Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 69
Фанат Динамо
Member

Добрый вечер, Дмитрий. У меня к вам такой вопрос: будете ли вы продолжать показ ретро-матчей? Англию, Лигу Чемпионов или еще чего-то?

2007-12-15 21:49:47

PREDATOR
New member

Добрий день!Дмитре, в мене до Вас таке запитання:В чому, на вашу думку,проблема сьогоднішнього "Мілана"?І скільки можна терпіти на посту гол.тренера Анчелотті?Чи не вичерпав він себе?

Отредактированно PREDATOR (2007-12-17 23:01:43)

2007-12-16 19:03:08

Dimon
Member

Добрий день, чи вечір Дмитре!
Що до Динамо то у мене таке питання. кого б з тих гравців які зараз виступають в команді ви гіпотетично б залишили, а кого б вигнали.
У мене чесно кажучи нерви не витримують дивитися як грає Гавранчіч, яскравий приклад того, як не продати футболіста вчасно. І взагалі у мене складаєьбся таке враження, що всі наші "гранди" і збірна однією хворобою захворіли: пропускають же абсолютно однакові голи, особливо люблять стандарти.  І взагалі грати в захисті не вміє жодна наша команда. У вас нема припущень з чим це пов"зано?
Ще по динамівській молоді: як на ваш погляд там дійсно є такі перспективні гравці? бо говорить президент, що там ледь не кожен другий супер талант, а насправді вже 10 чи навідь більше років ніхто в першу команду не потрапляє.

2007-12-16 23:05:09

Джон Пэксон
Забанен

Ух, я вижу вопросов тут набросали Джулаю немало.

Сорри, но добавлю еще один.
Просто мы в другой ветке обсуждали, а знающие люди сказали здесь спрашивать надо, а не там воздух сотрясать)
Я тут новичок, поэтому послушался и вот пишу.

Вопрос-просьба касатся того, чтобы объяснить ситуацию вокруг нетрансляции матчей НБА. Почему их нет, будут ли и что для этого нужно.

Сама тема - она тут http://www.poverkhnost.tv/forum/viewtop ... 06&p=2
Но подозреваю, что вопрос поднимается не впервые.

Я честно пошерстил форум, но там ответы касаются предыдущих годов, а на сейчас и ближайшую перспективу информации не увидел.

Буду благодарен за ответ.

2007-12-17 00:47:37

July
Администратор

unikal написал:

Так, до речі про Динамо теж є питання (хочеться Вашу думку знати):
От Форкаш (саме так правильно вимовляти, у програмі про даний клуб на цьому акцентували). Сабо, будучи головним селекціонером клубу, назвав його новим Мессі. І що? Він за ці 2 роки здається ні разу в основі головної команди не вийшов і на заміну мінімум-мініморум разів. Чому???????
І ще одне: а хто це "колишній гравець "Піщевіка""?

Сказав собі і сказав, скільки таких "компліментів" злітає з вуст селекціонерів по всьому світу. У Аргентині вже було з десяток "нових Марадон", і що? Не треба сприймати футбольну селекцію, як безгрішну та не здатну помилятися машину.
А в чому проблеми конкретного гравця у конкретній команді це тільки сам гравець може сказати.
З того, що я бачив помітно, що  у дублі та Динамо-2 він буває грає яскраво, але також є матчі, в яких він інертний та повільний. Якщо вже Алієв, який грає значно стабільніше до першої команди не потрапляє, то на що Баложу сподіватися?

2007-12-17 15:23:57
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Добрый вечер, Дмитрий. У меня к вам такой вопрос: будете ли вы продолжать показ ретро-матчей? Англию, Лигу Чемпионов или еще чего-то?

Так. Стежте за програмою.

2007-12-17 15:29:24
July
Администратор

PREDATOR написал:

Добрий день!Дмитре в мене до Вас таке запитання:В чому, на вашу думку,проблема сьогоднышнього "Мілана"?І скільки можна терпіти на посту гол.тренера Анчелотті?Чи не вичерпав він себе?

