Фанат Динамо
Member
|
|
July написал:
Через цей "кубок першого каналу" всю програму поміняли |
А куда ж тогда делся матч "Динамо" - "Спартак"? Я, конечно, не расстроен - по ТРК смотрю. Просто странно: то он есть, то его нет.
|
|
2008-01-24 21:01:54 |
|
Фан МЮ
New member
|
|
Привіт! В мене колись з братом суперечка виникла щодо того, чи коментував ти коли-небудь теніс. На форумі випадково знайшов, що щось-таки коментував. Це дійсно так? Чи спостерігаєш зараз за тенісом, Australian Open зокрема? За кого вболіваєш? Чому наш теніс такий слабкий, на твою думку? З часів Мєдвєдєва взагалі сумно стало. Нових яскравих облич нема. А от у Росії все навпаки. P.S. Щодо Masters на мегаспорті, то там іноді і фінал в прямому ефірі не показують. Та й не всі Masters'и вони показують
|
|
2008-01-24 22:00:04 |
|
fcb
Member
|
|
Доброго дня. Вітаю Вас з перемогою сестер Бондаренко та ДК. Підскажіть, будь-ласка, що таке La Liga Indoor? Я так розумію це якийсь турнір, чи ні? Нічого не можу "нарити" в неті(принаймі на укр., рос. чи англ.), та й часу немає. Щиро дякую!
|
|
2008-01-25 12:16:39 |
|
|
Дмитрий хотелось поблагодарить за то, что проводите матчи дуетом: Джулай-Франков, Джулай-Иванов, Вацко-Шахов. Очень классно и познавательно получается. Вацко и Шахов, например, вчера скучный матч Вильярреал-Барса разбавили юмором и "веселыми историями"((c)камеди-клаб), , не дали заснуть:) С ув. michael scofield
_______________________________________ "Некоторые полагают, что футбол - это вопрос жизни и смерти. Я весьма разочарован таким отношением. Могу вас заверить, что он намного важнее этого". Билл Шанкли
|
|
2008-01-25 14:57:16 |
|
sori
Member
|
|
посмотрел только что програмку на выходные и упал настроился смотреть по спорт два лёгкую атлетику а её заменили на лайфовую трансляцию чемпионата европы по фигурному катанию . ничего против не имею прорсто непонятно если соревнования есть на евроспорте зачем их дублировать и ещёадрес вашего блога если можно ещё инфа длятех кто искал матч ланс динамо вчера видел его куски на спорт два просто не включил сначала вот и вышло что игру видел кусками . кстати как вам динамо от сёмина???????? по первой игре.
|
|
2008-01-25 15:18:58 |
|
July
Администратор
|
|
Фан МЮ написал:
Привіт! В мене колись з братом суперечка виникла щодо того, чи коментував ти коли-небудь теніс. На форумі випадково знайшов, що щось-таки коментував. Це дійсно так? Чи спостерігаєш зараз за тенісом, Australian Open зокрема? За кого вболіваєш? Чому наш теніс такий слабкий, на твою думку? З часів Мєдвєдєва взагалі сумно стало. Нових яскравих облич нема. А от у Росії все навпаки. P.S. Щодо Masters на мегаспорті, то там іноді і фінал в прямому ефірі не показують. Та й не всі Masters'и вони показують |
Колись коментував. Давно це було. Останнім часом не стежу. Може через те, що закінчили грати ті, кому найбільше симпатизував. А чому наш теніс має бути сильним? Що для цього зроблено? Він і за часів Мєдвєдєва сильним не був.
|
|
2008-01-25 15:29:44 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
fcb написал:
Доброго дня. Вітаю Вас з перемогою сестер Бондаренко та ДК. Підскажіть, будь-ласка, що таке La Liga Indoor? Я так розумію це якийсь турнір, чи ні? Нічого не можу "нарити" в неті(принаймі на укр., рос. чи англ.), та й часу немає. Щиро дякую! |
Турнір ветеранів
|
|
2008-01-25 15:30:19 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
посмотрел только что програмку на выходные и упал настроился смотреть по спорт два лёгкую атлетику а её заменили на лайфовую трансляцию чемпионата европы по фигурному катанию . ничего против не имею прорсто непонятно если соревнования есть на евроспорте зачем их дублировать и ещёадрес вашего блога если можно ещё инфа длятех кто искал матч ланс динамо вчера видел его куски на спорт два просто не включил сначала вот и вышло что игру видел кусками . кстати как вам динамо от сёмина???????? по первой игре. |
На блог є кнока-лінк на головній сторінці та на сторінці форуму. Оцінювати команду нового тренера після одного матчу, все одно що з допомогою УЗД визначати професію дитини, яка ще не народилася. Але результат був той, що треба.
