Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 69
July
Администратор

Joe Dumars написал:

Зрозуміло, на жаль...Коротке запитання - невже трансляції NHL настільки дешевше коштують у порівнянні з NBA?

Значно дешевше.

2007-12-20 17:54:26
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
Joe Dumars
Забанен

Дякую Дмитре.

2007-12-20 18:50:46

Viktorian
Member

Ви ставите ставки?

2007-12-20 22:36:49

Toffee
New member

Cкажіть, Дмитре,
а) Чи будете Ви працювати на матчі МЮ-Евертон;
б) Які матчі ви плануєте у ретро-трансляціях
в) Чи можлива поява Карлінг Капу хоча б наступного сезону( для мене це не проблема, але цікаво  було б підвищити відкритість цього турніру для людей
г) Чи Буде Алєксєй Іванов вести свою тему на цьому форумі?
Дякую.

2007-12-20 23:06:25

July
Администратор

Viktorian написал:

Ви ставите ставки?

Ні.

2007-12-22 17:00:27
July
Администратор

Toffee написал:

Cкажіть, Дмитре,
а) Чи будете Ви працювати на матчі МЮ-Евертон;
б) Які матчі ви плануєте у ретро-трансляціях
в) Чи можлива поява Карлінг Капу хоча б наступного сезону( для мене це не проблема, але цікаво  було б підвищити відкритість цього турніру для людей
г) Чи Буде Алєксєй Іванов вести свою тему на цьому форумі?
Дякую.

1. Ні.
2. Будуть матчі Динамо у ЛЧ 98/99. Фінали ЛЧ різних років.
3. Навряд чи.
4. Не думаю, бо у нього є власна конференція на іншому сайті.

2007-12-22 17:02:18
sori
Member

стоп дим если я ничего не путаю то по вашим словам поверхность будет сама транслировать  игры чемпионата европы 2008????   если так то я вас поздравляю а кто его купил из эфирников???????и наконец просто пожелание хочу высказать умоляю вас не нужен поверхности чисто футбольный канал.ваш плюс как раз в том что вы универсальны. иначе представте себе футбол тот кторый мы любим вешь  в основе своей осенняя и зимняя и отсюда вопрос , что показывать на таком канале  летом старые трансляции   упаси боже как по мне скукотень смертельная .   спорт штука живая а иначе это осетрина 2 рой  свежести .  ну это так мысли в слух а по поводу милана  я лично скажу команда производит просто ужасное впечатление  мне как миланисту  досадно обидно и прочеее

Отредактированно sori (2007-12-23 23:14:27)

2007-12-22 17:03:46

PREDATOR
New member

Доброго дня!Дмитре,як Ви прокоментуєте гру Мілана у дербі!Мені,як фану,було боляче дивитись на ці потуги витиснути що-небудь із себе!!!

2007-12-23 18:32:19

dimon121
New member

Дмитре, добрий день! Це моє перше повідомлення, тому спочатку скажу дякую за те, що Ви робите! Продукт- супер!
Минулого січня спорт-1,2 показували ретро матч Ювентус-Динамо 98-го. Тоді хотілося значно більше таких трансляцій, але так і не дочекався. Ви вже відповіли, що знову будуть ретро-матчі Динамо, але вже наступного сезону. Чи можливо цього січня показати більше матчів, тобто 3-4 хоча б. А може всі?:)
І ще: я так розумію, що Євроспорти відносяться до Поверхності. То чому ретро-матчі Ліги показувати ще й на спортах? Чи це пов"язано з тим, що не у всіх є ЄС-1,2? Дякую.

2007-12-24 12:02:39

Фанат Динамо
Member

Добрый вечер, Дмитрий. У меня к Вам 2 похожих вопроса:
1. Будут ли на ваших каналах, в предверии Евро-08, передачи, посвященные этому турниру: "дорога к Австрии/Швейцарии" или что-то в этом роде?
2. Вы, в ответ на мой вопрос, написали, что 14 из 24 матчей груп. турнира Евро-08 будут комментироватся с места событий. С этого исходит, что оставшиеся 7 матчей плей-офф вы тоже будете комментировать со стадионов?
Желаю успехов в 2008 году.
Евгений.

2007-12-24 21:14:44

hronos
Member

Мої вітання, Дмитре! Невже й справді так багато залежить від Ліонеля Мессі? :)
А якщо серйозно, у чому все ж таки Реал переграв Барсу, окрім ,певна річ, в рахунку? :)
P.S. А Пепе просто (запозичу Вацка) КРАСЕНЬ! Не надто часто бачив його гру в Порту, але те, як він зіграв в ель класіко... схоже, нарешті Реал придбав собі "не Вудгейта" :) Таке враження, не Пепе доповнював в захисті маестро Каннаваро, а навпаки.
Щось я забалакався сам із собою, і забув ,власне, за чим завітав до Вас на конфу :) Ваше враження від матчу, шановний?

