July
Администратор
|
|
darvin написал:
Чи будуть якісь трансляціі на ТЕТ цими вихідними?А то на їх сайті нічого дізнатися не вдалось. |
Має бути матч Вільярреал - Реал
|
|
2007-09-02 17:35:56 |
http://elmundoesbalon.blogspot.com |
|
|
July
Администратор
|
|
RainMan написал:
Дмитрий у меня к вам провокационный вопрос-за ког будете болеть в Противостоянии Селтик-Шахтер???? |
А чого Ви вважаєте, що це провокаційне питання? Вони ж не з "Динамо" гратимуть. Тож відповідь очевидна.
|
|
2007-09-02 17:36:59 |
|
|
July
Администратор
|
|
Gerrard_8 написал:
Дмитре, чи бачили ви в дії колумбійського молодого хавбека Шермана Карденаса. Якщо так, то що можете сказати про його гру? |
Повністю матчів за його участю не бачив. Щось читав, щось бачив на Youtube. Якщо буде можливість, подивлюся матчі "Букараманги" у цьому сезоні.
|
|
2007-09-02 17:38:34 |
|
|
hronos
Member
|
|
1)Слухав Ваш коментар в матчі Вільярреал — Реал, і мені здалося, що Ви чекали чогось визначного від Матіаса Фернандеса. Здається, навіть натякали на помилку Мануеля Пеллегриині — мовляв, краще було б випустити юне дарування з перших хвилин. Питання: чи Ви справді вважаєте, що вихід Матіаса у стартовому складі кардинально вплинув би на хід та результат матчу? 2)Ось теж хочу вивчити іспан. мову... Хотілося б дізнатися, а за яким методом Дмитро Джулай вивчив ,наскільки мені відомо, англ. та іспан. Може порекомендуєте якийсь оптимальний спосіб (я про швидкість і якість вивчення)? Дякую.
|
|
2007-09-03 13:45:54 |
|
July
Администратор
|
|
Тёма написал:
Добрый день,Дмитрий!! В первую очередь хочу похвалить и поблагодорить за качественный коментарий и за то что взялись коментировать сразу 4 чемпионата(если не ошибаюсь)...!!! 1.как Вы думаете,такое провальное начало МЮ ни как не скажется в течени всего чемпионата?? показывает команды зрелищный футбол,да вот мало толку покамест... 2.Болтон-страшно подумат что команда уровня кубка уефа может вылететь во вторую лигу.!?!?! честно говоря не ожидал что хоть как нибудь проявят себя в матче с Редингом...далеко ошибался!! 3.Сможет ли Портсмут пробиться в 6 сильнейших команд чемпионата??вроде как и потратили достаточно....Реднап-опытный менеджер...купил только нужных игроков(Мунтари-центр поля, Нюджент-форвард,Утака-атакующий полузащитник)...зато даёт свои плоды...если сравнить с МЮ не подскажете-всё таки какую роль исполняет О'Нил-центр. или правый полузащитник??? 4.какие прогнозы даёте на следующий тур?? 5.уж извините за столь много вопросов-я просто большой фан АПЛ...а знать мнения специалиста о таком чемпионата очень интересно!!! 6.Теперь насчёт Ла Лиги:валенсия-вильяреал 0-3 и ещё четыре результата просто шокирующих(моё мнение)...с чего бы такой невероятный и непредсазуемый старт...валеснсия,сарагоса и т.д.правда первый тур всего лишь был...но всё равно...четвертьфиналист Лиги и что бы проиграла на Месталье 0-3...извольте... Заранее спасибо за ответы. С уважением,Артём |
1. На кількість набраних очок вплине А коли Руні та Роналду знову гратимуть, побачимо що це за "провал". Відставання ще не таке страшне, щоб на сполох бити. 2. А скільки років "Болтон" не був командою "рівня Кубка УЄФА"?? Нічого особливого не станеться якщо "Болтон" вилетить. Він значно нижче падав, аніж другий дивізіон. До Кубка УЄФА команду витягував Аллардайс, а для такої команді (вчора - бозна де, сьогодні - в Кубку УЄФА) втрата тренера, який її власне створив дуже болісною буває. 3. "Портсмут" у шістці? Не думаю. Захист поки що не надто переконливо виглядає, щоб на такий результат розраховувати. Але якщо заграють в обороні як на старті минулого сезону (один пропущений у шести матчах), то можна і про високе місце подумати. P.S. О’Ніл, який вже до "Боро" перейшов, може і в центрі, і на фланзі зіграти. 4. Вибачте, але прогнози на конвейєрній основі це до Гідрометцентру Якщо виникає бажання щось спрогнозувати, то я в трансляціях це кажу. 6. А "Вільярреал" півфіналістом ЛЧ був, то й що? У конкретному матчі він виявився сильнішим, організованішим за "Валенсію". Ось і результат. "Валенсія" повільною виглядала. Плюс вилучення...
