July
Администратор
|
|
F-SIDE написал:
Вітаю!
А скажіть будь-ласка, яка ситуація з трансляціми південноамериканського футболу на цей рік?
Чи є вже якісь плани?
Дякую |
Вже 19 січня починається бразильський сезон.
|
|
2008-01-10 13:34:07 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
d_heavy написал:
Добрый вечер! Что вы можете сказать о подписанном Днiпром левом полузащитнике Ферейра, видели ли его в деле? Значит ли это отказ от игры с двумя опорными и переход на чистую 4 4 2 с полноценными фланговыми полузащитниками? Спасибо! |
Осмар може на фланзі впевнено діяти за будь-якої схеми. Тож це дає тренеру можливість, якщо необхідно, по-різному його використовувати. Стандарти він добре виконує. Думаю, що найголовнішим буде те, наскільки швидко він адаптується до нової команди. Потенціально він може суттєво посилити "Дніпро".
|
|
2008-01-10 13:57:47 |
|
|
July
Администратор
|
|
Zabe; написал:
July написал:
Я знав, що Ви про німців запитаєте Думаю, що обидва ці менеджери добре працюють. Умови різні, звичайно, може через це і кортить Аллофсу віддати перевагу. Але тут ще впливає моя симпатія до "Вердера" ще з тих часів, коли Клаус грав за бременців  |
Знаете, Дмитрий, а я на этот аргумент всегда одним отвечаю. Кто создал современный бюджет "Баварии", разве не так?  |
Ніхто ж це не заперечує Людина на своєму місці. І якщо відповідатиме потребам та запитам клубу, ще довго на цьому місці може залишатися.
|
|
2008-01-10 14:00:20 |
|
|
Yura
Member
|
|
Дмитрий доброго дня! Не могли бы Вы просветить ситуацию про показ"спортами"кубков Англии(лиги и страны).а то что- то полуфиналы Вы не показываете,а Испанию даже 1/8 можно посмотреть. Надо это понимать так,что закончились права у Вас? А финалы-тоже не покажете? спасибо.
|
|
2008-01-10 15:54:46 |
|
RainMan
Member
|
|
Доброго дня Дмитре! Як вважаете яка вратарська школа найкраща: 1- у наш час, 2- у минулому, Німецька чи Італійська? PS:Красно дякую за ретро трансляції ЛЧ, дуже спдобалося
З повагою RainMan 
|
|
2008-01-10 16:06:26 |
|
Christoff
Member
|
|
Привет Дима!!! Сейчас на спорт-1 идет ретро футбол. Я хотел би что Вы поставили матч Челси - Барселона сезон я не помню а помню что Челси вииграл в этом матче 4 - 2. Почему к тебе обращаюсь потому что Вы его коментировали. Прошу поставить такой матч
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-01-10 16:18:59 |
|
July
Администратор
|
|
Yura написал:
Дмитрий доброго дня! Не могли бы Вы просветить ситуацию про показ"спортами"кубков Англии(лиги и страны).а то что- то полуфиналы Вы не показываете,а Испанию даже 1/8 можно посмотреть. Надо это понимать так,что закончились права у Вас? А финалы-тоже не покажете? спасибо. |
Ми не показуємо Кубок Ліги. Минулої неділі була трансляція матчу третього раунду Кубка Англії. Також в ефірі був огляд матчів. Трансляції цього турніру будуть і далі.
|
|
2008-01-10 16:33:09 |
|
|
July
Администратор
|
|
RainMan написал:
Доброго дня Дмитре! Як вважаете яка вратарська школа найкраща: 1- у наш час, 2- у минулому, Німецька чи Італійська? PS:Красно дякую за ретро трансляції ЛЧ, дуже спдобалося
З повагою RainMan  |
Вибачте, але я вже казав, що не розумію подібних порівнянь, та ще й з ідеєю назвати "найкращих"? Кого порівнювати, саме з цією метою? Майєра і Дзоффа??? Двох велетнів воротарського мистецтва? Навіщо??? Чи не цікавіше про якісь аспекти сучасної роботи цих шкіл поміркувати, замість цих безглуздих порівнянь? Думаю, що і Дена, і Вітю, як людей, котрі уважно стежать за згаданими чемпіонатами, можна було б запитати. Цікаво почути, що вони думають. Бо це, справді, тема гідна уваги.