Вичерпав настільки, що взяв цього року два титули :)
А якщо серйозно, то мабуть "Мілану" трохи активніше слід було займатися створенням нової команди. Пошук гравців, безумовно, і зараз триває, але якось дозовано поки що з'являються нові футболісти. Теперішне жахливе відставання від "Інтера" це й наслідок роботи керівництва клубу, а не лише тренера.
Цікаво, якщо прийде новий тренер він так само, як Анчелотті себе поводитиме на трансферному ринку чи все ж вимагатиме якомога швидше взяти якомога більше новачків?
Анчелотті частково підтримує переможні традиції, але щоб були нові успіхи, і вже у Серії А, йому б не завадило "нахабніше" пропонувати оновлення складу і мати в голові список кандидатів.
У тренерів, які довго працюють у одній команді (яскравий приклад - Венгер та Фергюсон) буває так, що чемпіонські склади, навіть якщо між ними різниця у три-чотири роки, відрізняються один від одного. Йдеться, насамперед про ключових гравців, тих, хто визначає гру команди. А якщо порівняти склади "Мілана" у фіналі ЛЧ-2003 та ЛЧ-2007 скільки там буде серйозних розбіжностей? Кака...
Це не обов'язково погано, це ось такий шлях, так "Мілан" останнім часом працює. Анчелотті в цій системі був на своєму місці. Вона дає, як ми бачили, певні результати, але протягом якого часу ця система продовжить функціонувати ефективно зараз не скажеш.

2007-12-17 15:59:23
July
Администратор

Dimon написал:

Добрий день, чи вечір Дмитре!
Що до Динамо то у мене таке питання. кого б з тих гравців які зараз виступають в команді ви гіпотетично б залишили, а кого б вигнали.
У мене чесно кажучи нерви не витримують дивитися як грає Гавранчіч, яскравий приклад того, як не продати футболіста вчасно. І взагалі у мене складаєьбся таке враження, що всі наші "гранди" і збірна однією хворобою захворіли: пропускають же абсолютно однакові голи, особливо люблять стандарти.  І взагалі грати в захисті не вміє жодна наша команда. У вас нема припущень з чим це пов"зано?
Ще по динамівській молоді: як на ваш погляд там дійсно є такі перспективні гравці? бо говорить президент, що там ледь не кожен другий супер талант, а насправді вже 10 чи навідь більше років ніхто в першу команду не потрапляє.

У мене навіть настрою немає займатися такими, навіть гіпотетичними, "вправами", якщо йдеться про нинішнє "Динамо"... Та й тренер новий для цього є.
Гравці перспективні теж є, але наскільки вони перспективні можна дізнатися, якщо їм почнуть довіряти і давати грати у першій команді.
Наприклад, я б не сказав, що Кравець був найкращим форвардом другої команди у першому колі, але ж у Ліссабоні непогано на заміну вийшов.

2007-12-17 16:04:45
July
Администратор

Джон Пэксон написал:

Ух, я вижу вопросов тут набросали Джулаю немало.

Сорри, но добавлю еще один.
Просто мы в другой ветке обсуждали, а знающие люди сказали здесь спрашивать надо, а не там воздух сотрясать)
Я тут новичок, поэтому послушался и вот пишу.

Вопрос-просьба касатся того, чтобы объяснить ситуацию вокруг нетрансляции матчей НБА. Почему их нет, будут ли и что для этого нужно.

Сама тема - она тут http://www.poverkhnost.tv/forum/viewtop ... 06&p=2
Но подозреваю, что вопрос поднимается не впервые.

Я честно пошерстил форум, но там ответы касаются предыдущих годов, а на сейчас и ближайшую перспективу информации не увидел.

Буду благодарен за ответ.

Якщо коротко, то бажання НБА не збігаються з нашими можливостями. Якщо ситуація зміниться, ми одразу про це повідомимо.