|
|
2008-01-25 15:34:12 |
|
|
bats
Member
|
|
Дмитрий, а по какому принципу выбираются трансляции кубка Англии? Какой-то странный выбор матчей для показа, мягко говоря. Или это особенности контракта?
|
|
2008-01-25 18:53:59 |
|
d_heavy
Member
|
|
Удачи! сегодня Barnet играет с Bristol Rovers в FA Cup...будете смотреть по интернету или еще как-то?:)
_______________________________________ we need another Don Revie, we need another unforgiven LUFC...
|
|
2008-01-26 14:06:56 |
|
bats
Member
|
|
Дмитрий, я правильно понимаю, что в воскресенье в 18 будет показан матч Мальорка-Атлетико, а в 20 Атлетик-Барса? В любом случае, хотелось бы, чтобы изменения в трансляциях вносились в программу оперативнее. И еще - анонс матчей и комментаторов на уик-энд был разовой акцией или просто забыли вывесить новый список?
|
|
2008-01-26 19:39:08 |
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
Дмитрий, а по какому принципу выбираются трансляции кубка Англии? Какой-то странный выбор матчей для показа, мягко говоря. Или это особенности контракта? |
Ми показуємо Кубок Англії, а не команди Прем'єр-Ліги у Кубку Англії.
|
|
2008-01-27 01:14:44 |
|
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
Дмитрий, я правильно понимаю, что в воскресенье в 18 будет показан матч Мальорка-Атлетико, а в 20 Атлетик-Барса? В любом случае, хотелось бы, чтобы изменения в трансляциях вносились в программу оперативнее. И еще - анонс матчей и комментаторов на уик-энд был разовой акцией или просто забыли вывесить новый список? |
Може я Вас здивую, але окрім того, що я не вибираю баскетбольні матчі, я ще й не займаюся сайтом.
|
|
2008-01-27 01:15:40 |
|
|
Christoff
Member
|
|
Дима привет у вас будут в дальнейшем матч Динамо против Барси только я сезон не помню когда Динамо в 2 матчах в группе сиграло 3 - 0, а потом 0 - 4??????????????????????????????
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-01-27 23:15:57 |
|
|
Дмитрий, доброй ночи. Вот-с, посмотрел матч Реал - Вильярреал. Игра, конечно,супер, все остальное остается на втором плане. Но с этого вторичного фона постоянно вылазил комментатор Мирошниченко! Я понимаю, у вас там все за одного и все такое...и это, наверное, правильно, но, надеюсь, вы хотя бы сделаете ему замечание! Возможно, он болеет за Реал, или просто симпатизирует, но нельзя это выносить в эфир! Настолько поддерживать хозяев поля...Если вы смотерли матч, уверен, вы не могли такое пропустить. Спасибо за внимание...
|
|
2008-01-28 00:27:47 |
|
bats
Member
|
|
July написал:
Може я Вас здивую, але окрім того, що я не вибираю баскетбольні матчі, я ще й не займаюся сайтом. |
Ясно. Видимо меня ввела в заблуждение Ваша фраза "Щодо графіку роботи коментаторів, то він буде на сайті регулярно. Будемо додавати цю інформацію після анонсів матчів" (с).
|
|
2008-01-28 01:24:03 |
|
bats
Member
|
|
July написал:
bats написал:
Дмитрий, а по какому принципу выбираются трансляции кубка Англии? Какой-то странный выбор матчей для показа, мягко говоря. Или это особенности контракта? |
Ми показуємо Кубок Англії, а не команди Прем'єр-Ліги у Кубку Англії. |
Угу, только принцип всё равно не понятен - почему, скажем, был выбран показанный матч, а не наиболее нашумевший и "романтичный" на этой стадии Ливерпуль-Хавант. А вообще, позиция достойна уважения. В конце концов, наиболее интересные матчи можно и по 7ТВ смотреть.
Отредактированно bats (2008-01-28 02:00:34)
|
|
2008-01-28 01:49:00 |
|
hronos
Member
|
|
Депор — Вальядолід — 3:1. От що значить Валерон повернувся!  http://www.championat.ru/football/_spai ... 18053.html — читали? Там приведена одна цікава фраза для написання цілої статті: "Романтичный футбол уступает своё место футболу прагматичному". Як гадаєте, Дмитре, може Вам є що написати у блозі на цю тему? Разом із тим мадридський Реал зачепите (Він уже давно у двері Вашого блогу стучить) Якщо у Вас буде час та бажання, дуже Вас прошу! Щиро дякую.
