Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 69
July
Администратор

bats написал:

Вдогонку аналогичный вопрос по трансляциям баскетбольной Евролиги.  В среду была настоящая бойня между имевшими равные показатели Ромой и Партизаном за последнюю, пятую путёвку из группы во второй раунд (как известно, дошло до овертайма, где хозяева выиграли одно очко).  Поверхность же с какой-то радости показывала матч другой итальянской команды Милана с Арисом, хотя это игра с турнирной точки зрения была "никакой".  Просто интересно - кто это так выбирал и чем руководствовался?

Вибирають баскетбольні коментатори. І аж ніяк не у день матчу.

2008-01-20 14:20:10
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
bats
Member

Ясно.
Адрес http://elmundoesbalon.blogspot.com нормально работает?  Я уже третий день открыть не могу...

2008-01-20 18:15:55

d_heavy
Member

сейчас работает

2008-01-21 14:32:32
bats
Member

У меня по-прежнему глухо...

2008-01-21 17:22:03

Лена
Member

Дмитро, скажіть, після звільнення Моуріньо англійські ЗМІ підняли тему про відсутність ліцензії на тренерську діяльність у Гранта. Після цього "замєрло всьо до рассвєта" - ні звістки про отримання (це друге запитання - з чого складається процедура видачі такої ліцензії ФА?), ні розмов про те, що Грант не може керувати командою.
Щось вам відомо з цього приводу?

2008-01-21 22:54:33

July
Администратор

Лена написал:

Дмитро, скажіть, після звільнення Моуріньо англійські ЗМІ підняли тему про відсутність ліцензії на тренерську діяльність у Гранта. Після цього "замєрло всьо до рассвєта" - ні звістки про отримання (це друге запитання - з чого складається процедура видачі такої ліцензії ФА?), ні розмов про те, що Грант не може керувати командою.
Щось вам відомо з цього приводу?

Чому завмерло? Грант отримає UEFA Pro Licence влітку. Правила ПЛ дозволяють йому працювати, оскільки він has commenced on the requisite course to obtain a valid UEFA Pro diploma.

2008-01-22 14:18:38
Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день. Если позволите, вопросы насчет бразильского футбола.

Помнится, у вас была заметка по поводу клуба, "который никому не нужен" - Итуано. Вы не могли бы рассказать в двух словах, что с ним сейчас. Я знаю, что в серии B он был явным аутсайдером, занял последнее место и улетел еще ниже. Команда еще существует, или уже расформирована? Их офисайт работает, но давненько не было обновлений, с конца чемпионата.

Лучшим бомбардиром чемпионата стал Жозиэл из клуба Парана, вылетевшего в низший дивизион. На втором месте игрок Наутико, команды которая тоже находилась среди аутсайдеров турнира.
Зато в десятке наиболее забивающих игроков нет представителей чемпиона, но есть игроки середняков сезона: Ботафого, Васко и Спорта...
Это с связано с тем, что в Бразилии более командный и коллективный футбол, и когда у, например, Сан Пауло много класснейших исполнителей, никто не тянет одеяло на себя, то голы как бы равномерно расходятся между многими футболистами? А в, например, Паране, лидеров один или двое, и именно они тянут на себе всех, забивая мячи? Уж как-то необычно мало представителей грандов с списке топ-нападающих.

В серии B это проявилось не так ярко, но среди лучших забивал есть и представитель вылетевшей команды...

2008-01-22 14:22:31

July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Добрый день. Если позволите, вопросы насчет бразильского футбола.

Помнится, у вас была заметка по поводу клуба, "который никому не нужен" - Итуано. Вы не могли бы рассказать в двух словах, что с ним сейчас. Я знаю, что в серии B он был явным аутсайдером, занял последнее место и улетел еще ниже. Команда еще существует, или уже расформирована? Их офисайт работает, но давненько не было обновлений, с конца чемпионата.