|
|
2008-01-10 16:42:25 |
|
|
July
Администратор
|
|
Christoff написал:
Привет Дима!!! Сейчас на спорт-1 идет ретро футбол. Я хотел би что Вы поставили матч Челси - Барселона сезон я не помню а помню что Челси вииграл в этом матче 4 - 2. Почему к тебе обращаюсь потому что Вы его коментировали. Прошу поставить такой матч |
Хіба що тільки влітку. Бо список ми складаємо заздалегідь, і зараз цього матчу у ньому немає.
|
|
2008-01-10 16:43:36 |
|
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
1. Так что там насчет поединков братьев Кличко?
|
Клички уклали контракт з Інтером. Відповідно у нас їхніх боїв не буде.
|
|
2008-01-10 16:56:55 |
|
|
sori
Member
|
|
вопрос к джулаю уход бенитеса из ливера ваше мнение по этому поводу. как по мне это ошибка собственников клуба у рафы всё выходило не нужно было его трогать . и наконец последнеее перспективы воронина в связи с этим моя точка зрения такова боюсь, чтобы он не стал ребровым при ходле а что думаете вы????
|
|
2008-01-10 20:26:14 |
|
unikal
Member
|
|
Прочитав я таку-от новину: "По просьбе футбольной ассоциации Ирландии ФИФА внесла поправку в правило, которое регулирует переход футболистов из одной команды в другую. Статья 5 Кодекса ФИФА содержит норму, гласящую о том, что каждый игрок может сменить только два клуба в период с 1 июля по 30 июня.
Из-за того, что все ведущие европейские чемпионаты проводятся по системе осень-весна, а чемпионат Ирландии проходит по системе весна-осень, многие игроки ирландских клубов после окончания турнира уже успевали сменить два клуба и таким образом должны были ждать 1 июля, чтобы перейти в новый клуб, в то время как сезон в Европе находился в самом разгаре.
В связи с этим в прошлом сезоне около восьми ирландских футболистов не смогли перейти в более сильные клубы. Теперь это правило будет отменено для чемпионатов, которые играются по системе весна-осень, что прямым образом затрагивает в первую очередь российскую Премьер-Лигу."
Ну не розумію хоч трісни! Поясніть що тут мається на увазі
|
|
2008-01-10 22:51:42 |
|
|
1) Дмитрий, почему лучшие матчи комментируют остальные комментаторы, а Вы "второсортные"? Неужели все дело в ихнем незнании команд ворого эшалона/аутсайдеров топ-чемпионатов? Не говоря уже о чемпионатах Португалии, Бразилии, МЛС; турниров Копа Либертадорес и Судаамерикана? Ну ладно там Босянок - НХЛ, а остальные? 2) От куда у Вас такие познания в футболе???!!! Меня считают друзья "ходячей футбольной энциклопедией", но слушая/читая Вас чувствуешь себя пустым местом:)
_______________________________________ "Некоторые полагают, что футбол - это вопрос жизни и смерти. Я весьма разочарован таким отношением. Могу вас заверить, что он намного важнее этого". Билл Шанкли
|
|
2008-01-10 23:44:20 |
|
Christoff
Member
|
|
Это бил мой самий классний матч каторий я только видел. А тебе как понравился матч???
_______________________________________ играть надо двумя ногами!!!
|
|
2008-01-11 11:30:26 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
вопрос к джулаю уход бенитеса из ливера ваше мнение по этому поводу. как по мне это ошибка собственников клуба у рафы всё выходило не нужно было его трогать . и наконец последнеее перспективы воронина в связи с этим моя точка зрения такова боюсь, чтобы он не стал ребровым при ходле а что думаете вы???? |
А що Бенітес вже кудись пішов? Коли справді піде, тоді й можна буде про щось говорити.
|
|
2008-01-11 14:41:15 |
|
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
Прочитав я таку-от новину: "По просьбе футбольной ассоциации Ирландии ФИФА внесла поправку в правило, которое регулирует переход футболистов из одной команды в другую. Статья 5 Кодекса ФИФА содержит норму, гласящую о том, что каждый игрок может сменить только два клуба в период с 1 июля по 30 июня.
