Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Мониторинг тв | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 69
July
Администратор

bats написал:

Трансляция матча Барса-Атлетико планируется в воскресенье?  И если да, кто будет комментировать матч?

Так, буде пряма трансляція. Я коментуватиму.

2007-10-05 18:44:31
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
Иван (Ювентуса фан).
Member

Дмитрий, канал Спорт3 будет включен в пакеты "Воли-кабель"? Понимаю, что зависит от самой Воли, но у них возможность такая будет?
И Спорт HD после появления карточек станет "праймовым"?

2007-10-07 19:05:29

hronos
Member

Вітаю, Дмитре! Як по-Вашому, із чим пов'язаний такий спад Севільї? Невже так болісно дається взнаки боротьба одразу на два фронти - примера та ЛЧ? Можливо, я помиляюсь, та мені чомусь здається, що коли клуб отримує право виступати на наступний сезон в ЛЧ і його керівники  й справді хочуть щоб їхня команда чогось досягла (саме досягла, а не хоч би й частково відпрацювала вкладені у неї кошти), їм треба якось більш активніше підходити до трансферної політики у міжсезоння? Я не натякаю на те, що наразі склад у Севільї небоєздатний (для групового раунду ЛЧ ,думаю, згодиться точно), втім ,мені здається, так звана "лава запасних" в андалусців занадто коротка. І якщо вони гратимуть одним-єдиним складом і в ЛЧ, і в чемпіонаті (а вони ,напевно гратимуть, бо вибору іншого немає), то провалитися можуть і там, і там. Одразу згадується невдалий приклад Сельти та Реал Сосьєдаду, котрі тільки-но увірвашись в єврокубки, одразу ж звідти вилетіли. І хай там вилітіли з євроарени, так вони ще й з примерою дуже скоро розпрощалися!
Чи не здається Вам, що головні проблеми нинішньої Севільї якраз в цьому? І якщо андалусці не зустрінуть зимове міжсезоння із грандіозними намірами в голові та ще більш грандіозними сумами на рахунках, то цілком ймовірно, що сили минулорічної Севільї ми можем більше не побачити? Принаймні в найближчому майбутньому... Класний тренер в Севільї є. Футболісти - теж нівроку (P.S. Хесуса Наваса - в збірну Іспанії, яка при Арагонесі так і розвалюється на очах! :) але їх ,повторюсь, замало для вирішення відразу двох відповідальних завдань. Тож ,як на мене, справа за найменшим - вкладеними грошима дель Нідо та інших "гаманців". У мене все. Хотілося б, нарешті і Вас ,шановний, прочитати. Дякую.

2007-10-08 16:32:46

RainMan
Member

Дмитре чи не нагадуе вам ДК та його криза кризу МЮ часів після Мета Басбі?
Невже ДК повинно чекати свого Фергі???

PS:Як вам Арсенал - як сказавби Віктор Вацко - Красені?!

2007-10-08 22:05:43

July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Дмитрий, канал Спорт3 будет включен в пакеты "Воли-кабель"? Понимаю, что зависит от самой Воли, но у них возможность такая будет?
И Спорт HD после появления карточек станет "праймовым"?

Вибачте, Іване, нічого не знаю з цього приводу.

2007-10-09 14:27:15
July
Администратор

hronos написал:

