Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 69
d_heavy
Member

еще замечание...тут кто-то писал что нужно комментировать в паре, так я скажу - НЕ НАДО! Иначе как только один замолкает второй считает что нужно что-то говорить и получается что тараторят непрерывно и безумно отвлекают от футбола. Комментируйте по одному! И Господи, выпустите уже эти карточки!!! (крик души:) ) P.S. а можно ли будет оставлять комментарии в блоге? или я просто не понял как

Отредактированно d_heavy (2008-01-06 14:08:14)

2008-01-06 01:23:59
Mikael(Севастополь)
New member

Дмитрий, приветствую!
Скажите пожалуйста, как вы относитесь к тренеру Эрнество Вальверде. Насколько велик его вклад в нынешний успех Эспаньола или на Монжуике просто всё так удачно сложилось?
И вообще насколько на ваш взгляд перспективной выглядит персона Эрнесто, как тренера?

2008-01-07 17:55:07

hronos
Member

Дмитро Джулай під час трансляції "Севілья" - "Бетис": "В Іспанії ,за виключенням хіба що севільського, за великим рахунком, більше й немає дербі... Провінційні сутички, будь-ласка, а так... Валенсія - Леванте? Ну хіба це дербі?.." Не берусь стверджувати, що процитував Вас із точністю снайпера, але десь приблизно так Ви мовили під час ефіру, чим викликали у мене і подив, й водночас відчуття можливої МОЄЇ географічно-футбольної необізнаності. Отже, таке патанячко в мене до Вас виникло.
Ну, щодо левантійського у мене й справді варіантів посперечатися немає і не буде ще дуже і дуже довго. Втім, а як же тоді каталонське Еспаньйол - Барса? Наразі "папуг" поставити на місце Леванте в левантійському дербі ,Ви й не тільки, погодитеся неможливо. Отже, залишається: невже Еспаньйол не із самого міста, а з околиць Барселони, тобто майже так само як і нібито мадридський, і в той же час "провінційний" Хетафе? Чи я щось наплутав? Проясніть, якщо Ваша ласка.

2008-01-07 21:03:09

July
Администратор

ALEX777 написал:

Уважаемый, Дмитрий!
От всего сердца поздравляю Вас с наступившим Новым годом! Желаю Вам в новом году благополучия, здоровья, счастья, добра!!! Пусть 2008 год принесет много приятных эмоций, а также новые победы и успехи!
P.S. Вот уже 5 дней имею приятную возможность смотреть каналы Спорт1(правда пока почему-то не работает:)) и Спорт2 в Харькове. Вы даже не представляете сколько прошло времени, пока в нашем городе наконец-то появился оператор цифрового телевидения, предоставляющий возможность просмотра данных каналов.:)

Дякую за привітання. Бажаю приємного перегляду наших каналів.

2008-01-07 22:49:05
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

Фанат Динамо написал:

С наступившим, Дмитрий! Не знаю, я, возможно, не по адрессу обращаюсь. Можно ли менять позицию логотипа ваших каналов? Иногда мешает графике. Например, во время матчей чемп. Испании он закрывает сообщение с появляющейся турнирной таблицей. Если я не ошибаюсь, какой-то из верхних углов испанцы оставляют "чистым". Это же относится и к некоторым другим соревнованиям. Нельзя ли персонально на каждый матч подбирать позицию?

Логотип пересувають на багатьох трансляціях. Якщо він справді заважає бачити графіку. Щодо трансляції іспанської, то, як на мене, турнірна таблиця, що з'являється дуже рідко - не привід пересувати логотип.

2008-01-07 23:04:20
July
Администратор

Zabe; написал:

Дмитрий, у меня такой вопрос. А кого из менеджеров футбольных клубов Вы бы в первую очередь отметили и кто на Ваш взгляд лучший? Ведь менеджмент, по-большому счёту, основа футбольного клуба.

С уважением,
Денис

Мончі з "Севільї". І також, хоч вони й  президенти клубів -  Пінту да Кошта ("Порту") та Жувенал Жувенсіо ("Сан-Паулу").

