Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 69
July
Администратор

darvin написал:

Чи будуть якісь трансляціі на ТЕТ цими вихідними?А то на їх сайті нічого дізнатися не вдалось.

Має бути матч Вільярреал - Реал

2007-09-02 17:35:56
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

RainMan написал:

Дмитрий у меня к вам провокационный вопрос-за ког будете болеть в Противостоянии Селтик-Шахтер????:)

А чого Ви вважаєте, що це провокаційне питання? :)  Вони ж не з "Динамо" гратимуть. Тож відповідь очевидна.

2007-09-02 17:36:59
July
Администратор

Gerrard_8 написал:

Дмитре, чи бачили ви в дії колумбійського молодого хавбека Шермана Карденаса. Якщо так, то що можете сказати про його гру?

Повністю матчів за його участю не бачив. Щось читав, щось бачив на Youtube. Якщо буде можливість, подивлюся матчі "Букараманги" у цьому сезоні.

2007-09-02 17:38:34
hronos
Member

1)Слухав Ваш коментар в матчі Вільярреал — Реал, і мені здалося, що Ви чекали чогось визначного від Матіаса Фернандеса. Здається, навіть натякали на помилку Мануеля Пеллегриині — мовляв, краще було б випустити юне дарування з перших хвилин. Питання: чи Ви справді вважаєте, що вихід Матіаса у стартовому складі кардинально вплинув би на хід та результат матчу?
2)Ось теж хочу вивчити іспан. мову... Хотілося б дізнатися, а за яким методом Дмитро Джулай вивчив ,наскільки мені відомо, англ. та іспан. Може порекомендуєте якийсь оптимальний спосіб (я про швидкість і якість вивчення)? Дякую.

2007-09-03 13:45:54

July
Администратор

Тёма написал:

Добрый день,Дмитрий!!
В первую очередь хочу похвалить и поблагодорить за качественный коментарий и за то что взялись коментировать сразу 4 чемпионата(если не ошибаюсь)...!!!:)
1.как Вы думаете,такое провальное начало МЮ ни как не скажется в течени всего чемпионата?? показывает команды зрелищный футбол,да вот мало толку покамест...
2.Болтон-страшно подумат что команда уровня кубка уефа может вылететь во вторую лигу.!?!?! честно говоря не ожидал что хоть как нибудь проявят себя в матче с Редингом...далеко ошибался!!
3.Сможет ли Портсмут пробиться в 6 сильнейших команд чемпионата??вроде как и потратили достаточно....Реднап-опытный менеджер...купил только нужных игроков(Мунтари-центр поля, Нюджент-форвард,Утака-атакующий полузащитник)...зато даёт свои плоды...если сравнить с МЮ :)    не подскажете-всё таки какую роль исполняет О'Нил-центр. или правый полузащитник???
4.какие прогнозы даёте на следующий тур??
5.уж извините за столь много вопросов-я просто большой фан АПЛ...а знать мнения специалиста о таком чемпионата очень интересно!!!
6.Теперь насчёт Ла Лиги:валенсия-вильяреал 0-3 и ещё четыре результата просто шокирующих(моё мнение)...с чего бы такой невероятный и непредсазуемый старт...валеснсия,сарагоса и т.д.правда первый тур всего лишь был...но всё равно...четвертьфиналист Лиги и что бы проиграла на Месталье 0-3...извольте...
                           Заранее спасибо за ответы.
                                                                           С уважением,Артём