Из-за того, что все ведущие европейские чемпионаты проводятся по системе осень-весна, а чемпионат Ирландии проходит по системе весна-осень, многие игроки ирландских клубов после окончания турнира уже успевали сменить два клуба и таким образом должны были ждать 1 июля, чтобы перейти в новый клуб, в то время как сезон в Европе находился в самом разгаре.
В связи с этим в прошлом сезоне около восьми ирландских футболистов не смогли перейти в более сильные клубы. Теперь это правило будет отменено для чемпионатов, которые играются по системе весна-осень, что прямым образом затрагивает в первую очередь российскую Премьер-Лигу."
Ну не розумію хоч трісни! Поясніть що тут мається на увазі |
Якщо з 1 липня до, наприклад, 1 січня гравець виступав за "Фулем", а потім перейшов до "Дербі", то як би там не склалося у нього у новій команді переходити ще кудись він би не мав права аж до 30 червня. Як бачите, для більшості чемпіонатів це правило залишається чинним.
|
|
2008-01-11 14:44:55 |
|
|
July
Администратор
|
|
michael scofield написал:
1) Дмитрий, почему лучшие матчи комментируют остальные комментаторы, а Вы "второсортные"? Неужели все дело в ихнем незнании команд ворого эшалона/аутсайдеров топ-чемпионатов? Не говоря уже о чемпионатах Португалии, Бразилии, МЛС; турниров Копа Либертадорес и Судаамерикана? Ну ладно там Босянок - НХЛ, а остальные? 2) От куда у Вас такие познания в футболе???!!! Меня считают друзья "ходячей футбольной энциклопедией", но слушая/читая Вас чувствуешь себя пустым местом:) |
1) Вже якось піднімали цю тему. Пошукайте, будь-ласка, в архіві, просто не хочеться повторюватися. 2) А як взагалі люди про щось дізнаються? З бажання, зацікавленості все починається, а потім вже шукаєш те, що тебе зацікавило. Тим більше, що джерел зараз безліч.
|
|
2008-01-11 14:48:15 |
|
|
July
Администратор
|
|
Christoff написал:
Это бил мой самий классний матч каторий я только видел. А тебе как понравился матч??? |
Цікавий, напружений, красивий матч. Такі завжди подобаються.
|
|
2008-01-11 14:50:23 |
|
|
sori
Member
|
|
ну так уходит вроде и наконец шок этого дня михайличенко тренер сборной ужас ждал всего чего угодно но не этого а твоё мненеие по этому поводу???????
|
|
2008-01-11 14:54:52 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
ну так уходит вроде и наконец шок этого дня михайличенко тренер сборной ужас ждал всего чего угодно но не этого а твоё мненеие по этому поводу??????? |
Написав про це колонку для Газети24. Завтра має вийти.
|
|
2008-01-11 17:44:12 |
|
|
unikal
Member
|
|
July написал:
unikal написал:
Ну не розумію хоч трісни! Поясніть що тут мається на увазі |
Якщо з 1 липня до, наприклад, 1 січня гравець виступав за "Фулем", а потім перейшов до "Дербі", то як би там не склалося у нього у новій команді переходити ще кудись він би не мав права аж до 30 червня. Як бачите, для більшості чемпіонатів це правило залишається чинним. |
Тобто виходить, що в тій же Росії гравець, який у липні або скажімо серпні перейшов припустимо з ФК Москва до Хімок, до недавніх пір уже не мав права протягом зимового міжсезоння перейти у Зєніт чи там Сатурн? А тепер УЄФА цю заборону скасувала? Я ПРАВИЛЬНО ЗРОЗУМІВ?
|
|
2008-01-11 18:28:49 |
|
unikal
Member
|
|
Цікаво, а коли Суркіс співав про Ліппі, Морінью і т.д. і т.п. як претендентів на посаду коуча збірної, чи не розцінювали Ви це як елементарну браваду, помножену на бажання здатись кращим та амбітнішим функціонером, ніж він є насправді? Особисто я, чуючи ці пісні, по-перше, жодному слову не вірив, а по-друге, наводив паралелі з Ігорем Суркісом, коли він не менш красномовно виспівував про нібито підписаний контракт з Лє Гуеном, якого "в останній момент скрутило спину" Цікаво, чи вважали Ви заяви хоч одного з Суркісів (з тих, про які я згадав) правдоподібною? Якщо так, то чию саме?
