sori
Member
|
|
Прошу простить дима за вопросы увидим ли мы какой либо футбол на тете в эти выходные если да то когда. на мегаспорте стоит трансляция матча чемпионата шотландии ,как вы относитесь к этому первенству и в целом какой его уровень стоит ли его смотреть?????ваше мнение как человека который знает британию и наконец последнее не думаете ли вы что в матче с италией нужно было дать больше времени гладкому и вообще пора наигрывать форвардов Гладкий , фомин селюк ,вечно перспективный милевский нужное подчеркнуть . нужна новая пара форвардов одним словом . эпоха шевы ушла человек не мотивирован совсем . ему нечего доказывать он выйграл всё что можно . чемпионом мира или европы сборная украины никогда не станет это лично моё мнение поэтому нужны новые форварды .как вы думаете ????? И уже точно последнее очевидно что блохин после цикла уходит кто может занять его место ???? Как по мне ему нужно было уходить после чемпионата мира победителем а вы как думаете ??? зарание спасибо . с огромным уважением
Отредактированно sori (2007-09-15 18:46:36)
|
|
2007-09-15 18:35:40 |
|
oleger
Member
|
|
привіт тет щось плануєх на ці вихідні дякую
|
|
2007-09-15 20:46:38 |
|
RainMan
Member
|
|
Добрый вечер Дмитрий!Хотелось бы у вас спросить-после прошествия 6-ти туров вы все еще считаете что Арсенал не станет чемпионом а ведь парни Венгера пока Одни демонстрируют волю к победе , да и Алмуния не так плох???
|
|
2007-09-15 23:47:33 |
|
|
Вечер добрый. Дмитрий, такое вопрос: что насчет хоккея? "Соколята" стартуют уже через недельку, поэтому интересно: договорились ли о правах на трансляции? И вопрос о гонках: будет хоть что-нибудь? Формула1, кажется, еще сезон показа на Мегаспорте, ДТМ и А1 Поверхность решила не показывать, но есть еще много достаточно интересных серий как кузовных, так и с открытыми колесами. Да и очень хочется снова послушать Тимура Чилачаву и Максима Подзигуна вместе. Спасибо.
|
|
2007-09-16 01:18:13 |
|
sori
Member
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
Вечер добрый. Дмитрий, такое вопрос: что насчет хоккея? "Соколята" стартуют уже через недельку, поэтому интересно: договорились ли о правах на трансляции? И вопрос о гонках: будет хоть что-нибудь? Формула1, кажется, еще сезон показа на Мегаспорте, ДТМ и А1 Поверхность решила не показывать, но есть еще много достаточно интересных серий как кузовных, так и с открытыми колесами. Да и очень хочется снова послушать Тимура Чилачаву и Максима Подзигуна вместе. Спасибо. | получается что вопрос к тому кто написал пост а где сейчас чилачава я его потерял?????? и инфа для автора поста вчера видел рекламу на мегаспорте сокол будут показывать там по моему если я не ошибаюсь первая трансляция в субботу с командой по моему динамо белгород в час дня и воскресенье точно только там в час дня в вокрисенье стоит спартак локо интересно как они это показывать будут перекличку что ли устроят .
|
|
2007-09-16 17:22:09 |
|
bats
Member
|
|
July написал:
bats написал:
И еще вопрос - конфликтоная ситуация в Испании разрешилась? В этот уик-энд удастся увидеть Барсу? |
"Війна" триває. І хоч у цьому турі ми покажемо 4 матчі, поєдинків Реала та Барси серед них немає. |
Везде пишут, что благодаря вмешательству LFP Барсу уже нормально можно смотреть за пределами Испании. Если это действительно так, огромная просьба показать сегодняшний матч. Поверьте, отсутствие трансляции суперматча Кальяри-Парма мы перенесем стоически...
