Поверхность ТВ Поверхность ТВ
воскресенье, 5 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 69
Иван (Ювентуса фан).
Member

Дмитрий, Спорты будут Кубок африканских наций показывать? Очень хочется хоть раз посмотреть.
Спасибо.

2007-12-05 19:07:50

July
Администратор

Rony написал:

Добрий вечір! Дмитре, до Вас запитання впершу чергу як до головного редактора каналу «Спорт 1»:
1. 23 грудня нас очікують два суперпротистояння у чемпіонатах Італії та Іспанії - це Міланське дербі та Ель-Классіко відповідно , час трансляцій яких скоріше за все перетнеться  у вечірньому ефірі. В зв'язку з цим питання: який з цих поєдинків буде транслюватись в ЛАЙВІ саме на «Спорт 1»? Запитання викликане тим, що не у всіх є (зокрема і у мене) канал «Спорт 2» і мне, як любителя Кальчо, дуже непокоїть дане питання.
2.  Ви розпочали трансляції Кубку Англії. Чи будуть трансляції матчів наприклад Кубка Італії (хоча б кінцеві стадії) чи Іспанії? Наперед дякую за відповіді.
   З повагою, Сергій.

1. Давайте дочекаємося офіційної інформації щодо того, коли саме кожен з цих матчів відбуватиметься.
2. На трансляції Кубка Іспанії впливають проблеми у стосунках між іспанськими телекомпаніями, тож поки що матчів нам не пропонують.
Італійського Кубка не буде.

2007-12-07 15:28:06
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

dee написал:

Доброго дня, Дмитре!

Я  досить давно хотів у Вас спитати, але все якось руки не доходили до цієї справи. Чи плануєте ви, коментаторська команда каналів "Спорт1" та "Спорт2", практикувати коментування дуетом? Можливо, на найважливіших зустрічах у Лізі Чемпіонів. Я майже з ностальгією згадую часи, коли Ви з Денисом Босянком часу від часу коментували разом ігри в ЛЧ. Це було дуже яскраво та додавало трансляції емоційності.
                                                                                     З повагою, Іван

Якщо буде можливість - обов'язково. Але зараз, коли у кожного свій шматок роботи, це не так вже й легко зробити.

2007-12-07 15:29:26
July
Администратор

SteveY написал:

Добрый день, Дмитрий!
Чего затёрли мой вопрос по поводу расписания комментаторов на неделю? Я понимаю, что повторяюсь, просто действительно не мог нигде найти на сайте. Не думал, что в этом вопросе какая-то крамола есть, чтобы его вытирать. :(

Дивно. Я думав, що це Ви самі його витерли, а виходить, що адмін. Вибачте!
Щодо графіку роботи коментаторів, то він буде на сайті регулярно. Будемо додавати цю інформацію після анонсів матчів.

2007-12-07 15:32:35
July
Администратор

zizu написал:

Дмитрий, планируется на поверхности чисто футбольный канал

Поки що ні.

2007-12-07 15:33:15
July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Дмитрий, Спорты будут Кубок африканских наций показывать? Очень хочется хоть раз посмотреть.
Спасибо.

Навряд чи. Будемо дивитися по Євроспорту...

2007-12-07 15:33:49
SteveY
Забанен

July написал:

SteveY написал:

Добрый день, Дмитрий!
Чего затёрли мой вопрос по поводу расписания комментаторов на неделю? Я понимаю, что повторяюсь, просто действительно не мог нигде найти на сайте. Не думал, что в этом вопросе какая-то крамола есть, чтобы его вытирать. :(

Дивно. Я думав, що це Ви самі його витерли, а виходить, що адмін. Вибачте!
Щодо графіку роботи коментаторів, то він буде на сайті регулярно. Будемо додавати цю інформацію після анонсів матчів.

Спасибо! Если можно только кидайте ссылку где это, а то раньше я как-то без проблем находил это на сайте, а несколько дней назад лазил, но не мог найти...

По поводу НБА. Я даже звонил вам в "Спортклуб". Журахивський "обрадовал", что не будет. Но может хоть с плей-оффа. Это же такое зрелище. Я, естественно, не знаю ситуации, но почти уверен, что у такого серьёзного канала как ВАШ, не должно возникнуть проблем с приобретением прав на ПО. Тем более до этого ещё долго. Можно заранее договориться. А комментаторов пригласить с "Мегаспорта", они там скучают (баскетбольных комментаторов там полно). Или на крайняк меня :) пригласить! Очень хочется посмотреть!