1. На кількість набраних очок вплине :) А коли Руні та Роналду знову гратимуть, побачимо що це за "провал".  Відставання ще не таке страшне, щоб на сполох бити.
2. А скільки років "Болтон" не був командою "рівня Кубка УЄФА"?? Нічого особливого не станеться якщо "Болтон" вилетить. Він значно нижче падав, аніж другий дивізіон. До Кубка УЄФА команду витягував Аллардайс, а для такої команді (вчора - бозна де, сьогодні - в Кубку УЄФА) втрата тренера, який її власне створив дуже болісною буває.
3. "Портсмут" у шістці? Не думаю. Захист поки що не надто переконливо виглядає, щоб на такий результат розраховувати. Але якщо заграють в обороні як на старті минулого сезону (один пропущений у шести матчах), то можна і про високе місце подумати.
P.S. О’Ніл, який вже до "Боро" перейшов, може і в центрі, і на фланзі зіграти.
4. Вибачте, але прогнози на конвейєрній основі це до Гідрометцентру :)  Якщо виникає бажання щось спрогнозувати, то я в трансляціях це кажу.
6. А "Вільярреал" півфіналістом ЛЧ був, то й що? У конкретному матчі він виявився сильнішим, організованішим за "Валенсію". Ось і результат. "Валенсія" повільною виглядала. Плюс вилучення...

2007-09-03 18:44:56
July
Администратор

hronos написал:

1)Слухав Ваш коментар в матчі Вільярреал — Реал, і мені здалося, що Ви чекали чогось визначного від Матіаса Фернандеса. Здається, навіть натякали на помилку Мануеля Пеллегриині — мовляв, краще було б випустити юне дарування з перших хвилин. Питання: чи Ви справді вважаєте, що вихід Матіаса у стартовому складі кардинально вплинув би на хід та результат матчу?
2)Ось теж хочу вивчити іспан. мову... Хотілося б дізнатися, а за яким методом Дмитро Джулай вивчив ,наскільки мені відомо, англ. та іспан. Може порекомендуєте якийсь оптимальний спосіб (я про швидкість і якість вивчення)? Дякую.

1. Чекав, бо знаю, що Маті на видатне здатен. Позиція на якій вийшов Россі, це - позиція Фернандеса. Схоже, що Пелегріні не вважає, що він готовий грати з перших хвилин. Нехай так. Але те, що у деяких епізодах першого тайму майстерності Фернандеса не вистачало, в цьому у мене сумнівів немає. А кардинально на хід та результат гри вплинула скорострільність "Реала" на початку другого тайму.
2. Англійську на курсах серйозно почав вчити, ще коли до школи ходив. Іспанську вже в університеті. Найоптимальніший спосіб - займатися регулярно. А методики, підручники та все інше, це вже на Ваш власний розсуд.

2007-09-03 18:51:17
sori
Member

July написал:

darvin написал:

Чи будуть якісь трансляціі на ТЕТ цими вихідними?А то на їх сайті нічого дізнатися не вдалось.

дим ну так а почему его не было или я нечто пропустил?????? и ещё  одно мегаспорт сам купил  евробаскет или у вас  права точнее   вы с ними поделились??

2007-09-04 16:28:15

July
Администратор

sori написал:

July написал:

darvin написал:

дим ну так а почему его не было или я нечто пропустил?????? и ещё  одно мегаспорт сам купил  евробаскет или у вас  права точнее   вы с ними поделились??

Сам не знаю, що там сталося. Вибачте за дезінформацію. Ніби мали показати цей матч.
Мегаспорт купив сам.

2007-09-05 17:15:58
oleger
Member

дмитро привіт
до тебе величезне прохання від всіх футбольних вболівальників
хочеться щоб ти нас інформував ,хоч перед вихідними , який матч збирається транслювати тет
хоч це беде як і цей раз - то ми хоч знатимемо чого і коли чекати
прохання якщо є можливість - то пиши будь ласка

дякую

2007-09-05 19:32:35

fabio
Member

P.S. В "Динамо" схоже вірять, що кризі набридне сидіти на одному місці і вона сама піде
Хорошо сказано, в самую точку.:)

2007-09-06 15:41:04

fabio
Member

Добрый день.
Дима каждый год в европейских чемпионатах появляетсься скромные команды-Золушки,которые показывают на протяжении первой половины сезона а иногда и весь сезон хорошие результаты, боряться чуть ли не за место в ЛЧ, например Кьево Дель Нери, Хетафе -Шустера, таже Аталанта Вавасорри. Кто на Ваш взгляд может удивить футбольную Европу в этом году?