Отредактированно unikal (2008-01-11 18:38:40)
|
|
2008-01-11 18:37:52 |
|
|
1)Дмитрий, как Вы попали на телевидение? 2) В 98-ом, когда "спортов-1,2," в проекте еще не было, Лигу Чемпионов комментировали "Мэтры" - Семененко, Дерепа, Савелий, а премьер-лигу показывали один матч да и то по-моему нарезками поздно ночью на ут-1. Короче, в эфире Вас было мало; чем Вы еще тогда занимались? 3) Что Вы комментировали в первый раз? Волновались? 4) Были ли в эфире у Вас запоминающиеся ляпы или фразы, за которые до сих пор стыдно? Кроме Бекхэма : ) Спасибо, с ув. michael scofield
_______________________________________ "Некоторые полагают, что футбол - это вопрос жизни и смерти. Я весьма разочарован таким отношением. Могу вас заверить, что он намного важнее этого". Билл Шанкли
|
|
2008-01-11 23:24:09 |
|
July
Администратор
|
|
unikal написал:
Цікаво, а коли Суркіс співав про Ліппі, Морінью і т.д. і т.п. як претендентів на посаду коуча збірної, чи не розцінювали Ви це як елементарну браваду, помножену на бажання здатись кращим та амбітнішим функціонером, ніж він є насправді? Особисто я, чуючи ці пісні, по-перше, жодному слову не вірив, а по-друге, наводив паралелі з Ігорем Суркісом, коли він не менш красномовно виспівував про нібито підписаний контракт з Лє Гуеном, якого "в останній момент скрутило спину" Цікаво, чи вважали Ви заяви хоч одного з Суркісів (з тих, про які я згадав) правдоподібною? Якщо так, то чию саме? |
А хто Морінью претендентом на посаду тренера збірної називав? Якщо якийсь перодряп з якогось жовтого сайту про це "повідомив", хіба це стало правдою? З Ліппі розмова була. Але він відмовився. Мені здається, що іноземних тренерів зараз краще запрошувати до клубів, а те, що справді є нашим, українським, тобто збірні всіх вікових категорій, треба вчитися розвивати самостійно. Інакше завжди будемо залежати від доброї волі якогось знаменитого дядечка, від того захоче він чи ні очолити нашу збірну. Підписаний контракт був з Ульє, а не Ле Гуеном. Про динамівський "менеджмент" ми тут вже достатньо багато говорили...
|
|
2008-01-12 15:39:57 |
|
|
July
Администратор
|
|
michael scofield написал:
1)Дмитрий, как Вы попали на телевидение? 2) В 98-ом, когда "спортов-1,2," в проекте еще не было, Лигу Чемпионов комментировали "Мэтры" - Семененко, Дерепа, Савелий, а премьер-лигу показывали один матч да и то по-моему нарезками поздно ночью на ут-1. Короче, в эфире Вас было мало; чем Вы еще тогда занимались? 3) Что Вы комментировали в первый раз? Волновались? 4) Были ли в эфире у Вас запоминающиеся ляпы или фразы, за которые до сих пор стыдно? Кроме Бекхэма : ) Спасибо, с ув. michael scofield |
1) Випадково Та й тоді мав потрапити на УТ, а одразу потрапив сюди, до компанії "Поверхность". 2) Роботою журналістською займався. Ми самостійно робили журнал ЛЧ, щотижневі блоки новин для спортивного ефіру УТ. У тому ж 1998 році - щоденники чемпіонату світу. Також я начитував огляд ATP. 3) Хокей. Чехія - Фінляндія. Олімпіада в Нагано. Чи хвилювався? Не встиг Потім, вже коли футбол почав робити, хвилювався 4) А що такого у фразі про Бекхема? Якби не брехливі чутки, що поповзли після неї, ніхто б і уваги не звернув. А прикро і неприємно після кожної помилки, неточності, бо у більшості випадків розумієш, що цього можна було уникнути.
|
|
2008-01-12 15:47:39 |
|
|