Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 69
sori
Member

никогда про такую не слышал  а ещё где например в тв парке есть она или  нет???????    и ещё  дима у меня   вопрос после  трагической  гибели прокопенко  как вы оцениваете  возможность работы в шахтёре двух луческу разван тренер мирча спорт директор ваше  мнение по этому поводу????????  И последнее в проэкте 100%  Динамо на мегаспорте суркис сказал Бенгура это не заслуга службы селекции киевского динамо  это я его увидел и купил .  не думаете  ли вы дима что после    этих слов   службу селекции  пора попросить из  клуба мягко говоря  я вообще не помню последнюю удачу  службы селлекции и за что они деньги плолучают нне понимаю.

2007-08-20 13:21:42

July
Администратор

hronos написал:

Щодо Хетафе, я так зрозумів: не тренери тягнуть цей клуб за вуха на якісь висоти, а навпаки - Хетафе тягне своїх тренерів... :) Чи я знову щось наплутав?
А особисто Ви, вірете у те, що якщо Бронбю грав би у Примері, він би ,наприклад, пропустив там у свої ворота 33 мячі (Барса ,для порівняння, стільки ж пропустила)? Чи виграти і зіграти у нічию в двох колах з Реалом, або вистояти проти Барси 1:1, а ще краще - розбити 3:0 Валенсію - це ,звичайно, звучить якось банально, проте для Бронбю й цього для початку вистачить. Дякую.

Є достатньо прикладів того, як тренери витягували клуб на захмарну висоту :) У випадку з "Хетафе" ми маємо справу із обопільною допомогою. І тренери зрештою йдуть на підвищення, і клуб позицій не втрачає.
А я не знаю щоб зробив би "Брондбю" :) . Це теоретизувати ми можемо, припускати як би воно було... Забавка, як на мене, безрезультатна.
P.S. А на Касорлу давайте дивитися. Він сам зараз має розуміти наскільки важливий попереду сезон.

2007-08-20 13:33:54
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
July
Администратор

sori написал:

dee написал:

.

я  могу быть не прав но из конференции  Самойленко можно сделать вывод что речь идти может  о  Англии по одному матчу в туре но как сказал самойленко они ещё  думают давать или нет . а кстати иван вопрос к вам как к человеку ,который написал пост  откуда у вас инфа о том что тет купил у поверхности какие либо чемпионаты .   я лично такого не слышал . А теперь 2 вопроса к диме от себя я смотрел програмку на будущие выходные и почти не увидел     в ней испании неужели  испания почти вся перешла на спорт два .  и ещё оцените плиз шансы днепра после ничейной игры на своём поле . И последнее  дима может поможите мне в   какой из газет можно найти програмку  на все каналы поверхности ато на спорт один она есть почти у всех а вот спорт два  приходится брать с сайта а доступ к сетке есть не всегда . зарание спасибо дима за ответы с огромным уважением .

Можу тільки порадити перевіряти програму на сайті, або ж купувати у четвер "Футбол" Справа в тому, що програму у більшість видань ми маємо здавати заздалегідь. Сьогодні-завтра, наприклад, має бути програма на наступний тиждень, а інформація по іспанським матчам, коли саме який відбуватиметься, буде лише наступного понеділка.

2007-08-20 13:40:41
July
Администратор

dee написал:

Доброго дня, Дмитре.

Вибачте, що в мене питання, яке не зовсім стосується каналів Спорт1 та Спорт2, але все одно хвилює будь-якого вболівальника. Чи правда, що телеканал ТЕТ придбав у вашої телекомпанії права на показ матчів європейскіх чемпіонатів? Якщо це правда, то хвилює питання, в якому обсязі будуть трансляції на каналах Спорт1 та Спорт2. Дякую за відповідь.

З повагаю, Іван.

Якщо щось і буде, то на обсяг наших трансляцій це не впливатиме.

2007-08-20 13:41:59
July
Администратор

JASON написал:

Доброго дня доби пане Джулай :)
В мене запитання стосовно нашого футболу. Як коментатор, що коментує багато європейських чемпіонатів, чи є прогрес у чемпіонату Украіни у напрямку Європи, та чи є перспективи у украинських команд в цьогорічніх європейський кампаниї, та насамперед у "Динамо", чи є в команді, на Ваш погляд, криза, та що потрібно змінити, щоб гра команди стала переконливою, та змістовною?

