d_heavy
Member
|
|
еще замечание...тут кто-то писал что нужно комментировать в паре, так я скажу - НЕ НАДО! Иначе как только один замолкает второй считает что нужно что-то говорить и получается что тараторят непрерывно и безумно отвлекают от футбола. Комментируйте по одному! И Господи, выпустите уже эти карточки!!! (крик души:) ) P.S. а можно ли будет оставлять комментарии в блоге? или я просто не понял как
Отредактированно d_heavy (2008-01-06 14:08:14)
_______________________________________ we need another Don Revie, we need another unforgiven LUFC...
|
|
2008-01-06 01:23:59 |
|
|
Дмитрий, приветствую! Скажите пожалуйста, как вы относитесь к тренеру Эрнество Вальверде. Насколько велик его вклад в нынешний успех Эспаньола или на Монжуике просто всё так удачно сложилось? И вообще насколько на ваш взгляд перспективной выглядит персона Эрнесто, как тренера?
|
|
2008-01-07 17:55:07 |
|
hronos
Member
|
|
Дмитро Джулай під час трансляції "Севілья" - "Бетис": "В Іспанії ,за виключенням хіба що севільського, за великим рахунком, більше й немає дербі... Провінційні сутички, будь-ласка, а так... Валенсія - Леванте? Ну хіба це дербі?.." Не берусь стверджувати, що процитував Вас із точністю снайпера, але десь приблизно так Ви мовили під час ефіру, чим викликали у мене і подив, й водночас відчуття можливої МОЄЇ географічно-футбольної необізнаності. Отже, таке патанячко в мене до Вас виникло. Ну, щодо левантійського у мене й справді варіантів посперечатися немає і не буде ще дуже і дуже довго. Втім, а як же тоді каталонське Еспаньйол - Барса? Наразі "папуг" поставити на місце Леванте в левантійському дербі ,Ви й не тільки, погодитеся неможливо. Отже, залишається: невже Еспаньйол не із самого міста, а з околиць Барселони, тобто майже так само як і нібито мадридський, і в той же час "провінційний" Хетафе? Чи я щось наплутав? Проясніть, якщо Ваша ласка.
|
|
2008-01-07 21:03:09 |
|
July
Администратор
|
|
ALEX777 написал:
Уважаемый, Дмитрий! От всего сердца поздравляю Вас с наступившим Новым годом! Желаю Вам в новом году благополучия, здоровья, счастья, добра!!! Пусть 2008 год принесет много приятных эмоций, а также новые победы и успехи! P.S. Вот уже 5 дней имею приятную возможность смотреть каналы Спорт1(правда пока почему-то не работает:)) и Спорт2 в Харькове. Вы даже не представляете сколько прошло времени, пока в нашем городе наконец-то появился оператор цифрового телевидения, предоставляющий возможность просмотра данных каналов. |
Дякую за привітання. Бажаю приємного перегляду наших каналів.
|
|
2008-01-07 22:49:05 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
С наступившим, Дмитрий! Не знаю, я, возможно, не по адрессу обращаюсь. Можно ли менять позицию логотипа ваших каналов? Иногда мешает графике. Например, во время матчей чемп. Испании он закрывает сообщение с появляющейся турнирной таблицей. Если я не ошибаюсь, какой-то из верхних углов испанцы оставляют "чистым". Это же относится и к некоторым другим соревнованиям. Нельзя ли персонально на каждый матч подбирать позицию? |
Логотип пересувають на багатьох трансляціях. Якщо він справді заважає бачити графіку. Щодо трансляції іспанської, то, як на мене, турнірна таблиця, що з'являється дуже рідко - не привід пересувати логотип.
|
|
2008-01-07 23:04:20 |
|
|
July
Администратор
|
|
Zabe; написал:
Дмитрий, у меня такой вопрос. А кого из менеджеров футбольных клубов Вы бы в первую очередь отметили и кто на Ваш взгляд лучший? Ведь менеджмент, по-большому счёту, основа футбольного клуба.