|
|
2007-09-03 18:44:56 |
|
|
July
Администратор
|
|
hronos написал:
1)Слухав Ваш коментар в матчі Вільярреал — Реал, і мені здалося, що Ви чекали чогось визначного від Матіаса Фернандеса. Здається, навіть натякали на помилку Мануеля Пеллегриині — мовляв, краще було б випустити юне дарування з перших хвилин. Питання: чи Ви справді вважаєте, що вихід Матіаса у стартовому складі кардинально вплинув би на хід та результат матчу? 2)Ось теж хочу вивчити іспан. мову... Хотілося б дізнатися, а за яким методом Дмитро Джулай вивчив ,наскільки мені відомо, англ. та іспан. Може порекомендуєте якийсь оптимальний спосіб (я про швидкість і якість вивчення)? Дякую. |
1. Чекав, бо знаю, що Маті на видатне здатен. Позиція на якій вийшов Россі, це - позиція Фернандеса. Схоже, що Пелегріні не вважає, що він готовий грати з перших хвилин. Нехай так. Але те, що у деяких епізодах першого тайму майстерності Фернандеса не вистачало, в цьому у мене сумнівів немає. А кардинально на хід та результат гри вплинула скорострільність "Реала" на початку другого тайму. 2. Англійську на курсах серйозно почав вчити, ще коли до школи ходив. Іспанську вже в університеті. Найоптимальніший спосіб - займатися регулярно. А методики, підручники та все інше, це вже на Ваш власний розсуд.
|
|
2007-09-03 18:51:17 |
|
|
sori
Member
|
|
July написал:
darvin написал:
Чи будуть якісь трансляціі на ТЕТ цими вихідними?А то на їх сайті нічого дізнатися не вдалось. |
Має бути матч Вільярреал - Реал | дим ну так а почему его не было или я нечто пропустил?????? и ещё одно мегаспорт сам купил евробаскет или у вас права точнее вы с ними поделились??
|
|
2007-09-04 16:28:15 |
|
July
Администратор
|
|
sori написал:
July написал:
darvin написал:
Має бути матч Вільярреал - Реал | дим ну так а почему его не было или я нечто пропустил?????? и ещё одно мегаспорт сам купил евробаскет или у вас права точнее вы с ними поделились?? |
Сам не знаю, що там сталося. Вибачте за дезінформацію. Ніби мали показати цей матч. Мегаспорт купив сам.
|
|
2007-09-05 17:15:58 |
|
|
oleger
Member
|
|
дмитро привіт до тебе величезне прохання від всіх футбольних вболівальників хочеться щоб ти нас інформував ,хоч перед вихідними , який матч збирається транслювати тет хоч це беде як і цей раз - то ми хоч знатимемо чого і коли чекати прохання якщо є можливість - то пиши будь ласка
дякую
|
|
2007-09-05 19:32:35 |
|
fabio
Member
|
|
P.S. В "Динамо" схоже вірять, що кризі набридне сидіти на одному місці і вона сама піде *************** Хорошо сказано, в самую точку.
|
|
2007-09-06 15:41:04 |
|
fabio
Member
|
|
Добрый день. Дима каждый год в европейских чемпионатах появляетсься скромные команды-Золушки,которые показывают на протяжении первой половины сезона а иногда и весь сезон хорошие результаты, боряться чуть ли не за место в ЛЧ, например Кьево Дель Нери, Хетафе -Шустера, таже Аталанта Вавасорри. Кто на Ваш взгляд может удивить футбольную Европу в этом году?