А за якими критеріями будемо оцінювати прогрес чемпіонату? Більше стало телетрансляцій....А ще що? Що, на Вашу думку, слід брати до уваги?
Європейські перспективи команд. Знов таки треба з термінологією визначитися. Виграш трофею :)  ми вважаємо перспективою чи просто участь у груповому турнірі чи то ЛЧ, чи то Кубка УЄФА? Чи ще й якість гри приплетемо сюди?
Те, що є в "Динамо" кризою вже не назвеш. Це таке собі болотне існування без чітко визначених орієнтирів. Жити від матчу до матчу і від турніру до турніру - теж ніби життя, але воно більше на лотерею схоже. Вгадали з тренером/трансфером чи ні, пощастило з жеребом чи ні... А щоб стало інакше змінити потрібно дуже багато всього. Насамперед, вибудувати чітку структуру клубу, що відповідала б стратегії його розвитку. Якщо така стратегія взагалі існує.

2007-08-20 14:13:58
July
Администратор

sori написал:

никогда про такую не слышал  а ещё где например в тв парке есть она или  нет???????    и ещё  дима у меня   вопрос после  трагической  гибели прокопенко  как вы оцениваете  возможность работы в шахтёре двух луческу разван тренер мирча спорт директор ваше  мнение по этому поводу????????  И последнее в проэкте 100%  Динамо на мегаспорте суркис сказал Бенгура это не заслуга службы селекции киевского динамо  это я его увидел и купил .  не думаете  ли вы дима что после    этих слов   службу селекции  пора попросить из  клуба мягко говоря  я вообще не помню последнюю удачу  службы селлекции и за что они деньги плолучают нне понимаю.

Чутки про можливість появи в "Шахтарі" Луческу-молодшого ще минулого року з’явилися і з Віктором Євгеновичем (світла йому пам’ять) цей план не пов’язаний, бо він був народним депутатом і у клубі вже не працював.
Я теж цього не розумію. Але якщо замість кадрових змін президент клубу сам займається селекцією, то не варто розраховувати на успішну роботу відповідної служби...

2007-08-20 14:21:44
sori
Member

То что такие    планы   были   я знаю дима поэтому и спросил ваше мнение насколько такая   спарка была бы полезна  для шахтёра.  Ивообще о младшем луческу ,как о   тренере, как по мне  и динамо и шахте  нужен тренер голодный до трофеев молодой  и с амбициями  вроде тренера стяуа   ,как его оларою кажется  .  ни улье  ни луческу  ничего доказывать уже    не надо они своё имя  создали уже  .Я  вообще думаю что тренер живой человек и после некотрых достижений многие вообще  могут поехать  на восток зарабатывать себе пенсию  .  ВЫ  говорите  о кадровых переменах   в службе селекции например  ну хорошо кого и на кого менять нужно было бы вообще какие шаги делать   просто из области фантазии   поскольку   как я   понимаю руководство нашего  клуба хранит   некие мифические традиции . шахте  в  этом смысле проще у них   в  европейском смысле  традиций   нет они создают живой организм , а мы храним традиции  и вообще если бы   суркис хотел тренера иностранца   он бы его пригласил просто     нет жилания хранить традиции  проще  .Какое ваше мнение дима по этому поводу

2007-08-20 15:33:26

July
Администратор

taison написал:

Дмитро,під час коментування одного із англійських ретро-матчів(здається Бернлі - Тоенхем) Ви сказали що Спорт-1 скоро покаже ретро-матч за участю збірних Англії та СРСР.Чи буде така трансляція?І якщо так, то коли?
Дякую.

Обов’язково буде. Зараз не можу точно сказати коли саме, але у найближчих архівних трансляціях спробуємо назвати приблизну дату. Звичайно, що й на сайті ця інформація буде.