2007-09-06 15:46:50

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день.
Помнится, ваш гендиректор обещал, что в новом телесезоне выйдут некоторые авторские аналитические программы. Хотелось бы узнать, а они действительно будут? В данном случае меня интересует футбол. Кроме Спортклуба что-то новенькое появится?  Например, под Лигу Чемпионов? 
Спасибо.

2007-09-06 16:46:44

July
Администратор

oleger написал:

дмитро привіт
до тебе величезне прохання від всіх футбольних вболівальників
хочеться щоб ти нас інформував ,хоч перед вихідними , який матч збирається транслювати тет
хоч це беде як і цей раз - то ми хоч знатимемо чого і коли чекати
прохання якщо є можливість - то пиши будь ласка

дякую

Домовилися. Тільки бачите ніби ж і написав минулого тижня, а вийшло..."як завжди".

2007-09-06 17:41:35
July
Администратор

fabio написал:

Добрый день.
Дима каждый год в европейских чемпионатах появляетсься скромные команды-Золушки,которые показывают на протяжении первой половины сезона а иногда и весь сезон хорошие результаты, боряться чуть ли не за место в ЛЧ, например Кьево Дель Нери, Хетафе -Шустера, таже Аталанта Вавасорри. Кто на Ваш взгляд может удивить футбольную Европу в этом году?

Мені здається, що на "Альмерію" в Іспанії варто увагу звернути. Тренер у них дуже хороший, та й взагалі проект амбіційний, цікаво побачити, що з цього вийде.
У Португалії "Марітіму" добре стартував. На цих ми подивимося у найближчому турі. Проти "Порту, на його полі. Зрозуміліше буде, що в них за претензії.
У Франції "попелюшки" зараз взагалі владу захопили :)  Здається, що хоч одна з цих команд спроможна довго нагорі залишатися, але матчів я не так багато французьких дивлюся, щоб це із впевненістю стверджувати.

2007-09-06 17:54:59
July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Добрый день.
Помнится, ваш гендиректор обещал, что в новом телесезоне выйдут некоторые авторские аналитические программы. Хотелось бы узнать, а они действительно будут? В данном случае меня интересует футбол. Кроме Спортклуба что-то новенькое появится?  Например, под Лигу Чемпионов? 
Спасибо.

Такі програми планувалися. Але поки що їх, на жаль, не буде.

2007-09-06 17:58:10
taison
Member

Чемпіоном Европи 2008 стане команда яка виграє нашу відбіркову групу.Не вірите?Доведено  Франціею (Евро-2000) і Греціню(Евро-2004).
З приводу цього у мене до Вас два питання:
1)Які шанси у України виграти Евро 2008?
2)Кого з фіналістів останнього чемпіонату світу ми не побачимо на чемпіонаті Европи 2008?

2007-09-08 15:29:15

Dimon
Member

Такі питання:1. кого ви вважаєте претендентом #1 на золотий м"яч у цьому році? ну хоча важкувато давати відповідь зараз, бо чемпи почалися не давно, але на даний момент. 2. Хто коментуватиме матчі ЛЧ на ТРК"Україна" і на 1+1?

2007-09-10 17:15:49

July
Администратор

taison написал:

Чемпіоном Европи 2008 стане команда яка виграє нашу відбіркову групу.Не вірите?Доведено  Франціею (Евро-2000) і Греціню(Евро-2004).
З приводу цього у мене до Вас два питання:
1)Які шанси у України виграти Евро 2008?
2)Кого з фіналістів останнього чемпіонату світу ми не побачимо на чемпіонаті Европи 2008?

1) Купити Playstaion
2) Якщо сьогодні не виграють, точно не побачимо Україну та Сербію. Англія продовжує серію вирішальних матчів. Всі інші ніби мають проходити...

2007-09-12 15:02:21
July
Администратор

Dimon написал:

Такі питання:1. кого ви вважаєте претендентом #1 на золотий м"яч у цьому році? ну хоча важкувато давати відповідь зараз, бо чемпи почалися не давно, але на даний момент. 2. Хто коментуватиме матчі ЛЧ на ТРК"Україна" і на 1+1?