2007-12-17 16:07:22
Gent Blaugrana
New member

Вопрос футбольно-виртуального плана: играешь ли в футбол на компьютере?Какой симулятор больше уважаешь - ФИФУ или PES?

И еще один вопрос - на твой взгляд, чем объясняется провальное выступление команд из Восточной Европы в нынешней Лиге Чемпионов?

2007-12-17 17:32:00

July
Администратор

Gent Blaugrana написал:

Вопрос футбольно-виртуального плана: играешь ли в футбол на компьютере?Какой симулятор больше уважаешь - ФИФУ или PES?

И еще один вопрос - на твой взгляд, чем объясняется провальное выступление команд из Восточной Европы в нынешней Лиге Чемпионов?

1. Ні, не граю.
2. А чому воно провальне? Відтоді як ЛЧ з'явилася які є успіхи у команд зі Східної Європи? Це у Кубку Чемпіонів "Стяуа" та "Црвєна Звєзда" перемагали, а у цій Лізі для "обраних" далі півфіналу, та й то не щосезону, ніхто з команд з цієї частини континенту не проходив.

2007-12-17 19:22:07
Joe Dumars
Забанен

Шановний Дмитре.
Перш за все подяка Вам за професійні коментарі футболу. Дійсно, по більше б таких "comments" на нашому телебаченні.
Що стосується НБА (точніше каналу НБА), то їх, мабуть не бажання, а запити, можно собі уявити. Але на нашій вітці йшлося про альтернативні варіанти. Якщо більш детальніше (я розумію, що Ви не взмозі все перечитувати на форумі), то, з-поміж іншого, що я висловлював, можна розглянути певне інші, альтернативні варіанти. Наприклад, азійський канал "Star Sports" транслює НБА, чи китайський ССТV. Я вже не кажу про інші TV, згадані мною.
Зрозуміло, що я в ТВ "кухні" не професіонал, втім, наскільки я розумію, між спортивними каналами різних країн може бути плідне спіробітництво. Може просто варто розглянути питання про розширення мережевих рамок з пошуку такої співпраці й не треба обмежуватись "проторенными" шляхами?
З повагою і найкращами побажаннями, шановний Дмитре.

2007-12-17 20:27:35

fcb
Member

Доброго дня, шановний Дмитре! Знову питання про трансляції матчів чемпіонату Іспанії. Невже знову центральний матч туру(або навіть усього першого кола) не покажуть на спорт1? Це все "розкрутка" Спорт2? Не підтримую політики вашого керівництва, хоча з комерційної точки зору їх можна зрозуміти. І ще, перепрошую за банальне питання, але який ваш прогноз на недільне ЕльКласіко?
Дякую.

2007-12-18 09:15:53

Лена
Member

А все-таки, почему нет трансляций Кубка Лиги английского? Во вторник четвертьфиналы были интересные, юморок Эрикссона меня буквально убил, считаю действо на Сити оф Манчестер Стедиум - лучшей комедийной постановкой сезона... В среду вообще Челси-Ливерпуль, без учета общей эстетики игр "большой четверки" (см. воскресенье, три часа игры, два гола с угловых, минимум моментов, максимум суровой, как челябинские фрезеровщики, обороны) - там же Шева и Воронин, зритель бы нашелся огого как.
зы: оборонительный футбол ценю, просто пытаюсь подчеркнуть значимость матча для "масового глядача".

2007-12-19 02:39:39

July
Администратор

Joe Dumars написал:

Шановний Дмитре.
Перш за все подяка Вам за професійні коментарі футболу. Дійсно, по більше б таких "comments" на нашому телебаченні.
Що стосується НБА (точніше каналу НБА), то їх, мабуть не бажання, а запити, можно собі уявити. Але на нашій вітці йшлося про альтернативні варіанти. Якщо більш детальніше (я розумію, що Ви не взмозі все перечитувати на форумі), то, з-поміж іншого, що я висловлював, можна розглянути певне інші, альтернативні варіанти. Наприклад, азійський канал "Star Sports" транслює НБА, чи китайський ССТV. Я вже не кажу про інші TV, згадані мною.
Зрозуміло, що я в ТВ "кухні" не професіонал, втім, наскільки я розумію, між спортивними каналами різних країн може бути плідне спіробітництво. Може просто варто розглянути питання про розширення мережевих рамок з пошуку такої співпраці й не треба обмежуватись "проторенными" шляхами?
З повагою і найкращами побажаннями, шановний Дмитре.