2007-08-21 13:34:17
JASON
Member

July написал:

А за якими критеріями будемо оцінювати прогрес чемпіонату?
Те, що є в "Динамо" кризою вже не назвеш. Це таке собі болотне існування без чітко визначених орієнтирів. Жити від матчу до матчу і від турніру до турніру - теж ніби життя, але воно більше на лотерею схоже. Вгадали з тренером/трансфером чи ні, пощастило з жеребом чи ні... А щоб стало інакше змінити потрібно дуже багато всього. Насамперед, вибудувати чітку структуру клубу, що відповідала б стратегії його розвитку. Якщо така стратегія взагалі існує.

Дякую за відповідь.

Щодо прогрессу то хотілось бачити чемпіонат де не 2 команди вирішують між собою хто виграє, а команди 4-5, та щоб ігри були не такі як "Динамо - Карпати", коли голи є результатами грубійщих помилок практично неіснуючого захисту.
Щодо шляху до європеїзації чемпіонату, то хотілося щоб команди грали змістовно, щоб вихід на європейску арену став звичним буденним та самособою зрозумілим. А не вповзання в турнір з надією виповзти в КУЄФА. "Шахтар" ще намагається боротися, а Динамо, цеж бо суцільний сором, навіщо взагалі заявлятися на участь в турнірі, якщо так грати і так представляти країну для мене загадка. Сподіваюсь, що "Дніпро" не скине оберти, а буде прогрессувати і змінить стан речей в турнірі 2х команд де заявлено 16 - чемпіонат України, перетвориться на подобу чемпіонату країни.

Щодо "Динамо" дуже влучно сказали - болото. Та одна річ, коли просто спостерігаеш його, а інше коли про нього пишеш.... Коли пишеш для "своїх" - національна аудиторія, це одна ситуація: всі все розуміють. самі спостерігають, навіть тобі співчувають, що тебе змусили в такому копатися, та ще шукати приводу для оптимізму, а от коли для іноземної аудиторії...
Пригадуютьтся слова з класичної п'єси: "Начеб-то ми не винуваті, а так соромно, так соромно". Коли задача постає писати на тему гри української команди в європейському чемпіонаті чи про подію в українському чемпіонаті починаєш заздрити європейським журналістам, що пишуть про команди з чемпіонатів розвиненої Європи, в них є хоч якась зміна в написаному. А тут що виступи команд на євроарені, що поведінка тренерів: один шапкою кидається, суддів вічно сварить, а інший тільки і говорить, що не знає, то не знає, що робити з гравцями, то не знає що такого знайшли в грі "Ліона", який вчисту переграв його команду, та можна сказати, що пощадив не забивши по повній програмі. Моя мрія, як громадянина України та спортивного глядача, що український футбол стане національною гордістю, що про виступи команд буде що говорити, а не жити від скандалу до скандалу, від сорому до сорому. Щоб вихід національної команди не ЧМ не був чимось незвичайним, а став буденим і очікуваним. Щоб на питання іноземців про гру команд наших було що розповісти і що з гордістю описати в розповідді про матч, а не просити ще трохи часу на написання, щоб змогти вижати щось оптимістичне. Хвала Богу інформаційні агенства пишуть стисло й черство : подія, факт, трохи опису.
Взагалі, мені здається, що "Динамо", після успіху команди Лобановського , та продажу гравців, повірило, що зможе стати таким собі українським "Аяксом" - вирощувати гравців, та продавати їх.

Як Ви вважаете, чи зміниться коли-небудь стан справ в "Динамо", чи зможемо ми коли-небудь гордитися своїми командами, чи процесс прогрессу дуже повільний і близький до відсутньго і сподіватися на краще не доводиться?

2007-08-21 21:00:23

Иван (Ювентуса фан).
Member

Добрый день.
Дмитрий, такой вопрос: я понимаю, что сейчас раскрывать наполнение пакетов никто не будет, но, может вы знаете, реально ли увидеть там телеканалы Sky Sports и BBC - интересуют те, по которым можно посмотреть за английским футболом низших лиг.
Спасибо за ответ.