|
|
2008-01-28 02:49:25 |
|
fcb
Member
|
|
Доброго ранку! Не знаю як Ви, але я повністю погоджуюсь з Иван (Ювентуса фан) щодо коментарів Мирошниченко. Мало того, що людина не може скрити свої симпатії, так ще, складається враження, що він вболіває проти всіх основних конкурентів Реала(яких і так немає). Перекажіть йому будь-ласка, що всі погоджуються, що на даному етапі Реал сильніший за Барсу, хай заспокоїться і просто професійно виконує свою роботу. Я не хочу нікого ображати, але інколи не можливо дивитись трансляції, коли олюблений клуб і так "мертвий", а тут ще й "масло у вогонь підливають"...
|
|
2008-01-28 10:02:54 |
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
July написал:
Може я Вас здивую, але окрім того, що я не вибираю баскетбольні матчі, я ще й не займаюся сайтом. |
Ясно. Видимо меня ввела в заблуждение Ваша фраза "Щодо графіку роботи коментаторів, то він буде на сайті регулярно. Будемо додавати цю інформацію після анонсів матчів" (с). |
Правильно, так має бути. Але якщо цієї інформації немає вчасно на сайті, звертатися слід до адміна.
|
|
2008-01-28 13:51:56 |
|
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
July написал:
bats написал:
Ми показуємо Кубок Англії, а не команди Прем'єр-Ліги у Кубку Англії. |
Угу, только принцип всё равно не понятен - почему, скажем, был выбран показанный матч, а не наиболее нашумевший и "романтичный" на этой стадии Ливерпуль-Хавант. А вообще, позиция достойна уважения. В конце концов, наиболее интересные матчи можно и по 7ТВ смотреть. |
Нам матч з "Анфілда" не пропонували.
|
|
2008-01-28 13:52:27 |
|
|
July
Администратор
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
Дмитрий, доброй ночи. Вот-с, посмотрел матч Реал - Вильярреал. Игра, конечно,супер, все остальное остается на втором плане. Но с этого вторичного фона постоянно вылазил комментатор Мирошниченко! Я понимаю, у вас там все за одного и все такое...и это, наверное, правильно, но, надеюсь, вы хотя бы сделаете ему замечание! Возможно, он болеет за Реал, или просто симпатизирует, но нельзя это выносить в эфир! Настолько поддерживать хозяев поля...Если вы смотерли матч, уверен, вы не могли такое пропустить. Спасибо за внимание... |
Матч не дивився, бо у мене в цей час була інша робота. Дякую, що поділилися своїми враженнями. Сподіваюся, що зможемо виправити ситуацію.
|
|
2008-01-28 14:01:36 |
|
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
Депор — Вальядолід — 3:1. От що значить Валерон повернувся!  http://www.championat.ru/football/_spai ... 18053.html — читали? Там приведена одна цікава фраза для написання цілої статті: "Романтичный футбол уступает своё место футболу прагматичному". Як гадаєте, Дмитре, може Вам є що написати у блозі на цю тему? Разом із тим мадридський Реал зачепите (Він уже давно у двері Вашого блогу стучить) Якщо у Вас буде час та бажання, дуже Вас прошу! Щиро дякую. |
Скільки існує футбол, стільки й говорять про те, що прагматизм змінює романтизм І романтизму це не заважає. Просто з покоління в покоління передають певний набір штампів, стереотипів, і кожне покоління по-своєму їх обсмоктує. Шахам передрікали "нічийну" смерть ще у 20-30-х роках минулого століття. А ніби й досі існує ця чудова гра. Деякі стереотипи відмирають, деякі живуть собі. Це як балачки про "кінець світу". У кожному столітті - своя дата Тож фраза ця, як на мене, порожня по суті. От грає команда з Конференції кубковий матч з грандом ПЛ. Це хіба не романтично? Але який футбол ця команда демонструватиме? Навряд чи той, який захочеться назвати романтичним. Але інакше вони просто не можуть. Так що може бути багато проявів як романтизму, так і прагматизму. Романтизм футболу, на мою думку, у його демократичності, у здатності захоплювати різних людей по всьому світу, у тому, щоб поруч існували "Ліверпуль" та "Хоршем". Ось цей романтизм справді вбивають. До "Реала", сподіваюся, черга дійде. Зараз мене страшенно цікавить "Хетафе". Але про нього щось можна буде написати вже після Кубка Африки.
|
|
2008-01-28 14:16:12 |
|
|
sori
Member
|
|
дим я в шоке или просто посмотрел плохо програмку на выходных нет ни одного матча чемпионата испании ????? на канале спорт один это просто ужас старый вопрос в каком издании програмка на спорт 2 и наконец как вам список михайличенко???????? я о кандидатах в зборную и ещё на каком канале будет показан ответный матч кубка испании вильяреал барса его вообще на смог найти в програмке стоит только англия очередной тур спасибо за то что вы делаете с огромным почтением к вам
|
|
2008-01-28 16:52:48 |
|