unikal
Member
|
|
July написал:
quote=unikal]Підписаний контракт був з Ульє, а не Ле Гуеном.
|
Ох, пардон, буває, перепрацювався... . Може вплинуло й те що обоє тренували Ліон:) 
Отредактированно unikal (2008-01-12 17:47:04)
|
|
2008-01-12 17:46:25 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Добрый вечер, Дмитрий. Скажите, какие обязанности и полномочия у Вас, как у главного редактора канала?
|
|
2008-01-12 17:49:39 |
|
unikal
Member
|
|
Але все-таки. Контракт з ... Ульє... (так, тепер правильно:) ). На Вашу думку, він був підписаний? Чи тут знову за носа водили?
|
|
2008-01-12 17:58:04 |
|
unikal
Member
|
|
July написал:
sori написал:
ну так уходит вроде и наконец шок этого дня михайличенко тренер сборной ужас ждал всего чего угодно но не этого а твоё мненеие по этому поводу??????? |
Написав про це колонку для Газети24. Завтра має вийти. |
А як в інеті знайти цю статтю?
|
|
2008-01-12 18:01:02 |
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
Але все-таки. Контракт з ... Ульє... (так, тепер правильно:) ). На Вашу думку, він був підписаний? Чи тут знову за носа водили? |
Що значить "на мою думку"? Те, що він був підписаний - факт.
|
|
2008-01-12 19:16:05 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
Добрый вечер, Дмитрий. Скажите, какие обязанности и полномочия у Вас, как у главного редактора канала? |
Насамперед, хоча у повноваження чи щось інше це не запишеш, але принаймні для мене це вкрай важливо, зберегти, коли запрошуємо нових журналістів чи коментаторів ту атмосферу, що завжди панувала в цій компанії. А щодо іншого, то це і участь у закупівлі прав та формуванні програми, і розподіл обов'язків серед коментаторів...
|
|
2008-01-12 19:30:43 |
|
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
July написал:
sori написал:
ну так уходит вроде и наконец шок этого дня михайличенко тренер сборной ужас ждал всего чего угодно но не этого а твоё мненеие по этому поводу??????? |
А як в інеті знайти цю статтю? |
www.24.ua
|
|
2008-01-12 19:32:32 |
|
|
unikal
Member
|
|
July написал:
unikal написал:
Але все-таки. Контракт з ... Ульє... (так, тепер правильно:) ). На Вашу думку, він був підписаний? Чи тут знову за носа водили? |
Що значить "на мою думку"? Те, що він був підписаний - факт. |
Та от не вірю я цьому. Ну добре, скільки людей, стільки й думок
|
|
2008-01-12 20:21:34 |
|
unikal
Member
|
|
July написал:
unikal написал:
July написал:
А як в інеті знайти цю статтю? |
www.24.ua |
Зайшов. Щось нема такого...
|
|
2008-01-12 20:38:37 |
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
July написал:
unikal написал:
Та от не вірю я цьому. Ну добре, скільки людей, стільки й думок |
Також Ви можете не вірити у те, що земля кругла. Дивно виходить. Я Вам кажу, що це факт, Ви мені про людей і думки...Навіщо тоді взагалі запитувати, якщо відповідь Вам НЕ потрібна? Ви вже все для себе вирішили і навіть факти Вас не цікавлять.
|
|
2008-01-12 20:41:13 |
|
|
SteveY
Забанен
|
|
July написал:
4) А що такого у фразі про Бекхема? Якби не брехливі чутки, що поповзли після неї, ніхто б і уваги не звернув. А прикро і неприємно після кожної помилки, неточності, бо у більшості випадків розумієш, що цього можна було уникнути. |
Здравствуйте, Дмитрий! Какие слухи? Не помню/не знаю. Напомните? Человек же не робот. Все люди иногда ошибаются. Тем более зная Вас, можно не сомневаться, что если и проскакивает ошибка, то просто оговорка.