С уважением, Денис |
Мончі з "Севільї". І також, хоч вони й президенти клубів - Пінту да Кошта ("Порту") та Жувенал Жувенсіо ("Сан-Паулу").
|
|
2008-01-07 23:08:48 |
|
|
July
Администратор
|
|
d_heavy написал:
Здравствуйте Дмитрий! Как вы оцениваете внутреннее состояние Leeds Utd? Каковы шансы выйти в Championship, или придется через play off? насколько сильны главные конкуренты? Заранее большое спасибо |
Їм справді дуже допоміг на старті штраф у мінус 15. Здавалося, що попри цей штраф у Лізі 1 не буде супернків, що не дозволять "Лідсу" вийти без плей-офф. Зараз дещо інша ситуація, бо наслдіки штрафу все ж відчуваються. Суперники - насамперед "Свонзі" та " Карлайл" - команди, що останнім часом прогресували і, на відміну від "Лідса", рухалися виключно вгору. Сьогодні важко стверджувати, шо "Лідс" обов'язково вийде чисто, але найближчим часом ми якраз і дізнаємося, що у них там за внутрішній стан.
|
|
2008-01-07 23:22:15 |
|
|
July
Администратор
|
|
Простой парень написал:
Как вы относитесь к етим новым "умным"м`ячам???Как по мне ето маразм...ведь футбол ето не комп`ютерная игра!!!!!!!!!Футбол должен быть непредсказуем,в етом его изюминка!!!Все ведь знают что Ливер в 2005 не забил тот гол Челси(но какой мы получили финал!!!)Понимаете о чем я??? |
Я за розумні м'ячі, розумних футболістів, тренерів та суддів. Якщо арбітри щось не можуть побачити - треба їм допомогти. От і все. Непередбачуваність футбол у тому, що можна забити чи ні з трьох метрів у порожні ворота, а не в тому, щоб всю твою роботу зіпсували судді.
|
|
2008-01-07 23:27:41 |
|
|
July
Администратор
|
|
Фанат Динамо написал:
Рад Вас, Дмитрий, снова слышать в LIVE после небольшого перерыва! 1. Так что там насчет поединков братьев Кличко? 2. Зачем было три раза говорить "добрый вечер" в начале трансляции матча "Эспаньол" - "Вильярреал"?  3. Можно, если Вам не трудно, повторить финалы ЛЧ и КУЕФА прошлого сезона? 4. Будут ли в эфире финалы ЛЧ 2000, 2001, 2002? В любом случаи, большое спасибо вам, за архивные показы ЛЧ. С удовольствием смотрю! С Рождеством Вас! |
1. Ще не знаю. 2. Буває 3-4. Мені не важко , але тепер вже хіба що влітку.
|
|
2008-01-07 23:29:12 |
|
|
July
Администратор
|
|
Mikael(Севастополь) написал:
Дмитрий, приветствую! Скажите пожалуйста, как вы относитесь к тренеру Эрнество Вальверде. Насколько велик его вклад в нынешний успех Эспаньола или на Монжуике просто всё так удачно сложилось? И вообще насколько на ваш взгляд перспективной выглядит персона Эрнесто, как тренера? |
"Вдало склалося", це якщо команда виграла два-три матчі поспіль. А Вальверде класно працює з командою другий сезон. І недаремно минулого року одним з пріоритетів керівництва клубу було підписання нового контракту з Вальверде. Ернесто вже давно переріс розмови про перспективність. Він – хороший фахівець, з яким "Еспаньйол" справді прогресує.
|
|
2008-01-07 23:36:27 |
|
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
Дмитро Джулай під час трансляції "Севілья" - "Бетис": "В Іспанії ,за виключенням хіба що севільського, за великим рахунком, більше й немає дербі... Провінційні сутички, будь-ласка, а так... Валенсія - Леванте? Ну хіба це дербі?.." Не берусь стверджувати, що процитував Вас із точністю снайпера, але десь приблизно так Ви мовили під час ефіру, чим викликали у мене і подив, й водночас відчуття можливої МОЄЇ географічно-футбольної необізнаності. Отже, таке патанячко в мене до Вас виникло. Ну, щодо левантійського у мене й справді варіантів посперечатися немає і не буде ще дуже і дуже довго. Втім, а як же тоді каталонське Еспаньйол - Барса? Наразі "папуг" поставити на місце Леванте в левантійському дербі ,Ви й не тільки, погодитеся неможливо. Отже, залишається: невже Еспаньйол не із самого міста, а з околиць Барселони, тобто майже так само як і нібито мадридський, і в той же час "провінційний" Хетафе? Чи я щось наплутав? Проясніть, якщо Ваша ласка. |
Навіть не знаю, що сказати. Хіба що тільки те, що мені дуже прикро, що Ви не почули згадки, ані про мадридське, ані про барселонське дербі...