|
|
2007-09-16 17:43:41 |
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
July написал:
bats написал:
И еще вопрос - конфликтоная ситуация в Испании разрешилась? В этот уик-энд удастся увидеть Барсу? |
"Війна" триває. І хоч у цьому турі ми покажемо 4 матчі, поєдинків Реала та Барси серед них немає. |
Везде пишут, что благодаря вмешательству LFP Барсу уже нормально можно смотреть за пределами Испании. Если это действительно так, огромная просьба показать сегодняшний матч. Поверьте, отсутствие трансляции суперматча Кальяри-Парма мы перенесем стоически... |
Вибачте, що означає "всюди"?? На парканах теж, буває, пишуть... У сьогоднішньому рішенні LFP жоден конкретний матч жодним словом не згадано. На сайті для бродкастерів чемпіонату Іспанії ось яка інформація: Please note that the signals of the matches we can offer today are: Murcia vs Atletico de Madrid Sevilla vs Recreativo
|
|
2007-09-16 19:04:46 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
sori
Member
|
|
Дим надеюсь поможите днепр в кубке уефа покажет трк украина а металист мы увидим??????? если есть инфа поделитесь и на вопосы которые задавал до этого надеюсь получить ответ с огромным уважением .
|
|
2007-09-16 23:03:26 |
|
hronos
Member
|
|
Мої вітання! 1.Чи не відомо Вам на коли перенесений матч 2-го туру Осасуна — Севілья? (чесно кажучи, навіть не уявляю, куди за такого щільного графіку ,в першу чергу це стосується Севільї, можна всунути памплонсько-андалуське протистояння) 2. Як вам дебютні матчі Снейдера в Реалі? Особисто мені, незрозуміло, чому такого талановитого хлопця не забрали з Аяксу ще кілька сезонів назад, адже Уеслі ще тоді явно "переріс" рівень Ердвізе (хоча може Аякс просто ціну набивав). 3. Може я щось пропустив... Алвеш — новий капітан Севільї? Схоже після того, як його таки вирвали з пазурів Челсі, як на радощах клуб одразу ж без докору сумління віддав капітанську пов'язку бразильцю (за що Дані віддячив уже в першому своєму матчі в Примері, двічі відзначившись у ролі асистента).
|
|
2007-09-17 12:50:31 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
Прошу простить дима за вопросы увидим ли мы какой либо футбол на тете в эти выходные если да то когда. на мегаспорте стоит трансляция матча чемпионата шотландии ,как вы относитесь к этому первенству и в целом какой его уровень стоит ли его смотреть?????ваше мнение как человека который знает британию и наконец последнее не думаете ли вы что в матче с италией нужно было дать больше времени гладкому и вообще пора наигрывать форвардов Гладкий , фомин селюк ,вечно перспективный милевский нужное подчеркнуть . нужна новая пара форвардов одним словом . эпоха шевы ушла человек не мотивирован совсем . ему нечего доказывать он выйграл всё что можно . чемпионом мира или европы сборная украины никогда не станет это лично моё мнение поэтому нужны новые форварды .как вы думаете ????? И уже точно последнее очевидно что блохин после цикла уходит кто может занять его место ???? Как по мне ему нужно было уходить после чемпионата мира победителем а вы как думаете ??? зарание спасибо . с огромным уважением |
Зрозуміло, що мене, з певних причин , цікавить шотландський чемпіонат. Я б Вам порадив подивится кілька матчів і визначитися хотіли б Ви цей футбол дивитися чи ні. Збірній не лише нові форварди потрібні. А ще й нові ігрові ідеї, подальший розвиток усієї системи збірних, щоб поповнення якісне було. Не думаю, що принциповим саме зараз є питання про те, скільки Гладкий мав зіграти. Якби зіграв більше і якби його "проковтнув" і не помітив італійський захист (що найвірогідніше сталося б), то що тоді? Важливіше як таких гравців, як Гладкий використовуватимуть у найближчому майбутньому, скільки в нього та інших молодих гравців буде міжнародного досвіду. Дуже цікаво, що він в ЛЧ покаже. Коли б не пішов Блохін, результат виступу на ЧС залишиться, як би хто до цього результату не ставився. Хто замість нього? Я ось так одразу і не згадаю українського тренера, який би захотів взяти це на себе. Бо бажання і впевненість у власних силах важливе значення матимуть. Адже робота чекатиме серйозна. Особливо з наближенням домашнього Євро.