Вітаю, Дмитре! Як по-Вашому, із чим пов'язаний такий спад Севільї? Невже так болісно дається взнаки боротьба одразу на два фронти - примера та ЛЧ? Можливо, я помиляюсь, та мені чомусь здається, що коли клуб отримує право виступати на наступний сезон в ЛЧ і його керівники  й справді хочуть щоб їхня команда чогось досягла (саме досягла, а не хоч би й частково відпрацювала вкладені у неї кошти), їм треба якось більш активніше підходити до трансферної політики у міжсезоння? Я не натякаю на те, що наразі склад у Севільї небоєздатний (для групового раунду ЛЧ ,думаю, згодиться точно), втім ,мені здається, так звана "лава запасних" в андалусців занадто коротка. І якщо вони гратимуть одним-єдиним складом і в ЛЧ, і в чемпіонаті (а вони ,напевно гратимуть, бо вибору іншого немає), то провалитися можуть і там, і там. Одразу згадується невдалий приклад Сельти та Реал Сосьєдаду, котрі тільки-но увірвашись в єврокубки, одразу ж звідти вилетіли. І хай там вилітіли з євроарени, так вони ще й з примерою дуже скоро розпрощалися!
Чи не здається Вам, що головні проблеми нинішньої Севільї якраз в цьому? І якщо андалусці не зустрінуть зимове міжсезоння із грандіозними намірами в голові та ще більш грандіозними сумами на рахунках, то цілком ймовірно, що сили минулорічної Севільї ми можем більше не побачити? Принаймні в найближчому майбутньому... Класний тренер в Севільї є. Футболісти - теж нівроку (P.S. Хесуса Наваса - в збірну Іспанії, яка при Арагонесі так і розвалюється на очах! :) але їх ,повторюсь, замало для вирішення відразу двох відповідальних завдань. Тож ,як на мене, справа за найменшим - вкладеними грошима дель Нідо та інших "гаманців". У мене все. Хотілося б, нарешті і Вас ,шановний, прочитати. Дякую.

Севілья намагається на трансферному ринку працювати так, щоб не було потім боляче за марно витрачені гроші :) Дивіться, з новачків команди стабільно на поле виходять Кейта та Коне,Буларуз...
Схоже, що брали нових футболістів для ротації складу з надією, чи навіть впевненістю, що лідери команди гратимуть принаймні на рівні минулого сезону. А цього немає. Без швидкості гра Севільї стає не лише прогнозованою (це не так ще погано), а й крихкою. Цій Севільї можна відповідати. І трьома м’ячами, як Еспаньйол, і однією хорошою контратакою, як Депор.
Ми не можемо напевне оцінити який вплив мала смерть Пуерти. Це тільки в самій Севільї знають. І шок психологічний, і насичений календар - все це могло вплинути на стан команди. 
Зараз перерва буде в чемпіонаті. Мені здається, що Севільї корисно  було б дати гравцям відпочити, аби вони про фубол взагалі не думали. От тільки це ж треба не відпускати нікого до збірних :)

2007-10-09 14:42:59
July
Администратор

RainMan написал:

Дмитре чи не нагадуе вам ДК та його криза кризу МЮ часів після Мета Басбі?
Невже ДК повинно чекати свого Фергі???

PS:Як вам Арсенал - як сказавби Віктор Вацко - Красені?!

Можна спільне пошукати. Хоча наш "Басбі" пішов з життя, а Сер Метт залишався поруч і це, кажуть, впливало на тренерів, які працювали з командою.
Але не заперечиш факт впливув Динамо і вперте бажання робити "все так само" незалежно від того розуміють хоч щось ті, хто роблять "так само".
Схоже, що доведеться чекати.
P.S. Ще й які ;)

2007-10-09 15:05:23
Maggot54
Member

Добрый день,Дмитрий!
Подскажите увидим ли мы в этом сезоне Мировую серию МЛБ?Финал обещает быть сверхувлекательный:Колорадо и скорей всего Кливленд..

2007-10-17 18:35:36

RainMan
Member

Доброї ночі Дмитро! Передивляючись матч за участю Арсенала в мене виникло таке питаня, а хто ж у них Плеймейкер? І відповіді я не знайшов, Бо це і Глеб, і Росіцкі і Фабрегас, але коли вони в трех на полі то хто ж ? , таж сама ситуація і в Депорі де роль плеймейкера <<виконують>> Стіві Джі та Бенаюн(хоч і лише Юссі називали до цього плеймецкером).Одразу ж врізаються в пам*ять слова Газаева ----- що він не знае футболіста на прізвище плеймейкер---. Але з другого боку ті ж Кака і Ван дер Варт(Артетта,Рікельме) нікуди не поділись. В зв*язку з цим запитаня - чи є ще чисті плеймейкери такі як Кака, чи це вже ---вимираючий вид--- і фантазіста білш не в моді?

PS:Як вам плітки про Жілберто Сілву, якщо він залишить Арсенал, то мабудь останній зв*язок між командою Віейра,Анрі,Піреса,Нелетючого голандця, Сімена,кіоуена та ін. оборветься, Венгер в ---своему стилі--- тобі за 30 --Гайда на пенсію у Портсмут =) !?

