Поверхность ТВ Поверхность ТВ
суббота, 4 октября 2025  

Поверхность ТВ Форум
На главную | Все форумы | Пользователи | Правила | Архив рекламы | Поиск | Регистрация | Зайти

Вы не зашли.
Поверхность ТВ Форум / Вопросы комментаторам / Дмитрию Джулаю Модераторы: BuTbKa, Maria, dex Тема закрыта
Автор
Сообщение Страниц: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 69
SteveY
Забанен

Здравствуйте, Дмитрий!
В прошлом посте был вопрос про чемп. Португалии. Так он будет? Я его с удовольствием смотрю. Так же вопрос про чемп. Шотландии. В позапрошлом году он был, а в прошлом только два кубка были. Хотя бы по одному матчу в неделю. Тем более милосердные шотландцы вроде бы стали играть в понедельник. Правда не знаю надолго ли. В прошлый понедельник был шикарный матч Хартс - Хибс. Также интересует вопрос будет ли показываться Германия-2. В понедельник, центральный матч.
И вообще, как вы считаете, по-моему иногда интереснее посмотреть Португалию, Шотландию, Германию-2? Потому как такое видишь достаточно редко, а вот Реал, Милан, Манчестер и т.д. хочешь не хочешь :), а смотришь постоянно.

Отредактированно SteveY (2007-08-12 21:31:41)

DETROIT RED WINGS

2007-08-12 21:30:53

July
Администратор

SteveY написал:

Здравствуйте, Дмитрий!
В прошлом посте был вопрос про чемп. Португалии. Так он будет? Я его с удовольствием смотрю. Так же вопрос про чемп. Шотландии. В позапрошлом году он был, а в прошлом только два кубка были. Хотя бы по одному матчу в неделю. Тем более милосердные шотландцы вроде бы стали играть в понедельник. Правда не знаю надолго ли. В прошлый понедельник был шикарный матч Хартс - Хибс. Также интересует вопрос будет ли показываться Германия-2. В понедельник, центральный матч.
И вообще, как вы считаете, по-моему иногда интереснее посмотреть Португалию, Шотландию, Германию-2? Потому как такое видишь достаточно редко, а вот Реал, Милан, Манчестер и т.д. хочешь не хочешь :), а смотришь постоянно.

Так, Португалія буде. Починаємо у п’ятницю з прямої трансляції матчу Спортинг - Академіка.
Оскільки я намагаюся дивитися якомога більше різного футболу, то можу лише погодитися з Вами, що іноді цікаве можна знайти у турнірах не надто розрекламованих. 
Другу Бундеслігу спробуємо не забувати. Але тут вже від насиченості сітки багато що залежатиме.
Права на територію України на чемпіонати Франції, Шотландії та Голландії належать зараз каналу, що входить до українського пакету НТВ+.

2007-08-12 21:43:45
http://elmundoesbalon.blogspot.com  
SteveY
Забанен

Большое спасибо за СУПЕРОПЕРАТИВНЫЙ ответ, пойду с удовольствием смотреть чемп. Бразилии с вашим комментарием...
P.S.
Смотрел вчера СанПаулу - Атл. Пар. Просто нет слов. Как в тисках. Просто европейский прагматичный футбол. Без шансов для кого либо.

DETROIT RED WINGS

2007-08-12 21:54:37

sori
Member

Спасибо Дима !!!!!!теперь ещё хотел спросить    Сколько всего каналов у вас в плане?????  Ну и последнее  ,что всё же с португалией?????? спсибо зп ответы.

2007-08-13 13:18:38

July
Администратор

sori написал:

Спасибо Дима !!!!!!теперь ещё хотел спросить    Сколько всего каналов у вас в плане?????  Ну и последнее  ,что всё же с португалией?????? спсибо зп ответы.

З Португалією все гаразд :)
Щодо кількості каналів, то ось цитата з веб-конференції В. Самойленка та М. Лисенко:
"Мы открываем 5-6 каналов, чтобы люди могли смотреть различные соревнования"

2007-08-13 17:34:54
sori
Member

July написал:

sori написал:

З Португалією все гаразд :)
Щодо кількості каналів, то ось цитата з веб-конференції В. Самойленка та М. Лисенко:
"Мы открываем 5-6 каналов, чтобы люди могли смотреть различные соревнования"
Это приятно что с ней  всё  ок  . Про португалию ,как  по мне  этот чемпионат не зкаслуженно считают мение топовым. Ещё скажу  меня очень радует на поверхности  то что у вас нет  нишевых каналов  всё же смотреть только  бокс или только даже мой любимый  немецкий футбол это скука . Надеюсь кстати, что англия не заполонит весь  эфир .