|
|
2007-09-17 16:53:41 |
|
|
July
Администратор
|
|
oleger написал:
привіт тет щось плануєх на ці вихідні дякую |
Давайте домовимося ось як. Коли щось буде точно відомо, я про це тут повідомлю. Щоб Вам не довелося щотижня запитувати 
|
|
2007-09-17 16:56:11 |
|
|
July
Администратор
|
|
RainMan написал:
Добрый вечер Дмитрий!Хотелось бы у вас спросить-после прошествия 6-ти туров вы все еще считаете что Арсенал не станет чемпионом а ведь парни Венгера пока Одни демонстрируют волю к победе , да и Алмуния не так плох??? |
А хіба не чудово буде, якщо у "Арсенала" впевненість чемпіонська, про яку ми згадували раніше, з’являтиметься упродовж сезону, після кожного вдалого матчу? Так, у перших турах команда мало чим відрізнялася від минулорічного зразка. Але для "Арсенала" це, певною мірою, навіть плюс, бо це означає, що з втратою Анрі не втрачено нічого з фірмової гри. А здатність вигризати очки, не ламатися під тиском простішого, але жорсткішого футболу, та ще й на рівні достатньому для боротьби за титул, можа виховати в собі. Давайте далі дивитися, що з цього вийде 
|
|
2007-09-17 17:02:45 |
|
|
July
Администратор
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
Вечер добрый. Дмитрий, такое вопрос: что насчет хоккея? "Соколята" стартуют уже через недельку, поэтому интересно: договорились ли о правах на трансляции? И вопрос о гонках: будет хоть что-нибудь? Формула1, кажется, еще сезон показа на Мегаспорте, ДТМ и А1 Поверхность решила не показывать, но есть еще много достаточно интересных серий как кузовных, так и с открытыми колесами. Да и очень хочется снова послушать Тимура Чилачаву и Максима Подзигуна вместе. Спасибо. |
А1 ми будемо показувати Про матчі "Сокола" щось конкретне, пов’язане з усім сезоном, а не лише першим матчем, можна буде сказати трохи пізніше.
|
|
2007-09-17 17:05:22 |
|
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
Дим надеюсь поможите днепр в кубке уефа покажет трк украина а металист мы увидим??????? если есть инфа поделитесь и на вопосы которые задавал до этого надеюсь получить ответ с огромным уважением . |
Ми матч "Металіста" показувати не будемо. Це все, що мені відомо з приводу трансляції цього матчу.
|
|
2007-09-17 17:06:33 |
|
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
Мої вітання! 1.Чи не відомо Вам на коли перенесений матч 2-го туру Осасуна — Севілья? (чесно кажучи, навіть не уявляю, куди за такого щільного графіку ,в першу чергу це стосується Севільї, можна всунути памплонсько-андалуське протистояння) 2. Як вам дебютні матчі Снейдера в Реалі? Особисто мені, незрозуміло, чому такого талановитого хлопця не забрали з Аяксу ще кілька сезонів назад, адже Уеслі ще тоді явно "переріс" рівень Ердвізе (хоча може Аякс просто ціну набивав). 3. Може я щось пропустив... Алвеш — новий капітан Севільї? Схоже після того, як його таки вирвали з пазурів Челсі, як на радощах клуб одразу ж без докору сумління віддав капітанську пов'язку бразильцю (за що Дані віддячив уже в першому своєму матчі в Примері, двічі відзначившись у ролі асистента). |
1. Я ще не зустрічав інформації з цього приводу. Хоча може пропустив... 2. Снайдер,звичайно, талант. А те, що раніше не забрали...Можливо саме зараз і настав час йти йому до такої команди, як "Реал". Двадцять три роки не найгірший вік, щоб з Голландії вибиратися Хтозна чи грав би він так в Іспанії у 19-20. Голландський чемпіонат - школа хороша, і, як на мене, "пересидіти" в ній майже неможливо... 3. Мене теж здивувало, що Дані був капітаном. Але от у звітах про матч ані Marca, ані AS особливої уваги цьому не приділяють.
|
|
2007-09-17 17:34:42 |
|
|
sori
Member
|
|
Простите дима ещё раз но позволю себе продолжить ваше мучение своими вопросами , как вы думаете чехонолидзе в динамо это начало реаль ных перемен или просто очередная должность под знакомого господина суркиса??????? ведь лично моё мнение если бы он был так нужен в милане его просто не отпустили бы что динамо не делало бы . может я не специалист мне лично кажется именно так . и в этой связи вопрос номер два должность генирального директора с теми полномочиями, которые обрисовал суркис это не попытка сузить полномочия службы селекции и демьяна лично как вы думаете . на этом пока всё спасибо за ответы с огромным уважением. ах совсем забыл как будет выглядеть лига на плюсах какие коментаторы ???? и наконец почему трк украина делает ток шоу о лиге только в дни матчей шахтёра это их решение или условие преобритения прав на лигу у вас ????? вот теперь и правда всё с огромным уважением .