Извините за назойливость.
Заранее спасибо.

DETROIT RED WINGS

2007-12-07 19:51:05

Фанат Динамо
Member

Добрый вечер, Дмитрий! 1. Не собирается ли ваш канал зделать ток-шоу о футболе? Очень хочется чего-то подобного! 2. Матчи Евро 2008 на Спорт 1 вы и др. комментаторы будут вести репортажи с места событий или со студии в Киеве? 3. "Поверхность" будет боротся за Формулу-1? Удачи!

Отредактированно Фанат Динамо (2007-12-12 16:49:49)

2007-12-08 17:57:10

Vityac
New member

Доброго дня шановний Дмитре, як вам призначення Сьоміна? З однієї сторони тренер досвідчений, а з другої призначення виглядає трохи не тим, якого всі чекали. При всій повазі до Ю. Сьоміна, чи той це , хто принесе європейські методи, чи зможе він провести потрібні зміни, чи вистачить авторитету протистояти внутрішньому лоббі, хотілося би вірити,але... Дякую.

2007-12-09 16:17:34

kaka
Member

July написал:

Саутгемптон написал:

Дмитрий, немного слышал о расширение каналов и появлению Спорт-3,4, Вы также чтото говорили об этом. Какова ситуация сейчас ибо я гдето слышал (читал), что в октябре Спорт-3 и Спорт-4 должны были появиться в тестовых режимах!

У тестовому режимі вони вже є. Тільки ще точно не можу сказати, коли саме вони "відкриються" усім глядачам.

Добрий день Дима!
Як зрозумити в тестовому режими? Тобто вже э телепрограма и якись певни трансляции але их нихто не може побачити?:) Поясни докладнише..... Дякую...
Приэмно на сайти вже бачити закладку "Поверхность-плюс" але.... питання все теж КОЛИ????

2007-12-10 08:53:27
unikal
Member

Доброго ранку (хоча який він там добрий, ні в якій сфері не радують, навіть у футболі)
Для початку хочу подякувати, що врахували побажання щодо способу оголошення складів, так дійсно краще сприймається. Жаль тільки склад Динамо мені моя мати не дала нормально послухати (їй вічно щось від мене треба, коли в мене футбол), тож склад Динамо я чув тільки крізь перешкоди, але якось випутався, лінію захисту і Бангура від Вас почути все-таки вдалося, решту все ж довелося розбирати по ходу. Сподіваюсь, наступного разу механізм запам'ятовування складу спрацює повністю, тому ще раз дякую, що представляли гравців по лініях, так дійсно легше.
У мене до Вас ще два запитання.
1. Щодо вимови прізвищ. Я сам філолог, на нормальному рівні володію німецькою, італійською, іспанською, але поряд з цим цікавлюся фонетикою всіх мов, зокрема європейских. Так ось, як я дізнався. згідно з правил португальської фонетики, якщо слово закінчується на приголосний, то наголошується на останньому складі, якщо тільки на письмі немає знака наголосу. Тобто виходить, що правильно АбЕл (пишеться-то без знака). Якщо я неправий, то поясніть, у чому саме, для мене такі питання є дуже принциповими
2. Якось Ви в трансляції говорили про те, що УЄФА відмінила процедуру "фейр-плей" у вигляді вибивання м'яча в аут при травмі гравця з подальшим поверненням шкіряного саме тій команді що вибила. Щодо Вашого твердження в мене сумнівів нема, бо сам десь таке читав. Як Ви поясните, що команди продовжують вибивати, повертати... (ось навіть вчора скільки такого було). Якщо Ви відповісте щось типу "ну, звичка...", то я ставлю наступне питання: "А як викоренити цю звичку? Можливо давати жовті картки гравцям, які, не чекаючи поки арбітр зупинить гру, самі її  зупиняють через таке вибивання (за затримку гри)?" Чи футбол приречений на такі "фейр-плеї"? Цим же так часто зловживають?

2007-12-13 07:21:26

fcb
Member

Добрий вечір, Дмитре! Скажіть будь-ласка чи тв прогама на суботу остаточна(Спорт1), чи будуть зміни? Я звичайно розумію, що Порту - Виторія Гіморайнш неймовірно цікавий матч, але хотілося б побачити таку "нудоту", як Валенція - Барселона. Проінформуйте!

