July
Администратор
|
|
hronos написал:
Вітаю, Дмитре! Як по-Вашому, із чим пов'язаний такий спад Севільї? Невже так болісно дається взнаки боротьба одразу на два фронти - примера та ЛЧ? Можливо, я помиляюсь, та мені чомусь здається, що коли клуб отримує право виступати на наступний сезон в ЛЧ і його керівники й справді хочуть щоб їхня команда чогось досягла (саме досягла, а не хоч би й частково відпрацювала вкладені у неї кошти), їм треба якось більш активніше підходити до трансферної політики у міжсезоння? Я не натякаю на те, що наразі склад у Севільї небоєздатний (для групового раунду ЛЧ ,думаю, згодиться точно), втім ,мені здається, так звана "лава запасних" в андалусців занадто коротка. І якщо вони гратимуть одним-єдиним складом і в ЛЧ, і в чемпіонаті (а вони ,напевно гратимуть, бо вибору іншого немає), то провалитися можуть і там, і там. Одразу згадується невдалий приклад Сельти та Реал Сосьєдаду, котрі тільки-но увірвашись в єврокубки, одразу ж звідти вилетіли. І хай там вилітіли з євроарени, так вони ще й з примерою дуже скоро розпрощалися! Чи не здається Вам, що головні проблеми нинішньої Севільї якраз в цьому? І якщо андалусці не зустрінуть зимове міжсезоння із грандіозними намірами в голові та ще більш грандіозними сумами на рахунках, то цілком ймовірно, що сили минулорічної Севільї ми можем більше не побачити? Принаймні в найближчому майбутньому... Класний тренер в Севільї є. Футболісти - теж нівроку (P.S. Хесуса Наваса - в збірну Іспанії, яка при Арагонесі так і розвалюється на очах! але їх ,повторюсь, замало для вирішення відразу двох відповідальних завдань. Тож ,як на мене, справа за найменшим - вкладеними грошима дель Нідо та інших "гаманців". У мене все. Хотілося б, нарешті і Вас ,шановний, прочитати. Дякую. |
Севілья намагається на трансферному ринку працювати так, щоб не було потім боляче за марно витрачені гроші Дивіться, з новачків команди стабільно на поле виходять Кейта та Коне,Буларуз... Схоже, що брали нових футболістів для ротації складу з надією, чи навіть впевненістю, що лідери команди гратимуть принаймні на рівні минулого сезону. А цього немає. Без швидкості гра Севільї стає не лише прогнозованою (це не так ще погано), а й крихкою. Цій Севільї можна відповідати. І трьома м’ячами, як Еспаньйол, і однією хорошою контратакою, як Депор. Ми не можемо напевне оцінити який вплив мала смерть Пуерти. Це тільки в самій Севільї знають. І шок психологічний, і насичений календар - все це могло вплинути на стан команди. Зараз перерва буде в чемпіонаті. Мені здається, що Севільї корисно було б дати гравцям відпочити, аби вони про фубол взагалі не думали. От тільки це ж треба не відпускати нікого до збірних 
|
|