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2008-01-12 22:29:50 |
|
Zabe;
Member
|
|
SteveY написал:
July написал:
4) А що такого у фразі про Бекхема? Якби не брехливі чутки, що поповзли після неї, ніхто б і уваги не звернув. А прикро і неприємно після кожної помилки, неточності, бо у більшості випадків розумієш, що цього можна було уникнути. |
Здравствуйте, Дмитрий! Какие слухи? Не помню/не знаю. Напомните? Человек же не робот. Все люди иногда ошибаются. Тем более зная Вас, можно не сомневаться, что если и проскакивает ошибка, то просто оговорка. |
О том, что Дмитрия руководство УТ-1 после той фразы отстранило от комментирования матчей Евро-2004
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-01-12 22:59:35 |
|
unikal
Member
|
|
July написал:
unikal написал:
July написал:
Також Ви можете не вірити у те, що земля кругла. Дивно виходить. Я Вам кажу, що це факт, Ви мені про людей і думки...Навіщо тоді взагалі запитувати, якщо відповідь Вам НЕ потрібна? Ви вже все для себе вирішили і навіть факти Вас не цікавлять. |
Ну я ж не знав, що Ви бачили цей контракт. Просто знаючи красномовство Суркіса, не віриш жодному його слову, яке не підтверджується реальними діями. А тим більше коли він розповідає про такий фантастичний перебіг подій зі спиною Ульє
|
|
2008-01-13 00:33:24 |
|
Zabe;
Member
|
|
unikal написал:
July написал:
unikal написал:
Також Ви можете не вірити у те, що земля кругла. Дивно виходить. Я Вам кажу, що це факт, Ви мені про людей і думки...Навіщо тоді взагалі запитувати, якщо відповідь Вам НЕ потрібна? Ви вже все для себе вирішили і навіть факти Вас не цікавлять. |
Ну я ж не знав, що Ви бачили цей контракт. Просто знаючи красномовство Суркіса, не віриш жодному його слову, яке не підтверджується реальними діями. А тим більше коли він розповідає про такий фантастичний перебіг подій зі спиною Ульє |
Улье "кинул" Суркиса, имея предварительный контракт с ним и игроков в Динамо, купленных под него. Что Вам ещё надо? Простите, Дмитрий, что "влезаю".
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-01-13 00:34:40 |
|
ALEX777
New member
|
|
Добрый вечер, Дмитрий! Считаю очень хорошей и полезной идею комментирования матчей совместно с журналистами еж-ика Футбол. Вы прекрасно работаете в паре. Хотелось бы, чтобы это было и в будущем. Будет ли данная практика осуществляться в дальнейшем? Кстати говоря, можно было бы к этому процессу подключить и Евгения Панкратова. Как Вы считаете?
|
|
2008-01-13 22:38:09 |
|
RainMan
Member
|
|
Доброї ночі Дмитро! Давно мене бентежить одне питання. Хто ,так би мовити, у вас головний "спеціаліст" (якщо можна так сказати) по Іспанії (бо в Англії це ви, в Італії - Басянок, в Німеччині - Вацко). Котру коментуюте ви, Мірошнічеко та Вацко? Доречі як ви оцінюєте реформи\безлад у "Валнсії" ? Зокрема до рішення випхати (по іншому то і не скажеш) з клубу Каньете і Албельду? Передивившись матч з "Атлетіко" стає страшно за вболівальників" Кажанів", бо якщо вже Хоакін грае центр форварда, а Арізменді правого оборонця(при здоровоу та Мігелі), незнаю що і думати про Кумана і його методи роботи?!