2007-08-22 13:28:24

RainMan
Member

Добрый Вечер.
У меня такой вопрос:Сколь ,на ваше мнение,реальны преспективы Шахтера в ЛЧ в этом сезоне и как вы очениваете приобретение Шахтером Вильяна????
Каковы шансы у этой команды на прохождения группового этапа ЛЧ?????
PS:Дмитрий как ты считаеш что должно сделать Динамо для выхода из кризиса???

Отредактированно RainMan (2007-08-22 22:22:22)

2007-08-22 22:19:58

July
Администратор

JASON написал:

July написал:

А за якими критеріями будемо оцінювати прогрес чемпіонату?

Дякую за відповідь.

Щодо прогрессу то хотілось бачити чемпіонат де не 2 команди вирішують між собою хто виграє, а команди 4-5, та щоб ігри були не такі як "Динамо - Карпати", коли голи є результатами грубійщих помилок практично неіснуючого захисту.
Щодо шляху до європеїзації чемпіонату, то хотілося щоб команди грали змістовно, щоб вихід на європейску арену став звичним буденним та самособою зрозумілим. А не вповзання в турнір з надією виповзти в КУЄФА. "Шахтар" ще намагається боротися, а Динамо, цеж бо суцільний сором, навіщо взагалі заявлятися на участь в турнірі, якщо так грати і так представляти країну для мене загадка. Сподіваюсь, що "Дніпро" не скине оберти, а буде прогрессувати і змінить стан речей в турнірі 2х команд де заявлено 16 - чемпіонат України, перетвориться на подобу чемпіонату країни.

Щодо "Динамо" дуже влучно сказали - болото. Та одна річ, коли просто спостерігаеш його, а інше коли про нього пишеш.... Коли пишеш для "своїх" - національна аудиторія, це одна ситуація: всі все розуміють. самі спостерігають, навіть тобі співчувають, що тебе змусили в такому копатися, та ще шукати приводу для оптимізму, а от коли для іноземної аудиторії...
Пригадуютьтся слова з класичної п'єси: "Начеб-то ми не винуваті, а так соромно, так соромно". Коли задача постає писати на тему гри української команди в європейському чемпіонаті чи про подію в українському чемпіонаті починаєш заздрити європейським журналістам, що пишуть про команди з чемпіонатів розвиненої Європи, в них є хоч якась зміна в написаному. А тут що виступи команд на євроарені, що поведінка тренерів: один шапкою кидається, суддів вічно сварить, а інший тільки і говорить, що не знає, то не знає, що робити з гравцями, то не знає що такого знайшли в грі "Ліона", який вчисту переграв його команду, та можна сказати, що пощадив не забивши по повній програмі. Моя мрія, як громадянина України та спортивного глядача, що український футбол стане національною гордістю, що про виступи команд буде що говорити, а не жити від скандалу до скандалу, від сорому до сорому. Щоб вихід національної команди не ЧМ не був чимось незвичайним, а став буденим і очікуваним. Щоб на питання іноземців про гру команд наших було що розповісти і що з гордістю описати в розповідді про матч, а не просити ще трохи часу на написання, щоб змогти вижати щось оптимістичне. Хвала Богу інформаційні агенства пишуть стисло й черство : подія, факт, трохи опису.
Взагалі, мені здається, що "Динамо", після успіху команди Лобановського , та продажу гравців, повірило, що зможе стати таким собі українським "Аяксом" - вирощувати гравців, та продавати їх.

Як Ви вважаете, чи зміниться коли-небудь стан справ в "Динамо", чи зможемо ми коли-небудь гордитися своїми командами, чи процесс прогрессу дуже повільний і близький до відсутньго і сподіватися на краще не доводиться?