2007-08-13 19:05:30

darvin
Member

July написал:

darvin написал:

Дмитре!Сьогодні почув новину,що Венгер скоріш за все продовжить контракт з Арсеналом.Як ви вважаєте:якщо б до команди прийшов новий тренер,який не робив би ставку на перспективну молодь,а купував відомих гравців,які вже відчули смак перемог у європейських турнірах,то шансів на перемогу в чемпіонаті Англії і лізі чемпіонів у канонірів побільшало?

Якби купував вдало, то побільшало б :) Зараз у Англії багато хто готовий купувати, але ж цим "скарбом" ще розпоряджатися потім потрібно.
P.S. А Вам вже набрид Венгер? :)

Якщо чесно,то після трансферної політики цього літа,в мене є велике бажання щоб замість Венгера прийшов новий тренер.Навіть,якщо с команди піде більшість гравців,які заслужили собі ім'я завдяки Венгеру.

2007-08-13 20:35:27

brooklyn4
New member

Привіт Дмитро.
Я це питання писав Віктору Вацку, а він мені порадив звернутися до Вас із цим питанням.
В мене питання по трансляціям на каналі спорт 1.
Чи не планує канал транслювати матчі таких незвичних нам видів спорту, як американський футбол, бейсбол, хоч би одну трансляцію в тиждень, тим більше шо ролік про бейсбол на каналі показують.
Чи будуть показувати на спорт1 регулярний чемпіонат NBA ?

2007-08-13 22:03:52

T@cchini
Member

Привет Дима!
Хочу передать тебе привет от спортивной группы твоих почитателей с Виноградаря (ребята говорят ты с нами рос (нам по 29-32) и мяч гонял на Виноградаре? это правда? :) ...) Давно (буквально с первых твоих трансляций) фанатею от твоей гигантской аналитической грамотной умной работы и комментов! Считаю тебя реально лучшим в Украине! Так держать!!! Огромный респект и уважуха!!! :)
У меня 2 вопроса...
1. аналогично про NBA. Будет или нет? Очень интересует.
2. по какому принципу вообще будут распределятся трансляции между Спорт-1 и Спорт-2 ?! Какова политика?

Отредактированно T@cchini (2007-08-13 22:45:05)

2007-08-13 22:23:26

Sidney
Забанен

Дима, скажите пожалуйста, когда будут появляться каналы Спорт 3, 4 и.т.д. ( а я надеюсь, что они появятся:)) будут ли они тематическими, как например Евроспорт 1 и 2 ( по первому показывают классический спорт, по второму не обычные виды спорта. Как они сами называют New Generation Sports Channel) или же просто на всех будут показывать те события, которые не вошли в сетку Спорт 1?

2007-08-14 09:38:12

taison
Member

Дмитро,коли Вы коментувалы матч Сандерленд - Тотенхем ви сказали цыкаво фразу.Мовляв хоч на полі нічого цікавого не має,але є про що поговорити.На мою думку якщо ви можете зацікавити гдядача дивитися не цікавий матч то ви ідеальний коментатор матчів українського чемпіонату.Чи будете ви коментувати наш чемпіонат на Спорт-1?

2007-08-14 17:06:59

hronos
Member

Привіт ,Дмитре. І знову мене хилить в Іспанію: 1) Як ,на Вашу думку, такий злет Рекретиво ще повториться? Даруйте, не зовсім правильно поставив запитання: чи опуститься Рекре, порівняно з минулим сезоном? Щойно переглянував їхні трансфери, і у мене склалося враження, наче вони намагаються діяти так само, як і перед минулим чемпіонатом - взяти в оренду як умога більше гравців посереднього рівня - не вилетіти з Примери, і відразу ж позбутися їх по закінченню сезону (наприклад: Касорла, Хуанма). Продали Уче, викупили Поньоля. Та чи зможе француз повторити свої 12 м'ячів за сезон без такого партнера як Уче? Хоча ,може, я просто погано знаю про здібності щойно купленого Карлуша Мартінша? Та чи взагалі, минулий злет варто відносити скоріш до випаковості?
2) Про Хетафе. Спробую провести паралель: Шустер обходився без гучних придбань і зліпив з дебютанта Примери дисциплінованого, а головне стабільного середняка, два роки поспіль посівши з клубом 9 місце. Шустер відтепер в Реалі. Прийшов молодий ,як на тренера, Лаудруп. З одного боку - йому виділили з "барського плеча" пристойні суми на нових виконавців (Шустер про такі міг лише мріяти ,коли там працював). Але ж досвіду данцю не купити?! У себе на батьківщині він найкращий як гравець, проте як тренер... Крім Бронбю ,здається, він більше ніде і не працював. До того ж ,вибачте, Бронбю до Хетафе як Івану-дурню до Гарварду. Як ,по-Вашому, яким стане Хетафе із Лаудрупом?