Отредактированно sori (2007-09-18 18:45:23)
|
|
2007-09-18 18:42:49 |
|
bats
Member
|
|
Дмитрий, снова вопрос по Испании. Сегодня на конференции НТВ-плюс Уткин написал: "О показе Испании. Мы получили письмо от наших партнёров о том, что разногласия между испанскими вещателями Медиапро и Аудиовисуаль улажены. Так что все центральные матчи возвращаются в эфир. Окончательный выбор вы увидите завтра в программе передач." (с)
Вы получали подобное письмо? Можно рассчитывать увидеть в субботу матч Барселона-Севилья?
Отредактированно bats (2007-09-19 19:30:31)
|
|
2007-09-19 19:29:40 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Здравствуйте, Дмитрий. Вместе с Вами переживал за ДИНАМО С РОМОЙ. Но не долго. Вернее по инерции волновался, но в душе где-то на 30 минуте понял что ничегошеньки у нас не поменялось. Ни тактики, ни стратегии. Вернее я и так об этом догадывался, , но всё же надеялся... Не знаю на что... Когда мяч у нас, ребята просто не знают что с ним делать, перепасовывают поперёк и в итоге теряют. Причём по одиночке у нас же неплохие футболисты есть, а игры нет. Бангура вот тока понравился. Один пытался что-то сделать. Быстрый, техничный, гибкий, несколько раз оставлял мяч остроумно, когда надо пытался брать игру на себя. Жаль что сломался. ЗУБАСТЫЙ ФОРВАРД. Ринкон - тихий ужас. Скажите, вы также разочарованы и считаете, что нас ждёт 1-2 очка в группе и разница мячей типа 2:14 или что-то положительное всё же углядели?
Отредактированно SteveY (2007-09-20 00:08:26)
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2007-09-20 00:06:11 |
|
kaka
Member
|
|
Дима пожалуйста порекомендуй ссылки на статистику чемпионатов Германии. Испаний. Англий и Италии ( заявки на сезон и статистику по составам команд на каждый матч). Огромное спасибо!
|
|
2007-09-20 02:16:26 |
|
Dimon
Member
|
|
Я цілком згоден зі SteveY. Додам лише, що і Сашо сподобався. Всі інші займалися всим чим завгодно, але не футболом. Хто бігав, хто стрибав, хто робив вигляд, що він щось робить, але не грали. Це була абсолятно безвольна поразка. Причому я і до гри ні на що не сподівався. А уже на 10й хвилині все стало зрозуміло. По - мойому ніяких шансів навідь на 3тє місце з такою грою у нас просто нема, судячи з того як Спортінг грав з МЮ. Хоча все може змінитися. Два тижні немалий строк, але на даний конкретний момент шансів - 0. Навіщо випускати Рінкона, гавця який просто не готовий зараз грати навідь на рівні чемп. України, і не включати в заявку Мілєвського. І до того ж лише Гіоане міг вийти в захист. По мойому Демян сам не розуміє, що він робить, що вже казати про команду. Залишається лише сподіватися на краще, і на те що минулий рік не повториться. Ваша думка з цього приводу. Дуже хочетьсмя почути її...
|
|
2007-09-20 11:34:57 |
|
sori
Member
|
|
Дим,как тебе абрамович , что ждёт челси после моуринью и главное что ждёт шеву ну жозе он выжил а дальше что ???????? Очень хочется получить твоё мнение с огромным уважение спасибо за репортаж получил огромное удовольствие
|
|
2007-09-20 16:24:06 |
|
oleger
Member
|
|
July написал:
oleger написал:
привіт тет щось плануєх на ці вихідні дякую |
Давайте домовимося ось як. Коли щось буде точно відомо, я про це тут повідомлю. Щоб Вам не довелося щотижня запитувати  |
ДОМОВИЛСЯ
тепер вискажуся по динамо вчора слухав твій коментар і бачив що ти дуже переживаєш за динамо я теж дуже переживав...