2007-12-13 18:29:33

July
Администратор

Фанат Динамо написал:

Добрый вечер, Дмитрий! 1. Не собирается ли ваш канал зделать ток-шоу о футболе? Очень хочется чего-то подобного! 2. Матчи Евро 2008 на Спорт 1 вы и др. комментаторы будут вести репортажи с места событий или со студии в Киеве? 3. "Поверхность" будет боротся за Формулу-1? Удачи!

1. Може не стільки ток-шоу, скільки аналітичні передачі дещо іншого формату.
2. З 24 матчів групового турніру 14 будемо коментувати з місця подій.
3. Навряд чи.

2007-12-13 19:28:15
July
Администратор

Vityac написал:

Доброго дня шановний Дмитре, як вам призначення Сьоміна? З однієї сторони тренер досвідчений, а з другої призначення виглядає трохи не тим, якого всі чекали. При всій повазі до Ю. Сьоміна, чи той це , хто принесе європейські методи, чи зможе він провести потрібні зміни, чи вистачить авторитету протистояти внутрішньому лоббі, хотілося би вірити,але... Дякую.

Я б сказав, що Сьомін це не так вже й погано. П'ять років тому...
Зараз це виглядає як спроба щось зробити, аби нічого не робити. Хотілося б помилитися, але з таким керівництвом клубу можна лише сподіватися, що з новим тренером "пощастить".  Адже не йдеться про логічний, мотивований вибір, тож питання в тому чи воно раптом все зміниться на краще. Часто таке буває?

2007-12-13 19:31:59
July
Администратор

kaka написал:

July написал:

Саутгемптон написал:

Дмитрий, немного слышал о расширение каналов и появлению Спорт-3,4, Вы также чтото говорили об этом. Какова ситуация сейчас ибо я гдето слышал (читал), что в октябре Спорт-3 и Спорт-4 должны были появиться в тестовых режимах!

У тестовому режимі вони вже є. Тільки ще точно не можу сказати, коли саме вони "відкриються" усім глядачам.

Добрий день Дима!
Як зрозумити в тестовому режими? Тобто вже э телепрограма и якись певни трансляции але их нихто не може побачити?:) Поясни докладнише..... Дякую...
Приэмно на сайти вже бачити закладку "Поверхность-плюс" але.... питання все теж КОЛИ????

Так, програма є, але це переважно ті трансляції, що йдуть на двох інших каналах, адже мовлення суто технічне.
Щодо питання "коли", то вже й боїшся щось сказати, аби не наврочити :( Скільки тут же було обіцянок...

2007-12-13 19:34:24
July
Администратор

unikal написал:

Доброго ранку (хоча який він там добрий, ні в якій сфері не радують, навіть у футболі)
Для початку хочу подякувати, що врахували побажання щодо способу оголошення складів, так дійсно краще сприймається. Жаль тільки склад Динамо мені моя мати не дала нормально послухати (їй вічно щось від мене треба, коли в мене футбол), тож склад Динамо я чув тільки крізь перешкоди, але якось випутався, лінію захисту і Бангура від Вас почути все-таки вдалося, решту все ж довелося розбирати по ходу. Сподіваюсь, наступного разу механізм запам'ятовування складу спрацює повністю, тому ще раз дякую, що представляли гравців по лініях, так дійсно легше.
1. Щодо вимови прізвищ. Я сам філолог, на нормальному рівні володію німецькою, італійською, іспанською, але поряд з цим цікавлюся фонетикою всіх мов, зокрема європейских. Так ось, як я дізнався. згідно з правил португальської фонетики, якщо слово закінчується на приголосний, то наголошується на останньому складі, якщо тільки на письмі немає знака наголосу. Тобто виходить, що правильно АбЕл (пишеться-то без знака). Якщо я неправий, то поясніть, у чому саме, для мене такі питання є дуже принциповими
2. Якось Ви в трансляції говорили про те, що УЄФА відмінила процедуру "фейр-плей" у вигляді вибивання м'яча в аут при травмі гравця з подальшим поверненням шкіряного саме тій команді що вибила. Щодо Вашого твердження в мене сумнівів нема, бо сам десь таке читав. Як Ви поясните, що команди продовжують вибивати, повертати... (ось навіть вчора скільки такого було). Якщо Ви відповісте щось типу "ну, звичка...", то я ставлю наступне питання: "А як викоренити цю звичку? Можливо давати жовті картки гравцям, які, не чекаючи поки арбітр зупинить гру, самі її  зупиняють через таке вибивання (за затримку гри)?" Чи футбол приречений на такі "фейр-плеї"? Цим же так часто зловживають?