1. З моїм пофігістичним ставленням до ЗМ відповіді менш банальної, аніж Кака дати не можу.
2. На ТРК їхні власні коментатори. 1+1 ніяк не визначиться.

2007-09-12 15:07:39
dee
Member

Доброго дня, Дмитре. Хотів у Вас запитати, які матчі першого туру Ліги Чемпіонів покажуть канали Спорт1, Спорт2(які - в прямому єфірі, а які - у запису), а які матчі показиватимуть канали 1+1 та Україна(окрім Динамо та Шахтаря)?
                                                                         З повагаю, Іван.

2007-09-12 17:36:02
http://www.britishfootball.com.ua/  
bats
Member

Присоединяюсь к вопросу по ЛЧ.  На сайте НТВ-плюс уже давно висят анонсы на матчи уик-энда и ЛЧ, на сайте же "Поверхности" зачем-то анонсируюся повторы (!).  Хоть Вы держите нас в курсе.

И еще вопрос - конфликтоная ситуация в Испании разрешилась?  В этот уик-энд удастся увидеть Барсу?

2007-09-13 17:55:59

fabio
Member

Дима добрый день.
Заранее прошу прощения за несколько провокационный вопрос.:))
Как вы относитесь к конфликту Воронина и Блохина?
И если можно ваше мнение о Блохине как будущем тренере Динамо Киев?
Нашему чудо-президенту по его же словам другого тренера и не надо.

2007-09-14 14:00:29

July
Администратор

dee написал:

Доброго дня, Дмитре. Хотів у Вас запитати, які матчі першого туру Ліги Чемпіонів покажуть канали Спорт1, Спорт2(які - в прямому єфірі, а які - у запису), а які матчі показиватимуть канали 1+1 та Україна(окрім Динамо та Шахтаря)?
                                                                         З повагаю, Іван.

18.09
Спорт1 Реал - Вердер
             Порту - Ліверпуль
Спорт2 Мілан - Бенфіка
             Шальке - Валенсія
Наступного дня: Марсель - Бешикташ, Олімпіакос - Лаціо, Челсі - Русенборг
19.09
Спорт1 Спортинг - Манчестер
             Арсенал - Севілья
Спорт2 Барселона - Ліон
             Фенербахче - Інтер
Наступного дня: Рейнджерс - Штуттгарт, ПСВ - ЦСКА
1+1 показуватиме матчі суперників Динамо по групі. ТРК у першому турі покаже Реал - Вердер, у другому - Валенсія - Челсі.

2007-09-14 21:54:29
July
Администратор

bats написал:

Присоединяюсь к вопросу по ЛЧ.  На сайте НТВ-плюс уже давно висят анонсы на матчи уик-энда и ЛЧ, на сайте же "Поверхности" зачем-то анонсируюся повторы (!).  Хоть Вы держите нас в курсе.

И еще вопрос - конфликтоная ситуация в Испании разрешилась?  В этот уик-энд удастся увидеть Барсу?

"Війна" триває. І хоч у цьому турі ми покажемо 4 матчі, поєдинків Реала та Барси серед них немає.

2007-09-14 21:55:17
July
Администратор

fabio написал:

Дима добрый день.
Заранее прошу прощения за несколько провокационный вопрос.:))
Как вы относитесь к конфликту Воронина и Блохина?
И если можно ваше мнение о Блохине как будущем тренере Динамо Киев?
Нашему чудо-президенту по его же словам другого тренера и не надо.

Частково я своє ставлення висловив у колонці для Газети24. Зрозуміло, що обидва вони мали б значно раніше порозумітися, аби до такого не доходило...Але тепер вже пізно і навряд чи це все на користь збірній...
Блохін в Динамо? У мене така перспектива ентузіазму не викликає, якщо чесно...

2007-09-14 21:58:41
Страниц: 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 ... 69   Тема закрыта
Перейти