Отредактированно RainMan (2008-01-14 00:30:53)
|
|
2008-01-14 00:28:04 |
|
hronos
Member
|
|
RainMan написал:
Передивившись матч з "Атлетіко" стає страшно за вболівальників" Кажанів", бо якщо вже Хоакін грае центр форварда, а Арізменді правого оборонця(при здоровоу та Мігелі), незнаю що і думати про Кумана і його методи роботи?! |
Эхх... мне лично, не только болельщиков жалко, но и клуб и город в целом. Больно смотреть! Если б помимо здоровья парень еще спортивный режим соблюдал (это я уже про Мигеля)... Извините.
|
|
2008-01-14 04:10:43 |
|
July
Администратор
|
|
ALEX777 написал:
Добрый вечер, Дмитрий! Считаю очень хорошей и полезной идею комментирования матчей совместно с журналистами еж-ика Футбол. Вы прекрасно работаете в паре. Хотелось бы, чтобы это было и в будущем. Будет ли данная практика осуществляться в дальнейшем? Кстати говоря, можно было бы к этому процессу подключить и Евгения Панкратова. Как Вы считаете? |
Будемо і надалі їх запрошувати.
|
|
2008-01-14 13:13:21 |
|
|
July
Администратор
|
|
RainMan написал:
Доброї ночі Дмитро! Давно мене бентежить одне питання. Хто ,так би мовити, у вас головний "спеціаліст" (якщо можна так сказати) по Іспанії (бо в Англії це ви, в Італії - Басянок, в Німеччині - Вацко). Котру коментуюте ви, Мірошнічеко та Вацко? Доречі як ви оцінюєте реформи\безлад у "Валнсії" ? Зокрема до рішення випхати (по іншому то і не скажеш) з клубу Каньете і Албельду? Передивившись матч з "Атлетіко" стає страшно за вболівальників" Кажанів", бо якщо вже Хоакін грае центр форварда, а Арізменді правого оборонця(при здоровоу та Мігелі), незнаю що і думати про Кумана і його методи роботи?! |
Хіба так важливо хто "головний"? Про "Валенсію" читайте на блозі (http://elmundoesbalon.blogspot.com). Перші матеріали там якраз про неї. Сподіваюся на цьому тижні ще щось додати вже на інші теми.
|
|
2008-01-14 13:17:52 |
|
|
d_heavy
Member
|
|
Дмитро, а снукером Ви раптом не цiкавитесь?:)
_______________________________________ we need another Don Revie, we need another unforgiven LUFC...
|
|
2008-01-14 21:07:58 |
|
July
Администратор
|
|
d_heavy написал:
Дмитро, а снукером Ви раптом не цiкавитесь? |
Бувало дивився, але не можу сказати, що цікавлюся.
|
|
2008-01-14 21:26:15 |
|
|
|
1) Дмитрий, какие ваши любимые фильмы/сериалы? 2) Какой музыке даете предпочтения? 3) Какие комментаторы вам нравятся в Украине, в России? 4) Если бы была возможность и время открыть курсы/школу комментаторов, открыли бы? 5) Какой матч в исполнении Дмитрия Джулая считается самым удачным? 6) Доводилось ли вам работать на матче в экстремальных условиях? = ) 7) Назовите первую четверку ЧУ по окончании сезона в порядке с 1-го по 4-ое. 8) Какие виды спорта Вам еще нравятся? Прошу прощения за большое количество вопросов. С ув. michael scofield
_______________________________________ "Некоторые полагают, что футбол - это вопрос жизни и смерти. Я весьма разочарован таким отношением. Могу вас заверить, что он намного важнее этого". Билл Шанкли
|
|
2008-01-15 13:39:33 |
|
everyway
New member
|
|
Дмитре, добрий день, не можу, на жаль, знайти Вашу статтю на сайті "24".. чи можна у Вашому блозі її побачити або ще десь?
Дякую. Андрій.
|
|
2008-01-15 14:09:27 |
|
Фанат Динамо
Member
|
|
Неужели вы не покажете ответные матчи Кубка Испании? Ведь уже сегодня играют "Барселона" и "Севилья"! В программе "НТВ+футбол" стоит 3 матча этого турнира на сегодня и завтра.
|
|
2008-01-15 15:24:45 |
|
ponchik
New member
|
|
Фанат Динамо Будем надеяться, что трансляция всё-таки будет.Показ первого матча тоже за пару часов внесли в программу  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - УРА!!! Уже есть в программе!!!
Отредактированно ponchik (2008-01-15 17:43:26)
|
|
2008-01-15 16:29:08 |
|