|
|
2008-01-07 23:38:24 |
|
|
July
Администратор
|
|
d_heavy написал:
еще замечание...тут кто-то писал что нужно комментировать в паре, так я скажу - НЕ НАДО! Иначе как только один замолкает второй считает что нужно что-то говорить и получается что тараторят непрерывно и безумно отвлекают от футбола. Комментируйте по одному! И Господи, выпустите уже эти карточки!!! (крик души:) ) P.S. а можно ли будет оставлять комментарии в блоге? или я просто не понял как |
Якщо є якісь питання чи коментарі, то краще залишайте тут, бо відстежувати два сайти, через брак часу, не так вже й легко буде.
|
|
2008-01-07 23:39:31 |
|
|
Zabe;
Member
|
|
July написал:
Zabe; написал:
Дмитрий, у меня такой вопрос. А кого из менеджеров футбольных клубов Вы бы в первую очередь отметили и кто на Ваш взгляд лучший? Ведь менеджмент, по-большому счёту, основа футбольного клуба.
С уважением, Денис |
Мончі з "Севільї". І також, хоч вони й президенти клубів - Пінту да Кошта ("Порту") та Жувенал Жувенсіо ("Сан-Паулу"). |
Как насчёт Ули Хенесса и Клауса Аллофса? Насчёт Мончи - полностью поддерживаю, а политика Сан-Пауло мне вообще очень и очень импонирует. Главная проблема латиноамериканских клубов - в еврокубках играть нельзя.
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-01-07 23:57:54 |
|
hronos
Member
|
|
July написал:
hronos написал:
Дмитро Джулай під час трансляції "Севілья" - "Бетис": "В Іспанії ,за виключенням хіба що севільського, за великим рахунком, більше й немає дербі... Провінційні сутички, будь-ласка, а так... Валенсія - Леванте? Ну хіба це дербі?.." Не берусь стверджувати, що процитував Вас із точністю снайпера, але десь приблизно так Ви мовили під час ефіру, чим викликали у мене і подив, й водночас відчуття можливої МОЄЇ географічно-футбольної необізнаності. Отже, таке патанячко в мене до Вас виникло. Ну, щодо левантійського у мене й справді варіантів посперечатися немає і не буде ще дуже і дуже довго. Втім, а як же тоді каталонське Еспаньйол - Барса? Наразі "папуг" поставити на місце Леванте в левантійському дербі ,Ви й не тільки, погодитеся неможливо. Отже, залишається: невже Еспаньйол не із самого міста, а з околиць Барселони, тобто майже так само як і нібито мадридський, і в той же час "провінційний" Хетафе? Чи я щось наплутав? Проясніть, якщо Ваша ласка. |
Навіть не знаю, що сказати. Хіба що тільки те, що мені дуже прикро, що Ви не почули згадки, ані про мадридське, ані про барселонське дербі... |
Вибачте мені, будь-ласка, мою неуважність. Зазвичай я уважно слухаю Ваші ефіри, а тут... Я сподіваюсь, не образив Вас сим ,як з'ясувалось, абсолютно безглуздим запитанням. Мені справді соромно перед Вами і Шаховим... Ще раз вибачте. І на додаток, але вже по іншій темі: котре ,Вашу думку, із наступних авторитетних видань достовірніше: Marca чи AS? Просто у мене тут виникла дещо суперечлива ситуація з їхніми протоколами, які мені бажано знати якумога точніше. Марка записує автором голу на 43-ій хвилині Чіте (останній 18-й тур, Расинг - Атлетик), АС - автогол Льоренте? Як професіонал, що порадите у такій або ж в подібній ситуації на майбутнє? Може деінде пошукати фрагмент та самостійно прийняти рішення? Я уже пробував на futvolgoles.es, проте через занадто низьку якість картинки майже нічого не роздивився. Дякую.