2007-08-15 02:47:59

Sidney
Забанен

Ответьте мне пожалуйста на вопрос: МЮ уже чемпион, вложил в новичков в этом году большие деньги и должен отстоять чемпионство. Так почему же до сих пор в сетке преобладают матчи Челси над МЮ? По-моему, Портсмут-Мю интереснее уже потому, что Портсмут в конце прошлого сезона выиграл у манкунианцев, чем значительно поколебал их уверенность в победе в чемпионате. А Челси Рединг всегда выносил вперед ногами и будет выносить. Почему тогда на Спорт1 показывают Челси, а матч МЮ свезли на Спорт 2??? Спасибо.

2007-08-15 11:50:56

July
Администратор

T@cchini написал:

Привет Дима!
Хочу передать тебе привет от спортивной группы твоих почитателей с Виноградаря (ребята говорят ты с нами рос (нам по 29-32) и мяч гонял на Виноградаре? это правда? :) ...) Давно (буквально с первых твоих трансляций) фанатею от твоей гигантской аналитической грамотной умной работы и комментов! Считаю тебя реально лучшим в Украине! Так держать!!! Огромный респект и уважуха!!! :)
У меня 2 вопроса...
1. аналогично про NBA. Будет или нет? Очень интересует.
2. по какому принципу вообще будут распределятся трансляции между Спорт-1 и Спорт-2 ?! Какова политика?

1. Мене це теж цікавить :) Але щось конкретно зараз сказати не можу. Тільки-но інформація буде - вивісимо її на сайт.
2. Політика така, що це два рівноцінних канали. Те, що один працює довше не підстава тільки туди ставити найкращі матчі. Та й неможливо, як свідчить не лише наш досвід, на одному каналі розставити всі матчі у прямому ефірі. Насамперед ми братимемо до уваги можливість вибудовати лінію прямих трансляцій, залежно від часу початку того чи іншого матчу. Рідкісний виняток - другий тур Бундесліги. Два супер-матчі паралельно. Один спочатку йтиме з невеличкою затримкою через те, що перетнеться з останными хвилинами англыйського матчу. Але у другому таймі таки вийдемо на live.

2007-08-15 13:19:55
July
Администратор

Sidney написал:

Дима, скажите пожалуйста, когда будут появляться каналы Спорт 3, 4 и.т.д. ( а я надеюсь, что они появятся:)) будут ли они тематическими, как например Евроспорт 1 и 2 ( по первому показывают классический спорт, по второму не обычные виды спорта. Как они сами называют New Generation Sports Channel) или же просто на всех будут показывать те события, которые не вошли в сетку Спорт 1?

Подивіться, будь-ласка, сторінку 9. Там вже було питання про спеціалізацію каналів.

2007-08-15 13:23:26
July
Администратор

taison написал:

Дмитро,коли Вы коментувалы матч Сандерленд - Тотенхем ви сказали цыкаво фразу.Мовляв хоч на полі нічого цікавого не має,але є про що поговорити.На мою думку якщо ви можете зацікавити гдядача дивитися не цікавий матч то ви ідеальний коментатор матчів українського чемпіонату.Чи будете ви коментувати наш чемпіонат на Спорт-1?

Я мабуть не зовсім точно сформулював свою думку. Йшлося про те, що небагато подій, моментів, які насамперед привертають увагу вболівальника. Цікавий він був тим, що можна було потроху накопичувати враження незалежно від того, скільки ударів чи небезпечних моментів було в обох команд.
Чемпіонат України я коментувати не буду.

2007-08-15 13:27:20
July
Администратор

hronos написал:

Привіт ,Дмитре. І знову мене хилить в Іспанію: 1) Як ,на Вашу думку, такий злет Рекретиво ще повториться? Даруйте, не зовсім правильно поставив запитання: чи опуститься Рекре, порівняно з минулим сезоном? Щойно переглянував їхні трансфери, і у мене склалося враження, наче вони намагаються діяти так само, як і перед минулим чемпіонатом - взяти в оренду як умога більше гравців посереднього рівня - не вилетіти з Примери, і відразу ж позбутися їх по закінченню сезону (наприклад: Касорла, Хуанма). Продали Уче, викупили Поньоля. Та чи зможе француз повторити свої 12 м'ячів за сезон без такого партнера як Уче? Хоча ,може, я просто погано знаю про здібності щойно купленого Карлуша Мартінша? Та чи взагалі, минулий злет варто відносити скоріш до випаковості?
2) Про Хетафе. Спробую провести паралель: Шустер обходився без гучних придбань і зліпив з дебютанта Примери дисциплінованого, а головне стабільного середняка, два роки поспіль посівши з клубом 9 місце. Шустер відтепер в Реалі. Прийшов молодий ,як на тренера, Лаудруп. З одного боку - йому виділили з "барського плеча" пристойні суми на нових виконавців (Шустер про такі міг лише мріяти ,коли там працював). Але ж досвіду данцю не купити?! У себе на батьківщині він найкращий як гравець, проте як тренер... Крім Бронбю ,здається, він більше ніде і не працював. До того ж ,вибачте, Бронбю до Хетафе як Івану-дурню до Гарварду. Як ,по-Вашому, яким стане Хетафе із Лаудрупом?

Вибачте, але якщо Ви ваажаєте Касорлу посереднім гравцем, то Ви мабуть не надто уважно стежили за "Рекре" у минулому сезоні. Касорла був одним з кращих (за версію Don Balon взагалі найкращим!) хавбеків чемпіонату.
1.Такий злет "Рекре" - це, безумовно, випадковість, якщо оцінювати з точку зору вічності :) Але у одному конкретному сезоні "Рекре" зібрав хороший склад, (президент усе літо не вилазив з офісу і домовлявся про оренду чи придбання гравців) з хорошим тренером і отримав чудовий результат. У новому сезоні "Рекре" найпевніше опуститься у таблиці. А от чи настільки низько, щоб вилетіти...Муньйос - тренер, якому, на мою думку, до снаги залишити команду в еліті.
Карлуш Мартінш - це бойовитий півзахисник з гарматним ударом.Завжди виглядає так, ніби прокинувся хвилин за 5 до виходу на поле :), але це не заважає йому грати активно. Травми, щоправда, йому трохи дошкуляли останнім часом.
2. А Кіке до "Хетафе" де працював? А Шустер до "Хетафе" чого досяг? Хіба Шенклі одразу з "Ліверпуля" роботу розпочав?
Дивіться яка штука цікава - "Хетафе" за останні роки дав двох тренерів командам-лідерам.  І зараз дає нам можливість постежити за становленням ще одного, сподіваюся неординарного, тренера.
А чому Ви вважаєте, що "Брондбю" до "Хетафе" так далеко? ;)

2007-08-15 13:42:28
July
Администратор

Sidney написал:

Ответьте мне пожалуйста на вопрос: МЮ уже чемпион, вложил в новичков в этом году большие деньги и должен отстоять чемпионство. Так почему же до сих пор в сетке преобладают матчи Челси над МЮ? По-моему, Портсмут-Мю интереснее уже потому, что Портсмут в конце прошлого сезона выиграл у манкунианцев, чем значительно поколебал их уверенность в победе в чемпионате. А Челси Рединг всегда выносил вперед ногами и будет выносить. Почему тогда на Спорт1 показывают Челси, а матч МЮ свезли на Спорт 2??? Спасибо.

Я так розумію, що Ви у нас на форумі нещодавно. Тому прошу Вас запам’ятати одну річ. Подібні безапеляційні "запитання" тут недоречні. Сподіваюся, що подібних спроб вчити нашу програмну службу більше не буде.

2007-08-15 13:52:52
hronos
Member

В продовження теми... Можливо, я просто не зовсім зрозуміло висловився стосовано Касорли. Я вважав його посереднім гравцем під-час того, як іспанця тільки-но взяв в оренду Рекре. Я уважно слідкував за ним, коли він ще грав на Ель Мадригалі в сезоні 2005-2006. І чесно кажучи, Сантьяго тоді приємно не вражав своєю як грою, так і статистикою. Якщо у мене воно правильна, то за 22 матчі він не зробив жодної результативної передачі, не кажучи уже про голи. Ну хіба можна було його тоді називати футболістом пристойного рівня? Тому я і прирівняв його до посередніх. Більш того, і зараз прирівнюю...
Як на мене, Касорла - з тих гравців, котрим перед тим як вистрілити, для початку необхідно пограти у клубах на кшталт Рекре. Новачку Примери такий молодий і перспективний футболіст у самий раз. Тим більше, якщо в нього вже є практика виступів у такому солідному клубі як Вільярреал. В Рекре такому гравцю довірятимуть більше, а тому й в основу підпускатимуть частіше - і шансів проявити себе більше. Він і проявив. Та все одно, мені здається, що називати його навіть після таких успіхів в Рекре одним з найкращих в Примері хавбеків зарано. В Рекре - так, він, Хесус Васкес, Хаві Герреро - кращі хави, але поки що не більше. Хай ,принаймні, після оренди повернеться і заграє у такому клубі як Вільярреал (якщо його знову не відправлять в оренду)... Це лише моє уявлення.
Щодо Хетафе, я так зрозумів: не тренери тягнуть цей клуб за вуха на якісь висоти, а навпаки - Хетафе тягне своїх тренерів... :) Чи я знову щось наплутав?
А особисто Ви, вірете у те, що якщо Бронбю грав би у Примері, він би ,наприклад, пропустив там у свої ворота 33 мячі (Барса ,для порівняння, стільки ж пропустила)? Чи виграти і зіграти у нічию в двох колах з Реалом, або вистояти проти Барси 1:1, а ще краще - розбити 3:0 Валенсію - це ,звичайно, звучить якось банально, проте для Бронбю й цього для початку вистачить. Дякую.