Варіант один - знайти спільну мову з НБА. Усі інші варіанти заведуть наівіть не у глухий кут, а у місця значно неприємніші :)
Канали, які Ви згадуєте мають права виключно на територію тих країн, у яких вони здійснюють мовлення.

2007-12-19 16:14:44
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня, шановний Дмитре! Знову питання про трансляції матчів чемпіонату Іспанії. Невже знову центральний матч туру(або навіть усього першого кола) не покажуть на спорт1? Це все "розкрутка" Спорт2? Не підтримую політики вашого керівництва, хоча з комерційної точки зору їх можна зрозуміти. І ще, перепрошую за банальне питання, але який ваш прогноз на недільне ЕльКласіко?
Дякую.

Я Вам, як і всім новеньким на цьому форумі, раджу не здіймати галас до того, як Ви на сто відсотків переконалися, що все буде так, як Ви пишете. (Маю на увазі трансляцію матчу "Барса" - "Реал). Бо від таких "заяв" ані вам, ані нам краще не буде.
Щодо прогнозу, то я вже якось тут казав, що за прогнозами краще звертатися до Гідрометцентру :)
Справа в тому, що прогнозу справді немає. Є очікування, є бажання побачити яскраву виставу. Оскільки мені її в лайві не побачити, то можу лише побажати Вам хорошого футболу :)

2007-12-19 16:20:03
July
Администратор

Лена написал:

А все-таки, почему нет трансляций Кубка Лиги английского? Во вторник четвертьфиналы были интересные, юморок Эрикссона меня буквально убил, считаю действо на Сити оф Манчестер Стедиум - лучшей комедийной постановкой сезона... В среду вообще Челси-Ливерпуль, без учета общей эстетики игр "большой четверки" (см. воскресенье, три часа игры, два гола с угловых, минимум моментов, максимум суровой, как челябинские фрезеровщики, обороны) - там же Шева и Воронин, зритель бы нашелся огого как.
зы: оборонительный футбол ценю, просто пытаюсь подчеркнуть значимость матча для "масового глядача".

"Масовому" глядачу плювати на цей турнір. "Масовий" глядач не відрізнить його від Кубка Англії :)
Трансляцій немає, бо ми не придбали права на цей турнір. У своєму розвитку ми ще не вийшли на той рівень, що дозволяє задовольняти геть усі забаганки.

2007-12-19 16:22:31
Лена
Member

July написал:

"Масовому" глядачу плювати на цей турнір. "Масовий" глядач не відрізнить його від Кубка Англії :)
Трансляцій немає, бо ми не придбали права на цей турнір. У своєму розвитку ми ще не вийшли на той рівень, що дозволяє задовольняти геть усі забаганки.

Нет, это я, конечно, понимаю, но массовый зритель легко отличает две команды, в которых играет Андрей "Бог Украины" Шевчеко и Андрей "Надежда Украины" Воронин от ряда "всех остальных" команд, вне зависимости от турнира. Как и великий корейский народ, которому по барабану, где играет Парк Чжи Сун и Ли Юнг Пьё, они все равно смотрят ВСЁ ПОДРЯД :с))) Вчера смотрела трансляцию через интернет, корейского комментатора от каждого прикосновения к мячу защитника "шпор" буквально разрывало от восторга и исторгаемых аудиоволн :с))))
...так, о чем это я?... А, ну да. Жалко что не транслируете, вот! :)

Отредактированно Лена (2007-12-19 17:05:17)

2007-12-19 16:56:33

Фанат Динамо
Member

Скажите, Дмитрий, если не секрет - что Вы будете делать в Барселоне и почему надо туда ехать во время матча? Впрочем, если это личные дела, отвечать не обязательно. Просто на этом дерби хотелось бы услышать Вас. В любом случае, желаю Вам, также, всего наилучшего в новом году.