2008-01-07 23:08:48
July
Администратор

d_heavy написал:

Здравствуйте Дмитрий! Как вы оцениваете внутреннее состояние Leeds Utd? Каковы шансы выйти в Championship, или придется через play off? насколько сильны главные конкуренты? Заранее большое спасибо

Їм справді дуже допоміг на старті штраф у мінус 15. Здавалося, що попри цей штраф у Лізі 1 не буде супернків, що не дозволять "Лідсу" вийти без плей-офф. Зараз дещо інша ситуація, бо наслдіки штрафу все ж відчуваються.
Суперники - насамперед "Свонзі" та " Карлайл" - команди, що останнім часом прогресували і, на відміну від "Лідса", рухалися виключно вгору.
Сьогодні важко стверджувати, шо "Лідс" обов'язково вийде чисто, але найближчим часом ми якраз і дізнаємося, що у них там за внутрішній стан.

2008-01-07 23:22:15
July
Администратор

Простой парень написал:

Как вы относитесь к етим новым "умным"м`ячам???Как по мне ето маразм...ведь футбол ето не комп`ютерная игра!!!!!!!!!Футбол должен быть непредсказуем,в етом его изюминка!!!Все ведь знают что Ливер в 2005 не забил тот гол Челси(но какой мы получили финал!!!)Понимаете о чем я???

Я за розумні м'ячі, розумних футболістів, тренерів та суддів.
Якщо арбітри щось не можуть побачити - треба їм допомогти. От і все.
Непередбачуваність футбол у тому, що можна забити чи ні з трьох метрів у порожні ворота, а не в тому, щоб всю твою роботу зіпсували судді.

2008-01-07 23:27:41
July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Рад Вас, Дмитрий, снова слышать в LIVE после небольшого перерыва!
1. Так что там насчет поединков братьев Кличко?
2. Зачем было три раза говорить "добрый вечер" в начале трансляции матча "Эспаньол" - "Вильярреал"? :)
3. Можно, если Вам не трудно, повторить финалы ЛЧ и КУЕФА прошлого сезона?
4. Будут ли в эфире финалы ЛЧ 2000, 2001, 2002?
В любом случаи, большое спасибо вам, за архивные показы ЛЧ. С удовольствием смотрю!
С Рождеством Вас!

1. Ще не знаю.
2. Буває :)
3-4. Мені не важко :), але тепер вже хіба що влітку.

2008-01-07 23:29:12
July
Администратор

Mikael(Севастополь) написал:

Дмитрий, приветствую!
Скажите пожалуйста, как вы относитесь к тренеру Эрнество Вальверде. Насколько велик его вклад в нынешний успех Эспаньола или на Монжуике просто всё так удачно сложилось?
И вообще насколько на ваш взгляд перспективной выглядит персона Эрнесто, как тренера?

"Вдало склалося", це якщо команда виграла два-три матчі поспіль. А Вальверде класно працює з командою другий сезон. І недаремно минулого року одним з пріоритетів керівництва клубу було підписання нового контракту з Вальверде.
Ернесто вже давно переріс розмови про перспективність. Він – хороший фахівець, з яким "Еспаньйол" справді прогресує.

2008-01-07 23:36:27
July
Администратор

hronos написал:

Дмитро Джулай під час трансляції "Севілья" - "Бетис": "В Іспанії ,за виключенням хіба що севільського, за великим рахунком, більше й немає дербі... Провінційні сутички, будь-ласка, а так... Валенсія - Леванте? Ну хіба це дербі?.." Не берусь стверджувати, що процитував Вас із точністю снайпера, але десь приблизно так Ви мовили під час ефіру, чим викликали у мене і подив, й водночас відчуття можливої МОЄЇ географічно-футбольної необізнаності. Отже, таке патанячко в мене до Вас виникло.
Ну, щодо левантійського у мене й справді варіантів посперечатися немає і не буде ще дуже і дуже довго. Втім, а як же тоді каталонське Еспаньйол - Барса? Наразі "папуг" поставити на місце Леванте в левантійському дербі ,Ви й не тільки, погодитеся неможливо. Отже, залишається: невже Еспаньйол не із самого міста, а з околиць Барселони, тобто майже так само як і нібито мадридський, і в той же час "провінційний" Хетафе? Чи я щось наплутав? Проясніть, якщо Ваша ласка.

Навіть не знаю, що сказати. Хіба що тільки те, що мені дуже прикро, що Ви не почули згадки, ані про мадридське, ані про барселонське дербі...

2008-01-07 23:38:24
July
Администратор

d_heavy написал:

еще замечание...тут кто-то писал что нужно комментировать в паре, так я скажу - НЕ НАДО! Иначе как только один замолкает второй считает что нужно что-то говорить и получается что тараторят непрерывно и безумно отвлекают от футбола. Комментируйте по одному! И Господи, выпустите уже эти карточки!!! (крик души:) ) P.S. а можно ли будет оставлять комментарии в блоге? или я просто не понял как

Якщо є якісь питання чи коментарі, то краще залишайте тут, бо відстежувати два сайти, через брак часу, не так вже й легко буде.