Отредактированно hronos (2008-01-08 03:47:37)
|
|
2008-01-08 01:28:01 |
|
Tony77
Забанен
|
|
Дмитрий, скажите, а что с правами на теннисные турниры Большого Шлема и Мастерсы (женские и мужские) в Украине? Почему Поверхность показывает малозначимые турниры, а крупные - нет? Насколько мне известно, у Мегаспорта лишь права на Уимблдон. Какая ситуация с правами на 2008 год?
|
|
2008-01-08 17:22:37 |
|
amatory27
Member
|
|
Здравствуйте, Дмитрий. У меня к Вам будет небольшая просьба. Когда Спорт-1 показывал в эфире ретро-матч Ланс - Динамо в Херсоне ни у кого Спорт-1 не показывал, а я стараюсь такие матчи записывать, все-таки интересный комментарий и Ваш, и Иванова и Шахова с Вацко...Можно ли показать этот матч еще раз в любое время? И если можно финал Кубка Англии непомню какого года но точно играли на Олд Траффорде Лидс - Челси Я тоже болею за "Селтик" 
|
|
2008-01-09 00:28:55 |
|
July
Администратор
|
|
Zabe; написал:
July написал:
Zabe; написал:
С уважением, Денис |
Мончі з "Севільї". І також, хоч вони й президенти клубів - Пінту да Кошта ("Порту") та Жувенал Жувенсіо ("Сан-Паулу"). |
Как насчёт Ули Хенесса и Клауса Аллофса? Насчёт Мончи - полностью поддерживаю, а политика Сан-Пауло мне вообще очень и очень импонирует. Главная проблема латиноамериканских клубов - в еврокубках играть нельзя. |
Я знав, що Ви про німців запитаєте Думаю, що обидва ці менеджери добре працюють. Умови різні, звичайно, може через це і кортить Аллофсу віддати перевагу. Але тут ще впливає моя симпатія до "Вердера" ще з тих часів, коли Клаус грав за бременців 
|
|
2008-01-09 12:02:36 |
|
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
July написал:
hronos написал:
Навіть не знаю, що сказати. Хіба що тільки те, що мені дуже прикро, що Ви не почули згадки, ані про мадридське, ані про барселонське дербі... |
Вибачте мені, будь-ласка, мою неуважність. Зазвичай я уважно слухаю Ваші ефіри, а тут... Я сподіваюсь, не образив Вас сим ,як з'ясувалось, абсолютно безглуздим запитанням. Мені справді соромно перед Вами і Шаховим... Ще раз вибачте. І на додаток, але вже по іншій темі: котре ,Вашу думку, із наступних авторитетних видань достовірніше: Marca чи AS? Просто у мене тут виникла дещо суперечлива ситуація з їхніми протоколами, які мені бажано знати якумога точніше. Марка записує автором голу на 43-ій хвилині Чіте (останній 18-й тур, Расинг - Атлетик), АС - автогол Льоренте? Як професіонал, що порадите у такій або ж в подібній ситуації на майбутнє? Може деінде пошукати фрагмент та самостійно прийняти рішення? Я уже пробував на futvolgoles.es, проте через занадто низьку якість картинки майже нічого не роздивився. Дякую. |
Розбіжностей вистачає не лише на сайтах цих видань, а й безпосередньо у газетах. Причому розбіжності бувають суттєві. Тому краще перевіряти інформацію на сайтах футбольної Ліги (www.lfp.es) та Федерації (www.rfef.es).
|
|
2008-01-09 12:11:28 |
|
|
July
Администратор
|
|
Tony77 написал:
Дмитрий, скажите, а что с правами на теннисные турниры Большого Шлема и Мастерсы (женские и мужские) в Украине? Почему Поверхность показывает малозначимые турниры, а крупные - нет? Насколько мне известно, у Мегаспорта лишь права на Уимблдон. Какая ситуация с правами на 2008 год? |
Права на три турніри Grand Slam були у Євроспорта. А оскільки там є різні відділи, з різними поглядами на те, чи варто ці права продавати у тих країнах, де Євроспорт вже ретранслюють, то це ускладнює будь-які переговори. Мастерси показує Мегаспорт, хіба ні?