Отредактированно RainMan (2007-10-21 00:23:29)

2007-10-21 00:21:40

July
Администратор

RainMan написал:

Доброї ночі Дмитро! Передивляючись матч за участю Арсенала в мене виникло таке питаня, а хто ж у них Плеймейкер? І відповіді я не знайшов, Бо це і Глеб, і Росіцкі і Фабрегас, але коли вони в трех на полі то хто ж ? , таж сама ситуація і в Депорі де роль плеймейкера <<виконують>> Стіві Джі та Бенаюн(хоч і лише Юссі називали до цього плеймецкером).Одразу ж врізаються в пам*ять слова Газаева ----- що він не знае футболіста на прізвище плеймейкер---. Але з другого боку ті ж Кака і Ван дер Варт(Артетта,Рікельме) нікуди не поділись. В зв*язку з цим запитаня - чи є ще чисті плеймейкери такі як Кака, чи це вже ---вимираючий вид--- і фантазіста білш не в моді?

PS:Як вам плітки про Жілберто Сілву, якщо він залишить Арсенал, то мабудь останній зв*язок між командою Віейра,Анрі,Піреса,Нелетючого голандця, Сімена,кіоуена та ін. оборветься, Венгер в ---своему стилі--- тобі за 30 --Гайда на пенсію у Портсмут =) !?

А може навпаки вони потрібні, як ніколи? Зрозуміло, що на полі кожен так чи інакше є "творцем гри". Але є особливі футболісти, здатні миттєво побачити те, що не одразу побачать інші, здатні розкрити суть цієї великої гри.
Таких футболістів завжди намагаються нейтралізувати. А як нейтралізувати якщо їх кілька, як у випадку з арсенальською трійцею? Кожен з них може вплинути на розвиток атаки, зробити щось нестандартне. Є певний розподіл на трьох однієї важливої функції. Та й не лише на трьох, якщо про Арсенал говорити.
Венгер йде цікавим шляхом. Він шукає творців ледь не на кожну позицію. Плекає та виховує їх.
Таке поєднання гравців, немов поєднання зірок у хорошому фільмі чи спектаклі. Кожен може бути яскравою особистю і чудово вписатися в "командну" гру. Виграє від цього, насамперед, глядач.
P.S. Нічого не обірветься. Бо залишається Венгер. А він і є зв'язком між усіма "золотими" Арсеналами останніх 10 років.

2007-10-21 04:07:26
brooklyn4
New member

Діма, вибачайте за назойливе питання, чи буде NBA цього сезону на Спорт 1, хоч би одну трансляцію на тиждень. Дякою

2007-10-24 13:58:45

RainMan
Member

Доброго ранку Дмитро!
В мене до вас таке питання як ви вважаете чи можуть у цьому сезоні Мальорка та Єспаньел зайняти місця у евро кубках?
І як ви оцінюете шанси Ріери чи Луіса Гарсіі перейти у більша заможні клуби у літку?

PS:Чи не плануете ви ретро трансляції ЛЧ ???

Отредактированно RainMan (2007-10-28 08:07:47)

2007-10-28 07:58:18

bats
Member

Приветствую, Дмитрий.  Уткин написал на конфе НТВ-плюс, что в мид-уик к показу представлены матчи примеры: Альмерия - Сарагоса, Валенсия - Реал, Атлетико - Севилья, Вальядолид - Барселона.  Хотелось бы также увидеть последние три (Барсу хотя бы в записи).  Пока в программе почему-то даже место за Испанией не зарезервировано...

Кстати, Вы в примере симпатизируете какой-нибудь команде?

2007-10-29 17:32:38

July
Администратор

brooklyn4 написал:

Діма, вибачайте за назойливе питання, чи буде NBA цього сезону на Спорт 1, хоч би одну трансляцію на тиждень. Дякою

Поки що шансів на це обмаль.

2007-10-29 18:40:22
July
Администратор

RainMan написал:

Доброго ранку Дмитро!
В мене до вас таке питання як ви вважаете чи можуть у цьому сезоні Мальорка та Єспаньел зайняти місця у евро кубках?
І як ви оцінюете шанси Ріери чи Луіса Гарсіі перейти у більша заможні клуби у літку?

