Важко пояснити прордаж Батісти та Сучкова після втрати Ковеля, хібащо це все було в планах Димінського ще за довго до  подій з білорусом. Весь "кіпіш" , як мені здається, суто через те що Димінський сам не зміг заробити на цьому трансфері (хоча може я і не правий - не знаю, що взагалі можна заробляти на українських клубах). І взагалі, дивно це все. Коли наші клуби навчаться відпускати гравців в кращі клуби та чемпіонати("Шахтар", здається вже навчився)?

Найкраще у подібній ситуації почути точку зору суду. Розумієте, вже було чимало "справ", що яскраво продемонстрували - президентів українських клубів дивує існування футбольних законів. Вони звикли жити, працювати інакше. Вони вважають, що достатньо самої лише їхньої забаганки, аби все було "як треба". Те саме помітно і тоді, коли мова заходить про продаж гравців.
А заробляти можна. І навіть в українському футболі.

2008-02-02 16:57:52
July
Администратор

sori написал:

как вам наше противостояни на кубке первого канала какой там спартак  а сёмин просто красава так завёлся

"Завів" гол Юссуфа. До того нічого цікавого і нормального не було.

2008-02-02 16:59:54
sori
Member

July написал:

sori написал:

"Завів" гол Юссуфа. До того нічого цікавого і нормального не було.
по голу юсуфа согласен  но когда тренер прыгает как лев простите меня на слове волынить не выйдет.уход горана в паок по моему какое ваше мнение?????????? как по мне  он упустил свой шанс играть в серьёзном клубе уходить надо было раньше когда фиалки звали. с другой стороны не понятно почему именно горан  как по мне в киеве очень много лишних людей и без  горана??  про наше противостояние на кубке  то  для меня  оно показательно прежде всего тем , как и  сам нынешний турнир  ,что уходят в порошлое так сказать бывшие союзные дерби молодняк их просто не помнит по причине  позднего рождения так сказать а у стариков  силы уже не те посмотрите на титова .теперь пару слов по тому что уже сегодня посмотрел.  нет друзья мои эриксон  или фантастический фатальный неудачник или ему просто не везёт хотя  столь долгое невезение  это уже закномерность. ну нельзя т ак играть в футбол это не футбол это издевательство над футболом .  с другой  сотороны теперь мне совсем не понятно куда уходил элано денег   у ахметова он получал не меьше,  а проигрывал реже.впрочем англия виднее дунге чем далёкая украина возможно  это и только это может его хоть чуть оправдать . и последнее  замечание дим ну допустим у меня скорее  всего будудут оба ваши канала  хотя точно не решил  ещё ,но есть люди у которых   спорт один    и   всё а значит те кто высидел нуднейший согласен первый полуфинал кубка в коотором играла барса второго так и не увидели потому  что он был отправлен на спорт два ,которого например в регионах почти нет   по моему  это не сосвсем правельно . впрочем допускаю, что 2рой кубковый маатч был показан по спорт два помятуя о занудности первого     нельзя ли внедрить практику, что если вы берёте пару в национальном кубке  то обе игры идут     на одном канале .  разговор именно о национальном кубке . и наконец  последнее  как думаете реал уже не    догнать ????

Отредактированно sori (2008-02-02 19:59:05)

2008-02-02 19:53:37

Фанат Динамо
Member

Блаттер працював хронометристом на тому баскетбольному фiналi! :))) Не знав цього. Дякую за цiкаву iнформацiю! Цiкаво, якого дiдька вiн там робив?! :) До речi, Дмитро, як Ви вважаєте, чому нiхто не конкурував з ним на минулорiчних виборах? Вiн що, всiх влаштовує? Чи невже це така безнадiйна справа?

Отредактированно Фанат Динамо (2008-02-03 00:00:05)

2008-02-02 23:55:25

dee
Member

Здравствуйте, Дмитрий!

Скажите, есть ли надежда в следующем сезоне увидеть матчи Чемпионшипа на ваших каналах? Я заметил, что русскоязычный Виасат больше не показывает матчи Чемпионата, вот и появилась надежда на то, что  покупка прав на это лигу уже возможна.

С ув., Иван

2008-02-03 10:49:53
http://www.britishfootball.com.ua/  
Mikael(Севастополь)
New member

Дмитрий доброго времени суток.
На ваш взгляд, в чём проблема Сарагосы? Почему так долго команда буксует? По крайней мере, буксовала. Ведь состав у коллектива довольно сильный. Ведь в прошлом сезоне Фернандес толково руководил практически этим же составом, претендуя на высокие места. А сейчас и Фернандеса в команде уже нет (и слава Богу, между прочим), и результат только в последних матчах начал проявляться. В чём же причина столь плохого выступления арагонцев в первом круге? Возможно ли пагубное влияние на игру плохой атмосферы внутри команды, где собраны "мегапринципиальные" люди, вроде Мату и Айалы? Да и как видно, Андрес дАлессандро туда же. Или причина где-то в другой плоскости?

2008-02-04 23:52:53

SteveY
Забанен

Добрый вечер!
Спасибо за Сетубал - Навал. Редко такие команды можно увидеть, тем более если они не с большой тройкой играют.
Вы не знаете, что с тем парнем из Навала, которого заменили в первом тайме ещё? Увезли на скорой. Вроде Сауло это был.