Отредактированно hronos (2007-12-25 13:11:09)

2007-12-25 12:53:06

July
Администратор

sori написал:

стоп дим если я ничего не путаю то по вашим словам поверхность будет сама транслировать  игры чемпионата европы 2008????   если так то я вас поздравляю а кто его купил из эфирников???????и наконец просто пожелание хочу высказать умоляю вас не нужен поверхности чисто футбольный канал.ваш плюс как раз в том что вы универсальны. иначе представте себе футбол тот кторый мы любим вешь  в основе своей осенняя и зимняя и отсюда вопрос , что показывать на таком канале  летом старые трансляции   упаси боже как по мне скукотень смертельная .   спорт штука живая а иначе это осетрина 2 рой  свежести .  ну это так мысли в слух а по поводу милана  я лично скажу команда производит просто ужасное впечатление  мне как миланисту  досадно обидно и прочеее

З ефірних каналів має показувати УТ.

2007-12-25 13:38:42
July
Администратор

PREDATOR написал:

Доброго дня!Дмитре,як Ви прокоментуєте гру Мілана у дербі!Мені,як фану,було боляче дивитись на ці потуги витиснути що-небудь із себе!!!

Вибачте, але я не бачив цього матчу. Якраз був в дорозі.

2007-12-25 13:39:20
July
Администратор

dimon121 написал:

Дмитре, добрий день! Це моє перше повідомлення, тому спочатку скажу дякую за те, що Ви робите! Продукт- супер!
Минулого січня спорт-1,2 показували ретро матч Ювентус-Динамо 98-го. Тоді хотілося значно більше таких трансляцій, але так і не дочекався. Ви вже відповіли, що знову будуть ретро-матчі Динамо, але вже наступного сезону. Чи можливо цього січня показати більше матчів, тобто 3-4 хоча б. А може всі?:)
І ще: я так розумію, що Євроспорти відносяться до Поверхності. То чому ретро-матчі Ліги показувати ще й на спортах? Чи це пов"язано з тим, що не у всіх є ЄС-1,2? Дякую.

З Євроспортом ми жодним чином не пов'язані.
З сезону 98/99 буде чотири матчі "Динамо".  Домашні з "Арсеналом", "Реалом" та "Баварією", і виїзний з "Лансом".

2007-12-25 13:41:23
July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Добрый вечер, Дмитрий. У меня к Вам 2 похожих вопроса:
1. Будут ли на ваших каналах, в предверии Евро-08, передачи, посвященные этому турниру: "дорога к Австрии/Швейцарии" или что-то в этом роде?
2. Вы, в ответ на мой вопрос, написали, что 14 из 24 матчей груп. турнира Евро-08 будут комментироватся с места событий. С этого исходит, что оставшиеся 7 матчей плей-офф вы тоже будете комментировать со стадионов?
Желаю успехов в 2008 году.
Евгений.

1. Так, буде. Першу програму ми вже прийняли, але у ефірі вона та всі наступні будуть вже у Новому році.
2. Є на це сподівання :)

2007-12-25 13:43:09
July
Администратор

hronos написал:

Мої вітання, Дмитре! Невже й справді так багато залежить від Ліонеля Мессі? :)
А якщо серйозно, у чому все ж таки Реал переграв Барсу, окрім ,певна річ, в рахунку? :)
P.S. А Пепе просто (запозичу Вацка) КРАСЕНЬ! Не надто часто бачив його гру в Порту, але те, як він зіграв в ель класіко... схоже, нарешті Реал придбав собі "не Вудгейта" :) Таке враження, не Пепе доповнював в захисті маестро Каннаваро, а навпаки.
Щось я забалакався сам із собою, і забув ,власне, за чим завітав до Вас на конфу :) Ваше враження від матчу, шановний?

Приємно знову Вас тут бачити :) Я не дивився цей матч, з тієї ж причини, що й міланське дербі. Але вже наступного дня, чув у Барселоні як обговорювали гру місцеві, і прізвище Мессі лунало через кожні два-три слова...
Те, що Пепе - красень, я не втомлювався казати, ще коли він грав за "Порту" :) Схоже в Іспанії це потроху починають розуміти, бо значно більше розмов про його гру, а не про трансфер у 30 млн.

2007-12-25 13:50:14
hronos
Member

Ох ,Дмитре... Вам би в селекцію... да чорт із нею мадридською, там грошей кури не клюють, тож трансферні помилки не такі болісні! А от у наше Динамо, київське... з одного боку напрошується смайлик у кінці, з іншого - лише сльози:(

Отредактированно hronos (2007-12-25 14:28:45)

2007-12-25 14:26:43

fabio
Member

Добрый день!

Дима а вы случайно не Селюку в Барселоне помогаете?:)) Шучу конечно.