1. Найцікавіше те, що я чув як самі португальці по-різному наголос ставлять у цьому імені. За правилом справді логічніше ставити наголос на "е", але мабуть впливає те, що у іспанців під наголосом "а" і якось автоматично переносиш його на іншу мову.
Це така ж історія, як з Чаві, коли настільки звикаєш до неточного варіанту (Хаві), що важко від нього відмовитися.
2. Треба щоб судді привчили гравців, що саме вони мають вирішувати. Але ж окрім того, що зловживають цим, ще бувають випадки, коли гравець справді зазнає травми на очах у суперника (останній приклад - матч Блекберн - Вест Хем). Щоправда цих випадків значно менше, аніж справді нічим не виправданих вибивань м'яча.
Футболісти швидко до ситуації пристосовуються. Свого часу пристосувалися спеціально не підніматися з газону, щоб суперник вибив. Тож зараз тільки судді мають їх навчити насамперед на арбітра у таких ситуаціях покладатися. Як? Жовта картка тому, хто вибив надмірне, як на мене, покарання. Краще боротися з тими, хто симулює травму. Наприклад, забороняти їм повертатися на поле упродовж якогось часу. Якщо вже так боляче, то нехай біль мине :)

2007-12-13 19:45:14
July
Администратор

fcb написал:

Добрий вечір, Дмитре! Скажіть будь-ласка чи тв прогама на суботу остаточна(Спорт1), чи будуть зміни? Я звичайно розумію, що Порту - Виторія Гіморайнш неймовірно цікавий матч, але хотілося б побачити таку "нудоту", як Валенція - Барселона. Проінформуйте!

Валенсія - Барселона у прямому ефірі на Спорт2. Тож, боюся, що програма вже остаточна.

2007-12-13 19:46:11
Фанат Динамо
Member

Добрый вечер, Дмитрий! Кого, по вашему мнению, из нынешнего состава "Динамо" руководство должно оставить из легионеров? Входят ли Ребров, Шовковский и Милевский в список тех, кто "пусть забирают деньги"? Мне бы не хотелось, чтоб эти игроки уходили, но если так будет лучше для команды... Ваше мнение о Ващуке и Белькевиче. Они нужны команде? Если да, то для чего? Опыт передавать? Или все же для игры?
P.S. Я слышал про интерес Семина к Измайлову.

2007-12-13 21:35:31

unikal
Member

July написал:

unikal написал:

1. Найцікавіше те, що я чув як самі португальці по-різному наголос ставлять у цьому імені. За правилом справді логічніше ставити наголос на "е", але мабуть впливає те, що у іспанців під наголосом "а" і якось автоматично переносиш його на іншу мову.
Це така ж історія, як з Чаві, коли настільки звикаєш до неточного варіанту (Хаві), що важко від нього відмовитися.
2. Треба щоб судді привчили гравців, що саме вони мають вирішувати. Але ж окрім того, що зловживають цим, ще бувають випадки, коли гравець справді зазнає травми на очах у суперника (останній приклад - матч Блекберн - Вест Хем). Щоправда цих випадків значно менше, аніж справді нічим не виправданих вибивань м'яча.
Футболісти швидко до ситуації пристосовуються. Свого часу пристосувалися спеціально не підніматися з газону, щоб суперник вибив. Тож зараз тільки судді мають їх навчити насамперед на арбітра у таких ситуаціях покладатися. Як? Жовта картка тому, хто вибив надмірне, як на мене, покарання. Краще боротися з тими, хто симулює травму. Наприклад, забороняти їм повертатися на поле упродовж якогось часу. Якщо вже так боляче, то нехай біль мине :)

1.Так іспанською теж було б АбЕль (правда l м'яко). І це точно, бо іспанською я володію (ну звісно, гірше, ніж українською)
2. Я на жаль не бачив гри, на яку Ви посилаєтесь (я не маю Спорт 1, Спорт 2). Але думаю, що можна тоді просто віддавати м'яч арбітру і тоді при розіграші спірного щоб той, хто був без м'яча, не мав права торкатися його раніше, ніж це зробить той, хто ним володів.
Щодо заборони повертатися певний час, то тут я згоден.