Лучшим бомбардиром чемпионата стал Жозиэл из клуба Парана, вылетевшего в низший дивизион. На втором месте игрок Наутико, команды которая тоже находилась среди аутсайдеров турнира.
Зато в десятке наиболее забивающих игроков нет представителей чемпиона, но есть игроки середняков сезона: Ботафого, Васко и Спорта...
Это с связано с тем, что в Бразилии более командный и коллективный футбол, и когда у, например, Сан Пауло много класснейших исполнителей, никто не тянет одеяло на себя, то голы как бы равномерно расходятся между многими футболистами? А в, например, Паране, лидеров один или двое, и именно они тянут на себе всех, забивая мячи? Уж как-то необычно мало представителей грандов с списке топ-нападающих.

В серии B это проявилось не так ярко, но среди лучших забивал есть и представитель вылетевшей команды...

Минулого року «Ітуано» вилетів з Серії Б чемпіонату Бразилії. Зараз виступає у чемпіонаті Пауліста. Ми показували їхню гру з «Португезою».
Завдяки компанії Traffic, що займається продажем прав Копа Лібертадорес та Копа Судамерикана, з’явилося трохи грошей. Зібрали нову команду.
Думаю, що у цьому сезоні головним завданням буде повернення до Серії Б чемпіонату країни і збереження місця в елітному дивізіоні чемпіонату штату.
Уболівальників, якщо зважити на те, що ми бачили у суботній трансляції, більше не стало...
Бомбардири...У Бразилії їх взагалі зараз мало. Особливо, якщо брати молодих гравців. Тож форварди-ветерани мандрують країною і забивають навіть тоді, коли з них вже пісок сипатися починає :)
Навряд чи хтось з тренерів клубів-грандів відмовився б від нового Ромаріо чи Едмундо, але оскільки вибір не такий вже й багатий доводиться створювати команди, в яких забивають навіть воротарі

2008-01-22 14:41:12
July
Администратор

bats написал:

Ясно.
Адрес http://elmundoesbalon.blogspot.com нормально работает?  Я уже третий день открыть не могу...

Ніби все працювало і працює. Зараз  ще є лінк з головної сторінки.

2008-01-22 21:52:54
repz
Member

Пане Дмитре, чому у програмі немає матчів кубка Англії на цьому тижні?

2008-01-22 22:09:21

sori
Member

дим смотрел спорт клуб в понидельник позвонила жураховскому девушка спросила про  американский баскетбол  он ответил что в ближайший месяц трансляций  не будет  отсюда вопрос можно ли понимать этот ответ как  сигнал тго что переговоры всё  же идут ? .  как вам первые дни кубка африки мнеи  матч открытия очень понравился,но фейндуно которого  сватали в киев потирялся просто

2008-01-23 17:06:14

July
Администратор

sori написал:

дим смотрел спорт клуб в понидельник позвонила жураховскому девушка спросила про  американский баскетбол  он ответил что в ближайший месяц трансляций  не будет  отсюда вопрос можно ли понимать этот ответ как  сигнал тго что переговоры всё  же идут ? .  как вам первые дни кубка африки мнеи  матч открытия очень понравился,но фейндуно которого  сватали в киев потирялся просто

Новин щодо НБА немає.
Про Кубок Африки намагаюся щодня писати на блозі.

2008-01-23 21:22:02
July
Администратор

repz написал:

Пане Дмитре, чому у програмі немає матчів кубка Англії на цьому тижні?

Вже є.

2008-01-23 21:22:33
SteveY
Забанен

July написал:

Новин щодо НБА немає.

Эээхх... А появилась надежда! Хоть бы с ПО... Тогда бы вы стали просто монополистами ВСЕХ серьёзных футбольно/баскетбольно/хоккейных трансляций на Украине! Круто!