2007-08-15 19:37:41

hronos
Member

Може дурне запитання, тож зрозумію якщо не відповісте: А чи правда те, що якщо прокоментувати з десяток трансляцій поспіль, то можна навіть поїхати глуздом? Я по радіо чув ,мовляв, ті, хто довго працює у прямому ефірі, потім починають самі із собою розмовляюти навіть коли не в ефірі. Назву цієї болячки нажаль не згадаю. Якщо це правда - бережіть себе ,Дмитре!:)

2007-08-15 20:04:18

dee
Member

Доброго дня, Дмитре.

Вибачте, що в мене питання, яке не зовсім стосується каналів Спорт1 та Спорт2, але все одно хвилює будь-якого вболівальника. Чи правда, що телеканал ТЕТ придбав у вашої телекомпанії права на показ матчів європейскіх чемпіонатів? Якщо це правда, то хвилює питання, в якому обсязі будуть трансляції на каналах Спорт1 та Спорт2. Дякую за відповідь.

З повагаю, Іван.

2007-08-17 18:39:46
http://www.britishfootball.com.ua/  
sori
Member

dee написал:

Доброго дня, Дмитре.

Вибачте, що в мене питання, яке не зовсім стосується каналів Спорт1 та Спорт2, але все одно хвилює будь-якого вболівальника. Чи правда, що телеканал ТЕТ придбав у вашої телекомпанії права на показ матчів європейскіх чемпіонатів? Якщо це правда, то хвилює питання, в якому обсязі будуть трансляції на каналах Спорт1 та Спорт2. Дякую за відповідь.

З повагаю, Іван.

я  могу быть не прав но из конференции  Самойленко можно сделать вывод что речь идти может  о  Англии по одному матчу в туре но как сказал самойленко они ещё  думают давать или нет . а кстати иван вопрос к вам как к человеку ,который написал пост  откуда у вас инфа о том что тет купил у поверхности какие либо чемпионаты .   я лично такого не слышал . А теперь 2 вопроса к диме от себя я смотрел програмку на будущие выходные и почти не увидел     в ней испании неужели  испания почти вся перешла на спорт два .  и ещё оцените плиз шансы днепра после ничейной игры на своём поле . И последнее  дима может поможите мне в   какой из газет можно найти програмку  на все каналы поверхности ато на спорт один она есть почти у всех а вот спорт два  приходится брать с сайта а доступ к сетке есть не всегда . зарание спасибо дима за ответы с огромным уважением .

2007-08-17 18:58:45

taison
Member

Дмитро,під час коментування одного із англійських ретро-матчів(здається Бернлі - Тоенхем) Ви сказали що Спорт-1 скоро покаже ретро-матч за участю збірних Англії та СРСР.Чи буде така трансляція?І якщо так, то коли?
Дякую.

2007-08-17 21:46:37

JASON
Member

Доброго дня доби пане Джулай :)
В мене запитання стосовно нашого футболу. Як коментатор, що коментує багато європейських чемпіонатів, чи є прогрес у чемпіонату Украіни у напрямку Європи, та чи є перспективи у украинських команд в цьогорічніх європейський кампаниї, та насамперед у "Динамо", чи є в команді, на Ваш погляд, криза, та що потрібно змінити, щоб гра команди стала переконливою, та змістовною?

Отредактированно JASON (2007-08-17 22:25:04)

2007-08-17 22:24:46

Zborik
New member

Відповідь SORI
Програма водночас "спорт 1" і "спорт 2" є у газеті "Семья + 7я"

2007-08-18 14:06:44
Страниц: 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 69   Тема закрыта
Перейти