Скажите вы верите в Семина?
Как на Ваш взгляд все же надо было поступить ему, мне кажеться что оставив Лужного и тем более Зуева ему тяжело будет отказываться от услуг ветеранов, того же Реброва.
Вы когда-нибудь слышали о селлекционерах Голоколосове и В.Морозе? :)) И как вы думаете какой вектор новых трансферов будет у ДК сейчас?
Также интересует Ваше мнение по вратарю, на Ваш взгляд Динамо нужен новый вратарь?
И последний вопросик
У Вас из Динамо хоть кто-то когда-нибудь спрашивал мнение по рассматриваемым на предмет покупки игрокам из Латинской Америки?;)

Отредактированно fabio (2007-12-27 10:15:52)

2007-12-26 12:46:56

anf66
Member

Здравствуйте, Дмитрий. Прокомментируйте создание ТРК Украина футбольного канала. Как это будет сочетаться со Спорт-1 и Спорт-2. Будет ли конфликт интересов?  Спасибо.

2007-12-26 15:54:48

Rony
Забанен

Доброго дня, Дмитре!
Скажіть, будь-ласка, хто займається вибором "Матчу тижня" і по яким критеріям його обирають? Чесно кажучи, цей вибір дуже сильно здивував на останніх вихідних: при "живих" Ель Классіко та Міланському дербі було обрано матч "Арсенал" - "Тотенгем". Я звичайно розумію, що цей матч напевно непересічний для АПЛ, та під категорію (як звучить у анонсі) "класика європейського футболу" набагато більше підходять два вищеназваних дербі. А як Ви вважаєте?
    З повагою, Сергій.

2007-12-26 17:38:43
July
Администратор

fabio написал:

Добрый день!

Дима а вы случайно не Селюку в Барселоне помогаете?:)) Шучу конечно.

Скажите вы верите в Семина?
Как на Ваш взгляд все же надо было поступить ему, мне кажеться что оставив Лужного и тем более Зуева ему тяжело будет отказываться от услуг ветеранов, того же Реброва.
Вы когда-нибудь слышали о селлекционерах Голоколосове и В.Морозе? :)) И как вы думаете какой вектор новых трансферов будет у ДК сейчас?
Также интересует Ваше мнение по вратраю, на Ваш взгляд Динамо нужен новый вратарь?
И последний вопросик
У Вас из Динамо хоть кто-то когда-нибудь спрашивал мнение по рассматриваемым на предмет покупки игрокам из Латинской Америки?;)

Важко вірити чи не вірити, якщо людина у цій команді ще нічого не зробила. 
Не зовсім розумію як присутність Зуєва може завадити Сьоміну прощатися з ветеранами. Зрештою, прощатися треба з усіма, хто вже нічого не може дати команді, незалежно від віку.
Мені б хотілося, щоб хоч малесенький вектор спрямували на другу команду :)
Воротар? Вже кілька років потрібен.
Ні, ніколи не запитували.

2007-12-26 21:52:58
July
Администратор

anf66 написал:

Здравствуйте, Дмитрий. Прокомментируйте создание ТРК Украина футбольного канала. Как это будет сочетаться со Спорт-1 и Спорт-2. Будет ли конфликт интересов?  Спасибо.

О, який Ви термін розкішний вжили :) А що, на Вашу думку, поганого у "конфлікті", та ще й інтересів? :)

2007-12-26 22:01:07
July
Администратор

Rony написал:

Доброго дня, Дмитре!
Скажіть, будь-ласка, хто займається вибором "Матчу тижня" і по яким критеріям його обирають? Чесно кажучи, цей вибір дуже сильно здивував на останніх вихідних: при "живих" Ель Классіко та Міланському дербі було обрано матч "Арсенал" - "Тотенгем". Я звичайно розумію, що цей матч напевно непересічний для АПЛ, та під категорію (як звучить у анонсі) "класика європейського футболу" набагато більше підходять два вищеназваних дербі. А як Ви вважаєте?
    З повагою, Сергій.

Чемпіонат Іспанії взагалі не потраплятиме у цю серію. Це навіть з анонсу зрозуміло. До та після матчу має бути ефірний час для нормального обговорення, щоб за одним одразу не починався інший.
Тож,зазвичай, це денні англійські чи німецькі матчі. Коли наша технічна база буде розвиненішою, коли третій канал буде, тоді й такі матчі, як  "Мілан" - "Інтер" та "Барса" - "Реал" інакше подаватимуться.

2007-12-26 22:06:36
anf66
Member

July написал:

anf66 написал:

О, який Ви термін розкішний вжили :) А що, на Вашу думку, поганого у "конфлікті", та ще й інтересів? :)

Какие чемпионаты по футболу перейдут со СПОРТ 1,2 на ТРК УКРАИНА-ФУТБОЛ? Теперь вроде бы спросил по-простому :)

2007-12-26 22:49:23

July
Администратор

anf66 написал:

July написал:

anf66 написал:

Какие чемпионаты по футболу перейдут со СПОРТ 1,2 на ТРК УКРАИНА-ФУТБОЛ? Теперь вроде бы спросил по-простому :)

Поки діють наші чинні контракти - жоден не перейде.

2007-12-26 22:51:11
Страниц: 1 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 69   Тема закрыта
Перейти