2007-12-19 20:37:09

Joe Dumars
Забанен

Але наскільки мені відомо Дмитре, канал НБА не володіє у США ексклюзивним правом на трансляції матчів. Наприклад ESPN транслює ігри. Да і TNT, принаймні раніше мали ці права.

2007-12-20 10:46:04

bats
Member

July написал:

Є очікування, є бажання побачити яскраву виставу. Оскільки мені її в лайві не побачити, то можу лише побажати Вам хорошого футболу :)

То есть "эль класико" комментировать будете не Вы???  Блин, ну почему?  Бразилия, слава Богу, закончилась, Потугалии тоже в программе нет.  Неужели будете работать Блэкберн-Челси?  Так этот с позволения сказать суперматч к 8-ми вечера закончится, т.е. не помешает увидеть Вам матч в лайве.  Ничего не понимаю.
Только не говорите, что так составлен график.  График можно легко поменять в интересах телезрителей.   Топ-матч должен комментировать лучший комментатор.

На конфе НТВ-плюс в начале недели одной из наиболее оживленных была ветка, посвященная будущему комментатарию "суперклассико".  Уткин всех успокоил, что к этому матчу выйдет из отпуска ибо самому хочется такой матч откомментировать. 
Ну почему у нас все по другому?  Дмитрий, я все же надеюсь услышать именно Вас на канале Спорт 1 в ближайшее воскресенье в 20.00 по Киеву.  Очень надеюсь.

2007-12-20 15:51:02

July
Администратор

Joe Dumars написал:

Але наскільки мені відомо Дмитре, канал НБА не володіє у США ексклюзивним правом на трансляції матчів. Наприклад ESPN транслює ігри. Да і TNT, принаймні раніше мали ці права.

Канал NBA TV і  окремі трансляції матчів - різні продукти одного виробництва. Права на них купувати необхідно тільки у НБА. В межах однієї країни може бути скільки завгодно, аби тільки домовилися з власником прав. 
Ще раз повторюю, що зараз ми не можемо собі дозволити ані трансляції, ані канал НБА.

2007-12-20 15:58:14
July
Администратор

bats написал:

July написал:

Є очікування, є бажання побачити яскраву виставу. Оскільки мені її в лайві не побачити, то можу лише побажати Вам хорошого футболу :)

То есть "эль класико" комментировать будете не Вы???  Блин, ну почему?  Бразилия, слава Богу, закончилась, Потугалии тоже в программе нет.  Неужели будете работать Блэкберн-Челси?  Так этот с позволения сказать суперматч к 8-ми вечера закончится, т.е. не помешает увидеть Вам матч в лайве.  Ничего не понимаю.
Только не говорите, что так составлен график.  График можно легко поменять в интересах телезрителей.   Топ-матч должен комментировать лучший комментатор.

На конфе НТВ-плюс в начале недели одной из наиболее оживленных была ветка, посвященная будущему комментатарию "суперклассико".  Уткин всех успокоил, что к этому матчу выйдет из отпуска ибо самому хочется такой матч откомментировать. 
Ну почему у нас все по другому?  Дмитрий, я все же надеюсь услышать именно Вас на канале Спорт 1 в ближайшее воскресенье в 20.00 по Киеву.  Очень надеюсь.

Вибачте, тема закрита. Найближчої неділі, о 20.00 я навіть не у Києві буду.

2007-12-20 16:00:44
bats
Member

Ясно. 
Жаль.  Очень жаль. :(

2007-12-20 16:09:41

Joe Dumars
Забанен

Зрозуміло, на жаль...Коротке запитання - невже трансляції NHL настільки дешевше коштують у порівнянні з NBA?

2007-12-20 16:50:46

Страниц: 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 69   Тема закрыта
Перейти