PS:Чи не плануете ви ретро трансляції ЛЧ ???

Можуть поборотися. Подивіться зараз на таблицю. Команди зараз займаютьмісця з 3 -го до 10-го вестимуть цю боротьбу. "Еспаньйол", як на мене, дозріває до боротьби за путівку до Ліги Чемпіонів. "Мальорка" під орудою Мансано спочатку вчилася ходити, тепер вже швидше рухається, але все ще не так швидко, щоб грати в ЛЧ. Але обидві команди цікаві, зі своїми зірками.
У Ріери та Луїса Гарсії можливість перебратися до інших команд може бути вже  взимку. Особливо якщо вони на такому ж рівні відіграють решту першого кола.
P.S. Хочемо зробити таку ретроспективу під час новорічних канікул.

2007-10-29 18:54:17
July
Администратор

bats написал:

Приветствую, Дмитрий.  Уткин написал на конфе НТВ-плюс, что в мид-уик к показу представлены матчи примеры: Альмерия - Сарагоса, Валенсия - Реал, Атлетико - Севилья, Вальядолид - Барселона.  Хотелось бы также увидеть последние три (Барсу хотя бы в записи).  Пока в программе почему-то даже место за Испанией не зарезервировано...

Кстати, Вы в примере симпатизируете какой-нибудь команде?

Замовляти матчі дали можливість лише сьогодні зранку. У програму належні зміни внесуть. Усі три матчі, про які Ви говорите, ми покажемо.
P.S. "Валенсія"

2007-10-29 18:55:43
July
Администратор

Maggot54 написал:

Добрый день,Дмитрий!
Подскажите увидим ли мы в этом сезоне Мировую серию МЛБ?Финал обещает быть сверхувлекательный:Колорадо и скорей всего Кливленд..

Вибачте, що цього року без Світової серії, але почекайте, будь-ласка, у нашому пакеті буде NASN де бейсболу -  хоч греблю гати.

2007-10-29 18:59:07
unikal
Member

Вітаю.
Така от історія: мені справді дуже подобаються Ваші коментарі, крім одного: гравців Ви представляєте чомусь не по лініях, а по номерах. Так незручно малювати склад у голові, що страх! Чи могли б Ви виправити цей момент або принаймні пояснити причину таких дій?

2007-11-11 19:02:34

July
Администратор

unikal написал:

Вітаю.
Така от історія: мені справді дуже подобаються Ваші коментарі, крім одного: гравців Ви представляєте чомусь не по лініях, а по номерах. Так незручно малювати склад у голові, що страх! Чи могли б Ви виправити цей момент або принаймні пояснити причину таких дій?

Може ви натрапили на англійський матч. Ми дуже часто виходимо в ефір якраз тоді, коли дають тактичну схему тож повертаємося до неї під час гри. В усіх інших випадках (Іспанія, Португалія, Бразилія) про амплуа гравців та розстановку команди йдеться одразу. Хіба що у матчах Копа Судамерикана або Лібертадорес, особливо якщо дивимося нові команди, потрібен час аби розібратися що і як.

2007-11-12 18:20:34
unikal
Member

unikal написал:

Вітаю.

"Може ви натрапили на англійський матч. Ми дуже часто виходимо в ефір якраз тоді, коли дають тактичну схему тож повертаємося до неї під час гри. В усіх інших випадках (Іспанія, Португалія, Бразилія) про амплуа гравців та розстановку команди йдеться одразу. Хіба що у матчах Копа Судамерикана або Лібертадорес, особливо якщо дивимося нові команди, потрібен час аби розібратися що і як."

Та ні, я натрапляю на матчі Ліги чемпіонів. Так, я знаю гравців Динамо, але ж коли змішуються амплуа (спочатку називают Діакате, потім Бангура, потім Діого, потім Марковіча і т.д.), все просто плутається. Ось чому важко сприймати такий склад

2007-11-12 21:45:38

unikal
Member

ОХ сорі, Бангура ж не 9-й номер! Ну я маю на увазі, що от Шацкіх (16) звучить перед, скажімо, захисником Гавранчічем

2007-11-12 22:38:02

RainMan
Member

Доброї ночі Дмитро!
1- Ви не підкажете де в інтернеті Можна на трапити на статті про Уімбелдон часів <<Псіхо>> та Вінні Джонса? Я сам  шукав але все дарма(хоч би і на англійській мові).
2-Чи не плануєте ви перегляд - ретро Матчів збірної СРСР -щось накшталт Англії, але у більш офіційному вигляді(Той же фінал ЧЕ - 60 , або матч а че 66 з Угорцями,Фінал ЧЕ 88 та ще бігато ін.) ?

