July
Администратор
|
|
hronos написал:
Для початку хочу подякувати за те, що серйозно віднеслись до "моїх мотивів" (бачете, в знак взаємоповаги я аж на укр. мову СПРОБУЮ перейти) і чітко висловили своє ставлення до них. Хочу запевнити ,особисто я, ніколи не контактував з паном Франковим і не збираюсь цього робити, проте спокійно дивитися на те, як людина, котру я давно читаю і поважаю на очах перетворюється із професіонала на таке ж звичайнісіньке (не знаю як по укр.) "помело", яких ,нажаль, завжди вистачало. Мені дуже боляче... Щодо відповді №1: Я й не пропоную перевіряти: чи псих, чи наркоман за монітором сидить... Як на мене, здебільшого таке пишуть неповнолітні громадяни нашої країни - невже не можна просто проігнорувати? Погодьтесь, агресія у відповідь (та ще й від дорослої та вельмишановної в Україні людини) тільки породжує новий і ще більший спалах злісті. От прочитає підліток таку відповідь на свою чи адресу когось іншого, а завтра із ще більшою злобою "вибухне" якщо не на сайті Франкова, то в житті на комусь із своїх однолітків, або ж навіть дорослих. Я не кажу проводити з такими особами співбесіди на морально-етичні теми прямо на конфі - ні! Я пропоную найпростіше - не звертати на таких уваги. В більшості випадках "агресорам" просто це набридає, і вони або відчеплюються, або ж ,навіть краще, замислюються над правильністю чи актуальністю своїх дій - це вже щось! №2 Що ви маєте на увазі під словом "спілкування", (в даному випадку з футбол. експертом на його ж конференції)? Чом би й не запитати в нього: "Хто де грає?" або ж "Який туалетний папер використовує Д.Бекхем та чи використовує взагалі?" (бували й такі питаннячка). Якщо у людини така професія (напевно, і хобі водночас)... а відповідати - це вже його справа. Тоді ,ймовірно, уже легше роз'єднати сайт на форум або ж конфу. А тим, хто ставить "не такі" запитання або ж висуває якісь вимоги - закрити доступ до конференції. Щодо іншого - я з Вами повністю згоден. А тепер питання на більш футбольну тему: на Вашу думку, прихід Хоакіна Капарроса до тренерського містка Атлетика - це крок вперед, чи крок до Сегунди (не питаю назад, бо назад вже нікуди - 17 місце)? Просто його робота з Депортиво поневолі наводить на смутні вагання, адже Депор разом із Реалом із Сан-Себастьяна забив у ворота суперників найменше голів в Примері. Ще раз дякую. |
1.Не думаю, що "агресор", якого проігнорують так вже й почне думати а чого це раптом так сталося. Приходить-то він вже з цією агресивністю і аж ніяк не заради "перевиховання". А як і що впливає на людину цим у нас, на жаль, мало хто переймається. Чому б не запитати "Хто де грає?" Та хоч би тому, що якщо вже людина в інтернеті, і якщо її справді це цікавить, то вона сама легко це знайде. Треба ж хоч трохи поважати час того, кого завалюєш такими "запитаннями". Спілкування, як на мене, в тому, щоб обмінюватися обґрунтованими думками, поглядами чи спостереженнями. На питання довідкового характеру легко відповість будь-яка пошукова система. 2. Багато що залежатиме від настрою, з яким Капаррос працюватиме. Таке враження, що у Коруньї він якось швидко втратив мотивацію. Його вміння має допомогти "Атлетику" уникнути повторення минулорічних проблем. Цікаві гравці прийшли, новий президент. Зрештою старі проблеми ще з помилками Ламікіса були пов’язані. Я особисто чекатиму на "Атлетик", що зберігатиме свою унікальність і додасть в грі та результатах.
|
|