Якщо вже історично склалося, що є 2 команди (приклад - Шотландія), то змінити ситуацію не так вже й легко. Але це не означає, що у чемпіонаті не може бути самобутніх команд. Але у нас їх майже немає. Я зараз  намагаюся регулярно дивитися матчі південноамериканських чемпіонатів (зокрема уругвайського, чилійського, колумбійського) і перше, що в око впадає - люди намагаються грати у футбол. Ні, і про захист там думають. Але в тому-то й справа, що думають! Тобто виходять на поле не "панщину" відбувати, а творити, проживати ці 90 хвилин згідно зі своїм розумінням гри.
У нас інакше. Це проблема не лише футбольна. Люди скуті, хронічно не здатні на самостійність, люди, яких лякає свобода, не можуть нічого зробити ані для себе, ані для країни.
Якщо їх влаштовує розписувати матчі "три в три", вони це робитимуть. Якщо вони звикли готувати молодь до легкоатлетичних рекордів, а не до футболу, так воно й триватиме. Ви ж подивіться з якою недовірою ставляться до іноземних тренерів, і як радіють їхнім невдачам. Згадайте Ко Адріансе. Провал? А може йому "допомогли" провалитися?
P.S. Думаєте "Динамо" прагне бути "Аяксом"? Ой не так це. Інакше б не сидів зараз Алієв у дублі...До речі, ось ще один показник, який, на мою думку, треба брати до уваги. Кількість гравців вихованих у цьому чемпіонаті для сильніших ліг. Ви подивіться на малесенький Уругвай і порахуйте скільки тамтешніх гравців зараз виступає у Європі.

2007-08-24 15:47:16
July
Администратор

Иван (Ювентуса фан). написал:

Добрый день.
Дмитрий, такой вопрос: я понимаю, что сейчас раскрывать наполнение пакетов никто не будет, но, может вы знаете, реально ли увидеть там телеканалы Sky Sports и BBC - интересуют те, по которым можно посмотреть за английским футболом низших лиг.
Спасибо за ответ.

Без шансів, Іване. у цих каналів немає міжнародних версій. А права на змагання, які вони транслюють у них лише на територію Великобританії.

2007-08-24 15:49:23
July
Администратор

RainMan написал:

Добрый Вечер.
У меня такой вопрос:Сколь ,на ваше мнение,реальны преспективы Шахтера в ЛЧ в этом сезоне и как вы очениваете приобретение Шахтером Вильяна????
Каковы шансы у этой команды на прохождения группового этапа ЛЧ?????
PS:Дмитрий как ты считаеш что должно сделать Динамо для выхода из кризиса???

Вільян - цікавий гравець. Тільки здається, що зарано до Європи приїхав. Але якщо у "Шахтарі" впевнені, що він вже зараз потрібен, то чому б не придбати зараз (та ще й "Ліон" серед інших обійти)?
Шанси на вихід з групи ще зарано оцінювати. Попереду матчі-відповіді у кваліфікації.
P.S. В "Динамо" схоже вірять, що кризі набридне сидіти на одному місці і вона сама піде :)

2007-08-24 15:53:26
JASON
Member

July написал:

Тобто виходять на поле не "панщину" відбувати, а творити, проживати ці 90 хвилин згідно зі своїм розумінням гри.
У нас інакше. Це проблема не лише футбольна. Люди скуті, хронічно не здатні на самостійність, люди, яких лякає свобода, не можуть нічого зробити ані для себе, ані для країни.
Якщо їх влаштовує розписувати матчі "три в три", вони це робитимуть. Якщо вони звикли готувати молодь до легкоатлетичних рекордів, а не до футболу, так воно й триватиме. Ви ж подивіться з якою недовірою ставляться до іноземних тренерів, і як радіють їхнім невдачам. Згадайте Ко Адріансе. Провал? А може йому "допомогли" провалитися?
P.S. Думаєте "Динамо" прагне бути "Аяксом"? Ой не так це. Інакше б не сидів зараз Алієв у дублі...До речі, ось ще один показник, який, на мою думку, треба брати до уваги. Кількість гравців вихованих у цьому чемпіонаті для сильніших ліг. Ви подивіться на малесенький Уругвай і порахуйте скільки тамтешніх гравців зараз виступає у Європі.

Щодо Алієва, то мені так здаеться, що нікому, з нормальних покупців, він не потрібний і пропозицій, що задовольнили би "Динамо" просто нема, та й якщо подивитися він більше відзначався поведінкою недуже спортивною, згадати б лише бійку за виконання штрафного. Тому і простіше "Динамо" тримати його в своїй власності, орендуючи його інколи, може трапиться диво і людина почне грати.
Щодо тренувань, то мені здається, що Дем'яненко сам не докінця знає що і як треба робити. Як ассистент тренера він гарний, але як головний тренер... Та і якщо згадати, то після ери Лобановського сага "Пік форми" стала основною билиною, якою щедро частували пресу і уболівальників. Мені іноді здається, що самі функціонери в "Динамо" не знають, що роботи, тому і постійно поширюють байку про "Збереження традицій".