2007-12-13 23:00:09

fcb
Member

Доброго дня. Дякую, що не проігнорували моє питання. Шкода, що не побачу матч Барса - Валя... Сподіваюсь, що хоть ЕльКласіко будуть транслювати на спорт1. І ще таке питання: як Вам інфа про чистку в Динамо? Чи не здається, що не з тих почали? Звичайно, що Белькевич вже не той, що був за часів ВВЛ, але є МОРЕ гравців, які, не зважаючи на юний вік, все одно не дотягують навіть до рівня динамівських "пенсіонерів". Є купа гравців-привидів, такі як 2 колумбійці, куплені під ЛЧ, якісь грузини, бразилійці, юні таланти з забутих кінців світу, папуаси і т.д. і т.п. Кому вони потрібні і що вони роблять в клубі? Я вважаю, що їх треба гнати в першу чергу... Можливо я помиляюсь, але нових Шевченків я там не бачу.

Отредактированно fcb (2007-12-14 11:10:26)

2007-12-14 11:08:12

July
Администратор

unikal написал:

July написал:

unikal написал:

1.Так іспанською теж було б АбЕль (правда l м'яко). І це точно, бо іспанською я володію (ну звісно, гірше, ніж українською)
2. Я на жаль не бачив гри, на яку Ви посилаєтесь (я не маю Спорт 1, Спорт 2). Але думаю, що можна тоді просто віддавати м'яч арбітру і тоді при розіграші спірного щоб той, хто був без м'яча, не мав права торкатися його раніше, ніж це зробить той, хто ним володів.
Щодо заборони повертатися певний час, то тут я згоден.

1. Що називається "заговорився" :) Мав на увазі англійську, а написав "іспанська".

2007-12-14 16:43:55
July
Администратор

fcb написал:

Доброго дня. Дякую, що не проігнорували моє питання. Шкода, що не побачу матч Барса - Валя... Сподіваюсь, що хоть ЕльКласіко будуть транслювати на спорт1. І ще таке питання: як Вам інфа про чистку в Динамо? Чи не здається, що не з тих почали? Звичайно, що Белькевич вже не той, що був за часів ВВЛ, але є МОРЕ гравців, які, не зважаючи на юний вік, все одно не дотягують навіть до рівня динамівських "пенсіонерів". Є купа гравців-привидів, такі як 2 колумбійці, куплені під ЛЧ, якісь грузини, бразилійці, юні таланти з забутих кінців світу, папуаси і т.д. і т.п. Кому вони потрібні і що вони роблять в клубі? Я вважаю, що їх треба гнати в першу чергу... Можливо я помиляюсь, але нових Шевченків я там не бачу.

Почекайте, які колумбійці? Їх вже давно відправили. Отальваро грає собі за "Америку".
Жодного бразильця-привида я не знаю. Усі грали у першій команді.
У першому колі в Динамо-2 та дублі з іноземців  були лише Воронков (грає, і не так вже й погано),  Степанець, Мурзоєв, Бушич (усіх відправляють), Фаркаш, Бельгазуані та Суарес (який навіть грати права не мав). Махдуфі віддали в оренду до "Металіста".
Почали, як на мене, саме з тих. Ще б не забути колишнього гравця "Піщєвіка".

2007-12-14 17:00:10
fcb
Member

Перепрошую, за колумбійців. Просто навіть не помітив куди вони поділись.

2007-12-14 18:44:57

unikal
Member

Так, до речі про Динамо теж є питання (хочеться Вашу думку знати):
От Форкаш (саме так правильно вимовляти, у програмі про даний клуб на цьому акцентували). Сабо, будучи головним селекціонером клубу, назвав його новим Мессі. І що? Він за ці 2 роки здається ні разу в основі головної команди не вийшов і на заміну мінімум-мініморум разів. Чому???????
І ще одне: а хто це "колишній гравець "Піщевіка""?

2007-12-15 00:15:51

Zabe;
Member

І ще одне: а хто це "колишній гравець "Піщевіка""?

Ващук

2007-12-15 17:20:53
E-mail | http://ru-zabel.org  
Страниц: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 69   Тема закрыта
Перейти