2008-01-07 23:39:31
Zabe;
Member

July написал:

Zabe; написал:

Дмитрий, у меня такой вопрос. А кого из менеджеров футбольных клубов Вы бы в первую очередь отметили и кто на Ваш взгляд лучший? Ведь менеджмент, по-большому счёту, основа футбольного клуба.

С уважением,
Денис

Мончі з "Севільї". І також, хоч вони й  президенти клубів -  Пінту да Кошта ("Порту") та Жувенал Жувенсіо ("Сан-Паулу").

Как насчёт Ули Хенесса и Клауса Аллофса? :) Насчёт Мончи - полностью поддерживаю, а политика Сан-Пауло мне вообще очень и очень импонирует. Главная проблема латиноамериканских клубов - в еврокубках играть нельзя.

2008-01-07 23:57:54
E-mail | http://ru-zabel.org  
hronos
Member

July написал:

hronos написал:

Навіть не знаю, що сказати. Хіба що тільки те, що мені дуже прикро, що Ви не почули згадки, ані про мадридське, ані про барселонське дербі...

Вибачте мені, будь-ласка, мою неуважність. Зазвичай я уважно слухаю Ваші ефіри, а тут... Я сподіваюсь, не образив Вас сим ,як з'ясувалось, абсолютно безглуздим запитанням. Мені справді соромно перед Вами і Шаховим... Ще раз вибачте.
І на додаток, але вже по іншій темі: котре ,Вашу думку, із наступних авторитетних видань достовірніше: Marca чи AS? Просто у мене тут виникла дещо суперечлива ситуація з їхніми протоколами, які мені бажано знати якумога точніше. Марка записує автором голу на 43-ій хвилині Чіте (останній 18-й тур, Расинг - Атлетик), АС - автогол Льоренте? Як професіонал, що порадите у такій або ж в подібній ситуації на майбутнє? Може деінде пошукати фрагмент та самостійно прийняти рішення? Я уже пробував на futvolgoles.es, проте через занадто низьку якість картинки майже нічого не роздивився. Дякую.

Отредактированно hronos (2008-01-08 03:47:37)

2008-01-08 01:28:01

Tony77
Забанен

Дмитрий, скажите, а что с правами на теннисные турниры Большого Шлема и Мастерсы (женские и мужские) в Украине? Почему Поверхность показывает малозначимые турниры, а крупные - нет? Насколько мне известно, у Мегаспорта лишь  права на Уимблдон. Какая ситуация с правами на 2008 год?

2008-01-08 17:22:37

amatory27
Member

Здравствуйте, Дмитрий. У меня к Вам будет небольшая просьба. Когда Спорт-1 показывал в эфире ретро-матч Ланс - Динамо в Херсоне ни у кого Спорт-1 не показывал, а я стараюсь такие матчи записывать, все-таки интересный комментарий и Ваш, и Иванова и Шахова с Вацко...Можно ли показать этот матч еще раз в любое время? И если можно финал Кубка Англии непомню какого года но точно играли на Олд Траффорде Лидс - Челси :) Я тоже болею за "Селтик" ;) :)

2008-01-09 00:28:55

July
Администратор

Zabe; написал:

July написал:

Zabe; написал:

С уважением,
Денис

Как насчёт Ули Хенесса и Клауса Аллофса? :) Насчёт Мончи - полностью поддерживаю, а политика Сан-Пауло мне вообще очень и очень импонирует. Главная проблема латиноамериканских клубов - в еврокубках играть нельзя.

Я знав, що Ви про німців запитаєте :) Думаю, що обидва ці менеджери добре працюють. Умови різні, звичайно, може через це і кортить Аллофсу віддати перевагу. Але тут ще впливає моя симпатія до "Вердера" ще з тих часів, коли Клаус грав за бременців :)

2008-01-09 12:02:36
July
Администратор

hronos написал:

July написал:

hronos написал:

Вибачте мені, будь-ласка, мою неуважність. Зазвичай я уважно слухаю Ваші ефіри, а тут... Я сподіваюсь, не образив Вас сим ,як з'ясувалось, абсолютно безглуздим запитанням. Мені справді соромно перед Вами і Шаховим... Ще раз вибачте.
І на додаток, але вже по іншій темі: котре ,Вашу думку, із наступних авторитетних видань достовірніше: Marca чи AS? Просто у мене тут виникла дещо суперечлива ситуація з їхніми протоколами, які мені бажано знати якумога точніше. Марка записує автором голу на 43-ій хвилині Чіте (останній 18-й тур, Расинг - Атлетик), АС - автогол Льоренте? Як професіонал, що порадите у такій або ж в подібній ситуації на майбутнє? Може деінде пошукати фрагмент та самостійно прийняти рішення? Я уже пробував на futvolgoles.es, проте через занадто низьку якість картинки майже нічого не роздивився. Дякую.

Розбіжностей вистачає не лише на сайтах цих видань, а й безпосередньо у газетах. Причому розбіжності бувають суттєві. Тому краще перевіряти інформацію на сайтах футбольної Ліги (www.lfp.es) та Федерації (www.rfef.es).

2008-01-09 12:11:28
July
Администратор

Tony77 написал:

Дмитрий, скажите, а что с правами на теннисные турниры Большого Шлема и Мастерсы (женские и мужские) в Украине? Почему Поверхность показывает малозначимые турниры, а крупные - нет? Насколько мне известно, у Мегаспорта лишь  права на Уимблдон. Какая ситуация с правами на 2008 год?

Права на три турніри Grand Slam були у Євроспорта. А оскільки там є різні відділи, з різними поглядами на те, чи варто ці права продавати у тих країнах, де Євроспорт вже ретранслюють, то це ускладнює будь-які переговори.
Мастерси показує Мегаспорт, хіба ні?

2008-01-09 12:15:59
Tony77
Забанен

July написал:

Tony77 написал:

Права на три турніри Grand Slam були у Євроспорта. А оскільки там є різні відділи, з різними поглядами на те, чи варто ці права продавати у тих країнах, де Євроспорт вже ретранслюють, то це ускладнює будь-які переговори.

В прошлом году показывал, в этом - не факт. А какие планы у Поверхности в показе тенниса?

2008-01-09 15:12:25

Zabe;
Member

July написал:

Я знав, що Ви про німців запитаєте :) Думаю, що обидва ці менеджери добре працюють. Умови різні, звичайно, може через це і кортить Аллофсу віддати перевагу. Але тут ще впливає моя симпатія до "Вердера" ще з тих часів, коли Клаус грав за бременців :)

Знаете, Дмитрий, а я на этот аргумент всегда одним отвечаю. Кто создал современный бюджет "Баварии", разве не так? ;)

2008-01-09 16:35:56
E-mail | http://ru-zabel.org  
F-SIDE
Member

Вітаю!

А скажіть будь-ласка, яка ситуація з трансляціми південноамериканського футболу на цей рік?

Чи є вже якісь плани?

Дякую

2008-01-09 21:21:56

d_heavy
Member

Добрый вечер! Что вы можете сказать о подписанном Днiпром левом полузащитнике Ферейра, видели ли его в деле? Значит ли это отказ от игры с двумя опорными и переход на чистую 4 4 2 с полноценными фланговыми полузащитниками? Спасибо!

2008-01-09 23:57:46
July
Администратор

amatory27 написал:

Здравствуйте, Дмитрий. У меня к Вам будет небольшая просьба. Когда Спорт-1 показывал в эфире ретро-матч Ланс - Динамо в Херсоне ни у кого Спорт-1 не показывал, а я стараюсь такие матчи записывать, все-таки интересный комментарий и Ваш, и Иванова и Шахова с Вацко...Можно ли показать этот матч еще раз в любое время? И если можно финал Кубка Англии непомню какого года но точно играли на Олд Траффорде Лидс - Челси :) Я тоже болею за "Селтик" ;) :)

Матчі "Динамо" у сезоні 98/99 ще будуть в ефірі. Стежте за програмою.
Строк дії прав на фінали Кубка Англії закінчився.

2008-01-10 13:26:44
July
Администратор

Tony77 написал:

July написал:

Tony77 написал:

В прошлом году показывал, в этом - не факт. А какие планы у Поверхности в показе тенниса?

Розумієте, ми б з радістю зібрали все найкраще у тенісі на своїх каналах, але це не завжди можливо. Тому, замість балачок про плани, працюватимемо, аби змінити ситуацію.

2008-01-10 13:32:15
Страниц: 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 69   Тема закрыта
Перейти