Щодо уругвайців, то я нажаль в повній мірі не володію інформацією, все що чув в останній час, що Рекоба почав думати знову пограти в футбол, подумуючи пійти з "Інтеру". А щодо гравців уругвайців, то тут спливає в пам'яті Шевантон, що граючи за "Лечче" демонстрував дуже гарну гру, часто забивав, йому пророкували місце в одній з топ команд Італії, говорили, що "Мілан" планував його купити. Простіше кажучи всі спеціалісти сходились на тому, що місце в одній з топ команд, що бореться за першість в своїй краіні та "Лізі Чемпіонів" йому гарантоване. Проте сталося, як відомо, не зовсім так. Оптимістичним був його перехід у "Севілью", хоча почалося все в команді для нього не дуже гарно, але зараз начебто вже все гаразд.

Щодо тренерів в Україні то питання неоднозначне. Адріансе вибрав не ту команду. Металург більше відзначається за полем ніж на ньому. Варто згадати скільки галасу постійно сходило від команди. Чого один пан Селюк вартий... Стосовно довіри, то глянути можна на "Шахтар": як Луческу шапками не кидається, як не виправдовує свої невдачі суддійськими помилками, як не продовжує надавати результат, що явно не відповідає інвестиціям в команду, а пан Ахмєтов каже, що Луческу тренер команди і так воно і буде.

Отредактированно JASON (2007-08-26 18:10:52)

2007-08-26 18:06:56

Иван (Ювентуса фан).
Member

Барселона - Расинг - опять проблемы с сигналом в Испании? Что ж они там творят...

2007-08-26 20:33:27

RainMan
Member

Дмитрий не считаете ли вы что Арсенал прежде времменно списывают с борьбы за чемпионство , ведь уход Анри это не такая уж большая проблема при оставшихся Сеске и ван Перси,им бы вртаря хорошего и все б вообще было ОК!!!????

2007-08-27 10:14:55

July
Администратор

RainMan написал:

Дмитрий не считаете ли вы что Арсенал прежде времменно списывают с борьбы за чемпионство , ведь уход Анри это не такая уж большая проблема при оставшихся Сеске и ван Перси,им бы вртаря хорошего и все б вообще было ОК!!!????

Після трьох-чотирьох матчів з тридцяти восьми майже все передчасно, але ж є і речі, що мимохіть в око впадають. Про воротаря Ви самі кажете...
Останнім часом будь-яка команда, що ПЛ виигравала робила це з якоюсь неминучістю. Було відчуття, що як би там матч не складався, вони його зможуть виграти. "Арсенала" це насамперед стосувалося у сезоні 2003/2004.
Зараз відчуття такого немає. З різних причин. Слабка гра Лемана на старті лише одна з них. Втрата Анрі може на користь піти команді, якщо ті ж такі Сеск і Ван Персі більше на себе відповідальності братимуть. Але це те, що стосується лідерства, а ще й забивати потрібно скільки він забивав.
Буває, що команда по ходу сезону на монстра-чемпіона перетворюється, як це з "Реалом" сталося, але чи достатньо у "Арсенала" для такого перетворення сил та ресурсів сказати зараз важко. Швидше ні, аніж так.
Єдине у чому можна бути впевненим - якщо "Арсенал" боротиметься за чемпіонство, то робитиме це красиво, так, що навіть невдачі його запам’ятовуватимуться більше, аніж перемоги деяких інших команд :)