|
|
2007-09-06 15:46:50 |
|
|
Добрый день. Помнится, ваш гендиректор обещал, что в новом телесезоне выйдут некоторые авторские аналитические программы. Хотелось бы узнать, а они действительно будут? В данном случае меня интересует футбол. Кроме Спортклуба что-то новенькое появится? Например, под Лигу Чемпионов? Спасибо.
|
|
2007-09-06 16:46:44 |
|
July
Администратор
|
|
oleger написал:
дмитро привіт до тебе величезне прохання від всіх футбольних вболівальників хочеться щоб ти нас інформував ,хоч перед вихідними , який матч збирається транслювати тет хоч це беде як і цей раз - то ми хоч знатимемо чого і коли чекати прохання якщо є можливість - то пиши будь ласка
дякую |
Домовилися. Тільки бачите ніби ж і написав минулого тижня, а вийшло..."як завжди".
|
|
2007-09-06 17:41:35 |
|
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Добрый день. Дима каждый год в европейских чемпионатах появляетсься скромные команды-Золушки,которые показывают на протяжении первой половины сезона а иногда и весь сезон хорошие результаты, боряться чуть ли не за место в ЛЧ, например Кьево Дель Нери, Хетафе -Шустера, таже Аталанта Вавасорри. Кто на Ваш взгляд может удивить футбольную Европу в этом году? |
Мені здається, що на "Альмерію" в Іспанії варто увагу звернути. Тренер у них дуже хороший, та й взагалі проект амбіційний, цікаво побачити, що з цього вийде. У Португалії "Марітіму" добре стартував. На цих ми подивимося у найближчому турі. Проти "Порту, на його полі. Зрозуміліше буде, що в них за претензії. У Франції "попелюшки" зараз взагалі владу захопили Здається, що хоч одна з цих команд спроможна довго нагорі залишатися, але матчів я не так багато французьких дивлюся, щоб це із впевненістю стверджувати.
|
|
2007-09-06 17:54:59 |
|
|
July
Администратор
|
|
Иван (Ювентуса фан). написал:
Добрый день. Помнится, ваш гендиректор обещал, что в новом телесезоне выйдут некоторые авторские аналитические программы. Хотелось бы узнать, а они действительно будут? В данном случае меня интересует футбол. Кроме Спортклуба что-то новенькое появится? Например, под Лигу Чемпионов? Спасибо. |
Такі програми планувалися. Але поки що їх, на жаль, не буде.
|
|
2007-09-06 17:58:10 |
|
|
taison
Member
|
|
Чемпіоном Европи 2008 стане команда яка виграє нашу відбіркову групу.Не вірите?Доведено Франціею (Евро-2000) і Греціню(Евро-2004). З приводу цього у мене до Вас два питання: 1)Які шанси у України виграти Евро 2008? 2)Кого з фіналістів останнього чемпіонату світу ми не побачимо на чемпіонаті Европи 2008?
|
|
2007-09-08 15:29:15 |
|
Dimon
Member
|
|
Такі питання:1. кого ви вважаєте претендентом #1 на золотий м"яч у цьому році? ну хоча важкувато давати відповідь зараз, бо чемпи почалися не давно, але на даний момент. 2. Хто коментуватиме матчі ЛЧ на ТРК"Україна" і на 1+1?
|
|
2007-09-10 17:15:49 |
|
July
Администратор
|
|
taison написал:
Чемпіоном Европи 2008 стане команда яка виграє нашу відбіркову групу.Не вірите?Доведено Франціею (Евро-2000) і Греціню(Евро-2004). З приводу цього у мене до Вас два питання: 1)Які шанси у України виграти Евро 2008? 2)Кого з фіналістів останнього чемпіонату світу ми не побачимо на чемпіонаті Европи 2008? |
1) Купити Playstaion 2) Якщо сьогодні не виграють, точно не побачимо Україну та Сербію. Англія продовжує серію вирішальних матчів. Всі інші ніби мають проходити...