в мене в голові заклалися такі моменти з гри, враження : що досих пір робить в команді максим шацьких ? він же за весь матч мяч намагався отримати разів 5 (а ще можна пригадати як він зупиняє мячі - то з 5 разів толку з нього команді ніякої ) на мою думку його з успіхом замінив би корреа і (враховуючи що він зараз в команді 1 гравець , який вміє мислити на полі )зміг би віддати пас бангурі нормальний а то дивлюся на намагання всіх півзахісників віддати пас - і мені стає соромно - що динамо, моя улюблена команда ,грає в лізі чемпіонів
я думаю що суркіс вже шукає тренера давно ,але поки що не знайшов нормального і це значить що ми ще будемо позоритися під керівництвом демяна в цій лізі
можливо всі погані враження склалися на фоні гри роми , але як би там не було -грати так не можна
|
|
2007-09-20 19:44:34 |
|
SteveY
Забанен
|
|
Можно не волноваться. Теперь мы будем позориться с Й.Й. Сабо! Просто посмешеще из Динамо сделали. Дима, вы не распологаете никакой инфой по поводу назначения Сабо? Это надолго? Или как всегда. До первого обсера.
_______________________________________ success is the sum of small efforts, repeated day in and day out... --Robert Collier STEVE YZERMAN DETROIT RED WINGS
|
|
2007-09-21 11:30:10 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
Простите дима ещё раз но позволю себе продолжить ваше мучение своими вопросами , как вы думаете чехонолидзе в динамо это начало реаль ных перемен или просто очередная должность под знакомого господина суркиса??????? ведь лично моё мнение если бы он был так нужен в милане его просто не отпустили бы что динамо не делало бы . может я не специалист мне лично кажется именно так . и в этой связи вопрос номер два должность генирального директора с теми полномочиями, которые обрисовал суркис это не попытка сузить полномочия службы селекции и демьяна лично как вы думаете . на этом пока всё спасибо за ответы с огромным уважением. ах совсем забыл как будет выглядеть лига на плюсах какие коментаторы ???? и наконец почему трк украина делает ток шоу о лиге только в дни матчей шахтёра это их решение или условие преобритения прав на лигу у вас ????? вот теперь и правда всё с огромным уважением . |
На реальні зміни хочеться сподіватися. Не думаю, що йдеться про бажання прилаштувати знайомого. Та й досвід роботи в "Мілані" не варто недооцінювати. Не погоджуся з Вами в тому, що "Мілан" міг не відпустити. Якщо людина хоче піти, то який сенс її намагатися утримати ледь не силоміць. Ця нова посада безумовно має вплинути на розподіл функцій, впливу і ще бозна чого. Почекаємо перших результатів (зокрема подивимося, хто тренером новим буде), аби зрозуміти чи є якась від цього запрошення користь. На 1+1 буде спеціальна програма власного виробництва на додачу до трансляцій. Виходитиме вона на вихідних. Щодо ТРК, то ігрові дні чітко розділені між двома телекомпаніями, УЄФА вважає, що це необхідно.
|
|
2007-09-21 13:59:13 |
|
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
Дмитрий, снова вопрос по Испании. Сегодня на конференции НТВ-плюс Уткин написал: "О показе Испании. Мы получили письмо от наших партнёров о том, что разногласия между испанскими вещателями Медиапро и Аудиовисуаль улажены. Так что все центральные матчи возвращаются в эфир. Окончательный выбор вы увидите завтра в программе передач." (с)
Вы получали подобное письмо? Можно рассчитывать увидеть в субботу матч Барселона-Севилья? |
Я теж прочитав цей пост Уткіна і одразу зателефонував нашому директору аби з’ясувати що до чого. Інформацію про домовленості між "ворогами" поширили представники Mediapro, але це миттєво спростували їхні опоненти. У будь-якому випадку замовлення на цей тур виглядало як треба, і усі основні матчі ми покажемо. Є надія, що це означає, що можна знова буде нормально транслювати Іспанію.
|
|
2007-09-21 14:08:10 |
|
|