2007-08-28 12:40:18
Тёма
Member

Добрый день,Дмитрий!!
В первую очередь хочу похвалить и поблагодорить за качественный коментарий и за то что взялись коментировать сразу 4 чемпионата(если не ошибаюсь)...!!!:)
1.как Вы думаете,такое провальное начало МЮ ни как не скажется в течени всего чемпионата?? показывает команды зрелищный футбол,да вот мало толку покамест...
2.Болтон-страшно подумат что команда уровня кубка уефа может вылететь во вторую лигу.!?!?! честно говоря не ожидал что хоть как нибудь проявят себя в матче с Редингом...далеко ошибался!!
3.Сможет ли Портсмут пробиться в 6 сильнейших команд чемпионата??вроде как и потратили достаточно....Реднап-опытный менеджер...купил только нужных игроков(Мунтари-центр поля, Нюджент-форвард,Утака-атакующий полузащитник)...зато даёт свои плоды...если сравнить с МЮ :)    не подскажете-всё таки какую роль исполняет О'Нил-центр. или правый полузащитник???
4.какие прогнозы даёте на следующий тур??
5.уж извините за столь много вопросов-я просто большой фан АПЛ...а знать мнения специалиста о таком чемпионата очень интересно!!!
6.Теперь насчёт Ла Лиги:валенсия-вильяреал 0-3 и ещё четыре результата просто шокирующих(моё мнение)...с чего бы такой невероятный и непредсазуемый старт...валеснсия,сарагоса и т.д.правда первый тур всего лишь был...но всё равно...четвертьфиналист Лиги и что бы проиграла на Месталье 0-3...извольте...
                           Заранее спасибо за ответы.
                                                                           С уважением,Артём

2007-08-28 17:05:58

hronos
Member

Антоніо Пуерта помер - жах! Востаннє бачив його обличчя під час трансляції з Хетафе - аж моторошно стає... Хоча ,звісно, наймоторошніше зараз вагітній вдові. І ,здавалось, ніби людину на ноги поставили... куди тільки "лікарі" дивлися, і як вони дивитимуться у вічі вдові (наскільки я розумію, першими його оглядали клубні "лікарі")?! А медогляди усі ці тоді для чого?! Питання є - людини немає... Жах!

2007-08-29 02:03:11

taison
Member

Дмитре, як на Вашу думку, з моральноъ точки зору чи треба після трагедії с Пуертою(царство йому небесне) проводити матч за Суперкубок 31-ого числа?
Я читав інтервью Кержакова і він сказав що просто не знає як команда може зіграти з Міланом.У команді зараз жахлива атмосфера із-за цієї трагедії.
На мою думку матч треба чи перенести чи взагалі турнір не розігрувати в цьому році.Футбол футболм але коли стається ТАКЕ стає не до футболу.
А як Ви гадаєте?

2007-08-30 10:44:09

July
Администратор

taison написал:

Дмитре, як на Вашу думку, з моральноъ точки зору чи треба після трагедії с Пуертою(царство йому небесне) проводити матч за Суперкубок 31-ого числа?
Я читав інтервью Кержакова і він сказав що просто не знає як команда може зіграти з Міланом.У команді зараз жахлива атмосфера із-за цієї трагедії.
На мою думку матч треба чи перенести чи взагалі турнір не розігрувати в цьому році.Футбол футболм але коли стається ТАКЕ стає не до футболу.
А як Ви гадаєте?

Розумієте, "Мілан" був готовий зіграти пізніше. Але виходить, що саме президент "Севільї" вирішив, що грати слід саме сьогодні. Він це пояснює тим, що каледар і без того перевантажений. Думаю, що просто не треба було розігрувати Суперкубок цього року.

2007-08-31 16:49:34
darvin
Member

Чи будуть якісь трансляціі на ТЕТ цими вихідними?А то на їх сайті нічого дізнатися не вдалось.

2007-09-01 11:51:56

RainMan
Member

Дмитрий у меня к вам провокационный вопрос-за ког будете болеть в Противостоянии Селтик-Шахтер????:)

2007-09-01 21:13:22

Gerrard_8
New member

Дмитре, чи бачили ви в дії колумбійського молодого хавбека Шермана Карденаса. Якщо так, то що можете сказати про його гру?

Отредактированно Gerrard_8 (2007-09-02 12:11:14)

2007-09-02 12:10:06

Страниц: 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 69   Тема закрыта
Перейти