|
|
2008-01-09 12:15:59 |
|
|
Tony77
Забанен
|
|
July написал:
Tony77 написал:
Дмитрий, скажите, а что с правами на теннисные турниры Большого Шлема и Мастерсы (женские и мужские) в Украине? Почему Поверхность показывает малозначимые турниры, а крупные - нет? Насколько мне известно, у Мегаспорта лишь права на Уимблдон. Какая ситуация с правами на 2008 год? |
Права на три турніри Grand Slam були у Євроспорта. А оскільки там є різні відділи, з різними поглядами на те, чи варто ці права продавати у тих країнах, де Євроспорт вже ретранслюють, то це ускладнює будь-які переговори. Мастерси показує Мегаспорт, хіба ні? |
В прошлом году показывал, в этом - не факт. А какие планы у Поверхности в показе тенниса?
|
|
2008-01-09 15:12:25 |
|
Zabe;
Member
|
|
July написал:
Я знав, що Ви про німців запитаєте Думаю, що обидва ці менеджери добре працюють. Умови різні, звичайно, може через це і кортить Аллофсу віддати перевагу. Але тут ще впливає моя симпатія до "Вердера" ще з тих часів, коли Клаус грав за бременців  |
Знаете, Дмитрий, а я на этот аргумент всегда одним отвечаю. Кто создал современный бюджет "Баварии", разве не так? 
_______________________________________ We will be heroes...
|
|
2008-01-09 16:35:56 |
|
F-SIDE
Member
|
|
Вітаю!
А скажіть будь-ласка, яка ситуація з трансляціми південноамериканського футболу на цей рік?
Чи є вже якісь плани?
Дякую
_______________________________________ "Іде восьма хвилина ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕКУНДА матчу: - рахунок нуль-нуль!"
|
|
2008-01-09 21:21:56 |
|
d_heavy
Member
|
|
Добрый вечер! Что вы можете сказать о подписанном Днiпром левом полузащитнике Ферейра, видели ли его в деле? Значит ли это отказ от игры с двумя опорными и переход на чистую 4 4 2 с полноценными фланговыми полузащитниками? Спасибо!
_______________________________________ we need another Don Revie, we need another unforgiven LUFC...
|
|
2008-01-09 23:57:46 |
|
July
Администратор
|
|
amatory27 написал:
Здравствуйте, Дмитрий. У меня к Вам будет небольшая просьба. Когда Спорт-1 показывал в эфире ретро-матч Ланс - Динамо в Херсоне ни у кого Спорт-1 не показывал, а я стараюсь такие матчи записывать, все-таки интересный комментарий и Ваш, и Иванова и Шахова с Вацко...Можно ли показать этот матч еще раз в любое время? И если можно финал Кубка Англии непомню какого года но точно играли на Олд Траффорде Лидс - Челси Я тоже болею за "Селтик"  |
Матчі "Динамо" у сезоні 98/99 ще будуть в ефірі. Стежте за програмою. Строк дії прав на фінали Кубка Англії закінчився.
|
|
2008-01-10 13:26:44 |
|
|
July
Администратор
|
|
Tony77 написал:
July написал:
Tony77 написал:
Права на три турніри Grand Slam були у Євроспорта. А оскільки там є різні відділи, з різними поглядами на те, чи варто ці права продавати у тих країнах, де Євроспорт вже ретранслюють, то це ускладнює будь-які переговори. Мастерси показує Мегаспорт, хіба ні? |
В прошлом году показывал, в этом - не факт. А какие планы у Поверхности в показе тенниса? |
Розумієте, ми б з радістю зібрали все найкраще у тенісі на своїх каналах, але це не завжди можливо. Тому, замість балачок про плани, працюватимемо, аби змінити ситуацію.
|
|
2008-01-10 13:32:15 |
|
|