PS:Ви помітили як народ починає приглядатися до Арсеналу, і вже всі визнали їх міць. Як вони ж відігралися з МЮ.

Отредактированно RainMan (2007-11-13 00:14:01)

2007-11-13 00:05:22

SteveY
Забанен

Здравствуйте, Дмитрий.
С удовольствием смотрю практически все трансляции чемпионата Португалии, но, к сожалению, не всегда удаётся глубоко анализировать происходящее там. Поэтому возникло несколько вопросов.
1. Чем объяснить подъём Сетубала, который чудом не вылетел в прошлом году, и великолепный старт Гимарайнша в вышке? Если Гимарайнш ещё более-менее понятно, (команда всегда была крепкой) то Сетубал, вообще необъяснимо. Будут ли они и дальше, по крайней мере в середине находиться, или к концу чемпионата снова бороться за выживание.
2. Полный провал Боавишты и Лейрии. Вроде как не последние команды в Лиге, а такой старт. Для Лейрии у меня два объяснения:
а). сработал комплекс средней команды, на которую после хорошего сезона все настраиваются.
б). отстутсвие финансирования или обновления состава не в лучшую сторону
По Боавиште вообще затрудняюсь что-то сказать... Команда с традициями, как правило котируется в чемпионате после трёх грандов и Браги. И тут такой провал...
Заранее спасибо за ответ!

DETROIT RED WINGS

2007-11-13 01:42:49

July
Администратор

unikal написал:

unikal написал:

Вітаю.

"Може ви натрапили на англійський матч. Ми дуже часто виходимо в ефір якраз тоді, коли дають тактичну схему тож повертаємося до неї під час гри. В усіх інших випадках (Іспанія, Португалія, Бразилія) про амплуа гравців та розстановку команди йдеться одразу. Хіба що у матчах Копа Судамерикана або Лібертадорес, особливо якщо дивимося нові команди, потрібен час аби розібратися що і як."

Та ні, я натрапляю на матчі Ліги чемпіонів. Так, я знаю гравців Динамо, але ж коли змішуються амплуа (спочатку називают Діакате, потім Бангура, потім Діого, потім Марковіча і т.д.), все просто плутається. Ось чому важко сприймати такий склад

Зрозуміло. Виправимо :)

2007-11-13 17:37:02
July
Администратор

RainMan написал:

Доброї ночі Дмитро!
1- Ви не підкажете де в інтернеті Можна на трапити на статті про Уімбелдон часів <<Псіхо>> та Вінні Джонса? Я сам  шукав але все дарма(хоч би і на англійській мові).
2-Чи не плануєте ви перегляд - ретро Матчів збірної СРСР -щось накшталт Англії, але у більш офіційному вигляді(Той же фінал ЧЕ - 60 , або матч а че 66 з Угорцями,Фінал ЧЕ 88 та ще бігато ін.) ?

PS:Ви помітили як народ починає приглядатися до Арсеналу, і вже всі визнали їх міць. Як вони ж відігралися з МЮ.

1.  Я свого часу, ще наприкінці 1990-х, познаходив купу цікавих ( не лише присвячених Уїмблдону) сайтів, але більшість з них, як це не прикро, вже зникли. Останнім часом якось не займався подібним пошуком.
Можу порекомендувати цікаве інтерв'ю Вінні Джонса :)
http://www.totalgambler.com/theplayers/ ... _aces.html
Але найкраще, якщо є можливість, придбати ось цю книжку
http://www.amazon.co.uk/Crazy-Gang-Insi ... amp;sr=1-1
2. Ми б показали, але їх ніхто не продає...

2007-11-13 18:10:56
Страниц: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 69   Тема закрыта
Перейти