DETROIT RED WINGS

2008-01-24 01:31:57

d_heavy
Member

Здравствуйте Дима! Если Вы смотрите КАН по Eurosport то с английским комментарием? У меня к сожалению нет такой возможности и приходится терпеть русских комментаторов (это просто ужасно и портит удовольствие от игры...то же и с теннисом)...ОГРОМНАЯ просьба: не могли бы вы добавить в будущий пакет Поверхности также и Eurosport на английском помимо Eurosport Russia, чтоб у людей был выбор? Спасибо

2008-01-24 12:03:28
michael scofield
New member

1) Дмитрий, не планируете ли вы написать про Луиджи дель Нери, про его взлеты с Кьево, неоднозначность в Роме и вот работа в новичке-старичке Аталанте. Вчерашний матч с Миланом навеял :). Личность очень интересная, не находите?
2) Знаете что-либо про конкурс комментаторов от НТВшников по всему СНГ?
С ув. michael scofield

2008-01-24 14:55:56

fcb
Member

Доброго дня, Дмитре!
Знаю, що Вы з А. Франковим в хороших стосунках, принаймі в журналі "Футбол" він на цьому частенько наголошував. Не здається Вам, що вельмишановний Артем, інколи "перегибає палицю" в своїх висловлюваннях щодо його бачення історії, проблеми мови і т.п. Чи правильно стільки часу і рядків приділяти цим питанням у виданні, яке, як розуміється, має бути пов'язане з футболом і навколофутбольними подіями? Можливо я не правий, але це починає "змахувати" на певну пропаганду. Це мені нагадує американський жарт, коли чорний в бортьбі проти расизму сам стає расистом по відношеню до білих...
І тепер безпосередньо до спорту. Роналдіньо дійсно травмований, чи все ж його спеціально тримають подалі від футболу, щоб його ціна не впала ще в кілька разів? Виглядає так, ніби його "підлатають" ближче до кінця сезону, випустять на кілька матчів проти команд типу "Альмерії" і може проти "Реала"(швидше за все, до цього матчу все вже буде вирішено), а потім на аукціон. Я, наприклад, не вірю, що й досі хтось готовий викласти за бразильця 35-40 лямів. Ваша думка інша?

Отредактированно fcb (2008-01-24 15:37:04)

2008-01-24 15:35:46

July
Администратор

d_heavy написал:

Здравствуйте Дима! Если Вы смотрите КАН по Eurosport то с английским комментарием? У меня к сожалению нет такой возможности и приходится терпеть русских комментаторов (это просто ужасно и портит удовольствие от игры...то же и с теннисом)...ОГРОМНАЯ просьба: не могли бы вы добавить в будущий пакет Поверхности также и Eurosport на английском помимо Eurosport Russia, чтоб у людей был выбор? Спасибо

Так, дивлюся з англійським коментарем, бо скільки дивився КАН на Євроспорті (з 1996 року), Дейв Фаррар завжди його коментував і від нього не почуєш цих неоколоніальних дурнуватих стереотипів про африканський футбол.
А хіба зараз немає опції вибору звуку?

2008-01-24 15:49:57
July
Администратор

michael scofield написал:

1) Дмитрий, не планируете ли вы написать про Луиджи дель Нери, про его взлеты с Кьево, неоднозначность в Роме и вот работа в новичке-старичке Аталанте. Вчерашний матч с Миланом навеял :). Личность очень интересная, не находите?
2) Знаете что-либо про конкурс комментаторов от НТВшников по всему СНГ?
С ув. michael scofield

1. Я думаю, що Ден це може зробити значно краще. Але Дель Нері справді постать напрочуд колоритна.
2. Знаю, що був такий.

2008-01-24 15:51:20
amatory27
Member

Здравствуйте, Дмитрий. Вчера по Спорт-1 так и не было ретро-трансляции Ланс - Динамо, вместо нее показывали обзор матчей НХЛ :(. Будет ли этот матч на Спорте?