|
|
2007-09-12 15:02:21 |
|
|
July
Администратор
|
|
Dimon написал:
Такі питання:1. кого ви вважаєте претендентом #1 на золотий м"яч у цьому році? ну хоча важкувато давати відповідь зараз, бо чемпи почалися не давно, але на даний момент. 2. Хто коментуватиме матчі ЛЧ на ТРК"Україна" і на 1+1? |
1. З моїм пофігістичним ставленням до ЗМ відповіді менш банальної, аніж Кака дати не можу. 2. На ТРК їхні власні коментатори. 1+1 ніяк не визначиться.
|
|
2007-09-12 15:07:39 |
|
|
dee
Member
|
|
Доброго дня, Дмитре. Хотів у Вас запитати, які матчі першого туру Ліги Чемпіонів покажуть канали Спорт1, Спорт2(які - в прямому єфірі, а які - у запису), а які матчі показиватимуть канали 1+1 та Україна(окрім Динамо та Шахтаря)? З повагаю, Іван.
|
|
2007-09-12 17:36:02 |
http://www.britishfootball.com.ua/ |
|
|
bats
Member
|
|
Присоединяюсь к вопросу по ЛЧ. На сайте НТВ-плюс уже давно висят анонсы на матчи уик-энда и ЛЧ, на сайте же "Поверхности" зачем-то анонсируюся повторы (!). Хоть Вы держите нас в курсе.
И еще вопрос - конфликтоная ситуация в Испании разрешилась? В этот уик-энд удастся увидеть Барсу?
|
|
2007-09-13 17:55:59 |
|
fabio
Member
|
|
Дима добрый день. Заранее прошу прощения за несколько провокационный вопрос. ) Как вы относитесь к конфликту Воронина и Блохина? И если можно ваше мнение о Блохине как будущем тренере Динамо Киев? Нашему чудо-президенту по его же словам другого тренера и не надо.
|
|
2007-09-14 14:00:29 |
|
July
Администратор
|
|
dee написал:
Доброго дня, Дмитре. Хотів у Вас запитати, які матчі першого туру Ліги Чемпіонів покажуть канали Спорт1, Спорт2(які - в прямому єфірі, а які - у запису), а які матчі показиватимуть канали 1+1 та Україна(окрім Динамо та Шахтаря)? З повагаю, Іван. |
18.09 Спорт1 Реал - Вердер Порту - Ліверпуль Спорт2 Мілан - Бенфіка Шальке - Валенсія Наступного дня: Марсель - Бешикташ, Олімпіакос - Лаціо, Челсі - Русенборг 19.09 Спорт1 Спортинг - Манчестер Арсенал - Севілья Спорт2 Барселона - Ліон Фенербахче - Інтер Наступного дня: Рейнджерс - Штуттгарт, ПСВ - ЦСКА 1+1 показуватиме матчі суперників Динамо по групі. ТРК у першому турі покаже Реал - Вердер, у другому - Валенсія - Челсі.
|
|
2007-09-14 21:54:29 |
|
|
July
Администратор
|
|
bats написал:
Присоединяюсь к вопросу по ЛЧ. На сайте НТВ-плюс уже давно висят анонсы на матчи уик-энда и ЛЧ, на сайте же "Поверхности" зачем-то анонсируюся повторы (!). Хоть Вы держите нас в курсе.
И еще вопрос - конфликтоная ситуация в Испании разрешилась? В этот уик-энд удастся увидеть Барсу? |
"Війна" триває. І хоч у цьому турі ми покажемо 4 матчі, поєдинків Реала та Барси серед них немає.
|
|
2007-09-14 21:55:17 |
|
|
July
Администратор
|
|
fabio написал:
Дима добрый день. Заранее прошу прощения за несколько провокационный вопрос. ) Как вы относитесь к конфликту Воронина и Блохина? И если можно ваше мнение о Блохине как будущем тренере Динамо Киев? Нашему чудо-президенту по его же словам другого тренера и не надо. |
Частково я своє ставлення висловив у колонці для Газети24. Зрозуміло, що обидва вони мали б значно раніше порозумітися, аби до такого не доходило...Але тепер вже пізно і навряд чи це все на користь збірній... Блохін в Динамо? У мене така перспектива ентузіазму не викликає, якщо чесно...
|
|
2007-09-14 21:58:41 |
|
|