DETROIT RED WINGS

2008-02-05 00:15:49

July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Блаттер працював хронометристом на тому баскетбольному фiналi! :))) Не знав цього. Дякую за цiкаву iнформацiю! Цiкаво, якого дiдька вiн там робив?! :) До речi, Дмитро, як Ви вважаєте, чому нiхто не конкурував з ним на минулорiчних виборах? Вiн що, всiх влаштовує? Чи невже це така безнадiйна справа?

Бо у світі не так вже й багато організацій більш корумпованих, аніж ФІФА.

2008-02-05 01:07:00
July
Администратор

dee написал:

Здравствуйте, Дмитрий!

Скажите, есть ли надежда в следующем сезоне увидеть матчи Чемпионшипа на ваших каналах? Я заметил, что русскоязычный Виасат больше не показывает матчи Чемпионата, вот и появилась надежда на то, что  покупка прав на это лигу уже возможна.

С ув., Иван

Перевіримо

2008-02-05 01:07:22
July
Администратор

SteveY написал:

Добрый вечер!
Спасибо за Сетубал - Навал. Редко такие команды можно увидеть, тем более если они не с большой тройкой играют.
Вы не знаете, что с тем парнем из Навала, которого заменили в первом тайме ещё? Увезли на скорой. Вроде Сауло это был.

Все гаразд. Нічого серйозного.

2008-02-05 01:09:04
July
Администратор

Mikael(Севастополь) написал:

Дмитрий доброго времени суток.
На ваш взгляд, в чём проблема Сарагосы? Почему так долго команда буксует? По крайней мере, буксовала. Ведь состав у коллектива довольно сильный. Ведь в прошлом сезоне Фернандес толково руководил практически этим же составом, претендуя на высокие места. А сейчас и Фернандеса в команде уже нет (и слава Богу, между прочим), и результат только в последних матчах начал проявляться. В чём же причина столь плохого выступления арагонцев в первом круге? Возможно ли пагубное влияние на игру плохой атмосферы внутри команды, где собраны "мегапринципиальные" люди, вроде Мату и Айалы? Да и как видно, Андрес дАлессандро туда же. Или причина где-то в другой плоскости?

Скандали Д’Алессандро, погана форма Аймара (Вашої іронії з приводу Матузалема, вибачте, не розумію; Аяйла взагалі один з найкращих у цьому сезоні), психологічний тиск після кількох невдач поспіль. Не в кожному з цих матчів „Сарагоса” грала погано, але не вигравала. У чемпіонаті Іспанії цього досить щоб і неподалік від небезпечної зони опинитися, і мати труднощі із поверненням на високі місця.
Виконавців, які випали (та ще й виконавців ключових) ніхто не замінив, тож залишитися на минулорічному рівні не вдалося. З Іруретою не стільки починається щось нове, скільки, мабуть, йде підготовка до наступного сезону.

2008-02-05 01:41:45
fabio
Member

Дима добрый день!

Как там наша Радрига  :-) поживает в Бразилии?
Играет хоть?

2008-02-05 11:00:14

July
Администратор

fabio написал:

Дима добрый день!

Играет хоть?

Двічі виходив на заміну. У наступному матчі має вийти у стартовому складі, бо Флавіу Лусіану дискваліфікований.

2008-02-05 14:42:50
fabio
Member

July написал:

fabio написал:

Дима добрый день!

Играет хоть?

Двічі виходив на заміну. У наступному матчі має вийти у стартовому складі, бо Флавіу Лусіану дискваліфікований.

А когда  у Вас "Фла" ближайшее время на экране?

2008-02-05 16:38:15

fcb
Member

Доброго дня!
Питання більше до Вашого колеги з ICTV, але він не відповідає на запитання. Що робиться в Україні для проведення Євро 2012? Недавно був в столиці і нічого особливого не помітив. У Львові ВЗАГАЛІ "кака было кака есть". Не знаю як в Києві, а в "Західній столиці" нічим добрим не пахне(в прямому сенсі, між іншим, теж). Дмитре, будь-ласка, ваша думка і бачення цього всього. Зміниться, щось за 4-6 місяців? Якщо ні, то феніта ля комедія? Хто хоть щось робить для проведення Євро?

2008-02-06 11:12:09

July
Администратор

fabio написал:

July написал:

fabio написал:

Дима добрый день!

Играет хоть?

А когда  у Вас "Фла" ближайшее время на экране?

У кращому випадку, не раніше травня

2008-02-07 15:14:45
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня!
Питання більше до Вашого колеги з ICTV, але він не відповідає на запитання. Що робиться в Україні для проведення Євро 2012? Недавно був в столиці і нічого особливого не помітив. У Львові ВЗАГАЛІ "кака было кака есть". Не знаю як в Києві, а в "Західній столиці" нічим добрим не пахне(в прямому сенсі, між іншим, теж). Дмитре, будь-ласка, ваша думка і бачення цього всього. Зміниться, щось за 4-6 місяців? Якщо ні, то феніта ля комедія? Хто хоть щось робить для проведення Євро?

Чи зміниться за 4-6 місяців те, що накопичувалося упродовж не одного десятка років? Хіба що іноземців завезти, аби вони все робили. Та й це не вихід.
Комітетів, наказів, розпоряджень, "керівників" - повно. Роботи - ...
Справа ж навіть не у стадіонах чи торгівельних центрах, що "заважають".
Готелі та дороги звідки з'являться? Я не бачу щоб у Києві хтось цим переймався. Хоча...Ви обличчя нашого "мера" та його "помічників" бачили? Чого від них можна очікувати...

2008-02-07 15:29:32
Страниц: 1 ... 26 27 28 29 30 31 32 ... 69   Тема закрыта
Перейти