Отредактированно amatory27 (2008-01-24 15:55:07)

2008-01-24 15:54:51

July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня, Дмитре!
Знаю, що Вы з А. Франковим в хороших стосунках, принаймі в журналі "Футбол" він на цьому частенько наголошував. Не здається Вам, що вельмишановний Артем, інколи "перегибає палицю" в своїх висловлюваннях щодо його бачення історії, проблеми мови і т.п. Чи правильно стільки часу і рядків приділяти цим питанням у виданні, яке, як розуміється, має бути пов'язане з футболом і навколофутбольними подіями? Можливо я не правий, але це починає "змахувати" на певну пропаганду. Це мені нагадує американський жарт, коли чорний в бортьбі проти расизму сам стає расистом по відношеню до білих...
І тепер безпосередньо до спорту. Роналдіньо дійсно травмований, чи все ж його спеціально тримають подалі від футболу, щоб його ціна не впала ще в кілька разів? Виглядає так, ніби його "підлатають" ближче до кінця сезону, випустять на кілька матчів проти команд типу "Альмерії" і може проти "Реала"(швидше за все, до цього матчу все вже буде вирішено), а потім на аукціон. Я, наприклад, не вірю, що й досі хтось готовий викласти за бразильця 35-40 лямів. Ваша думка інша?

Інколи? Я б сказав, що майже завжди. Він вважає, що такі "провокації" потрібні. Зокрема і для того, щоб краще продавався тижневик. Проблема в тому, що він не може прорахувати реакцію кожного, хто, хоч і живе на цій землі, люто ненавидить все українське. І, мимохіть, стає їхнім спільником.
Кажуть, що справді травмований.
У барселонському випуску AS на початку року писали (я згадував якось про цей матеріал у трансляції) про те, що, мовляв, "травмованим" він буде довго, а потім його продаватимуть. Зараз ніби все відбувається згідно цього плану.
З Ронні вочевидь не все гаразд. Йому потрібно знову відчути радість від футболу. Але у сучасному футболі, для цього потрібно забути про інші радості. Насправді все від нього залежить. І майбутнє його у "Барселоні" для мене особисто ще не виглядає чітко визначеним, саме через те, що він може захотіти відродитися саме у цій команді.
Якщо ж ні - продадуть. А ринок зараз такий, що немає прямої залежності ціни від можливостей гравця.
Пам'ятаєте скільки "Реал" віддав за Роббена?

2008-01-24 16:04:39
July
Администратор

amatory27 написал:

Здравствуйте, Дмитрий. Вчера по Спорт-1 так и не было ретро-трансляции Ланс - Динамо, вместо нее показывали обзор матчей НХЛ :(. Будет ли этот матч на Спорте?

Через цей "кубок першого каналу" всю програму поміняли :(
Я з'ясую чи буде цей матч в ефірі.

2008-01-24 16:05:53
SteveY
Забанен

July написал:

Через цей "кубок першого каналу" всю програму поміняли :(
Я з'ясую чи буде цей матч в ефірі.

Прикольная реакция самих комментаторов! :) У Дена где-то тоже самое было! Так зачем же вы его транслируете? :) Или это насильно!? Но с другой стороны, Дмитрий, вы же начальник!

Отредактированно SteveY (2008-01-24 18:14:05)

DETROIT RED WINGS

2008-01-24 18:13:22

d_heavy
Member

По поводу английского комментария...я просто огромное удовольствие получаю от этого...потом русский комментарий вообще невозможно слушать...что вы имели ввиду под опциями звука? можно конечно его отключить но ведь тогда нет атмосферы:) пока у вас на спутнике лишь Eurosport Russia...возможно ли будет добавить Eurosport Int (Eng)?...извините за назойливость но наболело

2008-01-24 18:50:47
July
Администратор

d_heavy написал:

По поводу английского комментария...я просто огромное удовольствие получаю от этого...потом русский комментарий вообще невозможно слушать...что вы имели ввиду под опциями звука? можно конечно его отключить но ведь тогда нет атмосферы:) пока у вас на спутнике лишь Eurosport Russia...возможно ли будет добавить Eurosport Int (Eng)?...извините за назойливость но наболело

Справа в тому, що я дивлюся Євроспорт по кабелю, і у мене є опція вибору мови на цей канал. Хоча це мабуть не Eurosport Russia.

2008-01-24 18:54:55
Страниц: 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 ... 69   Тема закрыта
Перейти